vanni Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Εφόσον όπως λες την επόμενη μέρα σε ενημέρωσαν ότι λήγει τον Αύγουστο και ότι κινδυνεύεις με πρόστιμο είναι καλυμμένοι. Οι υπάλληλοι το μόνο που έγραψαν και εκτύπωσαν είναι το αρχικό συμβόλαιο δεν σου έγραψαν υπεύθυνα με ονοματεπώνυμο και υπογραφή ότι δεν θα φας πρόστιμο ή ότι σίγουρα τότε έχεις δικαίωμα αποδεσμευσης. Τώρα για τα συστήματα και το αν θα έπρεπε όλοι να βλέπουν τα ίδια είναι μια πονεμένη ιστορία στην οποία μετά από 5 χρόνια στην εξυπηρέτηση της vodafone δεν έχω να σου δώσω απάντηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Έχεις 15 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης από συμβόλαιο, οπότε μην αγχώνεσαι ακόμα με την Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Καλά ρε παιδιά δεν ξέρετε τι συμβόλαια έχετε, πότε το κάνατε, πότε λήγει ? Σταματήστε να βασίζεστε στα CRM των παρόχων και κρατάτε αρχείο! Επίσης έχουμε πει δεκάδες φορές : Οταν λαμβάνετε προσφορά από το τηλέφωνο να ζητάτε να σας την στέλνουν με mail και πλήρη στοιχεία αποστολέα. Μην βασίζεστε στα λόγια του κάθε άσχετου πωλητή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Στο apn type έβαλα στατικ αλλιώς το wan ip που δίνει το ρούτερ δεν συμφωνεί με το whatismyip. Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ο κόσμος δεν είναι καλά ενημερωμένος. Τα καταστήματα όμως οφείλουν να δίνουν την σωστή πληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Στο apn type έβαλα στατικ αλλιώς το wan ip που δίνει το ρούτερ δεν συμφωνεί με το whatismyip. Ανεβάζεις ένα σχετικό screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Με τι εφόδια την ασχετοσύνη η την βαρεμάρα τους... Ο κόσμος δεν είναι καλά ενημερωμένος. Τα καταστήματα όμως οφείλουν να δίνουν την σωστή πληροφόρηση.Εσύ καλά τα λες και έτσι πρέπει αλλά έχει πέσει το επίπεδο εξυπηρέτησης . Στα τάρταρα τα τελευταία χρόνια Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Το apn vpn-internet δεν δίνει σταιτική διεύθυνση ΙΡ αλλά public dynamic IP δηλαδή μια πραγματική IP που έχει αμφίδρομη πρόσβαση από το ίντερνετ (για να δουλεύουν port forward κλπ αν τα ρυθμίσεις κατάλληλα) ωστόσο είναι δυναμική δηλαδή αλλάζει με τον χρόνο... Εσύ έχοντας βάλει καρφωτή την συγκεκριμένη IP ως σταθερή όταν στην αλλάξει ο πάροχος δεν θα γίνεται δρομολόγηση στο ίντερνετ και επομένως θα είσαι εκτός δικτύου. Επίσης το vpn-internet είναι επιπλέον υπηρεσία που για να την έχεις πρέπει να στην ενεργοποιήσουν έξτρα (και να την υποστηρίζει ο τύπος γραμμής σου). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyoscyamus Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ευχαριστω ολους σας παιδια για την βοηθεια! εχω ενα ερωτημα: επειδη το εψαξα στην ΕΕΤΤ, κανονικα δεν πρεπει οταν κλεινουμε συμβολαιο απο μακρυα να ζηταμε να μας αποστελεται για να το υπογραψουμε ετσι ωστε να ειναι εγκυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 ευχαριστω ολους σας παιδια για την βοηθεια! εχω ενα ερωτημα: επειδη το εψαξα στην ΕΕΤΤ, κανονικα δεν πρεπει οταν κλεινουμε συμβολαιο απο μακρυα να ζηταμε να μας αποστελεται για να το υπογραψουμε ετσι ωστε να ειναι εγκυρο? Όχι πλέον, εφ'όσον ενημερωθείς για τους όρους και ηχογραφείται νόμιμα η συνομιλία έχει ισχύ το συμβόλαιο. Μπορείς να το προσβάλεις μόνο εάν κάποιος όρος δεν σου κοινοποιήθηκε σαφώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Σωστά έτσι πρέπει να κάνουμε. Να ζητάμε ταχυδρομικά το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Δεν ισχύει για τις τηλεφωνικές προσφορές σε ενημερώνουν ότι η κλήση ηχογραφείται σου επαναλαμβάνουν την προσφορά καθαρά και αργά συμφωνείς και τέλος. Μπορείς και πρέπει να ζητήσει την αποστολή συμβολαίων με mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) Σωστά έτσι πρέπει να κάνουμε. Να ζητάμε ταχυδρομικά το συμβόλαιο.Εδώ είναι Ελλάδα δεν γίνονται αυτά... Έχουν αλλά βιολιά εδώ τα μπακάλικα μας εεεε οι εταιρείες μας ήθελαν να πω.. Δεν ισχύει για τις τηλεφωνικές προσφορές σε ενημερώνουν ότι η κλήση ηχογραφείται σου επαναλαμβάνουν την προσφορά καθαρά και αργά συμφωνείς και τέλος. Μπορείς και πρέπει να ζητήσει την αποστολή συμβολαίων με mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκριβώς αυτό... Edited August 3, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ, πως πλέον κλείνονται τηλεφωνικά. Σου αναφέρει ο/η τηλεφωνητής/ρια ότι η κλήση ηχογραφείται, σου ζητάει τα στοιχεία σου για να ακουστούν, σου αναφέρει την προσφορά και εσύ συμφωνείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για wi fi pocket. Εχω nova go και θα ηθελα να ξερω αν συνδεθώ σε wifi pocket το αναγνωρίζει ως wi fi και μπορώ να δω κάποιον αγώνα. Το 4g του κινητού δεν το αναγνωρίζει η nova. Και ξέρετε πόσα gb καταναλώνει ενας αγώνας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos07 Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Καλημέρα στην παρέα! Έχω το Galaxy S8 και έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία, αλλά κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το κινητό μου, πρέπει να μπαίνω στις ρυθμίσεις και να το ξαναενεργοποιώ... Έχει κανείς καμιά ιδέα επί του θέματος; Επίσης θα ήθελα, αν ξέρει κάποιος, να μου εξηγήσει λίγο την υπηρεσία, γιατί στο 13888, δεν έχουν ιδέα... :zzz::zzz: Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Πρώτον, για δίκτυο δεν το συζητώ, μόνο Cosmote. Αν θες τώρα για το καλοκαίρι, υπάρχει η προσφορά του what's up με τα 10 GB με 8€. Για να το βάλεις σε κάποιο pocket WiFi, θα πρέπει να προμηθευτείς μια what's up SIM, να βάλεις μια 10άρα κάρτα και να ενεργοποιήσεις το πακέτο με 8€. Για συσκευή, δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα την προμηθευτείς μόνο για ένα μήνα. Του στυλ να τη νοικιάσεις δηλαδή; Δεν ξέρω αν και κατά πόσο γίνεται. Πάντως από συσκευές MiFi (= pocket WiFi), έχεις αρκετές επιλογές, με προτεινόμενες από μένα: 1) το Huawei E5577cs που είναι η συσκευή που διαφημίζει η Cosmote τις τελευταίες μέρες, αλλά το βρίσκεις και στο skroutz, κοντά στα 70€. 2) το TP-LINK M7350, μια κλασική και άριστη επιλογή, το βρίσκεις στις μεγάλες αλυσίδες και σε skroutz-bestprice ακόμα και στα 80€, αν και η συνηθισμένη τιμή του είναι πάνω από 100€. Οι προαναφερθείσες συσκευές προσφέρουν ταχύτητες 4G κλάσης 4 (cat4), τουτέστιν μέχρι 150Mbps download, 50Mbps upload, άρα όχι 4G+. Τις έχω και τις δύο πάνω με από ένα χρόνο χρήσης, και μιλάμε για δύο άριστες επιλογές, δοκιμασμένες ενδελεχώς σε Cosmote και Vodafone. Εννοείται ότι υπάρχουν κι άλλες επιλογές σε συσκευές, κυρίως σε Huawei σε συμφέρει, αλλά παίζουν και TP-LINK, ZTE, Netgear, D-link κλπ. Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά πως τα ενεργοποιούμε τα 10gb σε whatsup? Εγώ έχω μείνει στα 7 gb με 7 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 10gb σε whatsup μόνο σε after dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 10gb σε whatsup μόνο σε after dark Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) Τίποτα δεν τους κοστίζει απλά έχουν μάθει ...να χρεώνουν τα πάντα. Edited August 19, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Προφανώς, υπάρχουν και κόστη λειτουργίας (και όχι μόνο) του sms server. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) Παντως τα sms,πρεπει να ειναι μεχρι 0,10€. Παραπανω ειναι υπερβολη. Edited August 19, 2018 by Vasileios Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Παιδιά δεν είμαι τεχνικός αλλά διάβαζα σε ένα ξένο άρθρο ότι το ποιο υπερτιμολογήμενο πράγμα που υπάρχει είναι το SMS. Αν το βρω στο ιστορικό θα το ανεβάσω για να το δείτε γιατί έχει πολυ καιρό που το διάβασα. Edited August 20, 2018 by Altrouistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsiou23 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλημερα σε όλους! Θέλω να αναφερω στο θέμα των παρόχων που προσφέρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ε.Ε. 1. Τα συμβόλαια είναι πολύ πιο φθηνά ( με 7€ ) έχεις απεριόριστη ομιλία και 30gb internet. 2. Με νέο συμβόλαιο μπορείς να πάρεις την πιο ακριβή συσκευή που υπάρχει. 3. Δεν υπάρχουν κάποιες έξτρα χρεώσεις αν αλλάξεις πάροχο. Καιρός είναι να αντιδράσουμε για να μην μας κοροϊδεύουν οι ίδιες εταιρείες που υπάρχουν και στις άλλες χώρες απλά δημιουργώντας ένα καρτέλ μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Δεν μπορούν όμως να μου δώσουν Ελληνικό νούμερο . Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσεις για πιά χώρα αναφέρεσε. Δοιαφορές τιμών υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Αν συνέβαινε το αντίθετο δεν θα αανφεροσουν σε καρτέλ με την ίδια ευκολία που έκρινες ότι υπάρχει καρτέλ στην Ελλάδα. Πάντως αν θες μια γεύση για άλλες χώρες της Ε.Ε. ρίξε και μια ματιά για τις τιμές της Μάλτας όπου βρίσκομαι, και μετά έλα να συζητήσουμε. Το ότι υπάρχει κάποια χώρα από τις 28 που προσφέρει φτηνές τιμές δεν υποχρεώνει και τις υπόλοιπες 27 να ακολουθήσουν την ίδια τακτική τιμών. Η μόνη αντίδραση την οποία καταλαβαίνουν όλες οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο είναι η άρνηση πληρωμής των υψηλών τιμών τους . Με διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες δεν αλλάζουν οι τιμές σε μία χώρα στην οποία οι συνδρομητές πληρώνουν με ευχαρίστηση. Κοντολογίς αν διαμαρτύρομαι για υψηλές τιμές και πάω και κάνω συμβόλαιο των 60 ευρώ, για πιο λόγο να μου κατεβάσουν τις τιμές; Επίσης θα ήθελα να διευκρινήσεις πόσο κάνει αυτό το συμβόλαιο με το οποίο παίρνεις την ακριβώτερη συσκευή που υπάρχει , γιατί με 7 ευρώ τον μήνα αποκλείεται να την παίρνεις. Edited August 20, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts