freddaras Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 το πηρα εγω σημερα! το πηραν δωρεαν βασικα γιατι αναγνωρισαν οτι η περιοχη μου εχει προβλημα! το εχω εγκαταστησει αλλα δεν ανοιγει με τιποτα.. προφανως η εχει βλαβη η συσκευη η δεν κανω εγω κατι σωστα.. εχουν σπασει τα νευρα μου μιλαμε θα το πεταξω στον τοιχο..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία! Μόλις σήμερα διακόπηκε το συμβόλαιό μου στην cosmote και μου γύρισε σε cosmokarta με αρχικό χρόνο ομιλίας 3 €... Είδα εκ πρώτης όψεως ότι τα προγράμματα σε cosmocarta είναι πιο συμφέροντα σε σχέση με το what's up από την άποψη ότι έχει και τα 300' προς όλους με 10 € αλλά και με 7 € 80' προς όλους... Το what's up βέβαια έχει και το call them all 600 με 5 € αλλά περιορίζεται μόνο προς what's up αλλά όμως μου είπε ένας φίλος εάν βάλεις 10 € και κάνεις reload it έχεις και full internet. Μπορώ π.χ. να επιλέξω για αρχή πακέτο cosmocarta, στη συνέχεια τον επόμενο μήνα εάν θέλω internet να το γυρίσω σε what's up κ.ο.κ. όπως με βολεύει δηλαδή με το μήνυμα ΑΛΠΑΚ χωρίς χρεώση? Τελικά τι συμφέρει περισσότερο εμπειρικά εάν το δει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Με wind δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 To whats up δεν περιορίζετε πλέον σε κλήσεις προς whats up . Με κάθε αγορά πακέτου δίνει και 100 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα Η cosmokarta από την άλλη δίνει με 10 ευρώ ανανέωση 300 λεπτά προς όλους ( κάλεσε 1350 για να γραφτείς ) , και καλώντας το 1330 θα ορίσεις δύο αριθμούς cosmote με τους οποίους θα μιλάς με 0.01 Προσωπικά θα διάλεγα cosmokarta , αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Η αλλαγή πακέτου στοιχίζει 3 ευρώ. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατη η παραταση διαρκειας της κλησης πριν απαντηθει η κληση απο τον αυτοματο τηλεφωνητη και αν ναι..πως :).Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Έκανες restart το ρούτερ; Κάνε και το ρούτερ και το Τέλειο Σήμα μαζί. Αν δε φτιάξει (μπορεί να πάρει κι ένα πεντάλεπτο για να συγχρονίσει) πάρε στην εξυπηρέτηση να κάνουν αυτοί κάποιες κινήσεις από εκεί. Αν δε φτιάξει μίλα με τον πάροχό σου, μπορεί να έχεις πρόβλημα στη γραμμή. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πας στις ρυθμίσεις εκτροπής και αλλάζεις από εκεί... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Μηπως ειναι ευκολο να δωσεις λιγο πιο αναλυτικες πληροφοριες,σε android 4.0.4 δε βλεπω κατι τετοιο στο menu,μηπως γινεται μεσω κλησης στον τηλεφωνητη(αν και το εκανα ηδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Χαιρετίσματα στο φόρουμ και χρόνια πολλά. Στις 28/11/2011 πήρα συσκευή με επιδότηση και έκανα ανανέωση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου για 1.5 χρόνο (είχαμε επιλογή για 1, 1.5 ή 2 χρόνια με την αντίστοιχη έκπτωση). Κάνοντας μια απλή πρόσθεση, όπως θα καταλάβετε αποδεσμεύομαι από το συμβόλαιο στις 28/5/2013, τέλη Μαΐου. Έχω το πακέτο με τα 180 λεπτά προς όλους με 30,75 ευρώ τον μήνα. Το έχω χρόνια αυτό το πακέτο και τώρα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο, απλώς δεν έχω μπει στον κόπο να το αλάξω και για αυτό το έχω ακόμη. Μετά από μια δική μου έρευνα που έκανα στις κλήσεις που κάνω, διαπίστωσα ότι με συμφαίρει το πακέτο απεριόριστα 25, με κόστος 25 ευρώ. Επιπλέον δεν με ενδιαφέρει να πάρω εκ νέου κινητό με επιδότηση μιας και έχω στην άκρη 2-3 αξιόλογες συσκευές, οπότε σκέφτομαι να αξιοποιήσω την έκπτωση αντι επιδότησης και να πληρώνω 22.5 ευρώ αντί για 25. Το θέμα είναι το εξής: 1) Μπορώ να αλάξω πρόγραμμα και να πάω στο ποιό οικονομικό χωρίς να σπάσω το συμβόλαιο και απλώς να συνεχίσω να πληρώνω την επιδότητη + το φθηνότερο πάγιο μέχρι το τέλος Μαΐου που λήγει το συμβόλαιο; 2) σε περίπτωση που δεν γίνεται το 1ο, πόσο θα μου κοστίσει περίπου αν σπάσω το συμβόλαιο; Μέχρι τον Μάιο είναι ακόμη 5 μήνες. 3) μήπως γίνεται με κάποιο τρόπο τέλος πάντων να αλάξω πρόγραμμα και να πάω στο ποιό φθηνό χωρίς να πληρώσω κάποιο "πρόστιμο" λόγω ότι δεν έχει περάσει ακόμη η διάρκεια του συμβολαίου; Επειδής θα μου πείτε, και γιατί ρε φίλε δεν πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕShop ή Γερμανό να ρωτήσεις; Να σημειώσω ότι μένω σε χωριό στην επαρχία και δεν έχουμε κατάστημα Cosmote εδώ, πρέπει να πάω σε μια γειτονική πόλη και δεν και είναι και τόσο εύκολο να πηγαίνω κάθε μέρα, αλλά έχω κανονίσει να πάω τις προσεχείς μέρες και μέχρι τότες θα ήθελα να πάρω μερικές γνώμες ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές. Edited December 26, 2012 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 παιδιά κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εφοσον εισαι cosmote, καλεσε απο σταθερο ή κινητο στο 13838, και εκει θα εξυπηρετηθεις για ολα αυτα που ρωτας (αρκει να ξερεις τα στοιχεια της συνδεσης, ονοματεπωνυμο/αριθμο ταυτοτητας ή αφμ), και αν σου επιτρεπεται απο το συμβολαιο σου, θα κανεις και αλλαγη πακετου τηλεφωνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εφοσον εισαι cosmote, καλεσε απο σταθερο ή κινητο στο 13838, και εκει θα εξυπηρετηθεις για ολα αυτα που ρωτας (αρκει να ξερεις τα στοιχεια της συνδεσης, ονοματεπωνυμο/αριθμο ταυτοτητας ή αφμ), και αν σου επιτρεπεται απο το συμβολαιο σου, θα κανεις και αλλαγη πακετου τηλεφωνικα. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μου λες το αυτονόητο. Όπως επίσης είπα κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον θα περάσω από κατάστημα OTEShop σε μια γειτονική πόλη, οπότε θα ρωτήσω και εκεί. Εγώ θέλω να μάθω, κατά προτίμηση από κάποιον που το έχει κάνει, τι παίζει περίπου για να ξέρω πάνω κάτω τι θα δω και να μην με ποιάσουν κότσο. Όχι ότι πάει ο νους μου στο κακό αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά, γιορτές είναι τώρα όλο και κάτι θα σου πουν προκειμένου να πουλήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Η ελάχιστη παραμονή όσον αφορά το πρόγραμμα είναι οι 12 μήνες. Άρα, θα μπορείς να κάνεις την αλλαγή σε μικρότερο. Σου προτείνω κι εγώ να μη μπεις σε κόπο να πας σε κατάστημα, πάρε στο 13838 να στο αλλάξουν. Όσο για το πρόγραμμά σου, μη σε απασχολεί γιατί με σχεδόν ίδια χρήματα ( 30€ πάγιο ) μπορείς να έχεις 200' προς όλους ( αν χρειαστεί να επανέλθεις σε παρόμοιο πρόγραμμα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Στο xperia μου δεν φαίνεται να δίνεται αυτή η επιλογή. Μπορείς να καλέσεις στο 13838 και να ρωτήσεις για την εντολή παράτασης χρόνου απόκρισης του τηλεφωνητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Η ελάχιστη παραμονή όσον αφορά το πρόγραμμα είναι οι 12 μήνες. Άρα, θα μπορείς να κάνεις την αλλαγή σε μικρότερο. Σου προτείνω κι εγώ να μη μπεις σε κόπο να πας σε κατάστημα, πάρε στο 13838 να στο αλλάξουν. Όσο για το πρόγραμμά σου, μη σε απασχολεί γιατί με σχεδόν ίδια χρήματα ( 30€ πάγιο ) μπορείς να έχεις 200' προς όλους ( αν χρειαστεί να επανέλθεις σε παρόμοιο πρόγραμμα ).Ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως ανέφερα στο αρχικό μύνημα, τονίζω ότι είχα κάνει ανανέωση συμβολαίου για 1.5 χρόνο και όχι για 1. Τώρα έχουν περάσει οι 13 μήνες, πάνω από 1 έτος δηλαδή. Θα μπορώ να κάνω αλαγή προγράμματος; Στην γειτονική πόλη έχω προγραμματίσει να πάω έτσι κι αλλιώς οπότε λέω να περάσω από το κατάστημα για περισσότερη διευκόλυνση. Επιπλέον έχω αποφασίσει να πάω στο απεριόριστα 25, με 25 ευρώ τον μήνα, και να εκμεταλευτώ την έκπτωση αντί επιδότησης και να πληρώνω 22.5 ευρώ τον μήνα. Δεν θέλω να πληρώνω 30 ευρώ τον μήνα, θέλω λιγότερα. Τώρα αν πληρώσω κάποιο "πρόστιμο" επειδής δεν έχει λήξει το συμβόλαιο, αν είναι μέσα σε λογικά πλαίσια τότες δεν έχω πρόβλημα να το πληρώσω. Να σημειώσω ότι έχω ενεργοποιήσει το ebill και κατέβασα τους 5 τελευταίους λογαριασμούς αναλυτικά σε φύλλα excel και από εκεί έκανα τις πράξεις και διαπίστωσα ότι με συμφαίρει το απεριόριστα 25 (έχω λάβει υπόψην μου τα 1500 λεπτά προς cosmote, και τα 50 λεπτά προς τους υπόλοιπους). Το έχω ψάξει, δεν το λέω στα καλά καθούμενα, οπότε μην μου προτείνετε άλλα προγράμματα. Ευχαριστώ. Edited December 29, 2012 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Για το 18μηνο συμβόλαιο, η ελάχιστη παραμονή στο ίδιο πρόγραμμα είναι οι 12 μήνες. Άρα μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς ακριβώς θα πάρεις έκπτωση αντί συσκευής τη στιγμή που ήδη έχεις πάρει κάποια συσκευή με την ανανέωση. Όσο για την αναφορά μου στο πρόγραμμα economy, έγινε για να σου δώσω εναλλακτικές στη περίπτωση που στο μέλλον θεωρούσες ότι δεν σε κάλυπτε το απεριόριστο, δεδομένου ότι είναι μη εμπορικά διαθέσιμο το c180 και όλη αυτή η σειρά. Στο ανέφερα δηλαδή, καθαρά για να γνωρίζεις ότι δεν έχεις και κάτι να χάσεις απο την αλλαγή. Edited December 29, 2012 by UniqueGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladyblack Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 καλησπέρα και χρόνια πολλά.. βρε παιδιά..έχω θέμα. το τελευταίο μήνα δεν μου έρχονται όλα τα μηνύματα στο κινητό. ενώ στον αποστολέα δείχνει ότι παραδίδεται, εμένα δεν μου έρχεται ποτέ..έχω πάρει τη κοσμοτε πόσες φορές..κλασικά δεν βρίσκουν τι είναι..τι να κάνω;;;; έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Μην θεωρείται κανέναν ως "δεδομένο". Όσο κι αν σας αγαπά, κάποια στιγμή κουράζεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Για το 18μηνο συμβόλαιο, η ελάχιστη παραμονή στο ίδιο πρόγραμμα είναι οι 12 μήνες. Άρα μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς ακριβώς θα πάρεις έκπτωση αντί συσκευής τη στιγμή που ήδη έχεις πάρει κάποια συσκευή με την ανανέωση.[...] Τώρα που το ανέφερες θυμήθηκα ότι όντως μου είχαν πει πως όταν περάσει το 1 έτος θα μπορέσω να κάνω αλαγή προγράμματος, οπότε θα το προχωρήσω κανονικά. Εννοείται ότι την επιδότηση για την συσκευή που πήρα πέρσυ, και για την οποία έκανα συμβόλαιο για 1.5 χρόνο, θα συνεχίσω να την πληρώσω μέχρι την λήξη της ανανέωσης (5 μήνες ακόμη), από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει να πάρω νέα συσκευή οπότε θα εκμεταλευτώ την έκπτωση αντί επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Προληπτικά, καλού κακού, αν πχ. έχεις Σάμσουγκ κινητό, τσέκαρε μήπως έχεις βάλει καταλάθος μερικά άτομα σε μαύρη λίστα και στα πηγαίνει τα μηνύματα στα πρόχειρα. Είναι εύκολο να γίνει καταλάθος για αυτό το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladyblack Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο..έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις..έχω το zte blade iii.. Παράθεση Μην θεωρείται κανέναν ως "δεδομένο". Όσο κι αν σας αγαπά, κάποια στιγμή κουράζεται.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ευχαριστώ φίλος. Πάω αύριο να την αλλάξω. Την άλλαξες? Ήταν 3g κάρτα η παλιά σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dexter97 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Από χθεσ η κάρτα ΣΙΜ μου έχει πρόβλημα Ενώ όταν ανοίγω το κινητό(sony ericsson w205 ξέρω αρχαίο μοντέλο είναι:O) μετά απο 2-3 λεπτά μου βγάζει εκτός δικτύου.Σήμερα πήγα και πήρα καινούργια κάρτα ΣΙΜ αλλά μετά απο δέκα λεπτά ξαναέκανε τα ίδια ξέρει κανείς που οφείλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Στην συσκευή τότε... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 παιδια επειδη εχω νεογεννητο στο σπιτι και αγχωνομαι... σιγουρα η ακτινοβολια του ειναι οσο ενα wifi? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Έχουμε κάποια εξέλιξη με την ιστορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts