cmvr Δημ. Πέμπτη στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:54 πμ 1 minute ago, MIKU said: Ε ο βασικός είναι πλέον 880 (μικτά). Δεν είναι τόσο μεγάλο το κενό, οπότε ναι, λογικό. Μισθοί πείνας είναι αυτοί. Καθημερινά τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης ακρίβενουν συνέχεια. Πάλι καλά αποδίδουν Για αυτά που παίρνουν 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:09 μμ Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 04:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:15 μμ 5 minutes ago, elkons said: Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; Κάποιου είδους συνδρομή φαίνεται.. Έχεις χρεωθεί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:22 μμ (edited) 13 minutes ago, elkons said: Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; https://www.insomnia.gr/forums/topic/742375-cosmote-η-υπηρεσία-sport-wire-ενεργοποιηθηκε/page/2/ Διάβασε κάπου μάλλον είναι και η περίπτωσή σου παρακάτω.. Edited Παρασκευή στις 04:23 μμ by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:32 μμ Δεν έχω ζητήσει καμία υπηρεσία, ούτε έχω στείλει σε κάποιο 5ψηφιο ούτε έβαλα τον αριθμό σε κάποιο Site. Ένα απλό What's Up Καρτοκινητό είναι. Όχι δεν έχω δει κάποια χρέωση βέβαια είχα μικρό υπόλοιπο. Μου κάνει εντύπωση, τι είναι αυτό το πράγμα όμως στη Google δε βρήκα κάποια αντίστοιχη υπηρεσία της Cosmote! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 04:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:37 μμ 3 minutes ago, elkons said: Δεν έχω ζητήσει καμία υπηρεσία, ούτε έχω στείλει σε κάποιο 5ψηφιο ούτε έβαλα τον αριθμό σε κάποιο Site. Ένα απλό What's Up Καρτοκινητό είναι. Όχι δεν έχω δει κάποια χρέωση βέβαια είχα μικρό υπόλοιπο. Μου κάνει εντύπωση, τι είναι αυτό το πράγμα όμως στη Google δε βρήκα κάποια αντίστοιχη υπηρεσία της Cosmote! Το περίεργο είναι ότι ήρθε από την Cosmote και όχι από κάποιο 5ψηφιο (εκτός αν άλλαξαν τώρα γιατί κάποτε έρχονταν είτε 5ψηφιο είτε η εταιρία που χρεωνε) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:42 μμ 10 minutes ago, elkons said: Δεν έχω ζητήσει καμία υπηρεσία, ούτε έχω στείλει σε κάποιο 5ψηφιο ούτε έβαλα τον αριθμό σε κάποιο Site. Ένα απλό What's Up Καρτοκινητό είναι. Όχι δεν έχω δει κάποια χρέωση βέβαια είχα μικρό υπόλοιπο. Μου κάνει εντύπωση, τι είναι αυτό το πράγμα όμως στη Google δε βρήκα κάποια αντίστοιχη υπηρεσία της Cosmote! Νομίζω ότι μία συνομιλία με την εξυπηρέτηση δεν θα ήταν κακό.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Χρέωση δεν έχει γίνει είναι σαν να ζητάει κάποιος.. Από COSMOTE και αυτά όλα μαζί. Να κάνω μέσω του What's Up Φραγή χρεώσεων ΥΠΠ (5ψηφιων με χρέωση στη λήψη) ή δε με βοηθάει σε κάτι; 2 minutes ago, cu2goup said: Νομίζω ότι μία συνομιλία με την εξυπηρέτηση δεν θα ήταν κακό.. Εννοείται πως θα ρωτήσω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:50 μμ 4 minutes ago, elkons said: Χρέωση δεν έχει γίνει είναι σαν να ζητάει κάποιος.. Από COSMOTE και αυτά όλα μαζί. Να κάνω μέσω του What's Up Φραγή χρεώσεων ΥΠΠ (5ψηφιων με χρέωση στη λήψη) ή δε με βοηθάει σε κάτι; Εννοείται πως θα ρωτήσω Παίζει να βάζει κάποιος τον αριθμό σου κάπου προσπαθώντας να σε χρεώσει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:52 μμ 1 minute ago, George6633 said: Παίζει να βάζει κάποιος τον αριθμό σου κάπου προσπαθώντας να σε χρεώσει; Να το βάλει σε μία πλατφόρμα οκ, αλλά στην ίδια την cosmote;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:55 μμ 3 minutes ago, George6633 said: Παίζει να βάζει κάποιος τον αριθμό σου κάπου προσπαθώντας να σε χρεώσει; Από την ίδια τη Cosmote; χρήση δεν έχω ούτε εχω δώσει τα OTP πουθενά. Τους πήρα στην εξυπηρέτηση (σπάνιο να μην έχει αναμονή) μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από την εταιρεία ούτε έχει αποστείλει από αυτούς???? Είπαν να κάνω άμεσα από το What's Up app φραγή 5ψηφια ΥΠΠ και εάν τυχόν γίνει κάποια χρέωση χωρίς τη δική μου συγκατάθεση να επικοινωνήσω μαζί τους άμεσα. Τι στο καλό τους χακαραν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Παρασκευή στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:15 μμ (edited) Deleted Edited Παρασκευή στις 08:17 μμ by AlexM2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν On 23/5/2025 at 7:55 ΜΜ, elkons said: Από την ίδια τη Cosmote; χρήση δεν έχω ούτε εχω δώσει τα OTP πουθενά. Τους πήρα στην εξυπηρέτηση (σπάνιο να μην έχει αναμονή) μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία από την εταιρεία ούτε έχει αποστείλει από αυτούς???? Είπαν να κάνω άμεσα από το What's Up app φραγή 5ψηφια ΥΠΠ και εάν τυχόν γίνει κάποια χρέωση χωρίς τη δική μου συγκατάθεση να επικοινωνήσω μαζί τους άμεσα. Τι στο καλό τους χακαραν; Ε δεν είναι η πρώτη φορά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μήπως οσονούπω αλλάξει και το λογότυπο στα κινητά μας προσθέτοντας με κάποιον τρόπο το -T- mobile; Δεν αποκλείεται πάντως... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 hour ago, damierom said: Μήπως οσονούπω αλλάξει και το λογότυπο στα κινητά μας προσθέτοντας με κάποιον τρόπο το -T- mobile; Δεν αποκλείεται πάντως... Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει γίνει και αυτό. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 hour ago, damierom said: Μήπως οσονούπω αλλάξει και το λογότυπο στα κινητά μας προσθέτοντας με κάποιον τρόπο το -T- mobile; Δεν αποκλείεται πάντως... COSMOTE TELEKOM (ολόκληρο έτσι) θα ειναι. Στα κινητά που εμφάνιζε TelekomGR (ξένες SIM), έχει αλλάξει σε αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 minute ago, paanos said: COSMOTE TELEKOM (ολόκληρο έτσι) θα ειναι. Στα κινητά που εμφάνιζε TelekomGR (ξένες SIM), έχει αλλάξει σε αυτό Πωπω θα φέρνει γύρω γύρω όλη την ώρα 🫣 Ας το έκαναν καλύτερα COSMOTE-T- εκτός και άμα δεν το αλλάξουν στα κινητά εδώ.. ποιος ξέρει πότε θα αλλάξει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) On 24/5/2025 at 1:09 ΠΜ, elkons said: Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; Καλό βράδυ από το βροχερό Τόκιο το play wing ειναι παιχνίδι Και το άλλο εφαρμογή - παιχνίδι για εξάσκησης του μυαλού. Κάποιος έχει πάει να σε χρέωση μέσω κάρτας για αγορά αντικείμενου και τραβάει τα λεφτά από την κάρτα ή Είναι σπαμ.που προσπαθεί να βάλει ιό κλπ Προσοχή με αυτά διαγραφή αμέσως Edited 11 ώρες πριν by Harry636 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν είναι 5ψηφια, είναι υπηρεσίες με χρέωση λογαριασμού κινητής. Δεν κλείνουν κάπως. Αν δε βάλεις τον κωδικό δε χρεώνεσαι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts