Jump to content

katsiko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by katsiko

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σε άριστη κατάσταση, αγρατζούνιστο, μαζί με θήκη Otterbox Symmetry και δώρο original καφέ δερμάτινη θήκη Apple.

    300 €

    ΝΑΞΟΣ - GR

  2. Καλημέρα. Έχω μια απορία: είναι λογικό ένα iPad (Air 2) και ένα iPhone (5) σε απόσταση αναπνοής να μην "βλέπουν" το ένα το άλλο με Bluetooth;
  3. Χρόνια πολλά. Αν δεις στις ρυθμίσεις υπάρχουν δυο επιλογές για τη χρήση του αισθητήρα : α. Για ξεκλείδωμα του iPad και β. Για αγορές από iTunes και AppStore. Προσωπικά έχω ενεργοποιημένη μόνο τη δεύτερη επιλογή, αφού δεν μου είναι κόπος να βάζω PIN για να ξεκλειδώσει η συσκευή.
  4. Δεν έχω δει κάποια διαφορά, ούτε κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με την Apple η αναβάθμιση περιέχει τις εξής βελτιώσεις: https://support.apple.com/kb/DL1806?viewlocale=el_GR&locale=en_US
  5. Ένας καλός browser ...γερμανικών προδιαγραφών είναι ο iCAb, μπορείτε να τον βρείτε στο AppStore.
  6. [/color] Όντως, στην οθόνη κλειδώματος όμως όταν βγάζει την προτροπή για "εισαγωγή συνθηματικού", εμφανίζεται το αλφαριθμητικό καντράν.
  7. Over the air πάντως δεν βρίσκει διαθέσιμη αναβάθμιση. Λες να το πάω στη Vodafone να μου φλασάρει ο τεχνικός την τελευταία έκδοση και ό,τι γίνει; Αυτό που με κάνει διστακτικό είναι ότι απ´ όσο ξέρω, μετά δεν υπάρχει επιστροφή...
  8. Έχω το μονόκαρτο 515 και η έκδοση του λογισμικού του είναι η 5.09. Διαβάζω στο φόρουμ για 9.04 και 10.34, αλλά όπως με ενημέρωσαν από τη Vodafone κανένα από τα updates δεν υποστηρίζει Ελληνικά. Έχει κανείς ιδέα αν πρόκειται να βγει και για εμάς η αναβάθμιση;
  9. Λέω να προσπαθήσω ξανά επειδή το αμερικάνικο κατάστημα έχει αρκετά διαμαντάκια απροσπέλαστα σε εμάς όπως π.χ. το δωρεάν "Bet You Didn’t Know" (Best Free iPad App of the Week στο iPad Insight). Η επόμενη απορία μου είναι με δύο διαφορετικά account πώς διαχειρίζεσαι το iTunes, πώς αποθηκεύονται δηλαδή οι ληφθείσες από 2 πηγές εφαρμογές όταν το χρησιμοποιείς από το PC σου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Δοκίμασα αυτό που λες αλλά μάλλον μπελάς είναι, δεδομένου ότι δεν δέχεται την προπληρωμένη κάρτα μου - πιθανό να θέλει αμερικάνικη - και γενικώς πολύ κακό για το τίποτα! Αφορμή ήταν η εφαρμογή Blue Note (κάτι σαν τη Βίβλο της jazz) που δεν υπάρχει στο ελληνικό. Δε βαριέσαι...
  11. Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να αγοράσει/κατεβάσει κανείς εφαρμογές από το αμερικάνικο iStore που δεν είναι διαθέσιμες στο ελληνικό;
  12. Η Apple έριξε - μάλλον μόνον για σήμερα - τις τιμές στα iPad (πλην του mini) κατά περίπου 40 δολλάρια! Δείτε εδώ : http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad Μπορεί να είναι μόνο για το (γελοίο) black Friday που έχουν στις ΗΠΑ αλλά ενδέχεται να είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους ενόψει των εορτών και της διαφαινόμενης ανόδου των ανταγωνιστικών tablets.
  13. Άραγε θα εξαλειφθεί το πρόβλημα της θερμοκρασίας τώρα που ο νέος επεξεργαστής λογικά δεν θα ζορίζεται τόσο; Και μία απορία : γιατί αποτελεί βελτίωση το νέο βύσμα, εφόσον πάλι χρειάζεται αντάπτορα για σύνδεση SD ή usb.
  14. Δεν έχω ipad αλλά "χαζεύω" στα φόρα μιας και ψήνομαι αρκετά, στο οικονομικό σκαλώνω ολίγον. Απλώς ήθελα να δείτε αυτή τη θήκη http://tinyurl.com/965hd4f. Με ενθουσίασε πολύ η ιδέα συνδυασμού ενός high end gadget με φυσικά υλικά!!!
  15. Κανονικά ανάβουν όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση ή μήνυμα που δεν έχεις διαβάσει. Μπορείς να ελέγξεις τα ledάκια όταν σβήσει το κινητό από μπαταρία. Πίεσε το power on/off και τα leds θα ανάψουν στιγμιαία και έπειτα θα μείνουν αναμένα μέχρι να αφήσεις το πλήκτρο.
  16. Ενώ με την παλιότερη έκδοση το bluetooth HHB600 της SIEMENS που έχω λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα, με την 6.01 μετά από λίγα λεπτά το ακουστικό αποσυνδέεται ξαφνικά, ακόμη κι αν υπάρχει κλήση σε εξέλιξη... :mad:
  17. Μετέφερα τις επαφές του Outlook που είχα συγχρονίσει με το SX1 (σε αρχείο "comma separated") με επιτυχία στο 6300. Έχουν μεταφερθεί όλα τα πεδία (4-5 τηλεφ. αριθμοί, γενέθλια, ταχ. δνση κ.λπ.) Ωστόσο δεν μπορώ να αποθηκεύσω αλλαγές ή προσθήκες στην επαφή αλλά βλέπω μήνυμα λάθους. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση.
  18. Λοιπόν, έχουμε και λέμε : H TIM διαφήμισε τη διπλή SIM, στη συνέχεια το ψιλομάζεψε λόγω τεχνικών προβλημάτων, αλλά σε τελική ανάλυση ούτε γάτα ούτε ζημιά αφού από την παγκόσμια απρόσμενη διαφήμιση μέσω λεωφορειοπειρατίας, έδωσε ρέστα. Η Vodafone με τη σειρά της, λανσάρει νέα ευέλικτα πακέτα που εκτός από δωρεάν χρόνο ομιίας προσφέρουν 50 SMS και 10 MMS με χαμηλά πάγια τέλη. Η Νο 1 εταιρία όμως (Cosmote) έχει μείνει μάλλον πίσω αφού το μόνο πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει SMS είναι το ...απαρχαιωμένο 2004. Τι περιμένουν? Μήπως έχουν επαναπαυθεί? Γιατί οι συνδρομητές της μόνον αυτό δεν έχουν κάνει. Με τα οικονομικά του ΟΤΕ να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και ως συγκοινωνούντα δοχεία που είναι, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να αγχώνονται. Οι ανταγωνιστές προσφέρουν πιο πλούσιες υπηρεσίες στις ίδιες τιμές.
×
×
  • Create New...