SNikolaidis Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Εμάς πάντως, δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτε ακόμη. Πήραμε τηλέφωνο και λένε ότι δεν έχουν καμία απολύτως γνώση επί του θέματος. Τώρα, ό,τι και να σας πω.. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Η Cosmote έχει ενεργοποιημένο το CB εδω και δυό χρόνια εντός μαιευτηρίου Ιασώ,στα micro που εχει εγκατεστημένα εντός ;) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Geia sas exo ena 6610 kai otan pao na steilo email grafo to email grafo to thema grafo to keimeno kai meta mou zitaei enan "arithmo diakomisti email" kai pairnei noumera ekei.Ti akrivos prepei na valo ekei?? Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virgilio44 Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 mono me energopoihsh tou gprs ginetai ayto exei kai pagio... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 A ok :( :( :( Thanks pantos gia tin enimerosi Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Μόνο επιλεκτικά γίνονται! Π.χ αν πας στο μαιευτήριο "ΜΗΤΕΡΑ" στην Αθήνα στο κινητό σου θα γράψει : "ΜΗΤΕΡΑ" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ppkmoby Μόνο επιλεκτικά γίνονται! Π.χ αν πας στο μαιευτήριο "ΜΗΤΕΡΑ" στην Αθήνα στο κινητό σου θα γράψει : "ΜΗΤΕΡΑ" :) Τώρα που χρησιμέυει αυτό.... ?? :blink: Υπάρχει περίπτωση ας πούμε να μπείς καταλάθος στο μαιευτήριο ??? :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos Τώρα που χρησιμέυει αυτό.... ?? :blink: Υπάρχει περίπτωση ας πούμε να μπείς καταλάθος στο μαιευτήριο ??? :) Οχι αλλά φαντάσου να μπείς στο γήπεδο Καραϊσκάκη και να σου γράψει το κινητό σου: "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΥΡΕ "!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_000 Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Πιο παλικάρι θα μου πει πως μπορω να ενεργοποιήσω 1)GPRS 2)MMS 3)my cosmos Εχω κοσμοκαρτα Το σιτε της cosmote δεν το βρισκω καθολου κατατοπιστικο . Τα λεει πολύ μπερδεμενα :wacko: :blink: τα ανακατευει με τις συνδεσεις με συμβόλαιο. Επισης εχω κατεβάσει games . Πως μπορώ να τα περάσω στο τηλεφωνο? χρειαζομαι καλόδιο για συνδεση στο pc και τι software? Το τηλεφωνο μου ειναι ενα Motorola T720ι Θα βοηθήσετε πολύ thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Αν έχεις Samsung όπως φαίνεται στο avatar σου, στέλνεις τα ακόλουθα μηνύματα: 1) wapa στο 1651 για το wap over gprs ή view στο 1651 για το MyCosmos View 2) mms στο 1651 για τα MMS 3) e στο 5000 για MyCosmos Mail Στη συνέχεια στέλνεις στον αριθμό 5000 το μήνυμα K και τον κωδικό που θέλεις να έχεις για το mailbox σου (π.χ. K 123456 ) Τις ρυθμίσεις θα πρέπει να τις περάσεις μόνος σου και είναι: Για το MyCosmos View και WAP over GPRS: Αρχική σελίδα: http://wap.mycosmos.gr Φορέας: GPRS Access point (σημείο πρόσβασης): wap Διεύθυνση IP: 010.010.010.010 Για τα MMS: Αρχική σελίδα: http://195.167.65.220:8002 Φορέας: GPRS Access point (σημείο πρόσβασης): mms Διεύθυνση IP: 010.010.010.020 Username και password βάζεις ό,τι θέλεις ή τα αφήνεις κενά Από όταν στείλεις τα μηνύματα χρειάζεται 1 εργάσιμη μέρα για την ενεργοποίηση, εκτός από το MyCosmos mail που ενεργοποιείται αμέσως. Ελπίζω να σε βοήθησα :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_000 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Να τος Ο αρχηγός !!!! Ευχαριστώ πολύ φυσικά βοήθησες. Το κινητό μου όμως δεν ειναι Samsung . Οπως λεω στο Post και οπως δειχνει το avatar το κινητο ειναι το MOTOROLA T720i. Ελπιζω οι πληροφοριες που μου εδωσες να ισχυουν και για το δικό μου κινητο. Thanks :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alex_000 Να τος Ο αρχηγός !!!! Ευχαριστώ πολύ φυσικά βοήθησες. Το κινητό μου όμως δεν ειναι Samsung . Οπως λεω στο Post και οπως δειχνει το avatar το κινητο ειναι το MOTOROLA T720i. Ελπιζω οι πληροφοριες που μου εδωσες να ισχυουν και για το δικό μου κινητο. Thanks :D :D :D :wacko: Είδες τι παθαίνει καμιά φορά όποιος ποστάρει τέτοιες ώρες στο forum και ποστάρει βιαστικά σαν εμένα; Άλλα βλέπει άλλα γράφει :blink: :o :alien: Αφού έχεις Siemens λοιπόν :p ναι οι ρυθμίσεις κάνουν και για το κινητό σου :confused: :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_000 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 :D:D:D Φιλε κανεις πλάκα φαντάζομαι ή δεν σε θέλουν τα ξενύχτια ... Δεν εχω SIEMENS ΜΟΤΟROLA εχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Φυσικά έκανα πλάκα τη δεύτερη φορά :) Βάλε κανονικά τις ρυθμίσεις ;) Αν έστειλες σήμερα το μήνυμα στο 1651, Δευτέρα-Τρίτη θα έχουν ενεργοποιηθεί MMS, GPRS :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_000 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Τhanks NG78 U 're the man :cool: :D :lol: :alien: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Φυσικά έκανα πλάκα τη δεύτερη φορά :) Βάλε κανονικά τις ρυθμίσεις ;) Αν έστειλες σήμερα το μήνυμα στο 1651, Δευτέρα-Τρίτη θα έχουν ενεργοποιηθεί MMS, GPRS :) Etsi se thelw ng78 na voi8as ton kosmo akoma kai tetoies wres :p Apla na 8ymisw sto filo alex_000 oti yparxei analogo topic gia to GPRS tis Cosmote... :) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_000 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Το ειδα το topic αλλά δεν ειδα καμια αναφορά σε cosmoκαρτα.. εκει αναφερόντουσαν σε συνδεση με παγιο νομιζω. Βεβαια ήταν και τεραστιο και μπορει να μου ξεφυγαν κανα 2 post και να κανω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alex_000 Το ειδα το topic αλλά δεν ειδα καμια αναφορά σε cosmoκαρτα.. εκει αναφερόντουσαν σε συνδεση με παγιο νομιζω. Βεβαια ήταν και τεραστιο και μπορει να μου ξεφυγαν κανα 2 post και να κανω λάθος Ontws einai ligo terastio... Oso afora to MYCOSMOSview ta pragmata einai idia se symvolaia kai kartokinhth :) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_000 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Thanks .. To ξαναβλέπω τωρα πιο προσεκτικά . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos Τώρα που χρησιμέυει αυτό.... ?? :blink: Υπάρχει περίπτωση ας πούμε να μπείς καταλάθος στο μαιευτήριο ??? :) Πιθανώς... έχει σχέση με τη διαφορετική χρέωση εταιρικών πελατών (σαν το CITY της STET αλλά σε συγκεκριμένους χώρους). ;) Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Kalispera, isws einai erwtisi newbie, alla tha tin kanw anyway. Mporw na dilwsw tin email diefthinsi pou exw sto mycosmos san pop etsi wste na katevazw ta email mou sto outlook sto pc? Efxaristw. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Εισερχομένα: ΡΟΡ3 mailsrv.mycosmos.gr Για όνομα λογαριασμού βάζεις τον αριθμό του κινητού. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Florinaperis thx. De rwtisa episis pos mporw na steilw apo outlook mesw mycosmos? Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Islas Canarias Florinaperis thx. De rwtisa episis pos mporw na steilw apo outlook mesw mycosmos? Δεν είμαι βέβαιος αν μπορεί να στείλει (ας με διορθώσει κάποιος), όμως μάλλον δεν γίνεται γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό χρησιμοποιώ server για εξερχόμενα της panafonet στον λογαριασμό αυτό. Έχω μόνο για εισερχόμενα το mailsrv.mycosmos.gr. Από ότι θυμάμαι για εξερχόμενα, είναι πάλι το mailsrv.mycosmos.gr Δοκίμασε αν γίνεται. Αν όχι, ας προσθέση κάποιος φίλος το σωστό (αν υπάρχει) διακομιστή για τα εξερχόμενα. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 thx i will try Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts