Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0)

Xerete kanena site dwrean apo imode?grapste to

Φυσικα http://alany.mcommunity.biz

Kalo to site sou alany!!

Μήπως γνωρίζετε παιδιά πώς γίνεται ανάκτηση ενός MMS από το mailbox (θυρίδα παραλαβής MMS);

Έχω βάλει τον αριθμό μηνύματος και τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα

akougete edo kai merikes meresi oti i cosmote tha "emplakei" me tin statheri...

echei akousei kaneis otidipote?

to leo giati simera...sta paraepichirimatika scholia stin efimerida To Proto Thema entheto business (teleutea selida) graftike kai ekei .... :!: lete?

Γιατί να το κάνει αυτό;; Αφού υπάρχει ο ΟΤΕ! Θα ανταγωνιστεί τη μητρική της (στην οποία μάλιστα ανήκει πλήρως);

Μήπως γνωρίζετε παιδιά πώς γίνεται ανάκτηση ενός MMS από το mailbox (θυρίδα παραλαβής MMS);

Έχω βάλει τον αριθμό μηνύματος και τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα

Θα έπρεπε να ανοίξει το mms που έλαβες κανονικά... το ξαναπροσπάθησες;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Η Otenet παρεχει κατα κυριο λογο υπηρεσιες ιντερνετ που η Κοσμοτε δεν παρεχει. Ομοιως και η voicenet που ειναι εικονικος παροχος και περισσοτερο πουλαει υπηρεσιες που πατανε πανω σε κλησεις φωνεις οχι τις ιδιες τις κλησεις φωνης (με καθε επιφυλαξη αυτο το τελευταιο). Εαν επαιρνε αδεια σταθερης η Κοσμοτε θα ανταγωνιζοταν τον ΟΤΕ, φορθνετ, τελλας και ολους τους εναλλακτικους (πλην εικονικων).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μηπως ειναι θεμα browser; Δοκιμασε με ie6!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ma kai i voicenet to idio kanei, kai o ote me tin otenet to idio kanoun -sinagonizontai metaksi tous kai me tous allous-

telospanton genika poli periergi fimi...kai opos sou eipa mou ekane entiposi pou to egrapse o tipas stis teleutees selides ton business stories

ΘΕΛΩ:

-Υπηρεσία καταμέτρησης του υπολοίπου του δωρεάν χρόνου ομιλίας σε προγράμματα με συμβόλαιο και του υπολοίπου των δωρεάν SMS/MMS σε προγράμματα με συμβόλαιο. (όπως Vodafone)

-Ολοκλήρωση κλήσεων προς ένα κατειλημμένο συνδρομητή (Busy Call Back) όπως ΟΤΕ.

-Υπηρεσία φραγής στις εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη (όπως Cyta).

-Υπηρεσία φραγής εισερχόμενων κλήσεων και σε αριθμούς που θα επιλέξει ο καλούμενος συνδρομητής.

-Εξυπηρέτηση πελατών συμβολαίου χωρίς χρέωση όπως ΤΙΜ

ή με χρέωση ανά κλήση όπως Vodafone (η τελευταία εφαρμόζει χρέωση ανά κλήση ακόμα και όταν από συμβόλαιο καλείς εξυπ. καρτοκινητής)

-Χρέωση ανά κλήση προς προσωπικό τηλεφωνητή για συμβόλαια και καρτοκινητή (όπως Vodafone και ΤΙΜ)

-Να μπορείς να αλλάζεις το οικονομικό πακέτο καρτοκινητής χωρίς χρέωση όμως ανά ημερολογιακό μήνα.

-Να μπορείς να γνωρίζεις ποιο οικονομικό πακέτο καρτοκινητής έχεις, μέσα από το 1314.

-Να μπορείς να αλλάζεις οικονομ. πακέτο καρτοκινητής μέσα από το 1314.

-Ενιαία χρέωση προς πληρ. καταλόγου και τηλεφωνητή για συμβόλαια και καρτοκινητή όπως Vodafone.

-Αναμονή χωρίς χρέωση στις πληρ. καταλόγου (όπως ΟΤΕ,Vodafone) και στην εξυπηρέτηση πελατών και να μη σε πετάει έξω όταν έχει φορτωμένες γραμμές.

-Καλύτερης ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών (ευγενικούς εκπροσώπους και να σε καλούν αυτοί πίσω αν πέσει η γραμμή και εφόσον έχεις προλάβει να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου-όπως Vodafone).

-Να βάλουν μια καλύτερη φωνή στα ηχογραφημένα μηνύματα του δικτύου και να βγάλουν αυτή τη βλάχα με την ελεεινή προφορά που έχει στα αγγλικά. (οι εκφωνήτριες των άλλων δικτύων έχουν και γαμώ τις προφορές στα αγγλικά)

-Όλα τα μηνύματα του δικτύου να ακούγονται και στα αγγλικά (ειδικά το "η κλήση σας προωθείται") και να ακούγεται το brand name cosmote σε όλα τα μηνύματα για να ξέρει ο καλών σε ποιο δίκτυο πήρε (όπως Qtelecom).

-Λιγότερη γραφειοκρατία όταν πρόκειται για έκφραση παραπόνου (όχι αποστολή φαξ, αλλά να καταγράφεται τηλεφωνικά το αίτημα του πελάτη και μετά να έπεται τηλεφωνική επικοινωνία από την εταιρεία για απάντηση όπως Vodafone/TIM). Ο πελάτης δεν έχει το χρόνο να κάθεται να συντάσσει επιστολές προς την εταιρεία!

-Το τμήμα λογαριασμών να λειτουργεί και τις Κυριακές.

-Να μπορεί το τμ. Εξυπηρ. συμβολαίων να σε συνδέει με την Εξ. καρτοκινητής και όχι να πρέπει να κλείσεις και να ξανακαλέσεις με νέα χρέωση (όπως Vodafone)

-Να μη λένε ψέματα στις διαφημίσεις ότι η cosmoκάρτα δίνει χρεώσεις συμβολαίου στην προνομιακή (0,0038/δευτ. χ.ΦΠΑ στην προν. έναντι 0,0035/δευτ. χ.ΦΠΑ στο οικ. προγρ. 60)

-Να έχουν ένα μη χρεώσιμο μήνυμα στην αρχή της κλήσης που να ενημερώνει για τη χρέωση των πληρ. καταλόγου όπως επιτάσσει η ΕΕΤΤ.

-Να είναι πιο καλά ενημερωμένοι οι εκπρόσωποι του cs και των καταστημάτων (όπως Vodafone)

-Να μη χρεώνεται η φραγή κλήσεων από το δίκτυο, η μεταβίβαση σύνδεσης και η αλλαγή αριθμού (όπως Vodafone). ΑΚΟΥ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ!!! Ο ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ ΘΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ???

-Ε-billing και για πελάτες ατομικών συμβολαίων.

-Αναλυτική κατάσταση κλήσεων και στο καρτοσυμβόλαιο.

-Φθηνές διεθνείς κλήσεις στο καρτοσυμβόλαιο.

-Να ξαναγυρίσει στις παλιές τιμές που είχε το what's up για τις κλήσεις με 0,0067/δευτ. χ.ΦΠΑ. Η τιμή 0,0082/δευτ. είναι η τιμή που είχαν τα καρτοκινητά το 2002!

-Το SMS στην cosmoκάρτα να κοστίζει 0,09 Ευρώ χ.ΦΠΑ όπως στο συμβόλαιο.

-Φθηνότερη περιαγωγή (SMS και ομιλία) και χωρίς ελάχιστη χρέωση 60 δευτ. στις εξερχόμενες κλήσεις.

-Το διεθνές SMS να χρεώνεται σαν εθνικό.

-Να καταργηθεί η ελάχιστη χρέωση.

-Να μπορείς μέσα από το 13838 να μιλήσεις με εξυπηρέτηση τόσο συμβολαίου όσο και καρτοκινητής.

-Να έχει λογική χρέωση το 13838 και όχι χρέωση ανά λεπτό και 0,10 Ευρώ το λεπτό χ.ΦΠΑ (πιο ακριβά και από ένα υπεραστ. τηλεφ.)

-Μετά τις 7 που φεύγουν οι εκπρόωποι του τηλεφωνικού κέντρου-πως έγινε και κάθονται πλέον παραπάνω?-, όταν καλείς το 210 61 77 777 να σε συνδέει με μενού εξυπηρετήσεων πελατών (συμβολαίου, καρτοκινητής, εταιρικά) για να μπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση και μέσω εναλλακτικών παρόχων σταθερής (όπως Vodafone).

-Η εξυπηρ. πελατών συμβολαίου/τμ. λογαριασμών να σε ενημερώνει για το ατιμολόγητο των κλήσεων όπως Vodafone.

-i-mode και cosmote view με χρέωση ανά είσοδο (όπως TIM, Vodafone).

-Χάρτη κάλυψης 3G στο site όπως ΤΙΜ.

-Καλύτερες επιδοτήσεις στις συσκευές i-mode και μεγαλύτερη ποικιλία (και στα 2 όπως ακριβώς Vodafone).

-Να ενημερώνομαι από την εξυπ. πελατών για το μεταφερόμενο χρόνο ομιλίας του συμβολαίου μου. (όπως ΤΙΜ)

-Να διατεθούν πακέτα ομιλίας και sms στην cosmoκάρτα όπως Vodafone.

-Φθηνές διεθνείς κλήσεις όπως παλιά (χρέωση 0,0028/δευτ. + Τιμολόγια ΟΤΕ για διεθνείς κλήσεις –που μειώθηκαν κιόλας.)

-Να ενημερώνομαι με SMS από τις πληρ. καταλόγου για την καταχώρηση που ζητάω. (όπως ΤΙΜ)

-Να έχω χρέωση ανά κλήση στις πληρ. καταλόγου όπως ΟΤΕ και όταν ζητάω σύνδεση με αριθμό να έχω χρονοχρέωση ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα που έχω.

-Να εμπλουτιστεί η υπηρεσία καταλόγου με στοιχεία συνδρομητών από τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

-Να μπορώ να ενημερωθώ σε ποιο δίκτυο ανήκει ένας αριθμός κινητού μέσω sms (όπως Vodafone).

-Η μεταφορά υπολοίπου του δωρεάν χρόνου να προσφέρεται σε παλαιούς και νέους συνδρομητές και σε όλα τα οικονομικά προγράμματα όπως Vodafone χωρίς διακρίσεις.

-Συνδυασμούς οικον. πακέτων Internet – κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με την Otenet.

-Να μπορώ να χειρίζομαι την ειδοποίηση κλήσεων μέσω 4ψηφίου όπως Vodafone/TIM.

-Στα προγράμματα Cosmote Extra να μη χρεώνομαι 3 ευρώ χ. ΦΠΑ για την αλλαγή των αριθμών κάθε μήνα (όπως Q-telecom/ Q-family, ΤΙΜ/ friends&family & τετ-α-τετ, ΟΤΕ/ ΟΤΕπιλογές που δε χρεώνομαι).

-Επιλογή με 600 λεπτά δωρεάν χρόνο στα συμβόλαια προς τους αριθμούς Cosmote και σταθερής τηλεφωνίας όπως Vodafone.

-Υπηρεσία διαθεσιμότητας του συνδρομητή όπως Vodafone Ελλάδας και ΤΙΜ Ιταλίας.

-Υπηρεσία Collect Calls όπως ΤΙΜ.

-Υπηρεσία Personal (smart) code σε πελάτες συμβολαίου όπως Vodafone και όπως υπηρεσία κωδικού χρήστη στην Cosmoκάρτα/Whatʼs up.

-Να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του καρτοκινητού μου (αναμονή, ειδοποίηση κλήσεων, προώθηση στο 2in1*, δωρεάν SMS) ακόμα και με 0 υπόλοιπο στο λογαριασμό μου, δηλ. χωρίς να απαιτείται να έχω ελάχιστο υπόλοιπο 0,13 ευρώ (όπως Q-telecom). * 1 ευρώ για την προώθηση στο 2in1

-Την κατασκευή βάσης δεδομένων όπου θα καταχωρούνται τα ΙΜΕΙ όλων των κλεμμένων συσκευών των πελατών, και μετά, όταν αναγνωρίζεται το ΙΜΕΙ του κλεμμένου κινητού από το δίκτυο εφόσον φυσικά η συσκευή τεθεί σε χρήση, να γίνεται φραγή στη σύνδεση του κλεπταποδόχου, όπως Vodafone.

-Να καταργηθεί το πάγιο για κάθε αριθμό συμβολαίου στην υπηρεσία 2in1.

-Να έχω ασύρματο internet με απεριόριστη χρήση και με ένα λογικό σταθερό ποσό κάθε μήνα.

-Να μπορούν να ενταχθούν στο οικογενειακό πρόγραμμα όλα τα προγράμματα ιδιωτών με συμβόλαιο, όπως Cosmote Βασικό, Καρτοσυμβόλαιο και τα Ατομικά Επαγγελματικά!

-Να μην υπάρχει ελάχιστη χρέωση στο Call 600 του whats up, όπως ΤΙΜ F2G.

-Έξυπνες διαφημίσεις όπως αυτή με το Πόρτο-Κατσίκι.

Από ότι μαθαίνω με χαρά, τελευταία γίνονται σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης πελατών όπως τηλεφωνική καταγραφή αιτημάτων, αναμονή χωρίς χρέωση στο cs, φθηνά SMS στο καρτοσυμβόλαιο (ότι το φτιάχνουν θα βγαίνει από τη λίστα!), οπότε λέω να αφήσω το αυστηρό μου προφίλ και να επιβραβεύσω την προσπάθεια. Θεωρώ ότι αν η εταιρεία κάνει έστω τα μισά από αυτά θα συνεχίσει να γα....στην ελληνική αγορά και θα αποτελέσει το χρυσό αυγό του ελληνικού δημοσίου, δυσχεραίνοντας έτσι την προοπτική της μεταπώλησης σε ξένους επενδυτές!!!

Φιλε Fmit εχω μια απορια η διαφημηση Πορτο-Κατσικι που θα οφελησει εναν συνδρομητη?

Φιλε Fmit εχω μια απορια η διαφημηση Πορτο-Κατσικι που θα οφελησει εναν συνδρομητη?

Ε, πως! Το Παρά 5 της ΤΙΜ σε τι θα οφελήσει τον συνδρομητή; Την εταιρία θα οφελήσει. Και βέβαια........ την αισθητική μας!

Και με την ευκαιρία ΘΕΛΩ νέα διαφημιστική καμπάνια και από την Cosmote διότι καταντάει εκνευριστικό το "είναι καλύτερα κλπ κλπ"

Πίστευα ότι μετά το νέο λογότυπο θα άλλαζαν αυτή την καμπάνια (και το τραγούδι) αλλά αφού τους αρέσει τόσο πολύ...

πριν λιγο καιρο αλλαξα καρτα.(πριν ειχα tim for all ενω τωρα εχω βαλει cosmote watch up). παρατηρησα οτι με την tim οταν πηγαινα να κανω αναπαντητη σε καποιον καταλαβαινα ποτε αρχιζε να καλει χωρις να εχω το κινητο στο αυτι μου απο το χαρακτηριστικο εικονιδιο που εβγαζε στην οθονη του κινητου μου. με την cosmote ομως το εικονιδιο αυτο βγαινει πολυ πριν αρχισει να καλει, οποτε δεν ξερω ποτε να το κλεισω αν δεν εχω ακουστικο στο αυτι μου. παλιοτερα αυτο το παθαινα και με την καρτα της tim ομως αλλαξε ως δια μαγειας απο μονο του. ξερει κανεις αν αυτο το παρουσιαζουν ολα τα κινητα cosmote η μονο το δικο μου και τι μπορω να κανω για να αλλαξω;;; ευχαριστω πολυ!!!!!!!

H CosmOTE φταίει και όχι η συσκευή σου.

Για την ΤΙΜ δεν ξέρω αλλά στην Vodafone σου δείχνει πραγματικό χρόνο κλήσης.

logo-vwclub-2016.png

Όταν με καλούν χτυπάει μόνο 6 φορές και μπαίνει ο τηλεφωνητής μετά....

Πώς γίνεται να χτυπάει περισσότερο με άλλα λόγια πώς γίνεται να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή (πρέπει να καλέσω κάποιον αριθμό; )...

Thnx in adv.

Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις ##67# και μετά το πλήκτρο της κλήσης και μετά κάλεσε από άλλο τηλέφωνο στο δικό σου για να δεις αν απενεργοποιήθηκε ο τηλεφωνητής. Αν δεν γίνει έτσι πάρε στην εξυπηρέτηση να το βγάλουν από εκεί!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ego pantos pou piga cosmote me foritotita, tous zitisa apo tin arxi na mou steiloun mia 3G karta kai den plirosa para mono ta 20E
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

πριν λιγο καιρο αλλαξα καρτα.(πριν ειχα tim for all ενω τωρα εχω βαλει cosmote watch up). παρατηρησα οτι με την tim οταν πηγαινα να κανω αναπαντητη σε καποιον καταλαβαινα ποτε αρχιζε να καλει χωρις να εχω το κινητο στο αυτι μου απο το χαρακτηριστικο εικονιδιο που εβγαζε στην οθονη του κινητου μου. με την cosmote ομως το εικονιδιο αυτο βγαινει πολυ πριν αρχισει να καλει, οποτε δεν ξερω ποτε να το κλεισω αν δεν εχω ακουστικο στο αυτι μου. παλιοτερα αυτο το παθαινα και με την καρτα της tim ομως αλλαξε ως δια μαγειας απο μονο του. ξερει κανεις αν αυτο το παρουσιαζουν ολα τα κινητα cosmote η μονο το δικο μου και τι μπορω να κανω για να αλλαξω;;; ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Κι εγώ με Κ700 το ίδιο παθαίνω. Οι κάρτες SIM της COSMOTE έχουν πρόβλημα. Καρατσεκαρισμένο.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

H CosmOTE φταίει και όχι η συσκευή σου.

Για την ΤΙΜ δεν ξέρω αλλά στην Vodafone σου δείχνει πραγματικό χρόνο κλήσης.

Πραγματικό χρόνο κλήσης σου δείχνουν όλες οι εταιρίες!Στα καρτοκινητά της cosmote συμβαίνει αυτό΄στις συνδέσεις είναι μια χαρά!

Πραγματικό χρόνο κλήσης σου δείχνουν όλες οι εταιρίες!Στα καρτοκινητά της cosmote συμβαίνει αυτό΄στις συνδέσεις είναι μια χαρά!

ναι.εγω που εχω συνδεση ΚΟΣΜΟΤΕ αν χρειαστει να κανω αναπαντητη χωρις να βαλω το ακουστικο στο αυτι,μου βγάζει το καμπανάκι που ενεργοποιειται μολις η κληση επιτευχθει κ χτυπαει το τηλεφωνο του άλλου.δυστυχως στα καρτοκινητα δε συμβαινει αυτο.για τιμ δεν ξερω αλλα στη βονταφον αυτη η δυνατοτητα υπάρχει.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned