Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έχω δει την λειτουργία αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η Υψηλή Ευκρίνεια ανάλυση εκεί που χρησιμότητα η εφαρμογή είναι στην Τηλεόραση εκεί είναι όλα τα λεφτά
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Εγώ που έχω δει την λειτουργία αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η Υψηλή Ευκρίνεια ανάλυση εκεί που χρησιμότητα η εφαρμογή είναι στην Τηλεόραση εκεί είναι όλα τα λεφτά

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ε; :wacko: Πλάκα μας κάνεις έτσι; :!::blink: Εντάξει δεν είπαμε ότι είναι η φοβερή και τρομερή επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία αλλά εσύ το παραξεφτίλισες! ;)

Πραγματικά ΔΕΝ το έχεις δοκιμάσει απ'ότι φαίνεται!Είναι εμφανέστατη η διαφορά όταν υποστηρίζουν και τα δύο κινητά αυτή την τεχνολογία!Πολύ ανώτερη από την αρκετά καλή ποιότητα που έχουν αυτή την στιγμή η Vodafone και η Wind!

Υ.Γ.:Τώρα τι μας συγκρίνεις το HD της εικόνας σε μια τηλεόραση με το HD του ήχου σε ένα κινητό για συνομιλία.....πραγματικά εντελώς άστοχο!!!!!!!!! :blink:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Καλησπέρα σε όλους Και εγώ σήμερα δέχτηκα μια κλήση απο το 2312203937 πάτησα το 1 όπως μου ειπε και συνδέθηκα με μια κοπέλα για να με ενημερώσει με το τη ακριβώς κέρδισα... Μου ζήτησε τα στοιχεία για το που μένω για να μου αποσταλεί ενα Ρολόι κάποια χαρτιά και μια δωροεπιταγη 1100€. Το δέμα θα έρθει με Γενική ταχυδρομική σε 3 εργάσιμες μερούλες. Οπότε αν ακούσετε καμία έκρηξη ισως να είναι απο το δεμα που θα πάρω :p

Online Ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους...

Desfreetainies.ucoz.com

Πίστεψέ με, ξέρω πάρα πολλά άτομα που έτυχε κάποια στιγμή να το ξεπεράσουν και να τους έρθει και 180Ε και πολλά παραπάνω, μία και δύο και τρεις φορές. Μπορεί όντως να το ξεπέρασες, είτε σε ομιλία είτε στο ίντερνετ (πιο σύνηθες). Δεν είναι απίθανο, εκτός αν είσαι απόλυτα βέβαιος ότι ως και την τελευταία στιγμή που έκανες κλήση, είχες τσεκάρει το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών και είσουν μέσα. Ξέρω υπερβολικά πολλά άτομα που δεν τους περισσεύουν τα λεφτά και παρόλα αυτά, μιλούν πολύ χωρίς να τσεκάρουν το υπόλοιπο και μετά παραπονιόνται γιατί τους ήρθε τόσα. Το βλέπω καθημερινά αυτό. Επίσης δες αν τα 180Ε ήταν 2 απλήρωτοι λογαριασμοί και όχι ένας. Θυμήσου επίσης μήπως μίλησες πολύ σε άλλα δίκτυα αφότου έκανες το αίτημα φορητότητας. Ο αριθμός σου ήταν κοσμοτέ και το συμβόλαιο έτρεχε κανονικά ως τη μέρα που πέταξες τη σιμ της κοσμοτέ και έβαλες τη σιμ της άλλης εταιρίας. Όταν κάνουμε αίτημα φορητότητας δεν σημαίνει αυτόματα ότι φύγαμε (πολλοί το νομίζουν).

Μήπως μέσα στα 180Ε ήταν κάποια επιδότηση που τη χρεώθηκες φεύγοντας;

Πολύ δύσκολα θα σου φόρτωσαν 180Ε χωρίς όντως είτε να τα μίλησες είτε να τα πήρες σαν επιδότηση. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Επίσης αυτό που λες ότι τα 70Ε τα 'χες πληρώσει, ελπίζω να έχεις την απόδειξη γιατί υπάρχουν και καταστήματα που είτε αργούν να πληρώσουν λογαριασμούς των πελατών είτε ίσως από λάθος καταχώρηση να ξεφύγει και να μην γίνει κάποια πληρωμή. Καλό είναι να φυλάμε τις αποδείξεις από πληρωμές λογαριασμών (ή ακόμη καλύτερα να τις κάνουμε μόνοι μας από e-banking, πλέον είναι πιο ασφολές και άμεσο).

Edited by kostas_v

Παιδιά έχει βγάλει ανακοίνωση η cosmote γιἀυτούς τους αριθμούς που σου κάνουν μια αναπάντητη και περιμένουν θύματα να καλέσουν πίσω! Απλά μην δίνεται σημασία διαγράψτε την κλήση, μην τυχόν και πατήσετε κατα λάθος, και δεν θα έχετε πρόβλημα!

Καλησπέρα,

Μία σύντομη ερώτηση:

Πρόσφατα κατάλαβα ότι εάν ανανεώσω το πρόγραμμα 200 mb για 1 μήνα πριν λήξει τότε δεν χάνω και το προηγούμενό μου υπόλοιπο (εάν υπάρχει)... Π.χ. έχω υπόλοιπο 60 mb, ανανεώνω και έχω 200+60. Εάν η τρίτη ανανέωση γίνει εκπρόθεσμα τότε χάνω ΟΛΟ το προηγούμενο υπόλοιπο, δηλαδή 0?

ετσι ακουγεται η κληση οπως στο demostration, εκανα και ηχογραφηση και παει μεχρι περιπου 7khz, επισης για να μην ακουγονται οι θορυβοι απ εξω (που και καλα το κανει το hd voice) θελει στις ρυθμισεις να επιλεξουμε "Καταστολη θορυβου" το λεγομενο Noise Suppression.

Ουσιαστικα η ποιοτητα του ηχου της κλησης ειναι σαν να μιλαμε στο Skype, απλα πολυς κοσμος δεν εχουν cosmote ή εχουν αλλα δεν μιλανε cosmote με cosmote και ορισμενες android συσκευες που δεν το υποστηριζουν που απορω πως ειναι δυνατον αφου ολα τα android εχουν adc απο 8khz μεχρι 48khz

Aγορά Calling Tune: H τιμή χρέωσης Calling Tune που αναγράφεται κατά την επιλογή.

Χρέωση φωνητικής κλήσης στο 14014 : 0,0137€/δευτ. (0,82€/λεπτό) με ελάχιστο χρόνο χρέωσης 1 sec.

Χρέωση αποστολής SMS στο 14014: 2,170€/SMS.

Χωρίς κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Φιλε σορρυ για το λαθος topic αλλα νομιζω πως μπορεις να μου δωσεις μια γρηγορη απαντηση

Κερδισα στο Reload it ενα δωρο 100mb internet για μια εβδομαδα και μου ηρθε μηνυμα για να κανω εγκατασταση κατι, αλλα οταν παω να το κανω μου ζηταει ενα Pin, τι pin ειναι αυτο ;

Καλησπέρα,

Μία σύντομη ερώτηση:

Πρόσφατα κατάλαβα ότι εάν ανανεώσω το πρόγραμμα 200 mb για 1 μήνα πριν λήξει τότε δεν χάνω και το προηγούμενό μου υπόλοιπο (εάν υπάρχει)... Π.χ. έχω υπόλοιπο 60 mb, ανανεώνω και έχω 200+60. Εάν η τρίτη ανανέωση γίνει εκπρόθεσμα τότε χάνω ΟΛΟ το προηγούμενο υπόλοιπο, δηλαδή 0?

Η λέξη εκπρόθεσμα αυτό εννοεί , τα χάνεις όλα.

Σε 10 ημέρες βάλε τον λογαριασμό σε φώτο αφου σβήσεις ονόματα και θα σου απαντήσουμε. Υποθετικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη .

Η χρέωση εκτός πακέτου ειναι 0,33 το λεπτό.

Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα :

H COSMOTE ΣAΣ EYXETAI KAΛO ΠAΣXA KAI ΣAΣ KANEI ΔΩPO 1,5GB INTERNET ΓIA 15 MEPEΣ! ΓIA NA ENEPΓOΠOIHΣETE THN ΠPOΣΦOPA ΣTEIΛTE ΔΩPEAN TH ΛEΞH SURF ΣTO 1256 MEXPI KAI 20/4

Μάλλων είναι μόνο για συμβόλαιο

Με WU έστειλα το μήνυμα και μου απάντησε ''το πακέτο δε διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα'' :down:

Υπάρχει ήδη τόπικ ανοιχτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389590

Κοίτα λίγο πριν γράψεις την ώρα δημοσίευσης του δικού μου και σύγκρινε με το άλλο και μετά αποφάσισε ποιο πρέπει να διαγραφεί.

Κοίτα λίγο πριν γράψεις την ώρα δημοσίευσης του δικού μου και σύγκρινε με το άλλο και μετά αποφάσισε ποιο πρέπει να διαγραφεί.

Δεν το είπα για να διαγραφεί, αλλά επειδή έχει περισσότερες συμμετοχές. Έχεις δίκιο για την πρωτιά, δεν το πρόσεξα.

Δεν το είπα για να διαγραφεί, αλλά επειδή έχει περισσότερες συμμετοχές. Έχεις δίκιο για την πρωτιά, δεν το πρόσεξα.

Και εγώ ζήτησα να διαγραφεί από κάποιον admin.

Το έβαλα εδώ μιας και μιλάμε για Cosmote αλλά...

Και εγώ ζήτησα να διαγραφεί από κάποιον admin.

Το έβαλα εδώ μιας και μιλάμε για Cosmote αλλά...

Δεν χρειάζεται να διαγραφεί αλλά να γίνει συνένωση. Συμβαίνει κάποιος να μην το προσέξει. 5" υπόθεση είναι η συνένωση.

gnt ακούς?

ετσι ακουγεται η κληση οπως στο demostration, εκανα και ηχογραφηση και παει μεχρι περιπου 7khz, επισης για να μην ακουγονται οι θορυβοι απ εξω (που και καλα το κανει το hd voice) θελει στις ρυθμισεις να επιλεξουμε "Καταστολη θορυβου" το λεγομενο Noise Suppression.

Ουσιαστικα η ποιοτητα του ηχου της κλησης ειναι σαν να μιλαμε στο Skype, απλα πολυς κοσμος δεν εχουν cosmote ή εχουν αλλα δεν μιλανε cosmote με cosmote και ορισμενες android συσκευες που δεν το υποστηριζουν που απορω πως ειναι δυνατον αφου ολα τα android εχουν adc απο 8khz μεχρι 48khz

Πρέπει εκτός από το λειτουργικό να υποστηρίζει AMR wideband και το baseband. Γενικώς θεωρείται premium feature και οι κατασκευαστές baseband (βλ. Qualcomm) το ενεργοποιούν μόνο για αυτούς τους κατασκευαστές που πληρώνουν περισσότερα λεφτά ανά αγορασμένο chip.

το θέμα είναι ότι για να έχεις hd voice πρέπει να έχεις γυρισμένο το κινητό σου σε 3G (αν δε κάνω λάθος) άρα bye bye μπαταρία (αν έχεις ανοιχτά τα δεδομένα όπως εγώ).

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned