cmvr Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Η παλιά ήταν πιο όμορφη Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Η παλιά ήταν πιο όμορφη Όταν είχε πρωτοβγεί πριν καμιά 4αρια χρόνια αν θυμάμαι καλά, εμένα μου είχε κάνει πολύ εντύπωση και σίγουρα ξεχώριζε μακράν αν κάτσεις να την συγκρίνεις με τις αντίστοιχες των άλλων. Αλλά πλέον ειχε κουράσει, ήθελε κάποια τροποποίηση, κάποια ανανέωση. Ίσως όχι ριζικές αλλαγές. Λειτουργικές θα ήθελα να κάνουν πιο στοχευμενες, ίσως άμα κοιτούσαν ξανά να βάλουν κάνα χρώμα ακόμα δεν θα μας χάλαγε Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα έρθει το Τ σε ροζ Sent from my iPhone using TapatalkΑπό την Telecom εννοείς; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Γίνεται ένα rebrand σε θέμα γραμματοσειράς και φεύγουν τα κύματα (design από το 2015) όπως και ο όμιλος ΟΤΕ σε κάθε εμφάνιση. Πλέον στη θέση του Ομίλου θα φαίνεται το member of Telekom group. Η εφαρμογή, το site και οι διαφημίσεις πλέον δείχνουν το νέο design 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Γίνεται ένα rebrand σε θέμα γραμματοσειράς και φεύγουν τα κύματα (design από το 2015) όπως και ο όμιλος ΟΤΕ σε κάθε εμφάνιση. Πλέον στη θέση του Ομίλου θα φαίνεται το member of Telekom group. Η εφαρμογή, το site και οι διαφημίσεις πλέον δείχνουν το νέο design Τον παραμεριζουμε τον ΟΤΕ σιγά σιγά... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 4 minutes ago, johnny_htc said: Τον παραμεριζουμε τον ΟΤΕ σιγά σιγά... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνουμε σε μια φάση αναδιάρθρωσης του ΟΤΕ. Σταδιακά ΟΤΕ - Cosmote θα ενωθούν και νομικά / λογιστικά, κάτι που δεν γινόταν τόσα χρόνια λόγω των περιορισμών του ΟΤΕ από ΕΕΤΤ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Μπαίνουμε σε μια φάση αναδιάρθρωσης του ΟΤΕ. Σταδιακά ΟΤΕ - Cosmote θα ενωθούν και νομικά / λογιστικά, κάτι που δεν γινόταν τόσα χρόνια λόγω των περιορισμών του ΟΤΕ από ΕΕΤΤΑρα περιμένουμε και επικράτηση του ονοματος Cosmote (μάλλον σίγουρο) και ίσως και κάποια μετονομασία της εταιρείας; Λάθος έκβαση θα ήταν κάτι τέτοιο κατ εμέ και λογικά δεν θα γίνει. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Άγνωστο αυτό ακόμα. Μάλλον ο ΟΤΕ θα απορροφήσει την Cosmote σε θέμα ΑΦΜ αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει ο ΟΤΕ σαν όνομα. Μικρή σημασία έχει, πάντως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtts Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 (edited) Καλησπερα προσφατα αλλαξα παροχο απο vodaphone kai piga se ena συμβολαιο gigamax unlimited. Ξερετε αν η ιντερνετ συνδεση ειναι πισω απο cgnat. Μου δινει ip address tis morfis 109.xx.xx.xx Εχω μια voip εφαρμογη που θελει port forwarding για na παιξει σωστα και στη cosmote δεν παιζει ... Με vodafone δεν ειχα θεμα... Κανοντας traceroute στο δευτερο hop μου δειχνει οτι περναει απο 10.24.9.1 και διαβασα σε ενα αλλο φορουμ οτι αυτο υποδεικνυει οτι εισαι πισω απο NAT. Επισης διαβασα οτι το default apn "internet" ειναι πισω απο νατ και πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να μου ενεργοποιησουν το vpn-internet apn. Αλλα δεν το κανουν αυτο σε συνδεση κινητης για λογους ασφαλειας ....Αυτο ισχυει? Ξερετε κατι ? Edited May 25, 2023 by rtts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Καλά δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα για GR Telekom αλλά πότέ δεν ξέρεις.https://www.telekom.com/en/company/worldwide/national-companiesSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Μια παρανόηση, εγώ φταίω: Όνομα εννοώ σε θέμα εταιρίας (πχ Cosmote κινητές τηλεπικοινωνίες ΑΕ). Ο όμιλος έχει δηλώσει την πρόθεση του να μείνει το Cosmote σαν brand στην Ελλάδα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 Πως να φύγει, υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως είναι ελληνική η κοσμοτε κ οι άλλοι όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Πως να φύγει, υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως είναι ελληνική η κοσμοτε κ οι άλλοι όχι. Δεν παίζει κανένα ρόλο. Μια εταιρία μπορεί να ανήκει και σε εξωγήινους εφόσον έχει έδρα εδώ φορολογείται και έχει τις ίδιες υποχρεώσεις όπως η κάθε εταιρία.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Δεν παίζει κανένα ρόλο. Μια εταιρία μπορεί να ανήκει και σε εξωγήινους εφόσον έχει έδρα εδώ φορολογείται και έχει τις ίδιες υποχρεώσεις όπως η κάθε εταιρία.Sent from my iPhone using TapatalkΠροφανώς εννοεί να "φύγει" το όνομα Cosmote και να αντικατασταθεί από αυτό της Telekom στην Ελλάδα, το οποίο δεν υφίσταται σαν σενάριο, αφού το "Cosmote" είναι όνομα που έχει συγκεκριμένη αξία στα αυτιά των Ελλήνων καταναλωτών και δεν δίνουν σημασία άμα έχει ξεπουληθει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Εταιρία που έχει το 50% των συνδρομητών δεν έχει κανεναν λόγο να αλλάξει όνομα. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Εταιρία που έχει το 50% των συνδρομητών δεν έχει κανεναν λόγο να αλλάξει όνομα.Και η Telestet το 2004 πρώτη ήταν και σε συνδρομητές και η πρώτη στο GPRS και πρώτη στο χρηματιστήριο και πρώτη γενικότερα σε πολλά αλλα έγινε ΤΙΜ Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 και έπιασε πάτο 😄😊 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 9 ώρες πριν, zerokill said: Και η Telestet το 2004 πρώτη ήταν και σε συνδρομητές και η πρώτη στο GPRS και πρώτη στο χρηματιστήριο και πρώτη γενικότερα σε πολλά αλλα έγινε ΤΙΜ Sent from my iPhone using Tapatalk Αν δεν κάνω λάθος, η Telestet ήταν πρώτη σε συνδρομητές μόνο το 1993. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Και τι σημαίνει αυτό; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Οτι οι επενδύσεις που έκανε παράλληλα η κόκκινη ήταν πιο σωστές, ολοκληρωμενες ανά τη χώρα, καλύτερες προσφορές και οπότε της άρπαξε αρκετούς συνδρομητές. Βέβαια ήταν αρχή ακόμα και ο κόσμος μάθαινε το κινητό τότε ακόμα, οπότε οι συνδρομητικες βάσεις ακόμα χτιζονταν τότε. Αλλά ακόμα και έτσι ο ένας ξέφυγε και ο άλλος όρισε τον εαυτό του ότι θα ακολουθεί απλά από τότε... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι ανούσιες κόντρες του πιο δίκτυο έχει πιο πολλούς συνδρομητές ούτε αν είναι το πιο γρήγορο με πειράζει που υπάρχουν ακόμα περιοχές στην επαρχία που από χωριό σε χωριό παίζει στο ένα η μία και στο άλλο η άλλη και ακόμα και μέσα στις μεγάλες πόλεις που χρειάζεσαι δύο δίκτυα για να έχεις αξιοπρεπείς ταχύτητες αν πρέπει να δουλεύεις από παντού με ταχύτητες για να σου επιτρέπουν να έχεις ταχύτητα και απόκριση ώστε να δώσεις σε λάπτοπ πχ για VPN και τηλεργασια. Και η Παντοκράτωρ κόσμοτε έχει πτώση ταχύτητας σε σημεία που πάω συχνά στην Αττική και ιδιαίτερα στο upload με χαμηλά νούμερα που μπορεί το download να είναι τριψήφιο αλλά το upload να είναι μέγιστο 1 Mbps και κατι πρέπει να γίνει. Edited May 30, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, cmvr said: Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι ανούσιες κόντρες του πιο δίκτυο έχει πιο πολλούς συνδρομητές ούτε αν είναι το πιο γρήγορο με πειράζει που υπάρχουν ακόμα περιοχές στην επαρχία που από χωριό σε χωριό παίζει στο ένα η μία και στο άλλο η άλλη και ακόμα και μέσα στις μεγάλες πόλεις που χρειάζεσαι δύο δίκτυα για να έχεις αξιοπρεπείς ταχύτητες αν πρέπει να δουλεύεις από παντού με ταχύτητες για να σου επιτρέπουν να έχεις ταχύτητα και απόκριση ώστε να δώσεις σε λάπτοπ πχ για VPN και τηλεργασια. Και η Παντοκράτωρ κόσμοτε έχει πτώση ταχύτητας σε σημεία που πάω συχνά στην Αττική και ιδιαίτερα στο upload με χαμηλά νούμερα που μπορεί το download να είναι τριψήφιο αλλά το upload να είναι μέγιστο 1 Mbps και κατι πρέπει να γίνει. Κάτσε να ξεκινήσει το SA και θα δεις τι σημαίνει δίκτυο κ@βλ@ μόνιμα! Edited May 30, 2023 by Chrischal1908 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: Κάτσε να ξεκινήσει το NSA και θα δεις τι σημαίνει δίκτυο κ@βλ@ μόνιμα! Το SA εννοείς προφανώς NSA είναι αυτό που έχουμε τώρα 😃 Το boost της ταχύτητας θα το απολαύσουμε εμείς οι αστοί της Αθήνας μπορεί και της Θεσσαλονίκης αλλά μην περιμένετε να γίνει μπαμ και κάτω παντού. Γιατί απαιτεί μεγάλες επενδύσεις. Τo SA είναι ακριβό σπορ. Από την άλλη τα παιδιά της επαρχίας στα μη τουριστικά αν τους βάλουν καμία έξτρα b3 θα κάνουν τούμπες 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Για να μην τρώτε όλοι την παπατζα του μάρκετινγκ κάθε εταιρίας μη νομίζετε ότι το sa σε midband θα κάνει το απόλυτο θαύμα. Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι σε σημεία που πχ έπιανε 300 θα πιάνει 3000. Θα βελτιωθεί το ping, το upload έχοντας εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία αλλά τις φαντασιώσεις κάποιων δεν τις κάνει. Ψάξτε στο internet για Performance Evaluation and Comparison between SA and NSA 5G Networks και θα καταλάβετε. Edited May 30, 2023 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Όλα για την αστική τάξη! 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 ΟΤΕ: Σταδιακή ενσωμάτωση του σήματος «T» της Deutsche Telekom https://www.naftemporiki.gr/business/1480458/ote-stadiaki-ensomatosi-toy-simatos-t-tis-deutsche-telekom/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 On 25/5/2023 at 4:28 ΜΜ, rtts said: Καλησπερα προσφατα αλλαξα παροχο απο vodaphone kai piga se ena συμβολαιο gigamax unlimited. Ξερετε αν η ιντερνετ συνδεση ειναι πισω απο cgnat. Μου δινει ip address tis morfis 109.xx.xx.xx Εχω μια voip εφαρμογη που θελει port forwarding για na παιξει σωστα και στη cosmote δεν παιζει ... Με vodafone δεν ειχα θεμα... Κανοντας traceroute στο δευτερο hop μου δειχνει οτι περναει απο 10.24.9.1 και διαβασα σε ενα αλλο φορουμ οτι αυτο υποδεικνυει οτι εισαι πισω απο NAT. Επισης διαβασα οτι το default apn "internet" ειναι πισω απο νατ και πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να μου ενεργοποιησουν το vpn-internet apn. Αλλα δεν το κανουν αυτο σε συνδεση κινητης για λογους ασφαλειας ....Αυτο ισχυει? Ξερετε κατι ? Ναι είναι. VPN internet προφίλ πρέπει να ενεργοποιήσεις αλλά έχει 150mbps download limit. Τώρα γιατί δεν το ενεργοποιούν σε σύνδεση δεν ξέρω.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts