Jump to content

Aphrodite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Aphrodite

  • Ημ. Γέννησης 22/01/1975

Aphrodite's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό που λες δεν υπάρχει.. Αλλά όπως και να έχει η αναμονή από κινητό δε χρεώνεται.
  2. H Cosmote έβγαλε τα λεφτά της με το i-mode. Μην τρελαίνεστε.. Η οποία είναι σαφέστατα πιο φθηνή από το wap.. Και πληρέστερη.. Πιθανότατα σταματάει την εμπορική συνεργασία γιατί δεν έδωσε τα αναμενόμενα και όχι γιατί πάτωσε..
  3. Συμφωνώ ότι δεν έχεις λόγο να πεις ψέματα. Αυτοί που καλούν όμως έχουν διότι παίρνουν ποσοστά από την πώληση που μπορούν να σου κάνουν.. Τα πελατολόγια πάνε και έρχονται αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πουλάει η μια εταιρεία στην άλλη.. Και επίσης όταν σου λένε ότι καλώ από Cosmote π.χ. μην βάζεις και το χέρι σου στο Ευαγγέλιο.. Μπορεί να σε καλούν τυχαία ή και να σε καλούν από πουλημένο πελατολόγιο.. Αν π.χ. εγώ εργάζομαι στην cosmote και πουλήσω τους πελάτες της εταιρείας δεν θα ευθύνεται η εταιρεία αλλά εγώ που πούλησα το πελατολόγιό της.. Και μπορεί να το πουλήσω στο χ κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στο χωριό σου π.χ. και να σου πω ότι καλώ από τα κεντρικά της cosmote..
  4. Ποια συσκευή έχεις?
  5. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου απάντησαν ότι η μία εταιρεία δίνει το πελατολόγιο στην άλλη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Μάλλον μπέρδεψες αυτά που σου είπαν.. Δεν είναι κορόιδα για να ανταλλάσσουν πελατολόγιο και να το φωνάζουν κιόλας!!
  6. Είναι ακριβώς το ίδιο. Και ναι μπορείτε να μιλάτε με yahoo επαφές..
  7. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απολογείσαι.. Κάνεις τη δουλειά σου, ίσως όσο πιο καλά μπορείς και όταν ο καθείς έχει τον πόνο του για το κινητό σαφώς και δε μπορεί να σε καταλάβει.. Σκλάβοι των κινητών υπάρχουν πολλοί και ξέρεις κάτι? Είναι για λύπηση..
  8. Τότε σου προτείνω να αλλάξεις εταιρεία.. Αλλά και εσύ ξέρεις ότι θα ξαναγυρίσεις.. Mr. Nosferatu..
  9. Ναι φυσικά και είναι σοβαρό πρόβλημα να μην μπορείς να στείλεις mms. Μέγα πρόβλημα.. Να ξέρεις λοιπόν ότι όταν παρουσιαστεί πρόβλημα με την gprs σύνδεσή σου ίσως να σημαίνει ότι δίνεται προτεραιότητα στις κλήσεις φωνής.. Λέγεται και υπερφόρτωση δικτύου κάποιες φορές..
  10. Θα μπεις στο μενού των μηνυμάτων, θα βρεις sms και στη δημιουργία μηνυμάτων θα βρεις επιλογές. Εκεί λοιπόν θα βρεις όλες τις γλώσσες συνεπώς θα βρεις και αυτό που ζητάς!!
×
×
  • Create New...