konstantinoslp Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δεν εχω ακουσει κατι τοσο τραβηγμενο αλλα εχω ακουσει και εχουν συμβει σε συγγενικα προσωπα πολλα παρομοια σκηνικα... Δοξα τω θεω πηγαν ολα καλα σε σας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αστυνομία, μήνυση και άρση απορρήτου! Τα υπόλοιπα άστα στον εισαγγελέα! Όλο και κάτι θα κάνουν, πίστεψέ με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αστυνομία, μήνυση και άρση απορρήτου! Τα υπόλοιπα άστα στον εισαγγελέα! Όλο και κάτι θα κάνουν, πίστεψέ με!Πραγματίκα σαν γιατρός δεν το νομίζω!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχω ακουσει κατι τοσο τραβηγμενο αλλα εχω ακουσει και εχουν συμβει σε συγγενικα προσωπα πολλα παρομοια σκηνικα... Δοξα τω θεω πηγαν ολα καλα σε σας!!! Σε Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμπαραστασή σου!!! Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αστυνομία, μήνυση και άρση απορρήτου! Τα υπόλοιπα άστα στον εισαγγελέα! Όλο και κάτι θα κάνουν, πίστεψέ με! Δικιο εχει ο νικητας,σπυρο.αυτη ειναι η λυση.φοβερο να παιζουν ετσι με τους ανθρωπους...ευτυχως που σε πηρε η μανα σου τηλεφωνο.και αφου γλιτωσε το εμφραγμα απο την ταραχη.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δικιο εχει ο νικητας,σπυρο.αυτη ειναι η λυση.φοβερο να παιζουν ετσι με τους ανθρωπους...ευτυχως που σε πηρε η μανα σου τηλεφωνο.και αφου γλιτωσε το εμφραγμα απο την ταραχη....Σε αυτό Venoos έχεις δίκιο Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 αριστερά πάνω σε κάθε υποενότητα(πχ. εδώ είναι η υποενότητα της κοσμοτέ) υπάρχει ένα κουμπί που γράφει "ΝΕΟ ΘΕΜΑ". Πατάς και γράφειςΕυχαριστώ!!! Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι λες ρ φιλε τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τι λες ρ φιλε τωρα!Αλήθεια σου λέω φίλε Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Είχα ακούσει κάτι παρόμοιο πριν 1-2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχει γίνει πολύ τρομακτική η εποχή μας. Έμεινα στήλη άλατος όταν το διάβασα. Προσοχή όσο μπορουμε με τα προσωπικά μας στοιχεία.... Ελπίζω να κάνατε απόρρητους τους τηλ αριθμούς σας οικογενειακώς, όσο μπορεί να σώσει κάτι τέτοιο την κατάσταση. Αν και δεν νομίζω στατιστικά να σου ξανασυμβεί τέτοιο ακραίο περιστατικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Απίστευτη εμπειρία φίλε.Ποτε να μην σου ξανατυχει και σε κανέναν δηλαδη να μην τύχει!!Και γω εχω ξανακούσει για κάτι παρόμοιο πριν μερικά χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δηλαδή σε χρέωσαν sms εισερχόμενα υψηλής χρέωσης, τα οποία ουδέποτε έλαβες στο κινητό σου, ώστε να ξέρεις ότι κάτι παίζει; Εγώ θα επικοινωνούσα και με την ΕΕΤΤ. Αν είναι έτσι δηλαδή ο κάθε επιτήδειος θα βάζει το τηλ μας σε ένα website και θα μας έρχονται μηνύματα μέχρι να στείλουμε τη λέξη ΣΤΟΠ. Αλλά, έστω και έτσι, έπρεπε να λαμβάνεις αυτά τα σμς. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 ώστε γίνονται τέτοια πράγματα στην όμορφη πόλη μας? Δεν το περίμενα. TS ήξεραν πολλές λεπτομέρειες για σένα και την οικογένεια σου, θα έπρεπε να σε παραξενεύει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καποιος γνωστος την εκανε τη δουλεια. Και συγκεκριμενα καποιος που γνωριζει για τα χρηματα που υπαρχουν αμεσα διαθεσιμα. Γιατι ολα τα αλλα βρισκονται(διευθυνση,ταυτοτητα, οτι δεν ησουν σπιτι εκεινη την ωρα, κλπ) Αστυνομια πηραν οι δικοι σου οταν χτυπουσε το κουδουνι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Πιστέψτε με, δεν ειναι συγγενικά πρόσωπα, κι όμως μαθαίνουν τα πάντα. Αυτο που θα πρεπει να σας ψιλιάζει, ειναι η βιασύνη τους, οτι πρεπει να γίνει η δουλειά άμεσα, μεςα σε 5 λεπτά. Συνέβη το ίδιο πράγμα στον παππού μου τον προηγούμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Πιστέψτε με, δεν ειναι συγγενικά πρόσωπα, κι όμως μαθαίνουν τα πάντα. Αυτο που θα πρεπει να σας ψιλιάζει, ειναι η βιασύνη τους, οτι πρεπει να γίνει η δουλειά άμεσα, μεςα σε 5 λεπτά. Συνέβη το ίδιο πράγμα στον παππού μου τον προηγούμενο μήνα. Ρε παιδιά πόσοι είναι αυτοι οι απατεώνες που πετύχαμε 2 μέλη εδώ μέσα; Τρομάζω... Στον παππού σου, τι του είπαν; Για το παιδί του πάλι; Επίσης, αυτό που σκεφτόμουν χθες το βράδυ είναι μήπως σας ξέρουν και φατσικά αυτοί οι άνθρωποι, για αυτό ξέρουν ότι όντως λείπετε από το σπίτι σας. Υποψίες... από τους καθαριστές της πολυκατοικίας σας, ντελίβερι, μέχρι οιονδήποτε σας ξέρει λίγο εσάς και λίγο τα στοιχεία σας, ώστε να φανούν πιστευτοί.... Τα 5 λεπτά είναι λογικά. Θέλουν να αποφύγουν καταστάσεις όπως του κρεμμύδα, όπου υπάρχει κατά λάθος επιβεβαίωση του περιστατικού. Για αυτό και ίσως το target group ίσως είναι μεγάλο, για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedem Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Μένω σε χωριό σε μονοκατοικία. Του είπαν οτι ο θείος μου, (με το όνομα του μίλησαν στον παππού μου, και με το όνομα του αναφέρθηκαν στο θείο μου), χρωστάει στην εφορία αρκετά και οτι πρεπει να δωσει ο αυτος χωρίς να το μάθει ο γιος του, αν θελει τώρα τα 5 Χιλιαρικα, γιατι αλλιώς θα ηταν αναγκασμένοι να τον βάλουν μεσα. Προάστια Πάτρας το περιστατικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παιδιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή σας ο θεός να σας έχει καλά.Και να μην σας συμβεί ποτέ αυτό.Ειδικά στους γονείς αυτού του forum.Να σας ενημερώσουμε πως το θέμα είδη έχει περάσει στην αστυνομία καθώς πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το κουδούνι που χτυπούσαν.Δυστηχώς άργησα να πάει στο πατρικό μου γιατί έπρεπε να εξηγήσω και στην κοπέλα μου τί συναίβενε.Αλλιώς θα είχαμε έρθει face2face και θα τα λέγαμε τώρα άμα θα ήταν ζωντανοί.Επίσης να πώ πως ο αδερφός ήθελε να βγεί να τους αντημετωπήσει αλλά η μάνα μου φοβόταν μήπως έχουν όπλα.Και πάλι ευχαριστώ για την συμπαράσταση Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 στο περίπου (δεν ζητάω να μάθω που μένεις) που έγινε αυτό το περιστατικό? Μέσα στην πόλη, σε προάστιο ή σε διπλανό χωριό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παιδιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή σας ο θεός να σας έχει καλά.Και να μην σας συμβεί ποτέ αυτό.Ειδικά στους γονείς αυτού του forum.Να σας ενημερώσουμε πως το θέμα είδη έχει περάσει στην αστυνομία καθώς πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το κουδούνι που χτυπούσαν.Δυστηχώς άργησα να πάει στο πατρικό μου γιατί έπρεπε να εξηγήσω και στην κοπέλα μου τί συναίβενε.Αλλιώς θα είχαμε έρθει face2face και θα τα λέγαμε τώρα άμα θα ήταν ζωντανοί.Επίσης να πώ πως ο αδερφός ήθελε να βγεί να τους αντημετωπήσει αλλά η μάνα μου φοβόταν μήπως έχουν όπλα.Και πάλι ευχαριστώ για την συμπαράσταση καλά έκανε και δεν βγήκε ο αδερφός σου! πάντως μου έκανε εντύπωση το κοινό στοιχείο που είχε η δικιά σου ιστορία με του άλλου παιδιού. τα 5000 ταρίφα. μήπως είναι αρκετά εκτεταμένο γεωγραφικά αυτό το κύκλωμα; περίεργο για σύμπτωση...:worry: προσοχή όλοι μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ρε παιδιά τόσα λένε στις ειδήσεις ακόμα δεν υποψιαζεστε ; Είναι δυνατόν δηλ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα . Έχουν τον τρόπο να αποδείξουν ότι γράφτηκες στην υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τώρα έμαθες. Δυστυχώς πάτησες στο οκ, αφού είχες δώσει τον αριθμό του κινητού σου. Δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Οι κάτοχοι συμβολαίου είναι τα κύρια θύματα, λόγω μη ύπαρξης ορίου. Στείλε το μήνυμα και τέλος. Να χαίρεσαι που είναι μόνο τόσο μικρή η Ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δηλαδή σε χρέωσαν sms εισερχόμενα υψηλής χρέωσης, τα οποία ουδέποτε έλαβες στο κινητό σου, ώστε να ξέρεις ότι κάτι παίζει; Εγώ θα επικοινωνούσα και με την ΕΕΤΤ. Αν είναι έτσι δηλαδή ο κάθε επιτήδειος θα βάζει το τηλ μας σε ένα website και θα μας έρχονται μηνύματα μέχρι να στείλουμε τη λέξη ΣΤΟΠ. Αλλά, έστω και έτσι, έπρεπε να λαμβάνεις αυτά τα σμς. Σωστά; Όχι όχι δεν κατάλαβες.τα έλαβα τα μνήματα όλα όσα έστειλαν αλλά δεν ήξερα ότι με χρεώνουν για τα εισερχόμενα. Και η ένσταση μου είναι ότι ο ΟΤΕ το επέτρεπε αυτό να γίνεται. Επίσης μόλις ενημέρωσα την κοσμοτε άμεσος μου έστειλε μηνυμα η εταιρία με οδηγίες για το πως να σταματήσω να λαμβάνω αυτά τα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 στο περίπου (δεν ζητάω να μάθω που μένεις) που έγινε αυτό το περιστατικό? Μέσα στην πόλη, σε προάστιο ή σε διπλανό χωριό?Μέσα στην πόλη.Η Καλαμάτα δεν έχει προάστια (εκτός αν εννοείς τα Λέϊκα:D) και άμα ήταν διπλανό χωρίο θα το είχα αναφέρει πιστεύω!!!:cool::cool: Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts