johnny_htc Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 minute ago, elkons said: Σκτα να φάνε. Δεν φταίω εγω αμα δεν έχουν περάσει να φέρουν οπτική παντού δική τους υποχρέωση είναι. Γενικά πλέον όσοι είμαστε με VDSL δε τους νοιάζει πλέον. Εντάξει άραξε, για 3 μήνες είναι, σιγά, σχεδόν αδιάφορο θα έλεγα σαν προώθηση είναι 😛 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 minute ago, minast said: Έχει συμβει και στο παρελθόν να μπει λάθος όριο σε οπτική, και προς τα κάτω και προς τα πάνω. Εσύ είσαι από τους τυχερούς 😄 Πιθανόν να έγινε κάποιο λαθάκι κατά τους δωρεάν διπλασιασμούς, αλλά συνήθως στέλνουν και μήνυμα σε αυτούς που το κάνουν. Όπως και να έχει, η σύσταση μου είναι μην ασχοληθείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις "διορθώνεται" μετά από κάποιο διάστημα, αλλά μέχρι τότε μπορείς να απολαμβάνεις την αυξημένη σου ταχύτητα. ακριβως....θα κανω το παγωνι και οσο παει 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 13 minutes ago, johnny_htc said: Εντάξει άραξε, για 3 μήνες είναι, σιγά, σχεδόν αδιάφορο θα έλεγα σαν προώθηση είναι 😛 Α κλαιν τότε μια χαρά είμαι. Ε και αμα καίγεται ο κωλς μ να κατεβάσω κάτι γρήγορα, μπαλκόνι και Hotspot βαράει 400+👌 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 hour ago, elkons said: Α κλαιν τότε μια χαρά είμαι. Ε και αμα καίγεται ο κωλς μ να κατεβάσω κάτι γρήγορα, μπαλκόνι και Hotspot βαράει 400+👌 Όχι βέβαια, έπρεπε να έχουν φέρει οπτική ίνα εκεί εδώ και καιρό, όπως και αλλού φυσικά, εννοείται αυτό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 2 ώρες πριν, lagoudakis said: ακριβως....θα κανω το παγωνι και οσο παει Κάνε το παγώνι με το λαγό που έβγαλες από το καπέλο! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 34 minutes ago, GPOWER said: Κάνε το παγώνι με το λαγό που έβγαλες από το καπέλο! ακου-βλεπε-σιωπα...το ακολουθω πιστα αυτο το τριπτυχο🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Καπως έχει αλλάξει το site της Cosmote. Οι περισσότερες σελίδες τρέχουν σε διαφορετικό path (/static αντί για /cs) και είναι πολύ πιο γρήγορες στο άνοιγμα. Έχουν διορθώσει και το μενού πάνω μαζί με μικρές εικαστικές αλλαγές. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Η αρχική σελίδα φαίνεται ίδια και εξίσου αργή. Στην ενότητα προγράμματα κινητής απλά έχουν μεγαλώσει γραμματοσειρά αλλά είναι αχταρμάς προς τα κάτω 😐 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) Αυτή την εβδομάδα έχω άδεια και είμαι στο εξοχικό. Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι το Cosmote internet on the go με κάρτα δεν έχει κόφτη. Έφαγα 1TB σε 6 μέρες. ΥΓ: η μόνη με Ν78 εδώ. Οι άλλες χαρταετό. Edited June 26, 2025 by MIKU 9 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Δεν χρειάζεται να πω κάτι με αυτά που συμβαίνουν μόλις μπήκε ο μήνας. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 15 ώρες πριν, elkons said: Η αρχική σελίδα φαίνεται ίδια και εξίσου αργή. Στην ενότητα προγράμματα κινητής απλά έχουν μεγαλώσει γραμματοσειρά αλλά είναι αχταρμάς προς τα κάτω 😐 Η αρχική παραμένει στο παλιό. Όντως κάποια τέτοια θέματα υπάρχουν. Πιθανότατα έχουν μαζί με την αλλαγή σε κάτι στο backend, διώξει και τα παλιά CSS επιτέλους. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Μόνο σε εμένα αυτά 💀 https://ibb.co/bjYFFzZn https://youtube.com/shorts/G0QFO17Bqgk?si=HpDsVHRctMshmNQY 2 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 42 minutes ago, elkons said: Μόνο σε εμένα αυτά 💀 https://ibb.co/bjYFFzZn https://youtube.com/shorts/G0QFO17Bqgk?si=HpDsVHRctMshmNQY Ma3Genta™ 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Μόνο σε εμένα αυτά 💀 https://ibb.co/bjYFFzZn https://youtube.com/shorts/G0QFO17Bqgk?si=HpDsVHRctMshmNQY Τα data σου είναι ανοιχτά; Δεν έχει σημασία που είσαι σε Wifi. Άνοιξε και data (εάν δεν τα έχεις ήδη ανοιχτά) 5 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 3 minutes ago, pavlidisc said: Τα data σου είναι ανοιχτά; Δεν έχει σημασία που είσαι σε Wifi. Άνοιξε και data (εάν δεν τα έχεις ήδη ανοιχτά) Είναι. Μετά από 10λ άνοιξε, δεν ξέρω τι κολλήματα είναι αυτά αλλά ας το ενημερώσουν τι 3G εν έτη 2025 από πότε έχει να πειραχτεί. 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 21 minutes ago, elkons said: Είναι. Μετά από 10λ άνοιξε, δεν ξέρω τι κολλήματα είναι αυτά αλλά ας το ενημερώσουν τι 3G εν έτη 2025 από πότε έχει να πειραχτεί. https://www.youtube.com/watch?v=SJNjkazev20 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 On 25/6/2025 at 9:13 ΜΜ, lagoudakis said: ακριβως....θα κανω το παγωνι και οσο παει Το ίδιο θα κάνω κι εγώ 😇. Χτες αργά το βράδυ έκανα αλλαγή ονόματος στο ρούτερ, και όταν ξανασυνδέθηκα, είδα αυτές τις ταχύτητες, ενώ έχω 100αρα σύνδεση. Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα προς το παρόν, αλλά θα κάνω κι εγώ το κορόιδο 😁 7 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 3 minutes ago, johnnykap1 said: Το ίδιο θα κάνω κι εγώ 😇. Χτες αργά το βράδυ έκανα αλλαγή ονόματος στο ρούτερ, και όταν ξανασυνδέθηκα, είδα αυτές τις ταχύτητες, ενώ έχω 100αρα σύνδεση. Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα προς το παρόν, αλλά θα κάνω κι εγώ το κορόιδο 😁 Βασιλιάς 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Τι μαγικό ονομα έβαλες στο Wi-Fi και πήρε μπρος να δοκιμάσω και εγω 😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 7 minutes ago, johnnykap1 said: Το ίδιο θα κάνω κι εγώ 😇. Χτες αργά το βράδυ έκανα αλλαγή ονόματος στο ρούτερ, και όταν ξανασυνδέθηκα, είδα αυτές τις ταχύτητες, ενώ έχω 100αρα σύνδεση. Δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα προς το παρόν, αλλά θα κάνω κι εγώ το κορόιδο 😁 θα σου ερθει...σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι ειναι για 3 μηνες σαν δωρο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 3 minutes ago, elkons said: Τι μαγικό ονομα έβαλες στο Wi-Fi και πήρε μπρος να δοκιμάσω και εγω 😂 Απλά κάντο μια επανεκκίνηση 😛 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 8 minutes ago, lagoudakis said: θα σου ερθει...σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι ειναι για 3 μηνες σαν δωρο Ζάχαρη για το καλοκαίρι 👌 7 minutes ago, johnny_htc said: Απλά κάντο μια επανεκκίνηση 😛 😂 Έγινε το πρωί αυτόματα μετα από διακοπή ρεύματος 😅 Θέλω να μάθω πολυ τα κριτήρια όμως ωραία θα ήταν μια δοκιμή. Μάλλον δεν σε εμένα. Θα το παρακολουθήσω βέβαια σιγά μη ζητήσω στην εξυπηρέτηση τέτοιο πράγμα δεν θα κανω και τον ζητιάνο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 6 minutes ago, elkons said: Ζάχαρη για το καλοκαίρι 👌 Έγινε το πρωί αυτόματα μετα από διακοπή ρεύματος 😅 Θέλω να μάθω πολυ τα κριτήρια όμως ωραία θα ήταν μια δοκιμή. Μάλλον δεν σε εμένα. Θα το παρακολουθήσω βέβαια σιγά μη ζητήσω στην εξυπηρέτηση τέτοιο πράγμα δεν θα κανω και τον ζητιάνο Ρώτα από περιέργεια απλά, όχι να παρακαλέσεις να σου βάλουν και σένα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 7 minutes ago, elkons said: Ζάχαρη για το καλοκαίρι 👌 Έγινε το πρωί αυτόματα μετα από διακοπή ρεύματος 😅 Θέλω να μάθω πολυ τα κριτήρια όμως ωραία θα ήταν μια δοκιμή. Μάλλον δεν σε εμένα. Θα το παρακολουθήσω βέβαια σιγά μη ζητήσω στην εξυπηρέτηση τέτοιο πράγμα δεν θα κανω και τον ζητιάνο προφανως στην τυχη ειναι τα κριτηρια,αλλιως θα το ειχαν κανει σε ολους 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 2 minutes ago, johnny_htc said: Ρώτα από περιέργεια απλά, όχι να παρακαλέσεις να σου βάλουν και σένα Μπα οχι δε πειράζει δε το πειράζω 2 minutes ago, lagoudakis said: προφανως στην τυχη ειναι τα κριτηρια,αλλιως θα το ειχαν κανει σε ολους Κοίτα ανάλογα,η οπτική ίνα αντέχει, η VDSL (οπτική μέχρι τη καμπίνα και χαλκός μέχρι το σπίτι) είναι κορώνα γράμματα άμα αντέχει όντως η γραμμή και δε δημιουργεί προβλήματα. @johnny_htc Εσύ με VDSL 50αρι που έγινε η αύξηση, τι SNR έχεις; στο download. Upload στους περισσότερους είναι τέλειο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts