Jump to content

dtf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About dtf

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 6

dtf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ο τυχερος για το τυχερο τηλεφωνο
  2. Αγόρασα δυστυχώς το τηλέφωνο αυτό παρασυρόμενος από τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του αλλά δυστυχώς η άποψή μου είναι ότι είναι μια κινέζικη ανοησία για να μη λέω πολλά.
  3. χα χα χα χα έχεις πολύ φαντασία φιλε μου, αν δεν εισαι βαλτος από την εταρια , αντε περαστικα
  4. ok για πες μας εχεις γρηγορο ιντερνετ? πανω απο 11 mbps? κτυπαει παντα το τηλεφωνο σου οταν σε καλουν κυριως απο το εξοτερικο? σου λενε αυτοι που σε καλουν οτι το τηλεφωνο σου ακουνε να κτυπαει πολλες φορες πριν απαντησης και εσυ λες εγω ακουσα οτι κτυπησε μονο 3 φορες??? να απαντησης με υλικρινια, εκτος αν εισαι ανθρωπος της cyta.
  5. καλα ασς μην το πολυκουραζουμε οποιος παει στη cyta την εβαψε χοντρα. τελος
  6. αυτο που σου λεει ειναι να κατεβασης το σχετικο application για ΒΒ. αν εχεις ΒΒ θα δουλεψει μονο ο browser το gmail to yahoo kai to outlook ολα ομως μεσω του browser θα πας δηλαδη στο browser του ΒΒ σου και θα γραψεις http://www.gmail.com κλπ κλπ κλπ
  7. Settings/APN Θα παιξει και browser και emails
  8. φιλε μου η CYTA σερνετε ειχα εγω και την αλλαξα σε 3 μηνες ασε την αστεια εξυπηρετηση πελατων και τις κουφιες τηλεφωνηκες κλησεις.
  9. επεσες φιλε μου στη χειροτερη εταιρεια, δεν πιστευω να υπαρχει χειροτερη απο πασης αποψεως, οχι μονο το ιντερνετ τους σερνετε, οχι μονο η εξηπηρετηση πελαατων ειναι της τεραστιας υπομονης και βαλε αλλα εχουν και το θρασος να διαφημιζουν οτι παρεχουν και vdsl, αααααααα χα χα χα χα χα. Εγω εκανα αναφορα στην αρχη Τηλεπικοινωνιων και μου διακοψανε τη συνδεση μου αμεσως και δεν με ξαναενοχλησαν, αμα με ενοχλησουν θα τους παω στα δικαστηρια γαιτι η γυναικα μου ειναι δικηγορος.
  10. Δεν ξερω τι κανει η μητρικη εταιρια εγω ξερω τι κανει η Cyta Hellas που ειναι για κλαμματα στην κυριολεξια. Το ιντερνετ μου σερνετε ειχα 24 Mbps (υποτιθεται) το τηλεφωνο δεν το ακουγαν οι καλουντες πολλες φορες να κτυπα ασε την εξυπηρετηση πελατων που πρεπει να περιμενεις κανενα 20λεπτο για να σου απαντησουν. Πηγα σε αλλη εταιρεια και εκανα αναφορα την επιτροπη τηλεπικοινωνιων
  11. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η CYTA ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΤΛΕΦΩΝΟΥ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΒΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8-15 ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποϕεύγεις τα κεϕαλαία και να γράϕεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να ϕωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΗ SONY ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  13. EIXA THN ATYXIA NA ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ RING TONES ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΟΝΝΟΥΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΞΑΦΝΗΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ SILENT ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ. ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΓΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΤΟ DUOS ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 29 ΣΗΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ CONFERENCE Η ΔΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ " ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...