Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πού ακριβώς αναγράφεται αυτό για το +5€; Στο λογαριασμό; Εμένα μου ήρθε ο καινούργιος, αυξημένος λογαριασμός (μου τον έστειλαν με e-mail προχθές), εκεί το λέει ή στον προηγούμενο;

Με λίγα λόγια, προλαβαίνω να κάνω κάτι μπας και γλιτώσω το επιπλέον εφτάευρω το μήνα; Να τους πάρω τηλέφωνο και να αναφέρω τι, όμως; Πρέπει να ρωτήσω ποιο το κόστος της διακοπής συμβολαίου μπας και ψαρώσουν ή απλά να ζητήσω να μου βγάλουν την έξτρα χρέωση (και πώς να το δικαιολογήσω αυτό) ;

Γνωρίζει κάνεις να απαντήσει σε κάτι από τα παραπάνω;

Το Γράφει στον προηγούμενο λογαριασμό σε μια υποσημείωση με αστεράκι. Παρε τηλέφωνο, ρώτησε ότι είδες αύξηση στο πάγιο και ζήτα να σου αφαιρέσουν την αύξηση ή να πάρεις κάποια έκπτωση ώστε να μειωθεί το ποσό. Ανάλογα με τις αντιδράσεις πράττεις αναλόγως στη συνέχεια. Σε μια γνωστή μου της έκαναν έκπτωση και σχεδόν απορροφήθηκε η αυξηση. Εμένα μου είπαν δεν μπορούν κάνουν κάτι, αν και όταν ρώτησα πόσο θα είναι το πάγιο η αύξηση ήταν μικρότερη από 5€, αλλά αποφάσισα να μην ασχοληθώ περισσοτερο γιατί σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιο και χρειαζόμουν τα extra MB.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το Γράφει στον προηγούμενο λογαριασμό σε μια υποσημείωση με αστεράκι. Παρε τηλέφωνο, ρώτησε ότι είδες αύξηση στο πάγιο και ζήτα να σου αφαιρέσουν την αύξηση ή να πάρεις κάποια έκπτωση ώστε να μειωθεί το ποσό. Ανάλογα με τις αντιδράσεις πράττεις αναλόγως στη συνέχεια. Σε μια γνωστή μου της έκαναν έκπτωση και σχεδόν απορροφήθηκε η αυξηση. Εμένα μου είπαν δεν μπορούν κάνουν κάτι, αν και όταν ρώτησα πόσο θα είναι το πάγιο η αύξηση ήταν μικρότερη από 5€, αλλά αποφάσισα να μην ασχοληθώ περισσοτερο γιατί σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιο και χρειαζόμουν τα extra MB.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Οκ, πέτυχα τουλάχιστον ένα 10% για τους επόμενους 12 μήνες που λήγει και το συμβόλαιο. Κι εμένα δεν απορροφήθηκε όλη η αύξηση αλλά τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της.

Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.

• 2 weeks later...

πραγματικα οτι ναναι απο την κοσμοτε και απο μενα οταν ληξει το συμβολαιο μου ανεξαρτητα τι προσφορα θα μου κανει φευγω.εχω 3 αριθμους στο 65, 18,5 € απο τον οκτωβριο που εκανα 1,5 χρονο συμβολαιο.

Τον φεβρουαριο πηραν απο 1 € αυξηση λογω του οτι το οικογενειακο απο 15% εκπτωση που ειχε πηγε στο 10%.δεν εκανα και καμια μεγαλη φασαρια θεωροντας πως εχω πετυχει μια πολυ καλη εκπτωση σε ενα πολυ καλο πακετο.δεν περνανε 3 μηνες και ερχεται και το 5ευρω με την μορφη κοσμοτε xl.με τα πολλα εκανα καταγγελια με πηραν χθες και χωρις να το πολυσυζητησουμε μου ειπαν πως θα το επαναφερουν στα 19,5€ αφαιροντας τις αυξησεις και απο τον προηγουμενο λογαριασμο.εκει που θελω να καταληξω ειναι πως τελικα ακομα και για 0.5 € αυξηση πρεπει να καταγγελουμε το συμβολαιο και να μην αφηνουμε τιποτα γιατι εκει πατανε στο οτι δε θα ασχοληθει κανεις και κανουν οτι θελουν με τις αυξησεις.:mad:

πραγματικα οτι ναναι απο την κοσμοτε και απο μενα οταν ληξει το συμβολαιο μου ανεξαρτητα τι προσφορα θα μου κανει φευγω.εχω 3 αριθμους στο 65, 18,5 € απο τον οκτωβριο που εκανα 1,5 χρονο συμβολαιο.

Τον φεβρουαριο πηραν απο 1 € αυξηση λογω του οτι το οικογενειακο απο 15% εκπτωση που ειχε πηγε στο 10%.δεν εκανα και καμια μεγαλη φασαρια θεωροντας πως εχω πετυχει μια πολυ καλη εκπτωση σε ενα πολυ καλο πακετο.δεν περνανε 3 μηνες και ερχεται και το 5ευρω με την μορφη κοσμοτε xl.με τα πολλα εκανα καταγγελια με πηραν χθες και χωρις να το πολυσυζητησουμε μου ειπαν πως θα το επαναφερουν στα 19,5€ αφαιροντας τις αυξησεις και απο τον προηγουμενο λογαριασμο.εκει που θελω να καταληξω ειναι πως τελικα ακομα και για 0.5 € αυξηση πρεπει να καταγγελουμε το συμβολαιο και να μην αφηνουμε τιποτα γιατι εκει πατανε στο οτι δε θα ασχοληθει κανεις και κανουν οτι θελουν με τις αυξησεις.:mad:

Πως έκανες καταγγελία; Ήταν μέσα στις 30 ημέρες από τη δεύτερη αύξηση;

Πως έκανες καταγγελία; Ήταν μέσα στις 30 ημέρες από τη δεύτερη αύξηση;

Με το που ειδα την αυξηση πηρα κοσμοτε για να πω πως δεν τη δεχομαι με πηραν μετα απο μια βδομαδα για να μου δωσουν 10% μείωση, δεν τη δεχτηκα και καπακι εκανα καταηγελια.

Την καταγγελία την έκανες στο ίδιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοσμοτε; Δηλ είπες "θέλω να καταγγείλω τη σύμβαση, προχωρείστε στις απαραίτητες διαδικασίες" ;;; Ή κάτι άλλο;

Την καταγγελία την έκανες στο ίδιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοσμοτε; Δηλ είπες "θέλω να καταγγείλω τη σύμβαση, προχωρείστε στις απαραίτητες διαδικασίες" ;;; Ή κάτι άλλο;

Πηρα εξυπηρετηση πελατων για να καταγγειλω το συμβολαιο και μου ειπαν πως θα με παρουν απο αλλο τμημα. Το αλλο τμημα (μαλλον παραπονων) με πηρε μετα απο μια βδομαδα και μου προτεινε 10%μειωση.εκανα καταγγελια και μετα με πηραν απο αλλο τμημα παλι για να μπυ πουν πως το παγιο θα παει παλι εκει που ηταν.

Ύστερα από καταγγελία στην ΕΕΤΤ που είχα κάνει και εγώ στις αρχές του μήνα,με πήρανε σήμερα τηλέφωνο και θα μου πιστώσουν την διαφορά μαζί με τα τέλη κινητής και στις δυό γραμμές για τους επόμενους 15 μήνες μέχρι να λήξει η δέσμευση,καθώς και τα πάγια για τον επόμενο μήνα δώρο.

Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που δέν είναι υποψιασμένοι και δέν τα ψάχνουν περαιτέρω όπως εμείς...

Ύστερα από καταγγελία στην ΕΕΤΤ που είχα κάνει και εγώ στις αρχές του μήνα,με πήρανε σήμερα τηλέφωνο και θα μου πιστώσουν την διαφορά μαζί με τα τέλη κινητής και στις δυό γραμμές για τους επόμενους 15 μήνες μέχρι να λήξει η δέσμευση,καθώς και τα πάγια για τον επόμενο μήνα δώρο.

Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που δέν είναι υποψιασμένοι και δέν τα ψάχνουν περαιτέρω όπως εμείς...

Έτσι κι εγώ. Μετά από καταγγελία στις 7/6 στην ΕΕΤΤ, με πήραν τηλέφωνο και θα μου επιστρέψουν τις χρεώσεις των 5ευρων δύο τελευταίων μηνών +αναλογικά τα τέλη, και για τους επόμενους 12 μήνες μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου (2 γραμμές), θα μου έρχεται επιπλέον έκπτωση 5€/γραμμή. Κανένα πάγιο όμως δώρο στην περίπτωσή μου... :(

Προσπαθώ να ανανεώσω μέσα από την σελίδα με PayPal ή πιστωτική κάρτα έχω την sim σε mifi και δοκίμασα με iPhone iPad λαπτοπ Windows android Το αποτέλεσμα είναι η σελίδα αυτή να μην φορτώνει ποτέ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160623/e69f5a683302a83baf20f16dc7d5ccb3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορείς να το κάνεις από οποιοδήποτε my account δίνοντας τον αριθμό του Ciotgp

Ευχαριστώ,πολύ Βασίλη, τελικά πήγα σε κατάστημα έβαλα 12€ χωρίς να μου κρατήσουν κάτι. Θα το δοκιμάσω μάλλον την επόμενη φορά.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Είχες ενεργό πακέτο data την ώρα που προσπαθούσες να κάνεις την ανανέωση; Μάλλον όχι.

Πως περίμενες να "βγεις" στο ιντερνετ για να πάρει τα στοιχεία του paypal/πιστωτικής και να ανανεώσει;

Έχεις δίκιο δεν είχα ενεργό πακέτο. Παρατήρησα όμως ότι πλέον δίνει 3 επιλογές για ανανέωση. Ξεχωριστά ανανέωση με PayPal, ανανέωση με πιστωτική κάρτα και ανανέωση με κωδικό. Θα μπορούσε από την στιγμή που δίνει την επιλογή για πληρωμή μέσω PayPal να αφήνει ένα παράθυρο 5 λεπτών το πολύ για ανανέωση.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 2 weeks later...

-λοιπον προσφατα αγορασα την υπηρεσια καρτοσυμβολαιο κοσμοτε 26,5 και εκτοσ απτα 50 ΜΒ ειχα και δωρο αλλα 500

-επισης αγορασα ταυτοχρονα και τη συσκευη alcatel POP4 με την εκπτωση που ειχα λογω του καρτοσυμβολαιου

-το προβλημα μου ειναι πωσ δε συνδεεται στα δεδομενα καρτοκινητης

-τα ανοιξα, τα εκλεισα, αλλαξα το ονομα του APN απο "Cosmote Internet" σε "Cosmote Wireless Internet" και πισω, μετα ειδα οτι ο τυποσ APN ειναι default,supl αντι σκετο default και αλλαξα το δικτυο απο cosmote 3G σε 4G και πισω, αλλα τιποτα δε δουλεψε

-τηλεφωνο παιρνει κανονικα και στο wi-fi επισης συνδεεται χωρις προβλημα

-και εστειλα ΥΠ στο 1313 ή οπου ειναι κ εστειλε πισω μηνυμα πωσ το υπολοιπο των ΜΒ ειναι 550, οπωσ και θα πρεπε να ναι

Τι πρεπει να κανω? :wacko:

χμμ τι εννοεις "ενεργοποιησα"??

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μου ειχαν στειλει ενα μηνυμα που ελεγε σε κατι ρυθμισεις να βαλω το 1111 και το εβαλα κι αυτο

χρειαζεται να κανω κατι επιπλεον?

χμμ τι εννοεις "ενεργοποιησα"??

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μου ειχαν στειλει ενα μηνυμα που ελεγε σε κατι ρυθμισεις να βαλω το 1111 και το εβαλα κι αυτο

χρειαζεται να κανω κατι επιπλεον?

Δεν έχει κάποιον "διακόπτη" που λέει δεδομένα κινητής;

Γιατί δεν πας σε κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός να στο ρυθμίσουν;

Πολλά δεν είναι τα 26€ για καρτοσυμβόλαιο;

Δεν έχει κάποιον "διακόπτη" που λέει δεδομένα κινητής;

Γιατί δεν πας σε κατάστημα κοσμοτε ή Γερμανός να στο ρυθμίσουν;

Πολλά δεν είναι τα 26€ για καρτοσυμβόλαιο;

καλα ναι τον διακοπτη τον ανοιξα ειπαμε ελεος

γυρναω πιο μετα απο χαλκιδικη κ εδω που ειμαι δεν εχει καποιο καταστημα γι αυτο

εχει 1500 λεπτα προσ κοσμοτε, 80 για ολα τα εθνικα δικτυα, 50 ΜΒ κ 5 ευρω ανα μηνα γι'αυτο ειναι ακριβο οντωσ αλλα ειχα καρτοκινητο και αναγκαζομουν να βαζω 30 ευρω καρτα καθε μηνα σχεδον, οποτε ετσι ειμαι καλυμμενη και με το παραπανω

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned