Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το παλιο κινητο του αντρα μου Nokia 3600 επεσε και δεν κλεινει το slide καπακι του.

Επιπλεον κατι παιζει με τις ρυθμισεις του ηχου στο μεγαφωνο.

Ειπα να ζητησω νεο pin γιατι δεν ημουν απολυτα σιγουρη για το ισχυον (γεραματα)

ασε που μπορει να πεσει η μπαταρια και να κλεισει η συσκευη αποτομα.

Παιρνω στο 13838 τους λεω τα στοιχεια και μου ζηταγανε (ακουσαν γυναικα γι αυτο) το δικαιουχο,

αμα ηθελα θα εβαζα το γιο μου να παραστησει τον μακαριτη. xixixi

ομως λεω αντε να γινουμε "νομιμοι" να το γυρισω στ ονομα μου:

Καμια εκπτωση στη μεταβιβαση λογω θανατου, κανονικα πρεπει να σκασω τα 20E.

Το παρον πακετο ειναι cosmote 120 που ποτέ δεν προκειται να τα καλυψω.

Μηπως να κανω διακοπη και να βολευτω προς το παρον με μια παλια whatsUP

κι αργοτερα κανω νεα με συμβολαιο.

Απ την αλλη παιζει να δικαιουμαι επιχορηγηση και να βρεθω με νεα συσκευη...

Ειμαι σε... τριλημμα τι με συμφερει να κανω;

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

0,13€ το κάθε sms και 0,007€/kb με ελάχιστη χρέωση ανά 10kb και ρυθμό χρέωσης πάλι ανά 10kb. Ό,τι ισχύει για τη περιαγωγή στην ευρωζώνη δηλαδή.

Ok, παιδες! Ευχαριστω για τν βοηθεια. Θα παρω ενα τλ στο 1313 να μ ενεργοποιησουν τ MMS που χρειαζομαι αμεσα, και καποια στιγμη μεσα στν εβδομαδα θα περασω απο τν Γερμανο να ρωτησω εαν τ iPhone λειτουργει μ Wap....

Οταν μαθω σιγουρα θα σας ενημερωσω!

Επίσημα, δεν λειτουργεί με wap. Και αυτό θα ακούσεις. Ανεπίσημα, ( αν κατάλαβα καλά ), με ρυθμίσεις ( που όμως θα χρειαστεί παρέμβαση στο λογισμικό του κινητού ) μπορεί να συνδεθεί.

Γνωρίζουμε αν θα πάρει παράταση η προσφορά?

Επίσης όσον αφορά τα sms/data τι χρεώσεις ισχύουν?

Πέραν από τις χώρες της Ευρωζώνης όπου ισχύει το Traveller,όλα τ'άλλα παραμένουν κοινά.

Οι γνωσεις των πωλητων στις αλυσιδες καταστηματων ειναι... πασιγνωστες δλδ ανυπαρκτες, ιδιως σε ηλεκτρονικες συσκευες συνηθως οι πελατες ξερουν πιο πολλα! Ειναι θεμα πολιτικης και εκπαιδευσης καθαρα... Οσο λιγοτερα ξερουν και οσο λιγοτερα ατομα υπαρχουν, τοσο λιγοτερο κοστιζουν και δεν τιθεται θεμα ανταγωνισμου, ολα ιδια ειναι.

Ειδικα για τον Γερμανο τον ειχε εξαγορασει ο ΟΤΕ, μαλιστα εκλεισαν πολλα OTEshops για οικονομια

αρα ΟΤΕ=>cosmote δεν δικαιολογειται να μην προωθουν τα προϊοντα του;

:worry:

Παντως αυτο με το pin δεν το καταλαβα... Εαν επαιρνε αντρας τηλεφωνο

αφου ο δικαιουχος της συνδεσης ειναι αντρας, θα του το εδιναν χωρις καποιο προβλημα;

:lol::confused::blink:

Θα ζητουσαν και καποια στοιχεια ταυτοτητας αλλα απο την στιγμη που ηταν ο αντρας σας φανταζομαι πως αν τηλεφωνουσε ο γιος σας και ειχε την ταυτοτητα του πατερα του μπροστα θα διναν κανονικα το PUK

Μια μικρη διορθωση μονο , η Cosmote "τυπικα" αγορασε τον Γερμανο και σταματησαν να ανοιγουν τα Cosmote Shop

Ρε, παιδιά, έβαλα στο KU990i μου το msn του Cosmote MyView...

Το κουλό είναι το εξής: Είτε μου στείλουν, είτε παραλάβω μήνυμα, το παίρνω ή στέλντεται 40 δευτερα μετά, ενώ με το ebyddy, πάει την ίδια στιγμή. Σημείωση, έχω φουλ κάλυψη 3G...

• 2 weeks later...
Όχι τόσο εύκολα. Αν έκανε μπαμ για νεανική φωνή, θα του έκαναν ερώτηση-παγίδα :p

Σωστα ετσι ακριβως εγινε! Τη δευτερη φορα πηρε ο γιος μου του ζητησαν ημερομηνια γεννησης και τελικα του ειπαν πως δεν του δινουν, γιατι τους φαινεται πολυ νεωτερος...

Το πιο αστειο: εαν ηταν γυναικα ο δικαιουχος ουτε σ εμενα θα το εδιναν, γιατι οποτε επαιρναν γνωστοι του τηλεφωνο το συζυγο ελεγαν "δωσε μου τον μπαμπα σου".

Τωρα εχω αλλα προβληματα.

(1)Εαν παω στο Γερμανο θα μου κανουν την επισκευη ή κι εκει θα θελουν το μακαριτη; Εχω ολα τα χαρτια που δειχνουν πως ισχυει η εγγυηση...

(2)Γιατι πρεπει να πληρωσω μεταβιβαση στον αριθμο, αφου καθε τι κινητο (ακομη και το αυτοκινητο) εξ αδιαθετου μου ανηκουν;

Το κινητό μπορείτε να πάτε να το επισκευάσετε εσείς.Η απόδειξη αγοράς δεν λέει όνομα,επίθετο,αριθμό τηλεφώνου κλπ.:)

Κι ομως, η αποδειξη εχει βγει στο ονομα του συζυγου και αναφερει ΙΜΕΙ κλπ

Κοίτα. Μπορείς στη τελική με μια ληξιαρχική πράξη θανάτου να κάνεις διακοπή της σύνδεσης με διατήρηση σε καρτοκινητό και μετά αν θέλεις, να το κρατήσεις ένα μήνα και μετά να το ξαναπεράσεις σε σύνδεση συμβολαίου στο δικό σου όνομα. Αυτό δεν μπορεί να στο αρνηθεί κανείς, απλά θα πρέπει να συνεννοηθείς με τη cosmote απο το κατάστημα. Θα χάσεις μεν το δικαίωμα του ποσού ανανέωσης της σύμβασης, αλλά μπορείς να το συγκρίνεις σε σχέση με το ποσό που θα πάρεις κατά τη μετάβαση σε σύνδεση συμβολαίου ( και την ενημέρωση για το ποσό στην υπάρχουσα σύνδεση μπορείς να τη πάρεις απλά γνωστοποιώντας κάποια στοιχεία του μακαρίτη, αλλά για να την εκμεταλευτείς θα πρέπει να γίνει η μεταβίβαση πια ).

Στις 31 Ιουλίου 2009 έκανα νέο συμβόλαιο στο πρόγραμμα i45 το οποίο προσφέρει 750MB το μήνα.

Μετά από ένα μήνα ακριβώς, δηλαδή στις 31 Αυγούστου 2009 και ώρα 20:22, με κάλεσαν από τη Cosmote (697131) και με ενημέρωσαν πως, βάση μιας προσφοράς προς όσους ενεργοποίησαν την 31/7/09, θα έχω για ένα χρόνο 2,5GB το μήνα.

Σε πρώτη φάση, είχα όλη τη καλή διάθεση να το πιστέψω. Επειδή όμως δεν είχε εκδοθεί ούτε ο πρώτος λογαριασμός και το 1256 EY δε λειτουργούσε ακόμα, αποφάσισα να περιμένω. Μετά την έκδοσή του όμως κι αφού έλαβα ενημερωτικό SMS στέλνοντας στο 1256, είδα πως τα δωρεάν MB παρέμεναν στα 750.

Επικοινώνησα δύο φορές με το 1212 καθώς η πρώτη τηλεφωνήτρια εκτός από σχετικά αγενής, δεν είχε ούτε διάθεση να με εξυπηρετήσει. Η δεύτερη το έψαξε το θέμα. Βρήκε μέχρι και το όνομα της κυρία που με είχε καλέσει στις 31/8 (απουσίαζε εκείνη τη στιγμή). Παρόλα αυτά όμως, επέμενε να μου λέει για μια παλιότερη προσφορά (την "μέχρι 31 Ιουνίου" ή κάτι τέτοιο) και πως δεν ισχύει κάτι για τη σύνδεσή μου.

Δε θα εστιάσω στο πρωτοφανές για μένα (9 χρόνια πρώην συνδρομητής Voda) δείγμα παντελούς έλλειψης οργάνωσης, αφού ευτυχώς δε μπήκα και στο πειρασμό να αξιοποιήσω την υποτιθέμενη προσφορά. Υπήρχε όμως κάποιος άλλος που να δέχτηκε αυτό το τηλεφώνημα? Κι αν ναι, ισχύει τελικά η πρόσφορα για τη δική του σύνδεση?

panozR

φιλε η προσφορα ισχυε ως κ τον μαιο σιγουρα..μετα την κοψανε καποια στιγμη αλλα ποτε?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Μια απο τα ιδια.

Αν και μου ειπε η κοπελα απο το 1212 οτι η προσφορα ειναι για 1 χρονο, τελικα κοπηκε ( ; ) ...

(Συμφωνα με το 1256)

Samsung S21 Ultra

για ενα χρονο ισχυει πανω στο συμβολαιο που θα εφαρμοζοταν η προσφορα...οχι οτι θα κρατουσε η προσφορα για ενα χρονο..παντως κατι αναλογο ειχε βγαλει η βοντα τα χριστουγεννα κ μαλλον θα ξαναβγαλουν κ οι 2 μολις κοπασει λιγο ο πανικος για το νεο απλ
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Η προσφορά ήταν για 12 μήνες από την ημέρα ενεργοποίησης. Η προσφορά ήταν για ενεργοποιήσεις στα προγράμματα cosmote i μέχρι και 30/06/2009.

Φίλοι gio και alany φυσικά και δεν αναφέρομαι στη παλιά προσφορά. Γνώριζα πως δεν ισχύει όταν υπέγραψα το συμβόλαιο.

Αναφέρομαι στο ότι η ίδια η Cosmote μας ανακοίνωσε τηλεφωνικά αύξηση των προσφερόμενων MB και στη συνέχεια, απ'ό,τι φαίνεται, το μετάνιωσε και μάλιστα οι εκπρόσωποι της δηλώνουν πλήρη άγνοια ύπαρξης μιας τέτοιας προσφοράς.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια τι μπορεί να πάθει κάποιος αν έχει πιστέψει αυτό το τηλεφώνημα...

panozR

Η cosmote στην κεντρική σελίδα της στο internet και στο link για το Whats Up παραπέμπει στην σελίδα http://www.whatsup.gr

Τι νέο ετοιμάζει η cosmote;

Παρακαλώ παραθέστε εντυπώσεις, παράπονα και σχόλια για το νέο site.

Ωραιο το site... Εχει συγκεντρωμενες ολες τις υπηρεσιες what's up,για να μπορουμε να βρουμε αυτη που μας ενδιαφερει, ευκολα και γρηγορα, αλλα και οτι δραστηριοτητα πραγματοποιειται γυρω απο το what's up...

Πολυ καλο...:D:D

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Το cosmote.gr σκοπεύουν ποτέ να το ανανεώσουν? Είναι το μακράν χειρότερο site από τις τρεις εταιρείες κινητής...

Η cosmote στην κεντρική σελίδα της στο internet και στο link για το Whats Up παραπέμπει στην σελίδα http://www.whatsup.gr

Τι νέο ετοιμάζει η cosmote;

Παρακαλώ παραθέστε εντυπώσεις, παράπονα και σχόλια για το νέο site.

Το domain του whatsup.gr ειναι ουσιαστικα ΚΛΕΜΜΕΝΟ απο ιδιωτη που το χρησιμοποιουσε χρόνια, και απλα η COTE επεβλήθη δια της ισχύς της! Φυσικα δεν υπαρχει καμια εννοια δικαιου στην αρχη καταχώρησης των domain και ποιος δικαιουται τι!

Βεβαια, αργα η γρήγορα το site αυτο ελπίζουμε όλοι να αποδοθει στον νόμιμο κάτοχο του... :mad: Η υπόθεση ειναι στα δικαστήρια...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Οι γνωσεις των πωλητων στις αλυσιδες καταστηματων ειναι... πασιγνωστες δλδ ανυπαρκτες, ιδιως σε ηλεκτρονικες συσκευες συνηθως οι πελατες ξερουν πιο πολλα! Ειναι θεμα πολιτικης και εκπαιδευσης καθαρα... Οσο λιγοτερα ξερουν και οσο λιγοτερα ατομα υπαρχουν, τοσο λιγοτερο κοστιζουν και δεν τιθεται θεμα ανταγωνισμου, ολα ιδια ειναι.

Ειδικα για τον Γερμανο τον ειχε εξαγορασει ο ΟΤΕ, μαλιστα εκλεισαν πολλα OTEshops για οικονομια

αρα ΟΤΕ=>cosmote δεν δικαιολογειται να μην προωθουν τα προϊοντα του;

:worry:

Εδω κανουμε ενα λαθος..Ο πωλητης της cosmote και της καθε cosmote δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει τα λεπτομερη χαρακτηριστικα καθε κινητου...Ερχεται ο καθε ακυρος κ σου λεει..Θελω κινητο που η γραμματοσειρα να χωραει 23 γραμματα...Αντε εσυ να ξερεις ποιο κινητο το εχει αυτο...Στην ιδια τη nokia να παρεις δε θα σου απαντησουν με σηγουρια...Το ταμπελακη του επανω δε γραφει ουτε nokia ουτε samsung ουτε gps,symbian κτλπ..Cosmote γραφει κ εκει ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει καθαρες απαντησεις γυρω απο θεματα κ υπηρεσιες της εταιριας του...Τωρα απο εκει και περα αν δε σε πυθει σαν πωλητης η σαν μεμονομενο ατομο τι να σου πω?Υπαρχουν οντως κ ατομα ποθ δε τη ξερουν καλα τη δουλεια τους

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned