Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποιά περιοχή φίλε? Γιατί και μένα δείχνει full σήμα και μου ρχονται μηνύματα ότι με πήρανε τηλ. Στην περιοχή Αρετσού

.

Επειδή είχα και την εμπειρία της Wind πριν, πολύ καλύτερα γενικότερα τα πράγματα στην Cosmote

Μπορεί να έχεις full σήμα αλλα από ποιότητα σήματος πως τα πας???

Ή 1) ψάχνεις για κανα booster σήματος ή 2) παίρνεις συσκευή με υψηλό SAR ή 3) αλλάζεις εταιρία.

Το ν70 μου έχει sar 0,95W/kg ενώ το ν95 μου έχει 0,58W/kg. Αν τα βάλω δίπλα δίπλα το ν70 θα έχει πιό πολύ σήμα σε χώρο με μέτριο σήμα. Στο ιεκ μου, στο υπόγειο δεν είχε κανένας σήμα(ούτε το cosmote δεν φαινόταν) εκτός απο 'μένα που είχα 1-2 γραμμές. Μόλις πήρα το n95 δεν είχα σήμα σαν όλους τους άλλους. Μακάρι να είχε το ν95 το sar του ν70...

Να ξέρεις ότι όσο λιγότερο σήμα υπάρχει, τόσο περισσότερη ακτινοβολία εκπέμπει η συσκευή σου. Αν δεν σε πειράζει αυτό, κάνεις τα 2 πρώτα, αλλιώς βάζεις εταιρία που να έχει περισσότερο σήμα απ'όλες.

Το SAR πως επηρεαζει την κατασταση?Με το σκεπτικο πως το κινητο εχει την δυνατοτηα να εκπεμψει μεγαλυτερη ακτινοβολια αρα να παρεχει και πιο ισχρο σημα?

Το booster σηματος τι ακριβως ειναι και πως συνδυαζεται με τηλαφωνικη συσκευη?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

ενώ στο myview μπαίνω κανονικά, εγκαθιστώ κανονικά το msn live, ωστόσο δε μπορώ να συνδεθώ σε αυτό. Βγάζει συνέχεια το μήνυμα "για τη χρήση της εφαρμογής απαιτείται σύνδεση με το δίκτυο της COSMOTE. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά"

τι στο καλό μπορεί να είναι έχει ιδέα κανένας;

Βλέπω ότι είναι πολύ παλιό θέμα το συγκεκριμένο αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ για να μην ανοίξω νέο topic.

Αγόρασε κάποιος κάτι πρόσφατα από το e-cosmote; Βασικά θα ήθελα να μάθω με ποια κούριερ συνεργάζονται. Βλέπω στο πρώτο post ότι συνεργάζονταν παλιότερα με SpeedEx. Ισχύει ακόμη αυτό; Η παραγγελία μου έχει αποσταλεί και μου έχουν δώσει αριθμό αποστολής αλλά δε ξέρω τι να τον κάνω.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το e-cosmote.

Αγόρασε κάποιος κάτι πρόσφατα από το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα; Βασικά θα ήθελα να μάθω με ποια κούριερ συνεργάζονται. Βλέπω σε ένα άλλο παλιό τόπικ ότι συνεργάζονταν με SpeedEx αλλά το τόπικ εκείνο είναι 18 μηνών. Ισχύει ακόμη αυτό; Η παραγγελία μου έχει αποσταλεί και μου έχουν δώσει αριθμό αποστολής αλλά δε ξέρω τι να τον κάνω.

Ευχαριστώ!

πηγαινε στα site των εταιρειων και χρησιμοποιησε την υπηρεσεια ευρεσης δεματος για να δεις ποιας εταιρειας ειναι...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Δοκίμασα κάποιες γνωστές αλλά δεν έβγαζε κάτι γι αυτό δοκίμασα εδώ...

Ποιο συγκεκριμένα δοκίμασα ACS, SpeedEx, DHL, UPS, TNT. Η δεν είναι κάποια από αυτές ή ο κωδικός αποστολής δεν είναι ο ίδιος με το tracking number αλλά κάποιος κωδικός που χρησιμοποιεί η cosmote εσωτερικά για να κάνει το κουμάντο της.

Ευχαριστώ πάντως.

Σήμερα από το πρωϊ δεν μπορώ να δεχτώ sms στο κινητό μου (το οποίο έχει αριθμό Vodafone) από COSMOTE (δοκίμασα από το mail.mycosmos.gr). Γνωρίζει κανείς αν το πρόβλημα υπάρχει στην COSMOTE ή στην VODAFONE?

Σύμπτωση ή όχι; Κάλεσα πριν από 10 λεπτά το Customer Care εταιρικών πελατών της Vodafone. Μου είπανε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είπα ΟΚ και το έκλεισα. Μετά από 5 λεπτά, τσουπ... κοντά στα 8 sms ήρθαν στο κινητό μου. Πως γίνεται αυτό; Θα πρέπει να πιστέψω σε συμπτώσεις; Το μόνο που με φοβίζει είναι για ποιο λόγο "κόλλησαν" τα sms στο sms center; Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο;

Σύμπτωση ή όχι; Κάλεσα πριν από 10 λεπτά το Customer Care εταιρικών πελατών της Vodafone. Μου είπανε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Είπα ΟΚ και το έκλεισα. Μετά από 5 λεπτά, τσουπ... κοντά στα 8 sms ήρθαν στο κινητό μου. Πως γίνεται αυτό; Θα πρέπει να πιστέψω σε συμπτώσεις; Το μόνο που με φοβίζει είναι για ποιο λόγο "κόλλησαν" τα sms στο sms center; Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο;

Μια είναι η δικαιολογία των εταιριών! Υπερφόρτωση:p:lol:

Το SAR πως επηρεαζει την κατασταση?Με το σκεπτικο πως το κινητο εχει την δυνατοτηα να εκπεμψει μεγαλυτερη ακτινοβολια αρα να παρεχει και πιο ισχρο σημα?

Το booster σηματος τι ακριβως ειναι και πως συνδυαζεται με τηλαφωνικη συσκευη?

1)Ακριβώς

2)Θα διαβάσεις πολλά για το booster, δες πχ. μια σελίδα εδώ

Στην ουσία αυτο που κάνει είναι να μαζεύει την δέσμη της κεραίας και να κατευθύνει καλύτερα το σήμα.

Έχω βάλει ένα στο ν95 μου και έχει μια διαφορά στο σήμα. Αυτό όμως που είδα και δεν το περίμενα είναι ότι ανέβασε πολύ το σήμα στο wifi :D

Ακούγεται ότι κάνει το ίδιο και στο gps αλλα δεν το έχω δοκιμάσει.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

λογικα το εχεις παρει το δεμα... ξεχασες ομως να πας στις ΕΛΤΑ ταχυμεταφορες! ειναι η πιο φθηνη...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Το πήρα το δέμα. Με SpeedEx τα στέλνουν τελικά.

Απλά να ενημερώσω ότι δίνουν κωδικό αποστολής SPxxxxx...xxxx (όπου x είναι ψηφία) και πρέπει να βγάλεις το πρόθεμα SP όταν ψάχνεις το πακέτο σου στο site της SpeedEx.

Για να αποφύγετε το COSMOTEview... σας δίνω το link για να το πατήσετε κατευθείαν...

το link τον καναλιών είναι rtsp://62.103.103.140/cosmote/live/mega.sdp

Για να δείτε και τα άλλα κανάλια βάζετε όπου mega τα ονόματα τον άλλων καναλιών... δηλ alpha,ant1,fashiontv.

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση το κινητό για να παίξει έτσι..

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση το κινητό για να παίξει έτσι..

Απλά επέλεξε το προφίλ COSMOTE GPRS στις ρυθμίσεις STREAMING. //Καιρός είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα της εικόνας τώρα που βγήκε και ο κόφτης των kbps.

Απλά επέλεξε το προφίλ COSMOTE GPRS στις ρυθμίσεις STREAMING. //Καιρός είναι να αναβαθμιστεί η ποιότητα της εικόνας τώρα που βγήκε και ο κόφτης των kbps.

Έυχαριστώ.. το βρήκα (στο κινητό μου έχει δύο προφίλ cosmote: ένα cosmote internet και ένα cosmote myview. Με το δεύτερο παίζει).

Η χρέωση επηρεάζεται από τη διάρκεια σύνδεσης, το πόσες φορές μπαίνεις και βλέπεις ένα (ή περισσότερα) κανάλι την ημέρα ή είναι για όλη την ημέρα το συγκεκριμένο ποσό (δεν θυμάμαι πόσο) ανεξάρτητα από τα προηγούμενα?

Παρακαλω θα ηθελα να μαθω πως μπορω να μην δεχομε sms μια εταιρια που αφορα μουσικη με αποτελεσμα να χρεωνομαι στον λογαριασμο μου .Επισης εαν δεν τα ανοιγω τα μηνυματα μηπως δεν χρεωνομε?

Απο τι στιγμή που σου στέλνουν τα μηνύματα χρεώνεσαι και μην τα διαβάζεις.Θα πρέπει να απευθυνθείς στην Cosmote για να δεις μήπως μπορούν να σου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία.:)

Απο τη στιγμή που χρεώνεσαι για τα μηνύματα ( ως απαντητικά μηνύματα ), κάλεσε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών (1212 για συμβόλαια, 1313 για καρτοκινητή ή 1200 για εταιρικούς ), πες τους τον αριθμό του αποστολέα ( λογικά είναι ένας πενταψήφιος...? ) και είτε θα σου δώσουν ένα αριθμό για να καλέσεις και να απενεργοποιήσουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας την υπηρεσία, είτε θα σου πουν τι μήνυμα να στείλεις ( στη περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία ενημέρωσης της Cosmote απο τις υπηρεσίες της κάρτας sim σου ). Σε καμία περίπτωση μην σταθείς σε φραγή εισερχομένων μηνυμάτων ή σβήσιμο του κινητού σου, γιατί χρεώνεσαι για την αποστολή των μηνυμάτων σε σένα και όχι για την παράδοσή τους στο κινητό σου.

Έυχαριστώ.. το βρήκα (στο κινητό μου έχει δύο προφίλ cosmote: ένα cosmote internet και ένα cosmote myview. Με το δεύτερο παίζει).

Η χρέωση επηρεάζεται από τη διάρκεια σύνδεσης, το πόσες φορές μπαίνεις και βλέπεις ένα (ή περισσότερα) κανάλι την ημέρα ή είναι για όλη την ημέρα το συγκεκριμένο ποσό (δεν θυμάμαι πόσο) ανεξάρτητα από τα προηγούμενα?

Με το που εισέρχεσαι στο κάθε κανάλι, προπληρώνεις το ημερήσιο πάσο ( αναλόγως το "κανάλι" ) και διαρκεί για 24 ώρες. Κάθε υπηρεσία mobile tv έχει τη δική της ξεχωριστή χρέωση όμως. Δηλαδή, αν μπεις στο Live tv και μετά μπεις στις σειρές του ΑΝΤ1, τότε θα χρεωθείς τα αντίστοιχα ποσά για το πάσο της κάθε δέσμης καναλιών.

Φαίνεται πως πολλοί είναι αυτή που χρεώνονται για μηνύματα που τους στέλνουν άγνωστες εταιρείες.Τις προάλλες ήταν ένας στο Γερμανό του οποίου του έστελναν μηνύματα απο το Banana Club και χρεωνόταν 8€ τη βδομάδα!!:wacko::blink:

Και πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως back up και να πάρεις τις επαφές (ονοματα+αριθμους) που έχεις μέσα. Αφού δεν ανοίγει...

Και πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως back up και να πάρεις τις επαφές (ονοματα+αριθμους) που έχεις μέσα. Αφού δεν ανοίγει...

Λειτουργεί κανονικά απλώς δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνα και να στείλεις μηνύματα.Μπορείς να την κρατήσεις ως back-up για τηλέφωνα και sms.:)

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned