Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρότρυνα την αδελφή μου να κάνει λογαριασμό Mobile plus 65 με το «δωρεάν spotify» να είναι ένα από τα πλεονεκτήματα. Πράγματι, η ιστοσελίδα που είχα κοιτάξει (και παραμένει έτσι) ανέφερε:

Δωρεάν το προνομιακό πακέτο Spotify της COSMOTE (αξίας 5€/μήνα), για να απολαμβάνεις απεριόριστη μουσική

Τι καταλαβαίνει δηλαδή όποιος διαβάζει αυτή τη φράση; Ότι έχεις δωρεάν το spotify που κανονικά κοστίζει 5 ευρώ το μήνα. Σήμερα πήρε μήνυμα η αδελφή μου ότι το spotify της... τελειώνει (στις 30 μέρες) και αν θέλει να συνεχίσει πρέπει να πληρώνει πέντε ευρώ το μήνα. Πράγματι, κάνοντας κλικ στη σελίδα της περιγραφής του πακέτου (στη φράση που έβαλα σε quote παραπάνω) η εταιρία διευκρινίζει: Spotify δωρεάν για ένα μήνα! (δεν ξέρω αν η παραπομπή υπήρχε από τις αρχές Δεκέμβρη, αν υπήρχε δεν είχα κάνει κλικ).

Είναι παραπλανητική η αναγγελία στην αρχική σελίδα του πακέτου ή όχι; Στο κάτω κάτω δεν είχαμε ανάγκη την cosmote να μας χαρίσει ένα μήνα, και το spotify απευθείας σου επιτρέπει να δοκιμάσεις δωρεάν το premium πακέτο για ένα μήνα.

Σημείωση: Υπάρχει άλλο νήμα για το spotify και το δωρεάν / όχι δωρεάν streaming αλλά νομίζω αυτό που θίγω εδώ είναι διαφορετικό. Αν όχι, παρακαλώ τους mods να το ενώσουν εκεί - ευχαριστώ.

Edited by nikosal
edit

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Παρότρυνα την αδελφή μου να κάνει λογαριασμό Mobile plus 65 με το «δωρεάν spotify» να είναι ένα από τα πλεονεκτήματα. Πράγματι, η ιστοσελίδα που είχα κοιτάξει (και παραμένει έτσι) ανέφερε:

Τι καταλαβαίνει δηλαδή όποιος διαβάζει αυτή τη φράση; Ότι έχεις δωρεάν το spotify που κανονικά κοστίζει 5 ευρώ το μήνα. Σήμερα πήρε μήνυμα η αδελφή μου ότι το spotify της... τελειώνει (στις 30 μέρες) και αν θέλει να συνεχίσει πρέπει να πληρώνει πέντε ευρώ το μήνα. Πράγματι, κάνοντας κλικ στη σελίδα της περιγραφής του πακέτου (στη φράση που έβαλα σε quote παραπάνω) η εταιρία διευκρινίζει: Spotify δωρεάν για ένα μήνα! (δεν ξέρω αν η παραπομπή υπήρχε από τις αρχές Δεκέμβρη, αν υπήρχε δεν είχα κάνει κλικ).

Είναι παραπλανητική η αναγγελία στην αρχική σελίδα του πακέτου ή όχι; Στο κάτω κάτω δεν είχαμε ανάγκη την cosmote να μας χαρίσει ένα μήνα, και το spotify απευθείας σου επιτρέπει να δοκιμάσεις δωρεάν το premium πακέτο για ένα μήνα.

Σημείωση: Υπάρχει άλλο νήμα για το spotify και το δωρεάν / όχι δωρεάν streaming αλλά νομίζω αυτό που θίγω εδώ είναι διαφορετικό. Αν όχι, παρακαλώ τους mods να το ενώσουν εκεί - ευχαριστώ.

Εγώ πριν περίπου ένα μήνα το ενεργοποίησα έχοντας το πακέτο αυτό!Αυτόματα μόλις έκανα την εγγραφή και όλη την διαδικασία από το site του Spotify αυτόματα με αναγνώρισε ως premium και εννοείται πώς δεν χρεώνομαι τίποτα παραπάνω!Δηλαδή δεν δίνω 5€/μήνα για την συνδρομή και ταυτόχρονα μου δίνει 80ΜΒ δώρο έχτρα για ίντερνετ και 500ΜΒ δωρεάν για να ακούσω μουσική μέσω spotify (που απ'ότι είδα σε κάποια σελίδα, αν το έχεις στην κανονική ποιότητα είναι γύρω στις 8-9 ώρες μουσική)!

Δες μήπως έχει κάνει κάτι λάθος στην εγγραφή της. Ψάξτο λίγο καλύτερα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Απαντήσεις εκπροσώπου Cosmote (13888):

«Η αδελφή σας έχει δωρεάν spotify όσο έχει το πρόγραμμα 65, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι».

ερώτηση δική μου: τότε γιατί ήρθε το μήνυμα ότι στο εξής πληρώνει κλπ.;

εκπρόσωπος: δεν έχει σημασία, αυτό ισχύει για εκείνους που γράφονται σε πρόγραμμα με ένα μήνα δωρεάν.

ερώτηση δική μου: γιατί στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου προγράμματος αν κάνει κάποιος κλικ στο «δωρεάν spotify» τον παραπέμπει σε μια άλλη σελίδα που λέει «δωρεάν τον πρώτο μήνα»;

εκπρόσωπος: δεν έχει σημασία, όπως παραπάνω.

ερώτηση δική μου: είστε σίγουρος ότι δεν πρέπει να κάνω κάτι; γιατί μου φαίνονται λίγο παράξενα όλα αυτά...

εκπρόσωπος: μείνετε ήσυχος.

Αλήθεια... μου φάνηκαν λίγο παράξενα αυτά, αλλά θα παρακολουθώ το λογαριασμό της αδελφής μου για έξτρα χρέωση και τυχόν διακοπή του service. Μετέφερα τον παραπάνω διάλογο για να θυμάμαι και εγώ τι μου είπε ο εκπρόσωπος!

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

αργά το κατάλαβαν ότι δεν τους συμφέρει προς εξωτερικό..παλαιότερα το είχα ξετινάξει:D

Συνήθως έτσι συμβαίνει πάντα. Κάποιοι κάνουν κατάχρηση κάποιας υπηρεσίας και μετά κόβεται σε όλους μας… και το διατυμπανίζουν κιόλας!

Καλησπερα και καλη χρονια! Θελω να φυγω απο το whats up και λεω να παω στο F2G γιατι δινει περισσοτερα δωρα με καθε ανανεωση,επισης ειδα οτι με ανανεωση 10 ευρο δινει 1GB δωρο ενω στο whats up τα τρωνε τα λεφτα για πλακα.... τι λετε να κανω??? αξιζει να παω στο F2G? η θα εχω προβλημα με το σημα μου??

καλησπέρα και καλή χρονιά

ήμουν cosmote από τότε που βγήκε στην καρτοκινητή και 4 χρόνια πλέον είμαι vodafone ala cart και f2g λόγο δύο τηλεφωνικών αριθμών

τα προγράμματα τις cosmote δεν έχουν σχέση με τους υπόλοιπους διότι ακόμη δρέπει τις δάφνες του παλαιού ΟΤΕ και του ονόματος που έχει αλλά και στο εξωτερικό πλέον ο κόσμος έχει στραφεί στις μικρότερες εταιρείες λόγο του κόστους οπότε κοίτα τι πραγματικά σε συμφέρει και κάνε

Από σήμα έχει καλύτερο σε απομονωμένες περιοχές επειδή έχει εκμεταλλευτεί τις εποχές που έβαζε κεραία όπου είχε σταθμό και κτίριο ο ΟΤΕ

Υπάρχει ακόμα κόσμος που να στηρίζεται στα sms ? Ντροπή ρε παιδιά....

Υπάρχει φίλε μου.. εσύ μαζί με την κουτσή Μαρία μπορείτε να στηρίζεστε στα skype, fb, twitter, viber, whatsapp κλπ κλπ και να ψάχνεις κάθε φορά ποιός φίλος ή γνωστός σου ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί.

Εμείς αντίθετα στέλνουμε ένα sms και ήμαστε κατά 95% σίγουρη ότι θα το λάβει ανεξάρτητα εφαρμογής.

καλησπέρα...

παντως να ξερεις το εξης .. εχω what's up .. και Q ..

να ξερεις καλες οι προσφορες αλλα η wind δεν εχει καλο σημα

αμα θελεις να εχεις καλο σημα τοτε μενεις στο what's up

εφυγα απο την vodafone cu για το what's up

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

Και γω έχω What's up και F2G.Ειλικρινά να ξέρεις δεν παίζονται οι προσφορές του F2G αλλα στην περιοχή μου έχει κακο σήμα οποτε πχ το ιντερνετ δεν μπορώ να το εκμεταλλευτώ.Αν θες να ανοίξεις ενα θέμα στα καρτοκινητά της Wind να σου πούνε τα παιδιά περισσότερα.Το σήμα είναι αναλογα την περιοχή του καθενός.

εγω παιδια μενω αθηνα... λετε να μην πιανει ουτε Η+??

Φιλε,ειμαι Θεσσαλονικη.Εχω Q και Whats Up.Σε ολη την πολη ειναι και οι 2 το ιδιο σε 2G/3G.Η κοσμοτε σε εσωτερικους χωρους εχει πολλες φορες 3G ενω η Q Edge.Εκει χανει για μενα η Q.Αλλα με το 4g ή Wind καλυπτει οποια σημεια που δεν ειχαν 3g επεφτες σε Edge.Η Cosmote εχει χειροτερη ποιοτητα ηχου σε 2G,ακομα και να ειναι φουλ το σημα.Η Q εχει καλυτερο ηχο,αλλα οταν εχει χαμηλο σημα,δυσκολευεσαι να ακους τον συνομιλητη σου.Τις ειχα χωριστα και μαζι.Πλεον εχω Q,και επειδη παιρνω bonus MB και βαζω λεπτα προς Wind,Με 11€ βγαζω 2 μηνες.Επισης το να κανω ανανεωση,να βαζω πακετα και να ελεγχω το υπολοιπο ειναι πολυ ευκολο.Εχω κανει λογαριασμο στο myQ και βαζω καρτα online,βαζω πακετα παιρνοντας και online bonus.Με ενα κλικ βλεπω το υπολοιπο.Το ιδιο και στο myf2g.Δεν χρειαζεται τηλεφωνα και sms.Γνωμη μου ειναι να πας F2G.Το μονο μειον ειναι οτι εκτος Αθηνων το δικτυο εχει θεματα και αμα πας προς Β.Ελλαδα εκτος απο Θεσσαλονικη,Εβρο,Ξανθη,Κομοτηνη,Καστορια που εχουν μπει κεραιες και υπαρχει καλο 3G τα υπολοιπα μερη ειναι με 3G του 1-2Mbps και Gprs.Για εμενα πανε F2G αλλα αμα κανεις μεγαλη χρηση MB παρε και μια Cosmote για 2η,ωστε να κανεις δουλεια οταν θα εισαι στη επαρχια.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

nikola14 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Ενταξει το 4G της cosmote εχει εξελιχθει αρκετα,στην αθηνα πιανει παντου! αλλα δεν γινεται θελω 20 ευρο καθε 20 μερες με το ιντερνετ και δωρεαν λεπτα προς ολους, ενταξει για την αθηνα με νοιαζει αν εχει καλο ιντερνετ.... ευχαριστω και παλι ολους

Όσο έχει το πρόγραμμα Απεριόριστα 65 θα έχει δωρεάν το πάγιο του spotify και τα 500ΜΒ ανά μήνα για χρήση spotify streaming από την γραμμή που έχει το απεριόριστα 65 (όχι από άλλες γραμμές κοσμοτέ).

Επιβεβαίωσε οτι έχεις συνδέσει τον λογ/μό spotify με την Κοσμοτέ πηγαινοντας στο https://www.spotify.com/gr/account/overview/ και βλέποντας στην δεξιά στήλη το μήνυμα αυτό http://imgur.com/XuqdKCi

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της εταιρείας (24/11/2015) και μια ανακοίνωση σήμερα στο https://www.cosmote.gr/hybrid/ η Κοσμοτέ ξεκινάει πιλοτικά στους συνδρομητές της το "hybrid access".

Με λίγα λόγια, σε συνεργασία με τη Huawei, η COSMOTE παρουσίασε την τεχνολογία Hybrid Access, η οποία «ενώνει» τον κόσμο του σταθερού και του κινητού ευρυζωνικού δικτύου, για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη εμπειρία στον πελάτη. Οι συνδρομητές σταθερής ADSL & VDSL θα μπορούν να απολαύσουν εφαρμογές και υπηρεσίες σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, αξιοποιώντας ταυτόχρονα και τα δίκτυα κινητής 4G & 3G.

"Παρουσίασε...." η magic word

Όχι "που πρώτη έφερε.......", τα ξέρουμε μην τα ξαναλέμε.

Χωρίς απεριόριστο unlimited MB πακέτο 4G δε λέει. Και παίζει και η τιμή.

Προφανώς, με την εξέλιξη που έχει το 4G δίκτυο της Cosmote στην επαρχία, θα δει να ξεκαρφώνεται από το 0,50Mbps το ADSL και της Άνω Ραχούλας.

Που καιρός να αλλάζουμε καλωδίωση και οπτικές ίνες: Γρήγορα και ασύρματα: Το μέλλον!

Κάτι αντίστοιχο (όχι τεχνικά αλλά λογιστικά) δεν προσφέρει και η VF στους συνδρομητές που έχουν σταθερή και κινητή σ' αυτήν όπου αν σου πάθει βλάβη το σταθερό σου δίνουν δωρεάν ίντερνετ και κλήσεις από το αντίστοιχο κινητό σου;

Κάτι αντίστοιχο (όχι τεχνικά αλλά λογιστικά) δεν προσφέρει και η VF στους συνδρομητές που έχουν σταθερή και κινητή σ' αυτήν όπου αν σου πάθει βλάβη το σταθερό σου δίνουν δωρεάν ίντερνετ και κλήσεις από το αντίστοιχο κινητό σου;

Νομίζω ότι πρέπει (με κάποιο τρόπο) να δηλωθεί η βλάβη στη Vodafone και αφού επιβεβαιωθεί η βλάβη υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Το ίδιο γίνεται και στην Cosmote σε βλάβη σταθερού μόνο για εισερχόμενες στο σταθερό (που έχει βλάβη) με εκτροπή σε κινητό.

Εδώ μάλλον μιλάμε για router που θα παίρνει και sim!!

Όλα από Γερμανία έρχονται:

http://www.fiercewireless.com/europe/story/deutsche-telekom-unveils-hybrid-internet-germany/2015-03-02

https://www.telekom.de/hilfe/downloads/bedienungsanleitung_speedport_hybrid.pdf

Edited by jimmiss

Νομίζω ότι πρέπει (με κάποιο τρόπο) να δηλωθεί η βλάβη στη Vodafone και αφού επιβεβαιωθεί η βλάβη υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Το ίδιο γίνεται και στην Cosmote σε βλάβη σταθερού μόνο για εισερχόμενες στο σταθερό (που έχει βλάβη) με εκτροπή σε κινητό.

Στην Κοσμοτέ σου κάνει δωρεάν εκτροπή στο κινητό ή χρεώσιμη;

Υπάρχει κάπου πληροφόρηση για το τί είναι αυτή η υπηρεσία ;

Δώστε φθηνά MB στο λαό! Η μόνη ελπίδα για όσους είναι στην επαρχία. Και με τα pings του 4G γύρω στα 20 ms παίζεις και κανένα παιχνιδάκι.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned