Pppe Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 Λες να μην κοιτάει όταν κάνει "αποσυνδέσεις" το router του, αμέσως εκείνη τη στιγμή, εάν κάνει επανεκκίνηση (στις ενδείξεις) μετά από μείωση της έντασης Ampere του ρεύματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 2 ώρες πριν, user_one said: Είχα συναντήσει αντίστοιχο πρόβλημα. Τελικά έφταιγε το ups της conceptum που έδινε δώρο όταν έγινε μετατροπή των γραμμών σε voip. Δεν μπορούσε να δώσει τα A που ζητούσε το επόμενο router κι όλη την ώρα είχα αποσυνδέσεις. Κοίτα μήπως έχεις μπερδέψει το τροφοδοτικό του. Βεβαιώσου ότι τα Volt (του τροφοδοτικού) είναι τα ίδια, και τα Α τα ίδια ή και περισσότερα από αυτά που ζητάει το router. Έκανα επανεκκινήσεις χθες, σήμερα το πρωί πριν πάω στη δουλειά και το μεσημέρι πριν μπω στο τσατ. Τσατ γιατί θέλω να τα έχω γραπτός. Το ίδιο χάλι μετά από κάθε επανεκκίνηση. Άλλαξα 3 υπαλλήλους, κάθε φορά που έγραφα ότι η επικοινωνία γίνεται με δεδομένα από wind πάγωνε το τσατ και με πετούσε, ο πρώτος υπάλληλος, αφού του είπα την ιστορία μου, έγραψε λίγο πριν χαθεί στα αχανές υπερτσάτ ότι κάποια ρύθμιση θα αλλάξει, η επόμενη υπάλληλος κλασσικό παράδειγμα, άρχισε να ρωτάει εάν έκανα επανεκκίνηση, εάν είμαι συνδεμένος με wifi, αν βλέπω τα λαμπάκια... Έκανα υπομονή, με ρώτησε τι έχω συνδεμένο στο ρουτερ (2 pc 1tv και φωτοβολταϊκά) μου είπε να τα βγάλω όλα και να κάνω επανεκκίνηση, ακόμα μια και είδατε κύριε επανεκκίνηση ήθελε... Υπομονή μέχρι την επόμενη φορά. Ούτως ή άλλως θέμα χρόνου είναι και θα φροντίσω να πάρω άδεια εκείνη την ημέρα να πιάσω "δουλειά" από το πρωί μαζί τους. Έχω αγανακτήσει. Το ρουτερ είναι με το τροφοδοτικό που ήρθε σφραγισμένο στο κουτί του, το πρώτο από τα 4 που ήταν σφραγισμένο τα 2 ενδιάμεσα ήταν εμφανώς δουλεμένα με σημάδια χρήσης. Δε πιστεύω ότι έχει τόση σημασία όμως. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 24 ώρες ήταν η λειτουργία του οικιακού μου δικτύου Υπάρχει περίπτωση να λέει "ψέματα" η εφαρμογή my cosmote ως προς την ταχύτητα και την ποιότητα του συγχρονισμού; Το ping είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο και όχι η ταχύτητα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Ο συγχρονισμός σου είναι μια χαρά. Εγώ άλλο σκέφτομαι τώρα. Μάλλον είσαι σε καμπίνα VDSL αν κρίνω από τον συγχρονισμό. Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται από την καμπίνα και μετά (πώς λέμε στην κινητή "είναι πίτα η κεραία", ένα τέτοιο πράγμα). Αφού στο κάνει και με καλώδιο Ethernet, έχεις αλλάξει και 100 ρούτερ, ο συγχρονισμός είναι όπως πρέπει. Δεν μένει κάτι άλλο. Από το chat δεν ξέρω αν θα βγάλεις την άκρη που θέλεις.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Το προβλημα το βλεπεις μονο στις ασυρματες συσκευες ή και στις ενσυρματες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Just now, vasilllios said: Το προβλημα το βλεπεις μονο στις ασυρματες συσκευες ή και στις ενσυρματες? Και ενσύρματα. 33 minutes ago, georgeavl3 said: Ο συγχρονισμός σου είναι μια χαρά. Εγώ άλλο σκέφτομαι τώρα. Μάλλον είσαι σε καμπίνα VDSL αν κρίνω από τον συγχρονισμό. Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται από την καμπίνα και μετά (πώς λέμε στην κινητή "είναι πίτα η κεραία", ένα τέτοιο πράγμα). Αφού στο κάνει και με καλώδιο Ethernet, έχεις αλλάξει και 100 ρούτερ, ο συγχρονισμός είναι όπως πρέπει. Δεν μένει κάτι άλλο. Από το chat δεν ξέρω αν θα βγάλεις την άκρη που θέλεις. Poco X3 Pro via Tapatalk Εάν γίνουν πολλές επανεκκινήσεις και συγχρονίσω καλά κρατάει για κάποιο διάστημα από μια έως μερικές μέρες. Πλέον δε ξέρω αν έχω πρόβλημα με το wifi όπως είχα γιατί "πνίγετε" η σύνδεση. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 αν εχεις δυνατοτητα παντως θα ελεγα να βαλεις ενα access point να βγαλεις ολες τις ασυρματες συσκευες πανω απο το ρουτερ.. και να δοκιμασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 15 minutes ago, vasilllios said: αν εχεις δυνατοτητα παντως θα ελεγα να βαλεις ενα access point να βγαλεις ολες τις ασυρματες συσκευες πανω απο το ρουτερ.. και να δοκιμασεις Πάμε ξανά... Ασύρματα έχω μόνο τα κινητά τηλέφωνα, ενσύρματα: 2 pc, 2 tv, 1 φωτοβολταϊκό. Εκτός από το φωτοβολταϊκό που είναι συνδεδεμένο 24/7 οι υπόλοιπες συσκευές θα λειτουργήσουν από κανένα 2ωρο την ημέρα και σπανίως θα συμπέσει να λειτουργούν ταυτόχρονα. Το μόνο που μένει είναι να βγάλω τα πάντα από το ρουτερ και όταν έχω ξανά πρόβλημα να καλέσω για να δω τι θα μου πουν! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Εάν γίνουν πολλές επανεκκινήσεις και συγχρονίσω καλά κρατάει για κάποιο διάστημα από μια έως μερικές μέρες. Πλέον δε ξέρω αν έχω πρόβλημα με το wifi όπως είχα γιατί "πνίγετε" η σύνδεση. Τυχαίο μάλλον θα είναι αυτό με τις επανεκκινήσεις που λες. Εμένα πάντως εκεί πάει το μυαλό μου. Δε μπορεί τόσα ρούτερ να είναι ελαττωματικά.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 7 minutes ago, andreasomageiras said: Μόλις τώρα, χωρίς επανεκκίνηση του ρουτερ... Οπότε κάτι τρέχει που δεν έχω τις γνώσεις να καταλάβω. Επίσης δεν ξέρω πως να ακυρώσω μια "παράθεση", έκανα εμένα τώρα, 🥹 2 minutes ago, georgeavl3 said: Τυχαίο μάλλον θα είναι αυτό με τις επανεκκινήσεις που λες. Εμένα πάντως εκεί πάει το μυαλό μου. Δε μπορεί τόσα ρούτερ να είναι ελαττωματικά. Poco X3 Pro via Tapatalk Τυχαίο το θεωρό και εγώ γιατί δεν λύθηκε το "μπλοκάρισμα" με επανεκκίνηση, απλά κάποια στιγμή και μετά από πολλές επανεκκινήσεις έτυχε και "ξεμπλόκαρε" όπως τώρα. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μου. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Την επόμενη φορά, κάνε μια νύξη στον υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει για το ενδεχόμενο να φταίει κάτι από την καμπίνα και έπειτα (προς το κυρίως δίκτυο κορμού του ΟΤΕ). Επίσης, ξέρεις κανέναν γείτονα που να έχει το ίδιο πρόβλημα;Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 4 minutes ago, georgeavl3 said: Την επόμενη φορά, κάνε μια νύξη στον υπάλληλο που θα σε εξυπηρετήσει για το ενδεχόμενο να φταίει κάτι από την καμπίνα και έπειτα (προς το κυρίως δίκτυο κορμού του ΟΤΕ). Επίσης, ξέρεις κανέναν γείτονα που να έχει το ίδιο πρόβλημα; Poco X3 Pro via Tapatalk Γείτονα που να ασχολείται και να κατανοεί το αν έχει διαφορά στην ποιότητα του δικτύου, όχι! Το ότι έχουν σύνδεση στο δίκτυο, με υπηρεσία που πληρώνουν το θεωρούν παραχώρηση από τον πάροχο και όχι δικαίωμα. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Ποιο ρούτερ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Ποιο ρούτερ έχεις; Το speedplort plus το μαύρο Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 23 minutes ago, andreasomageiras said: Το speedplort plus το μαύρο Μπορείς να μπεις στο 192.168.1.1 και να ανεβάσεις ένα screenshot από το Status Information; Να βεβαιωθώ πως δεν έχεις θέμα με τον συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Μπορείς να μπεις στο 192.168.1.1 και να ανεβάσεις ένα screenshot από το Status Information; Να βεβαιωθώ πως δεν έχεις θέμα με τον συγχρονισμό. Ευχαρίστως. Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι. 4 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Μπορείς να μπεις στο 192.168.1.1 και να ανεβάσεις ένα screenshot από το Status Information; Να βεβαιωθώ πως δεν έχεις θέμα με τον συγχρονισμό. Αυτό ή κάτι άλλο; Edited January 18, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 22 ώρες πριν, andreasomageiras said: Ευχαρίστως. Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι. Αυτό ή κάτι άλλο; Πολλά σφάλματα FEC μαζεύει η γραμμή,αυτό ίσως να φταίει. Την επόμενη φορά πες το στην υποστήριξη μπας και βγάλεις άκρη. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Άκυρο ποστ - διορθωση παρακάτω Edited January 20, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 8 minutes ago, kmpatra said: Υπάρχει θέμα. Έπρεπε να εχεις καθαρή 50αρα και attainable (μεγιστη δυνατότητα γραμμής) πάνω από 100 με βάση το attenuation. Για μένα εσωτερική εγκατάσταση μυρίζει ή πρόβλημα στο χαλκό που έρχεται από την καμπίνα. Είναι θέμα συγχρονισμού και όχι wifi. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να δώσεις. Αφού πρώτα τσεκαρεις συνδεσμολογία. Ποσα τηλέφωνα εχεις στη γραμμή? Μήπως έχεις κάνει αυτή την επιστροφή σήματος που περιγραφουν οι οδηγίες συνήθως με το ταφ και τις συσκευές σε αλλες πριζες? Έρχεται η γραμμή από "έξω", κατευθείαν στο ρουτερ. Απο εκεί φεύγει 1 τηλέφωνο, 3 utp τα οποία είναι ως εξής : 1 στην tv, 1 pc, 1 σε switch που χωρίζει στα 2 1 pc στον κάτω όροφο και 1 φωτοβολταϊκό. Από την τελευταία φορά (φτου σκόρδα) είμαι σταθερά. Edited January 20, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Ακυρο ποστ διορθωση παρακάτω Edited January 20, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Υπάρχει και η περίπτωση να είναι σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή πχ έξω από ένα χωριό, ή σε αραιοκατοικημένη περιοχή επίσης. Από τα λεγόμενα έχω καταλάβει ακριβώς αυτό, άρα το πιθανότερο είναι να είναι μακριά από την καμπίνα. Τα FEC Errors, αν και αρκετά, δε δημιουργούν θέμα στη γραμμή . Είναι διορθωμένα λάθη. Τα CRC είναι που κάνουν τη ζημιά. Ο συγχρονισμός όπως είπαμε είναι εντάξει.Κάποιος είπε ότι το line attenuation είναι εντάξει. Μάλλον θα είδε λάθος γιατί με 21dB εξασθένηση ούτε 50 άρα δεν έχεις. Με το ζόρι 30αρα.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 On 18/1/2023 at 1:43 ΜΜ, andreasomageiras said: Ευχαρίστως. Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι. Αυτό ή κάτι άλλο; Επειδή είχε γίνει edit δεν μου ήρθε ποτέ ενημέρωση , σορρυ 🥲. Βλέπω πως η γραμμή τερματίζει, είσαι σε 24άρι μέσω καμπίνας που αυτό είναι τέλειο, και με βάση τις τόσες συσκευές που είπες πως έχεις κουμπωμένες επάνω το ότι έχεις μόνο FEC και όχι CRC σφάλματα θα σου πω κατευθείαν πως η γραμμή σου είναι άψογη. Τα σφάλματα FEC είναι τα πιο light ενώ τα CRC λένε πως υπάρχει κάποιο θέμα. Σκέψου πως υπάρχουν γραμμές που έχουν χιλιάδες CRC σε πόσες ώρες αλλά δεν πέφτουν. Θα σου πρότεινα πολύ απλά να κουμπώσεις άλλο ρούτερ στην γραμμή, κάτι μου λεει πως αυτό που έχεις έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Εχετε δικιο για το attenuation μπερδεύτηκα. Με μπέρδεψε επίσης το upload. Ποσο δινουν στις 24αρες απο καμπίνα? Τελικά πληρώνει για vdsl ή adsl ο φίλος; Edit: οκ για 24 το λεει στην πρωτη σελίδα. Ρουτερ το πιο πιθανόν όντως.... Edited January 20, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 14 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Επειδή είχε γίνει edit δεν μου ήρθε ποτέ ενημέρωση , σορρυ 🥲. Βλέπω πως η γραμμή τερματίζει, είσαι σε 24άρι μέσω καμπίνας που αυτό είναι τέλειο, και με βάση τις τόσες συσκευές που είπες πως έχεις κουμπωμένες επάνω το ότι έχεις μόνο FEC και όχι CRC σφάλματα θα σου πω κατευθείαν πως η γραμμή σου είναι άψογη. Τα σφάλματα FEC είναι τα πιο light ενώ τα CRC λένε πως υπάρχει κάποιο θέμα. Σκέψου πως υπάρχουν γραμμές που έχουν χιλιάδες CRC σε πόσες ώρες αλλά δεν πέφτουν. Θα σου πρότεινα πολύ απλά να κουμπώσεις άλλο ρούτερ στην γραμμή, κάτι μου λεει πως αυτό που έχεις έχει κάποιο πρόβλημα Σάς Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το ότι η γραμμή είναι "δυνατή" (για 24 άρα πάντα) δεν μπορώ να μην το δεχτώ. Το ότι μου παθαίνει (η σύνδεση) διάφορα, δε μπορεί να το διαψεύσει κάνεις. Από την Κυριακή, η κατάσταση είναι σταθερή και είναι ευχάριστο, αλλά δεν ξέρω ως πότε θα μείνει έτσι. Είμαι σε χωρίο. Μέχρι 24 δίνουν εδώ. Οπότε περιμένω και αν χρειαστεί δοκιμή με άλλο ρούτερ, έπεσε στα χέρια μου αυτό AVM FRITZ!Box 7590 VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 5. Είχα σκοπό να το πάρω στην δουλειά με extrasim 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Κορυφαίο το Fritzbox. Εννοείται θα δοκιμάσεις και με αυτό. Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts