jog Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 ( 1 Δεκ. 2004 , 09:45) Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις: 1) Να μετατρέψεις τον αριθμό σου σε σύνδεση 2) Να αλλάξεις δίκτυο... ;) Ήδη έχω μία καρτοκινητή Q ένα free 2 go, ενα cu και whats up! :p @LIB Δυστυχώς αυτό συνέβαινε ξανά πριν 2 περίπου χρόνια.... Μήπως το πρόβλημα είναι μόνιμο? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 1 Δεκ. 2004 , 14:24) Ήδη έχω μία καρτοκινητή Q ένα free 2 go, ενα cu και whats up! :p @LIB Δυστυχώς αυτό συνέβαινε ξανά πριν 2 περίπου χρόνια.... Μήπως το πρόβλημα είναι μόνιμο? :o off topic Να γιατί έχουμε τόσους αριθμούς στην Ελλάδα όσοι και οι κάτοικοι της ! in topic Αφού βάλεις τη κάρτα φίλε μου δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο πχ σε 1 σταθερό που δε θα το σηκώσουν (μη χρεώνεσαι κ ολας ) και άφησε να τα χτυπάει ….μετά θα ξελαμπικάρει … από τεχνικής άποψης οφείλεται στη φραγή που βάζει η cosmote αφότου το υπόλοιπο σου πέσει κάτω από 0,13 ε Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Σωστα... Ετσι εχει ρυθμισει την φραγη η κοσμοτε. Θα επρεπε να κανει πιο γρηγορο update credit control με την βαση των καρτοκινητων.. Παλια τα πραγματα ηταν χειροτερα... Τρελαινοταν το συστημα και εκανε ωρες... Ξερω φιλο που εκανε και μερες καποια φορα το Πασχα πριν χρονια.. Ελεος ε! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Καλημέρα σας, ...και θα είναι για πολύ jog...αλλά μη το πεις πουθενά....χι!χι!... :lol: Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Παλιότερα είχα και γω το ίδιο πρόβλημα. Κάθε φορά που αργούσε έστω και λίγο να βγει η φραγή έπαιρνα τηλέφωνο στο cc και ζητούσα να τη βγάλουν. Μέχρι να τερματήσω την κλήση ήταν ετοιμο. Έτσι, να τους σπάμε και εμείς λίγο τα νεύρα. :devil: Τώρα δεν ξέρω τι παίζει, έχω πάνω από ένα χρόνο να βάλω κάρτα. :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 isos apo to thlefoniko toys kentro moy exei symbei kai emena me ligotera kai 697 mprpsta... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Νέα προσφορά για καρτοκινητά κοσμοτέ. Το είδα στην τηλεόραση, δεν πρόλαβα να δω αν είναι για νέους και παλιούς ή μόνο νέους. Λοιπόν, δίνει 50% έκπτωση στις κλήσεις που γίνονται το Σαβκο. Από τώρα ως το Πάσχα. Θα προσπαθήσω να την πετύχω πάλι τη διαφήμιση, να δω αν οι κλήσεις είναι προς όλα τα κινητά. Ελπίζω να ακολουθήσουν γρήγορα και οι λοιπές εταιρείες! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Anakoinwthike kai edw! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=51111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 ΑΛΗΘΕΙΑ που μπορω να δω τις συσκευες στι site της COSMOTE μπαινω και δεν βγαζω ακρη παλια ηταν πολυ καλυτερο :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios ( 3 Δεκ. 2004 , 23:27) ΑΛΗΘΕΙΑ που μπορω να δω τις συσκευες στι site της COSMOTE μπαινω και δεν βγαζω ακρη παλια ηταν πολυ καλυτερο :( Μονο αν βρεις κατι απο εδω: http://www.ote-shop.gr/home/mobilephones.htm 'H http://www.plaisio.gr Σε συσκευες που μπορουμε να χαζεψουμε online μονο η Βονταφον εχει ξηγηθει σωστα και εχει φτιαξει αναλογο site. Οι αλλες 2 κοιμουνται δυστυχως... :( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 COSMOTE, στο πλαίσιο της υπηρεσίας "SMS Choice", ανακοινώνει την από 8/12/2004 διάθεση του "SMS Choice 500" (πακέτο 500 γραπτών μηνυμάτων) στους χρήστες της καρτοκινητής τηλεφωνίας "WHAT'S UP". Η χρέωση του "SMS Choice 500" ανέρχεται σε 21€ (πλέον Φ.Π.Α.). Επιπλέον, από 8/12/2004, η χρέωση του "SMS Choice 250" μειώνεται από €11,5 σε €11,25 (πλέον Φ.Π.Α.). Ακολουθεί πίνακας με τις ισχύουσες, από 8/12/2004, χρεώσεις για όλα τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας "SMS Choice". Πρόγραμμα Πλήθος sms Χρέωση SMS Choice 100 100 5 € SMS Choice 250 250 11,25 € SMS Choice 500 500 21 € Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 1 Δεκ. 2004 , 07:46) Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός cosmote whats up. Κάθε φορά που βάζω κάρτα,θα πρέπει να περιμένω γύρω στο ένα τέταρτο,ώστε μετά από πολλές προσπάθειες το μύνημα να σταλθεί. Αυτό συνέβαινε και στον παλιό μου αριθμό κοσμοτέ,σε άλλη συσκευή(3410) Τώρα αυτό ξαναγίνεται στο 3650,σε καινούργιο αριθμό. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω ώστε να αντιμερωπίσω με επιτυχία αυτό το άκρως ενοχλητικό γεγονός? Στο cc που είχα πάρει,μου είχαν πει πως υπάρχει καθυστέρηση στη γραμμή,και θα πρέπει να περιμένω... Αλλά πάλι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ :) Καλά είσαι... Μόνο ένα τέταρτο. Πριν μερικά χρόνια (2000-2001) που είχα cosmokarta για βασικό νούμερο όποτε τύχαινε να τελειώσει το υπόλοιπο (δηλαδή σε σημείο που δεν μπορούσες να κάνεις αναπάντητη) και έβαζα κάρτα (τότε των 2500 δραχμών) έπρεπε να περάσουν 3-4 ώρες το λιγότερο ώστε να μπορώ να στείλω μήνυμα. Τηλέφωνο βέβαια μπορούσα να πάρω αμέσως μετά την ανανέωση. Και στο customer care να έπαιρνα (τότε 1550 αν θυμάμαι καλά) έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Σίγουρα πολλοί θα θυμάστε το "θεϊκό" "παρακαλώ περιμένετε μέχρι να συνδεθείτε" που έλεγε πριν συνδεθεί κάποια κλήση. Και αν δεν το έλεγε και σύνδεε αμέσως δεν χρεωνόταν η κλήση :D Ωραίες εποχές, μόνο που τύχαινε αυτό το πράγμα (να μην χρεώνονται οι κλήσεις δηλαδή) ξημερώματα και δεν είχα ποιον να πάρω να μιλήσω :p Μια φορά όμως που είχε τύχει πρωί και ήμουν στο σχολείο σε διάλλειμα, πήρα με ένα κόλπο τηλέφωνο μια φίλη στην Αγγλία και του πέταξα τα μάτια (τότε όταν δεν χρεώνονταν οι κλήσεις εντός Ελλάδας δεν μπορούσες να καλέσεις στο εξωτερικό). Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Εκτός του Ζ1010 και των U15 και motorola δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη συσκευή καθαρή (όχι live κατακρεουργημένη) και πλήρης, εννοώ με 2 κάμερες αν με αντιλαμβάνεστε.. Ακόμα περιμένουμε να πέσει η τιμή του Ζ1010.. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ta dwrean 90 lepta arxizoun apo tin 1i kathe minos i apo tin imerominia pou arxizei o logariasmos kathe mina? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων θα σου λυσει την απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Εμένα μου αρχίζει κάθε 24 του μήνα που αρχίζει και ο νέος λογαριασμός. Λογικά το ίδια και για τους άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (16 Δεκ. 2004 , 17:48) Ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων θα σου λυσει την απορια. exeis apolito dikio...alla otan akouw apadisi pou arxizei me to "NOMIZW" tote ekei einai pou trelenomai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Καλησπέρα, Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας ξεκινάει με την ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού, δηλαδή εάν εκδίδεται στις 27 του μηνός στις 26 το βράδυ στις 00:00 πρέπει να μηδενίζεις τους χρονομετρητές της συσκευής σου για να έχεις και τον έλεγχο των λεπτών που μιλάς.... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Thanks paidia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Χρησιμοποιεί κανείς το εν λόγο πρόγραμμα, για το δίκτυο της Cosmote? Φίλος μου με Telestet μπαίνει κανονικά!!! Τι ρυθμίσεις υπάρχουν για το δίκτυο αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LIB (16 Δεκ. 2004 , 18:39) ...πρέπει να μηδενίζεις τους χρονομετρητές της συσκευής σου για να έχεις και τον έλεγχο των λεπτών που μιλάς.... Επίσης, μην ξεχνάς να υπολογίζεις τις κλήσεις μικρής διάρκειας, με βάση την ελάχιστη χρέωση της Cosmote... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiko Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Λοιπόν, έχουμε και λέμε : H TIM διαφήμισε τη διπλή SIM, στη συνέχεια το ψιλομάζεψε λόγω τεχνικών προβλημάτων, αλλά σε τελική ανάλυση ούτε γάτα ούτε ζημιά αφού από την παγκόσμια απρόσμενη διαφήμιση μέσω λεωφορειοπειρατίας, έδωσε ρέστα. Η Vodafone με τη σειρά της, λανσάρει νέα ευέλικτα πακέτα που εκτός από δωρεάν χρόνο ομιίας προσφέρουν 50 SMS και 10 MMS με χαμηλά πάγια τέλη. Η Νο 1 εταιρία όμως (Cosmote) έχει μείνει μάλλον πίσω αφού το μόνο πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει SMS είναι το ...απαρχαιωμένο 2004. Τι περιμένουν? Μήπως έχουν επαναπαυθεί? Γιατί οι συνδρομητές της μόνον αυτό δεν έχουν κάνει. Με τα οικονομικά του ΟΤΕ να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και ως συγκοινωνούντα δοχεία που είναι, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να αγχώνονται. Οι ανταγωνιστές προσφέρουν πιο πλούσιες υπηρεσίες στις ίδιες τιμές. Παράθεση NOKIAHOLIC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Swsta.. Prepei na vroume ena tropo, to kinito na grafei TOULAXISTON 30 sec. Ayto kai an einai patch! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Το δουλεύω εδώ και μήνες άψογα και γρήγορα σε γραμμή COSMOTE με συμβόλαιο και GPRS!!! Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Επαναπαύθηκαν πλήρως!! Όντως οι υπηρεσίες εξελίσσονται με ρυθμό χελώνας ή και καθόλου! Και εγώ θα ήθελα πλήρη πακέτα για γραπτά μηνύματα και ΜΜS, αλλά... Επιπλέον, εδώ και μήνες μου έλεγαν για μία αναβάθμιση της υπηρεσίας e-mail My Cosmos, όμως και πάλι δεν άλλαξε τίποτα. Βεβαίως, όταν βγαίνει μία υπηρεσία, αυτή είναι τις περισσότερες φορές πλήρης (π.χ. ειδοποίηση κλήσεων), αλλά η ποσότητα και η συχνότητα είναι τραγικές!! Με εκνευρίζει ιδιαίτερα που δίνεται έμφαση μονόπλευρα σε μία υπηρεσία, όπως γίνεται με το i-mode και παραγκωνίζονται όλες οι υπόλοιπες! :mad: Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts