kremmydass Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 καλησπέρα παιδιά είχα και εγώ σήμερα από 1 αναπάντητη του δευτερολέπτου από αριθμό βουλγαρίας και στους δύο μου αριθμούς οι οποίοι έχουν διαφορά μόνο στο τελευταίο ψηφίο... συμπτωματικά σήμερα περίμενα τηλεφώνημα από τον αδερφό μου ο οποίος λείπει Γερμανία και θα έπαιρνε νέο τηλ. αριθμό... οπότε μόλις είδα τις αναπάντητες και στους δύο μου αριθμούς (χωρίς να δώ αν είναι γερμανικός ο αυτόματος κωδικός) κατάλαβα πως είναι ο αδερφός μου και τον κάλεσα... οπότε κλήση σε 00359... και απαντάει μια (κυρία) -00359....αλλό? -(εγώ ξαφνιασμένος).... παρακαλώ ποιος είναι? -00359.... ποιός είσαι? -(εγώ το θύμα :) ).... εσύ ποια είσαι και γιατί μου έκανες αναπάντητη? -00359.... (με σπασμένα Ελληνικά) εγώ ψάχνω γιαγιά , άντρα -()και της το έκλεισα:D οπότε κατάλαβα πως η κυρία έψαχνε για μια γιαγιά :p με αντρικές ικανότητες :p κάνοντας αδέσποτες κλήσεις στο ΕΛλαΝτΑ. την αλήθεια θα την μάθω όμως όταν λάβω τον λογαριασμό γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι παγίδα :wacko: και καλείς σε αριθμό υψηλής χρέωσης... :cry: ελπίζω να πήρε το μήνυμα της η βουλγάρα (κυρία) και να μην ενοχλήσει ξανά...Δηλαδή τί το περίεργο έψαχνε η κυρία???Έψαχνε μια βιονική γιαγιά η οποία θα ήταν μεν γιαγιά αλλά με skills άντρα Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Πες μας τον αριθμο και θα σου πουμε εαν ειναι «υψηλης» χρεωσης... Και πώς τον ξέρεις; Αφού συνέχεια παίρνουν απο διαφορετικούς...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mich0s Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 σε ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και πώς τον ξέρεις; Αφού συνέχεια παίρνουν απο διαφορετικούς...:( Απο την μορφη που εχει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 http://plantron.gr/sites/plantron.gr/files/images/newsletters/enysxites/enysxites_new.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 αν ενδιαφέρεται κανείς δίνει φίλος μου κουτάτο για πώληση! άλλαξε σπίτι...το είχε πληρώσει 90 αλλά δεν του έκανε χρήση τελικά! Δεν μπορεί να το πουλήσει. ειναι δηλωμένο στο όνομα του και στα στοιχεία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Δεν μπορεί να το πουλήσει. ειναι δηλωμένο στο όνομα του και στα στοιχεία του. Πρεπει να δηλωσει και στην κοσμοτε συγκεκριμενους αριθμους.οποτε.το παντρευεται. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniatis1940 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 τελικα τι παιζει ξερει κανεις σε χρεωνει μετα τα 20gb η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Προσοχή γιατί το νέο internet on the go any way 20gb δεν είναι απεριόριστο. Μάλλον για να το πω διαφορετικά δεν έχει "φρένο". Είναι όπως και τα μικρότερα any way, δηλαδή μπορεί να ξεπεραστεί. Πρόσφατα είδα λογαριασμό από αυτό το πρόγραμμα 311€! Μαζί σου το είδα και εγώ .... δεν είναι πλέον δωρεάν. Ενώ στην cosmote.ro στην Ρουμάνια με 30€ 150gb..... εδώ μας γδέρνουν Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniatis1940 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εγω επειδη εμενα ρουμανια σαν φοιτητης υπαρχει μια εταιρια η zapp που πραγματικα εχει απεριοριστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 εγω επειδη εμενα ρουμανια σαν φοιτητης υπαρχει μια εταιρια η zapp που πραγματικα εχει απεριοριστο... το τρελό είναι ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι στην ελλαδα είναι ποιο ακριβή η κάλυψη... τρίχες απλά θέλουν να βγάζουν 1000 % κέρδος. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 "Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων, στo ανωτέρω οικονομικό πρόγραμμα η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 20GΒ. Αν ο Συνδρομητής υπερβεί τη μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση, η COSMOTE δικαιούται να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της. Η Μέγιστη Επιτρεπτή Μηνιαία χρήση, αφορά στην πρόσβαση Internet εντός Ελλάδος μέσω του δικτύου της COSMOTE και δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε υπηρεσία COSMOTE WAP." http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=InternetOnTheGo_TR Σου περιοριζει τη ταχυτητα? Χ ρεωνει περαιτερω τον ογκο? Καμια διευκρινηση!!! Αντε βγαλε ακρη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mnf Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Έχω το sony xperia Μ και δεν μπορώ να συνδεθώ στο 3g της κοσμοτέ. οι ρυθμίσεις του ίντερνετ υπάρχουν και δεν μου εμφανίζει το σήμα του 3g πάνω όταν το ενεργοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabibikas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 UPDATE Επαναφορά Βασικού Ήχου Κλήσης • Κάλεσε 14014 • Επιλογή Υπ. Calling Tunes - Πίεσε 1 •Ακρόαση calling tune (Απαραίτητο) •Ρυθμίσεις – Πίεσε 5 •Διαγραφή απ'την υπηρεσία -Πίεσε 2 • Επιβεβαίωση – Πίεσε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κάλεσε 13838 και ζήτα να σου ανοίξουν το internet στην γραμμή σου. Σε μερικές παλιές κάρτες δεν είναι αυτόματα ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 έβγαλες ακρη τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Σε συμβολαιο δεν υπαρχουν αυτα που λες στην τιμη που λες! Μονο καρτοκινητα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Για το παληκαρι που πουλαει τη συσκευη τελειο σημα αν το εχει ακομα ενδιαφερομαι εγω αλλα να ρωτησει πρωτα στην κοσμοτε αν γινεται αλλαγη στοιχειων! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει ακομα το τελειο σημα προς πωληση? Αν ναι ενδιαφερομαι εγω! αν ενδιαφέρεται κανείς δίνει φίλος μου κουτάτο για πώληση! άλλαξε σπίτι...το είχε πληρώσει 90 αλλά δεν του έκανε χρήση τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 εγώ προσπάθησα να συνδεθώ (από web στο mail.mycosmos.gr) και δεν με βάζει μέσα. το ίδιο και κάποιος φίλος. τι έγινε, την κατάργησαν την υπηρεσία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Μια χαρά μπαίνει σε εμένα (forthnet ISP). Δοκίμασε και http://www.mycosmos.gr/ Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλημέρα σε όλους. Πριν λίγο δέχθηκα μια κλήση στο κινητό μου cosmote από ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό. Το νούμερο είναι το 2312203937 και όταν απάντησα βγήκε ηχογραφημένο μήνυμα "έχετε κερδίσει 800 ευρώ μετρητά" εκεί τερμάτισα την κλήση και απενεργοποίησα το κινητό μου.ΥΓ2 Μεγάλη προσοχή παιδιά γιατι πιθανά να είναι αυτές οι κλήσεις που σε χρεώνουν ακόμα και με το δευτερόλεπτο που μιλάς ΥΓ1. Για όποια άλλη ενέργεια πρέπει να κάνω παρακαλώ πείτε μου ΥΓ2. Αν πρέπει να μεταφερθεί αλλού το τόπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το ίδιο μου έτυχε και μένα από το τηλ. 2117807478 σε αριθμό vodafone. Δεν έχω χάσει υπόλοιπο πάντως τόσο καιρό. Το καταγράφω για την ιστορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το ίδιο μου έτυχε και μένα από το τηλ. 2117807478 σε αριθμό vodafone. Δεν έχω χάσει υπόλοιπο πάντως τόσο καιρό. Το καταγράφω για την ιστορία Προφανώς και δε σε χρεώνουν αφού είναι εισερχόμενη κλήση άμα χρέωναν έτσι χαιρετίσματα. Μου έχει τύχει και σε σταθερό και σε κινητό και σου λέει αν θέλεις να πατησεις 1 για να μιλήσεις με εκπρόσωπο για το δώρο σου και απλά θέλουν να σου πουλήσουν κάτι. Δεν υπάρχει λόγος πανικού συνηθης τακτική τηλεφωνικών πωλήσεων. Άλλωστε τα νουμερα ειναι σταθερά θεσσαλονικής το πρώτο και αθήνας το δεύτερο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλημέρα σε όλους. Πριν λίγο δέχθηκα μια κλήση στο κινητό μου cosmote από ΣΤΑΘΕΡΟ αριθμό. Το νούμερο είναι το 2312203937 και όταν απάντησα βγήκε ηχογραφημένο μήνυμα "έχετε κερδίσει 800 ευρώ μετρητά" εκεί τερμάτισα την κλήση και απενεργοποίησα το κινητό μου.ΥΓ2 Μεγάλη προσοχή παιδιά γιατι πιθανά να είναι αυτές οι κλήσεις που σε χρεώνουν ακόμα και με το δευτερόλεπτο που μιλάς ΥΓ1. Για όποια άλλη ενέργεια πρέπει να κάνω παρακαλώ πείτε μου ΥΓ2. Αν πρέπει να μεταφερθεί αλλού το τόπικ Επίσης είναι πολύ πιθανό να σου πέσουν τα δόντια και να γεμίσεις πυτιρίδα με κλήση από τον συγκεκριμένο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα, Ξέρετε αν τα International Πακέτα για Κύπρο κλπ που προσφέρει η κοσμοτέ, είναι με 3 λεπτά ελαχιστη χρέωση η 1? Δεν έβρισκα πουθενά την απάντηση. Επίσης στο "καρτοσιμβολεο" για φοιτητές, τα 500 λεπτά προς όλους δεν λέει αν είναι 3 λεπτά ελαχιστη χρέωση η 1? Ξέρει κανεις? Thank you George Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts