billys_541 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Πάρε τηλέφωνο στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Για καρτοκινητό είναι 1313. Για σύνδεση δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chivas13 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 den yparxei kapios kodikos?mou eipan oti mporeite na me voithisete apo edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Καλύτερα πάρε στο 1313 για καρτοκινητό και 1212 για σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Εμενα σημερα μου ξανα στειλαν μνμ! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Τελικα ειναι για ολους η σε οσους παει SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobuser Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 όχι, η προσφορά είναι για ΌΛΟΥΣ τους συνδρομητές cosmote, είτε έχουν κάρτα, είτε σύνδεση, είτε καρτοσυμβόλαιο! Επίσεις, ισχύει αυτόματα από της 23/2, έρθει δεν έρθει μήνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 όχι, η προσφορά είναι για ΌΛΟΥΣ τους συνδρομητές cosmote, είτε έχουν κάρτα, είτε σύνδεση, είτε καρτοσυμβόλαιο! Επίσεις, ισχύει αυτόματα από της 23/2, έρθει δεν έρθει μήνυμα! 23/12 το ορθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Να υποθέσω ότι δεν ισχύει η απευθείας παρακολούθηση του λογαριασμού, αλλά εμφανίζεται μόνο αφού έχει αυτός εκδοθεί... κάνω λάθος? μακαρι να γινοταν αυτο:) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 μακαρι να γινοταν αυτο:) Τρελοί είναι να το κάνουν; :mad: Κανένας δεν θα ξεπερνούσε τον προπληρωμένο του χρόνο και μάλιστα θα τον κατανάλωνε στο 100% ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Eτσι κ αλλιοως απο το κινητο μπορεις περιπου να ξερεις ποσο εχεις μιλησει κ ποσα μηνηματα εχεις στειλει Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Στο περίπου ναι. Αλλά με την ελάχιστη χρέωση των 30'' ένα 10-20% το χάνεις. Ενώ αν το e-bill ήταν (σχεδόν) real time, μόλις έβλεπε κάποιος ότι κάποια κλήση χρεωνότανε,το γεγονός αυτό αυτόματα θα σήμαινε και το πέρας του προπληρωμένου χρόνου. Άντε εγώ με τα 120 λεπτά, το πολύ πολύ να μιλήσω 115 και να χρεωθώ 135 (με 30-40 κλήσεις κάτω των 30''). Κάποιος που είναι στο 240 / 480 / κτλ μπορεί να χάσει το μπούσουλα αν έχει πολλές και μικρές κλήσεις <30''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 μου εστειλαν μαιλ με κωδικους κλπ τα μηνηματα δεν τα δειχνει αναλυτικα;μονο τις κλησεις; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ολα τα δείχνει κανονικά. Τί εννοείς μόνο τις κλήσεις τις δείχνει κανονικά/αναλυτικά!; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ολα τα δείχνει κανονικά. Τί εννοείς μόνο τις κλήσεις τις δείχνει κανονικά/αναλυτικά!; οπως δειχνει τις κλησεις με διαγραμμα ωρες αριθμους κλπ αν δειχνει κ τα μηνυματα ετσι δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 οπως δειχνει τις κλησεις με διαγραμμα ωρες αριθμους κλπ αν δειχνει κ τα μηνυματα ετσι δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης Οχι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα για τα μηνύματα. Το μόνο που δείχνει σε στύλ διαγράμματος είναι πόσα μηνύματα έστειλες τον μήνα. Με αυτό τον τρόπο αν έχεις πάνω απο 2 λογαριασμούς βλέπεις αν έστειλες στον προηγούμενο λογαριασμό περισσότερα μηνύματα ή λιγότερα. Αλλά σαν τις κλήσεις δεν έχει διάγραμμα. :O Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εμένα μου έστειλαν πάλι,ενώ μου είχαν ξαναστείλει(και μάλιστα σε ώρα σχολείου,ευτυχώς ήταν στο αθόρυβο~!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 An ειχε το παγιο κατω απο 30 ευρω στο cosmote 120 adsl θα ηταν καλη προσφορα,τωρα οπως εχουνε γινει τα πραγματα το 1mbps ειναι της πλακας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Σε μενα μου ερχετε καμια φορα διπλη αναφορα,φαινεται μπλοκαρει το κεντρο μηνυματων τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 αχ παιδιά! εχω το νοκια 6280+6270. στέλνω σμσ με ελληνικούς χαρακτήρες.πως γίνεται να βαλω λατινικους για να εχω χώρο; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aphrodite Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Θα μπεις στο μενού των μηνυμάτων, θα βρεις sms και στη δημιουργία μηνυμάτων θα βρεις επιλογές. Εκεί λοιπόν θα βρεις όλες τις γλώσσες συνεπώς θα βρεις και αυτό που ζητάς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 αχ παιδιά! εχω το νοκια 6280+6270. στέλνω σμσ με ελληνικούς χαρακτήρες.πως γίνεται να βαλω λατινικους για να εχω χώρο; Θα επιλέξεις από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων, την κωδικοποίηση χαρακτήρων στην επιλογή περιορισμένη υποστήριξη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές απο κινητά vodafone(δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) και μάλιστα στην κάθε λήψη του γραπτού μηνύματος όταν πηγαίνω "στοιχεία" έχει διαφορετική ώρα αποστολής(την ώρα της λήψης), ενώ ο αποστολέας και στις 2 περιπτώσεις το έστειλε μια φορά και στην αρχική ώρα :shock: :chair: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 δηλ. στις συνδεσεις, δεν ειναι δωρεαν η προωθηση;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Παλι καλα αλλα ακριβοτερα απο την ΤΙΜ..παντως σχετικα με την Κοτε και το ιδκτυο 3ης γενιας βλεπω οτι επεκτεινεται κανω δοκιμες σε διαφορες περιοχες με το κινητο μου και συντομα θα εχουμε νεωτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δεν είναι ακριβότερα από την ΤΙΜ, γιατί η ΤΙΜ χρεώνει 1.19/είσοδο ενώ η COSMOTE χρεώνει 1.60/ημέρα για απεριόριστη παρακολούθηση όλων των καναλιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts