Gv2008 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, paanos said: Θυμάστε που κάποτε χώρισα; Ε, με πήρε σήμερα η Cosmote να μου απαντήσει στο αίτημα μου από τον Ιούνιο, ότι πλέον το κινητό εκείνο δεν λαμβάνει το δώρο 1000’ και 10€ κάθε μήνα (επειδή έχω cosmote tv), λόγω αλλαγής πλάνου!!!! Λέω δεν παίζεστε, πραγματικά άθλια εξυπηρέτηση.. ΑΧΑΧΑΧΑ απαράδεκτοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την εμπορική ονομασία COSMOTE TELEKOM. Λέτε στις 24 Απριλίου να δούμε κάποια αλλαγή, π.χ. νέα προγράμματα MAGENTA ή κάτι σχετικό; Απλές υποθέσεις κάνω βέβαια, μπορεί να μη γίνει και τίποτα. Απλώς συνήθως τέτοιες ημερομηνίες τις αξιοποιούν για κάποια ανακοίνωση ή αλλαγή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Χαχαχα 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2026 at 2:49 ΠΜ, elkons said: Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την εμπορική ονομασία COSMOTE TELEKOM. Λέτε στις 24 Απριλίου να δούμε κάποια αλλαγή, π.χ. νέα προγράμματα MAGENTA ή κάτι σχετικό; Απλές υποθέσεις κάνω βέβαια, μπορεί να μη γίνει και τίποτα. Απλώς συνήθως τέτοιες ημερομηνίες τις αξιοποιούν για κάποια ανακοίνωση ή αλλαγή. Από σεπτέμβρη αλλαγές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, paanos said: Από σεπτέμβρη αλλαγές Αναφέρεσαι στα προγράμματα ή γενικότερα αλλαγές προς το brand της Telekom; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 23 minutes ago, elkons said: Αναφέρεσαι στα προγράμματα ή γενικότερα αλλαγές προς το brand της Telekom; Τα προγράμματα αλλάξανε πρόσφατα, άντε να αλλάξουν όνομα αλλά δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτά. Από Σεπτέμβριο αλλαγές και σε branding και σε Cosmote TV 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου cosmote app android 12.8.2 & δωρο GB για 4 μέρες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Μόνο για καρτοκινητά είναι τα δώρα; Σε σύνδεση τίποτα 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 hour ago, rs280ps said: Μόνο για καρτοκινητά είναι τα δώρα; Σε σύνδεση τίποτα Σε Neo έχει 1+1 εβδομάδα απεριόριστα με 5,90€, γνωστός μου το αγόρασε, και δεν ενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 23 minutes ago, zurabi_97 said: Σε Neo έχει 1+1 εβδομάδα απεριόριστα με 5,90€, γνωστός μου το αγόρασε, και δεν ενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα. τα κάνει αυτά…… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου εδώ και κάποιες μέρες εμφανίστηκε στο κινητό η ένδειξη volte διπλα από τις μπαρες του σηματος της cosmote,έχω ένα κινητο της xiaomi,οπως και στη nova υπάρχει πλεον η ενδειξη volte,μονο στη vodafone δεν το δειχνει πλεον... 2 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 minute ago, odim said: εδώ και κάποιες μέρες εμφανίστηκε στο κινητό η ένδειξη volte διπλα από τις μπαρες του σηματος της cosmote,έχω ένα κινητο της xiaomi,οπως και στη nova υπάρχει πλεον η ενδειξη volte,μονο στη vodafone δεν το δειχνει πλεον... Πάντα έτσι ήταν, μονο Cosmote και Nova δείχνουν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Τι εννοει ο ποιητης με το fwa-internet ; https://techmaniacs.gr/cosmote-5g-wi-fi-apn-trick-prosfores-pasxa-data/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Ότι λειτουργούν τα δεδομένα και με αυτό το APN στο κινητό..λες και είναι FWA. Μόνο που μια χαρά καταναλώνονται τα δεδομένα 😂 Ω καλά, δε συνδέεται καν στο δίκτυο <<Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης >>. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 43 minutes ago, elkons said: Ότι λειτουργούν τα δεδομένα και με αυτό το APN στο κινητό..λες και είναι FWA. Μόνο που μια χαρά καταναλώνονται τα δεδομένα 😂 Ω καλά, δε συνδέεται καν στο δίκτυο <<Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης >>. Αφού το είπαν οι techmaniacs 😄 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 42 minutes ago, minast said: Αφού το είπαν οι techmaniacs 😄 Εγγύηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Το γράφουν παρακάτω, οτι πρεπει να βαλεις τη SIM που εχει η εξωτερική μονάδα, όχι οποιαδηποτε SIM. Αλλα οπως και να χει, αλλο ενα κακογραμμένο αρθρο. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 5 minutes ago, Bayern7 said: Το γράφουν παρακάτω, οτι πρεπει να βαλεις τη SIM που εχει η εξωτερική μονάδα, όχι οποιαδηποτε SIM. Αλλα οπως και να χει, αλλο ενα κακογραμμένο αρθρο. Λογικό μου ακούγεται να θέλει το δικό της APN για να δουλέψει. Βέβαια δεν έκαναν την ανακάλυψη του αιώνα..αφού οι περιοχές είναι κλειδωμένες 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 7 ώρες πριν, elkons said: Λογικό μου ακούγεται να θέλει το δικό της APN για να δουλέψει. Βέβαια δεν έκαναν την ανακάλυψη του αιώνα..αφού οι περιοχές είναι κλειδωμένες 😂 Ποιες περιοχές είναι κλειδωμένες; Εγώ πήρα το ρούτερ στην Πελοπόννησο και λειτουργούσε κανονικότατα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 9 ώρες πριν, elkons said: Λογικό μου ακούγεται να θέλει το δικό της APN για να δουλέψει. Βέβαια δεν έκαναν την ανακάλυψη του αιώνα..αφού οι περιοχές είναι κλειδωμένες 😂 Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό, εδώ και σε άλλες πόλεις (όχι επιπέδου Θεσσαλονίκης, Αθήνας ή Πάτρας) η συγκεκριμένη υπηρεσία δουλεύει, που έχουν οπτική ίνα και χαλκό. 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 hour ago, zurabi_97 said: Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό, εδώ και σε άλλες πόλεις (όχι επιπέδου Θεσσαλονίκης, Αθήνας ή Πάτρας) η συγκεκριμένη υπηρεσία δουλεύει, που έχουν οπτική ίνα και χαλκό. Κλειδωμένες περιοχές εννοώ εκεί που έχει δηλωθεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 7 ώρες πριν, elkons said: Κλειδωμένες περιοχές εννοώ εκεί που έχει δηλωθεί. Έλεγα εγώ αν πετάξεις sim με πχ δωρεάν απεριόριστα ή Neo. 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Δεν είναι καν κλειδωμένη η SIM στο router που σου δίνουν; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου On 4/4/2026 at 2:49 ΠΜ, elkons said: Σε λίγες ημέρες κλείνει ένας χρόνος από την εμπορική ονομασία COSMOTE TELEKOM. Λέτε στις 24 Απριλίου να δούμε κάποια αλλαγή, π.χ. νέα προγράμματα MAGENTA ή κάτι σχετικό; Απλές υποθέσεις κάνω βέβαια, μπορεί να μη γίνει και τίποτα. Απλώς συνήθως τέτοιες ημερομηνίες τις αξιοποιούν για κάποια ανακοίνωση ή αλλαγή. Μήπως δούμε καμιά αλλαγή στο brand name?? κάτι λέγανε για σκέτο telekom όπως είναι στη μητρική εταιρεία των γερμανών,πρέπει να είναι μεγάλο το ρίσκο για να εξαφανίσουν το cosmote,εάν το εξαφανίσουν,λέμε τώρα.... 4 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 7 ώρες πριν, odim said: Μήπως δούμε καμιά αλλαγή στο brand name?? κάτι λέγανε για σκέτο telekom όπως είναι στη μητρική εταιρεία των γερμανών,πρέπει να είναι μεγάλο το ρίσκο για να εξαφανίσουν το cosmote,εάν το εξαφανίσουν,λέμε τώρα.... Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά! Είναι νωρίς ακόμα, προς Σεπτέμβρη περιμένουμε σύμφωνα με τον @paanos. Φυσικά και είναι ρίσκο, εξου και το μεταβατικό στάδιο, ωστε να καταλαβει ο κόσμος, δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να "σβήσεις" ενα τόσο δυνατό brand. Θα ήταν τεράστιο λάθος και θα τους κόστιζε περισσότερο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts