Jump to content

Tsiou23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tsiou23

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Tsiou23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς επειδή οι ανάγκες πλέον λόγω εργασίας και απαιτήσεων αυξάνονται οι Έλληνες και όχι μόνο θέλουν να έχουν unlimited σε ομιλία και data και εκμεταλλεύονται οι εταιρείες την ζήτηση αυτή. Μόνο αν υπάρξει κάποια νέα εταιρεία με βελτιωμένες τιμές θα πάρει μεγάλο πελατολόγιο θα αρχίσει να "στρωνει" η κατάσταση ή αν μειώσουμε η κόψουμε τα συμβόλαια που έχουμε.
  2. Στο αναφερω γιατι το εχει δικο μου άτομο και μάλιστα με πάρα πολύ παλιό συμβόλαιο.Στο site εννοείται ότι βγάζουν υψηλές τιμές.
  3. Καλησπέρα, Οι χώρες για τις οποίες έχω δώσει τα παραδείγματα είναι η Ιταλία που δίνει με 7€ η Vodafone απεριόριστο χρόνο ομιλίας και 30gb internet και η Αγγλία που με συμβόλαιο παίρνεις ότι συσκευή θέλεις. Επίσης αναφέρομαι στο να αντιδράσουμε οχι με διαδηλώσεις κλπ γιατί συμφωνώ ότι με αυτά δεν αλλάζεις κάτι. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι πριν λίγο καιρό επισκέφτηκα την cosmote για να κάνω καρτοκινητό και μου είπαν ότι έχουν έλλειψη στις κάρτες εδώ και 6 μήνες. Υ.Γ. Δεν ξέρω τι πληρώνεις και πόσο πληρώνεσαι εκεί που ζεις και ούτε μου πέφτει λόγος αλλά μιλάω γενικά για όλο τον κόσμο στο να βελτιωθούν κάποια πράγματα γιατί στην Ελλάδα όλα κόβονται από πλευράς εσόδων αλλά αυξάνονται όλα τα υπόλοιπα.
  4. Καλημερα σε όλους! Θέλω να αναφερω στο θέμα των παρόχων που προσφέρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ε.Ε. 1. Τα συμβόλαια είναι πολύ πιο φθηνά ( με 7€ ) έχεις απεριόριστη ομιλία και 30gb internet. 2. Με νέο συμβόλαιο μπορείς να πάρεις την πιο ακριβή συσκευή που υπάρχει. 3. Δεν υπάρχουν κάποιες έξτρα χρεώσεις αν αλλάξεις πάροχο. Καιρός είναι να αντιδράσουμε για να μην μας κοροϊδεύουν οι ίδιες εταιρείες που υπάρχουν και στις άλλες χώρες απλά δημιουργώντας ένα καρτέλ μεταξύ τους.
×
×
  • Create New...