gkamared Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εγώ που έχω δει την λειτουργία αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η Υψηλή Ευκρίνεια ανάλυση εκεί που χρησιμότητα η εφαρμογή είναι στην Τηλεόραση εκεί είναι όλα τα λεφτά Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εγώ που έχω δει την λειτουργία αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η Υψηλή Ευκρίνεια ανάλυση εκεί που χρησιμότητα η εφαρμογή είναι στην Τηλεόραση εκεί είναι όλα τα λεφτά Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ε; :wacko: Πλάκα μας κάνεις έτσι; :!::blink: Εντάξει δεν είπαμε ότι είναι η φοβερή και τρομερή επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία αλλά εσύ το παραξεφτίλισες! ;) Πραγματικά ΔΕΝ το έχεις δοκιμάσει απ'ότι φαίνεται!Είναι εμφανέστατη η διαφορά όταν υποστηρίζουν και τα δύο κινητά αυτή την τεχνολογία!Πολύ ανώτερη από την αρκετά καλή ποιότητα που έχουν αυτή την στιγμή η Vodafone και η Wind! Υ.Γ.:Τώρα τι μας συγκρίνεις το HD της εικόνας σε μια τηλεόραση με το HD του ήχου σε ένα κινητό για συνομιλία.....πραγματικά εντελώς άστοχο!!!!!!!!! :blink: Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MartinLevon Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα σε όλους Και εγώ σήμερα δέχτηκα μια κλήση απο το 2312203937 πάτησα το 1 όπως μου ειπε και συνδέθηκα με μια κοπέλα για να με ενημερώσει με το τη ακριβώς κέρδισα... Μου ζήτησε τα στοιχεία για το που μένω για να μου αποσταλεί ενα Ρολόι κάποια χαρτιά και μια δωροεπιταγη 1100€. Το δέμα θα έρθει με Γενική ταχυδρομική σε 3 εργάσιμες μερούλες. Οπότε αν ακούσετε καμία έκρηξη ισως να είναι απο το δεμα που θα πάρω :p Παράθεση Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους... Desfreetainies.ucoz.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πόσα σου ζήτησε για ταχυδρομικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Crow Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Eγώ δέχτηκα σήμερα μια κλήση,δεν το σήκωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Πίστεψέ με, ξέρω πάρα πολλά άτομα που έτυχε κάποια στιγμή να το ξεπεράσουν και να τους έρθει και 180Ε και πολλά παραπάνω, μία και δύο και τρεις φορές. Μπορεί όντως να το ξεπέρασες, είτε σε ομιλία είτε στο ίντερνετ (πιο σύνηθες). Δεν είναι απίθανο, εκτός αν είσαι απόλυτα βέβαιος ότι ως και την τελευταία στιγμή που έκανες κλήση, είχες τσεκάρει το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών και είσουν μέσα. Ξέρω υπερβολικά πολλά άτομα που δεν τους περισσεύουν τα λεφτά και παρόλα αυτά, μιλούν πολύ χωρίς να τσεκάρουν το υπόλοιπο και μετά παραπονιόνται γιατί τους ήρθε τόσα. Το βλέπω καθημερινά αυτό. Επίσης δες αν τα 180Ε ήταν 2 απλήρωτοι λογαριασμοί και όχι ένας. Θυμήσου επίσης μήπως μίλησες πολύ σε άλλα δίκτυα αφότου έκανες το αίτημα φορητότητας. Ο αριθμός σου ήταν κοσμοτέ και το συμβόλαιο έτρεχε κανονικά ως τη μέρα που πέταξες τη σιμ της κοσμοτέ και έβαλες τη σιμ της άλλης εταιρίας. Όταν κάνουμε αίτημα φορητότητας δεν σημαίνει αυτόματα ότι φύγαμε (πολλοί το νομίζουν). Μήπως μέσα στα 180Ε ήταν κάποια επιδότηση που τη χρεώθηκες φεύγοντας; Πολύ δύσκολα θα σου φόρτωσαν 180Ε χωρίς όντως είτε να τα μίλησες είτε να τα πήρες σαν επιδότηση. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Επίσης αυτό που λες ότι τα 70Ε τα 'χες πληρώσει, ελπίζω να έχεις την απόδειξη γιατί υπάρχουν και καταστήματα που είτε αργούν να πληρώσουν λογαριασμούς των πελατών είτε ίσως από λάθος καταχώρηση να ξεφύγει και να μην γίνει κάποια πληρωμή. Καλό είναι να φυλάμε τις αποδείξεις από πληρωμές λογαριασμών (ή ακόμη καλύτερα να τις κάνουμε μόνοι μας από e-banking, πλέον είναι πιο ασφολές και άμεσο). Edited April 2, 2014 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkats_99 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδιά έχει βγάλει ανακοίνωση η cosmote γιἀυτούς τους αριθμούς που σου κάνουν μια αναπάντητη και περιμένουν θύματα να καλέσουν πίσω! Απλά μην δίνεται σημασία διαγράψτε την κλήση, μην τυχόν και πατήσετε κατα λάθος, και δεν θα έχετε πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλησπέρα, Μία σύντομη ερώτηση: Πρόσφατα κατάλαβα ότι εάν ανανεώσω το πρόγραμμα 200 mb για 1 μήνα πριν λήξει τότε δεν χάνω και το προηγούμενό μου υπόλοιπο (εάν υπάρχει)... Π.χ. έχω υπόλοιπο 60 mb, ανανεώνω και έχω 200+60. Εάν η τρίτη ανανέωση γίνει εκπρόθεσμα τότε χάνω ΟΛΟ το προηγούμενο υπόλοιπο, δηλαδή 0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ετσι ακουγεται η κληση οπως στο demostration, εκανα και ηχογραφηση και παει μεχρι περιπου 7khz, επισης για να μην ακουγονται οι θορυβοι απ εξω (που και καλα το κανει το hd voice) θελει στις ρυθμισεις να επιλεξουμε "Καταστολη θορυβου" το λεγομενο Noise Suppression. Ουσιαστικα η ποιοτητα του ηχου της κλησης ειναι σαν να μιλαμε στο Skype, απλα πολυς κοσμος δεν εχουν cosmote ή εχουν αλλα δεν μιλανε cosmote με cosmote και ορισμενες android συσκευες που δεν το υποστηριζουν που απορω πως ειναι δυνατον αφου ολα τα android εχουν adc απο 8khz μεχρι 48khz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Aγορά Calling Tune: H τιμή χρέωσης Calling Tune που αναγράφεται κατά την επιλογή. Χρέωση φωνητικής κλήσης στο 14014 : 0,0137€/δευτ. (0,82€/λεπτό) με ελάχιστο χρόνο χρέωσης 1 sec. Χρέωση αποστολής SMS στο 14014: 2,170€/SMS. Χωρίς κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros50 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Φιλε σορρυ για το λαθος topic αλλα νομιζω πως μπορεις να μου δωσεις μια γρηγορη απαντηση Κερδισα στο Reload it ενα δωρο 100mb internet για μια εβδομαδα και μου ηρθε μηνυμα για να κανω εγκατασταση κατι, αλλα οταν παω να το κανω μου ζηταει ενα Pin, τι pin ειναι αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα, Μία σύντομη ερώτηση: Πρόσφατα κατάλαβα ότι εάν ανανεώσω το πρόγραμμα 200 mb για 1 μήνα πριν λήξει τότε δεν χάνω και το προηγούμενό μου υπόλοιπο (εάν υπάρχει)... Π.χ. έχω υπόλοιπο 60 mb, ανανεώνω και έχω 200+60. Εάν η τρίτη ανανέωση γίνει εκπρόθεσμα τότε χάνω ΟΛΟ το προηγούμενο υπόλοιπο, δηλαδή 0? Η λέξη εκπρόθεσμα αυτό εννοεί , τα χάνεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Σε 10 ημέρες βάλε τον λογαριασμό σε φώτο αφου σβήσεις ονόματα και θα σου απαντήσουμε. Υποθετικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη . Η χρέωση εκτός πακέτου ειναι 0,33 το λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα : H COSMOTE ΣAΣ EYXETAI KAΛO ΠAΣXA KAI ΣAΣ KANEI ΔΩPO 1,5GB INTERNET ΓIA 15 MEPEΣ! ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣETE THN ΠPOΣΦOPA ΣTEIΛTE ΔΩPEAN TH ΛEΞH SURF ΣTO 1256 MEXPI KAI 20/4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 συμβόλαιο ή καρτοκινητό το νούμερό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 συμβόλαιο ή καρτοκινητό το νούμερό σου; διάβασα αλλού ότι πρόκειται μόνο για συμβόλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 συμβόλαιο ή καρτοκινητό το νούμερό σου; Συμβόλαιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Μάλλων είναι μόνο για συμβόλαιο Με WU έστειλα το μήνυμα και μου απάντησε ''το πακέτο δε διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα'' :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Υπάρχει ήδη τόπικ ανοιχτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389590 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Υπάρχει ήδη τόπικ ανοιχτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389590 Κοίτα λίγο πριν γράψεις την ώρα δημοσίευσης του δικού μου και σύγκρινε με το άλλο και μετά αποφάσισε ποιο πρέπει να διαγραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Κοίτα λίγο πριν γράψεις την ώρα δημοσίευσης του δικού μου και σύγκρινε με το άλλο και μετά αποφάσισε ποιο πρέπει να διαγραφεί. Δεν το είπα για να διαγραφεί, αλλά επειδή έχει περισσότερες συμμετοχές. Έχεις δίκιο για την πρωτιά, δεν το πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Δεν το είπα για να διαγραφεί, αλλά επειδή έχει περισσότερες συμμετοχές. Έχεις δίκιο για την πρωτιά, δεν το πρόσεξα. Και εγώ ζήτησα να διαγραφεί από κάποιον admin. Το έβαλα εδώ μιας και μιλάμε για Cosmote αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Και εγώ ζήτησα να διαγραφεί από κάποιον admin. Το έβαλα εδώ μιας και μιλάμε για Cosmote αλλά... Δεν χρειάζεται να διαγραφεί αλλά να γίνει συνένωση. Συμβαίνει κάποιος να μην το προσέξει. 5" υπόθεση είναι η συνένωση. gnt ακούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ετσι ακουγεται η κληση οπως στο demostration, εκανα και ηχογραφηση και παει μεχρι περιπου 7khz, επισης για να μην ακουγονται οι θορυβοι απ εξω (που και καλα το κανει το hd voice) θελει στις ρυθμισεις να επιλεξουμε "Καταστολη θορυβου" το λεγομενο Noise Suppression. Ουσιαστικα η ποιοτητα του ηχου της κλησης ειναι σαν να μιλαμε στο Skype, απλα πολυς κοσμος δεν εχουν cosmote ή εχουν αλλα δεν μιλανε cosmote με cosmote και ορισμενες android συσκευες που δεν το υποστηριζουν που απορω πως ειναι δυνατον αφου ολα τα android εχουν adc απο 8khz μεχρι 48khz Πρέπει εκτός από το λειτουργικό να υποστηρίζει AMR wideband και το baseband. Γενικώς θεωρείται premium feature και οι κατασκευαστές baseband (βλ. Qualcomm) το ενεργοποιούν μόνο για αυτούς τους κατασκευαστές που πληρώνουν περισσότερα λεφτά ανά αγορασμένο chip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 το θέμα είναι ότι για να έχεις hd voice πρέπει να έχεις γυρισμένο το κινητό σου σε 3G (αν δε κάνω λάθος) άρα bye bye μπαταρία (αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα όπως εγώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts