tasulm Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 sxedon panta i voda itan i pio akrivi apo oles nomizo. esto kai ligo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Κόβονται τα τρίλεπτα σε κάθε πακέτο;;; Παιδιά υπάρχει επίσημη ανακοίνωση γιαυτό; Από πότε ισχύει; Και για ποια προγράμματα; Μπορεί κάποιος να μιλήσει, μη χρεωνόμαστε τσάμπα νομίζοντας οτι έχουμε τρίλεπτο; ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΟΤΕ ΚΑΙ COSMOTE :mad: :mad: Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Ισχυει για αυτους που 8α πανε να κανουν εταιρικο συμβολαιο απο την 1η του μηνος και μετα... Οι παλιοι εξακολουθουν να εχουν το 3λεπτο μια χαρα! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sunrained Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Βρε παιδία, μπορεί να μου λύσει κανείς αυτή την απορία; Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα μηνύματα που στέλνονται μέσω εκπομπής κυψέλης; Δεν πάνε δυο μέρες που αγόρασα ένα Samsung v200, και έχει στο μενού των sms αυτή την επιλογή. Στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της cosmokartas που ρώτησα μου είπαν ότι η cosmokarta δεν έχει καμία σχέση με αυτή την υπηρεσία…. Any help please??? :wacko: :blink: Παράθεση Δημήτρης..- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Έρχονται μηνύματα μέσω κυψέλης? Το έχω ενεργοποιήσει και δεν έχω λάβει ποτέ τίποτα. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Η Cote δεν κάνει χρήση του Cell Broadcast. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 αλήθεια γιατί; Αν και έτσι που χρησιμοποιείται στην ελλάδα από την στετ δεν φαίνεται και πολύ χρήσιμο αλλά θα μπορούσε να γίνει τουλάχιστον στις πολεις... Η cote θα βάλει; έχω ακούσει για ένα καλύτερο σύστημα που σε εντοπίζει ακριβώς που είσαι και δεν μεταδίδει την ένδειξη ανάλογα με ποιο κανάλι είσαι συνδεδεμένος αλλά ανάλογα με την απόσταση από το bts... Αυτό θα ήταν κορυφαίο,πραγματικά...(πχ το athens 210 δεν μου λέει και πολλά + ότι μου τρώει και μπαταρία...) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mixtri αλήθεια γιατί; Αν και έτσι που χρησιμοποιείται στην ελλάδα από την στετ δεν φαίνεται και πολύ χρήσιμο αλλά θα μπορούσε να γίνει τουλάχιστον στις πολεις... Η cote θα βάλει; έχω ακούσει για ένα καλύτερο σύστημα που σε εντοπίζει ακριβώς που είσαι και δεν μεταδίδει την ένδειξη ανάλογα με ποιο κανάλι είσαι συνδεδεμένος αλλά ανάλογα με την απόσταση από το bts... Αυτό θα ήταν κορυφαίο,πραγματικά...(πχ το athens 210 δεν μου λέει και πολλά + ότι μου τρώει και μπαταρία...) Το σύστημα της Stet βασίζεται στα cell broadcast για να ενημερώνει τον χρήστη αν βρίσκεται εντός ορίων πόλης όπου έχει επιλέξει να κάνει κλήσεις φθηνότερα (city call νομίζω την ονομάζει την υπηρεσία?). Ο εντοπισμός όμως γίνεται από τα LAC αν δεν κάνω λάθος. Κανονικά (περαν από την χρήση της Stet) αυτή η δυνατότητα θα έπρεπε ΓΕΝΙΚΩΣ να χρησιμοποιείται από όλα τα δίκτυα, είτε για διαφημιστικούς λόγους όπως π.χ. να σου λέει ότι "μπαίνεις σε περιοχή με τάδε μουσεία ή αξιοθέατα", ή για κοινοφελείς σκοπούς όπως π.χ. "μπαίνεις σε περιοχή όπου τώρα έχει κίνηση τάδε" και άλλα πολλά. Σιγά μη το κάνουν... :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 αφού είναι τζάμπα υπηρεσία σιγά μην την βάλουν(ελλάδα=ψωροκώσταινα) Πάντως εγώ στην στετ έχω δει ότι το κανάλι 49 πχ έχει cb LARISSA 241 ενώ το κανάλι 5 έχει EKTOS CITY,άφού σου λέω έχω δει στο χωριό μου στην Καρδίτσα βέβαια πολύ κοντά στα όρια του νομού Λάρισσας-Καρδίτσας LARISSA 241 και πέθανα στα γέλια :D (βέβαια το χωριό ειναι και πολύ κοντά στο bts και τα 2 κανάλια είναι ισχυρά σχετικά) Μάλλον κάτι παίζει με τα κανάλια :happy: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberCr33p Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Δηλαδή ουσιαστικά θα μας έρχοντε sms αυτόματα όταν είμαστε κοντά σε περιοχή που έχει ας πούμε κάποιο ενδιαφέρων (π.χ. μουσεία, κλπ) Με άλλα λόγια αυτοί απλώς βλέπουν σε ποια κυψέλη είσαι και σου στέλνουν αυτόματα sms όταν συνδεθείς σε αυτήν με ότι μήνυμα πιστεύουν ότι σε ενδιαφέρει; Παράθεση http://www.cretaforce.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 δηλαδή δεν θα υπάρχουν 3λεπτα ούτε με καταβολή επιπλέον παγίου? Οι νέες συνδέσεις της ΙΔΙΑΣ επιχείρησης επίσης δεν δικαιούνται 3λεπτα? Απαράδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Panagioths Ισχυει για αυτους που 8α πανε να κανουν εταιρικο συμβολαιο απο την 1η του μηνος και μετα... Οι παλιοι εξακολουθουν να εχουν το 3λεπτο μια χαρα! Μέχρι να λήξει ο 1 χρόνος του συμβολαίου δηλαδή, γιατί μετά...πάπαλα. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον CyberCr33p Δηλαδή ουσιαστικά θα μας έρχοντε sms αυτόματα όταν είμαστε κοντά σε περιοχή που έχει ας πούμε κάποιο ενδιαφέρων (π.χ. μουσεία, κλπ) Με άλλα λόγια αυτοί απλώς βλέπουν σε ποια κυψέλη είσαι και σου στέλνουν αυτόματα sms όταν συνδεθείς σε αυτήν με ότι μήνυμα πιστεύουν ότι σε ενδιαφέρει; Είναι ψιλοαυτόματο το σύστημα. Οι κυψέλες εκπέμπουν μόνιμα το μήνυμα που τους έχει προκαθοριστεί, κι έχουν διάφορες κατηγορίες πληροφορίας. Δηλαδή εσύ μπορεί να ρυθμίσεις το κινητό σου να δέχεται μόνο μηνύματα που αφορούν "νέα" ή "όλα" κλπ. Αν μετακινηθείς σε άλλη κυψέλη, το κινητό σου θα σου δείξει τα μηνύματα που εκπέμπει εκείνη η κυψέλη. Φαντάσου το κάπως σαν το RDS που χρησιμοοποιούν οι ραδιοοφωνικοί σταθμοί. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Καταλαβα... Παραταση για ενα χρονο δηλαδη... :( :( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Παιδιά μια ερώτηση. Εχω εταιρική σύνδεση cote με δωρεάν 3λεπτα και το συμβόλαιο έληξε στις 13/8. Τι γίνεται με τα 3λεπτα ? Τα έχω ή δεν τα έχω από 1/9. Ρώτησα εκεί που έκανα την σύνδεση την περασμένη εβδόμαδα και μου είπαν να μην ανησυχώ :blink: αλλά επειδή όταν στο λένε αυτό εδώ στην επαρχία σημαίνει ότι πρέπει να ανησυχείς :worry: μήπως ξέρει κανένας τι γίνεται για να μην μου έρθει ο λογαριασμός στα ύψη ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Παιδιά διαφωτίστε με: Έστειλα view n και ενεργοποιήθηκε το mycosmos view. Πως θα μπω σ αυτό μέσω του 3650 μου; Για να στείλω ΜΜS είμαι έτοιμος τώρα η πρέπει να στείλω και mms n στο 1651; Και κάτι άλλο: Αν μετά απο μια μέρα πχ βάλω κάρτα Τελεστέτ θα πρέπει να ενεργοποιήσω κι εκεί τις ρυθμίσεις για MMS ε; Αυτές οι νέες ρυθμίσεις θα διαγράψουν αυτές της Κοσμοτέ ή πρέπει να τις αποθηκεύσω κάπου διαφορετικά; Αυτές της Κοσμοτέ τις αποθήκευσα στη δευτερεύουσα συνδεση η κάτι τέτοιο έλεγε.... Για βοηθήστε λίγο. :worry: Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Ρε παιδια μου φαινεται οτι υπαρχει μια συγχηση και εχετε μπερδευτει λιγο.Λοιπον κοιταξτε πως εχουν τα πραγματα:Για να ειναι δυνατη η αποστολη και ληψη mms χρειαζεται πρωτα να ενεργοποιηθει η υπηρεσια.Αν καποιος προσπαθησει να στειλει mms σε καποιον που δεν το εχει ενεργοποιησει τοτε ο παραληπτης θα λαβει ενα μηνυμα το οποιο θα του λεει πως εχει καποιο ενα νεο mms και το link με το οποιο μπορει να μπει στο internet και να το δει.Τωρα αν ο παραληπτης εχει ενεργοποιημενη την υπηρεσια mms τοτε εχει δυο επιλογες (αναλογα με την συσκευη) σε περιπτωση εισερχομενων μηνυματων:ειτε αυτοματη ανακτηση (το κινητο θα λαβει αυτοματα το mms χωρις περαιτερω επεμβαση απο τον χρηστη) ή λαμβανοντας πρωτα μια ειδοποιηση μεσω της οποιας μπορει ο παραληπτης να επιλεξει την ανακτηση του mms. Πως ενεργοποιειται η υπηρεσια mms? Nokia:Αποστολη μηνυματος στο 1651 γραφωντας mms n (αποθηκευετε τις ρυθμισεις που σας αποστελνονται και περιμενετε καποιες ωρες μεχρι να ενεργοποιηθει η υπηρεσια) Ericsson:Η διαδικασια ειναι ιδια με την παραπανω μονο που το μηνυμα γινεται mms e Siemens:Οι ρυθμισεις ειναι ηδη προεγκαταστημενες και για τις 3 εταιριες οποτε το μονο που εχετε να κανετε ειναι να επιλεξετε και να ενεργοποιησετε το προφιλ Cosmote-mms απο το μενου της συσκευης.Φτανει αυτο?Οχι,δεν φτανει.Τις ρυθμισεις τις εχετε,η υπηρεσια ομως δεν ειναι ενεργοποιημενη.Στελνετε λοιπον το μηνυμα mms στον γνωστο αριθμο (1651) και περιμενετε να ενεργοποιηθει. Τι γινεται ομως με τις συσκευες που δεν εχουν προεγκαταστημενες τις ρυθμισεις η δεν ειναι δυνατη η ληψη ετοιμων ρυθμισεων (gd87 για παραδειγμα) ;Η λυση ειναι μια:να εισαχθουν χειροκινητα οι ρυθμισεις. Θα προσπαθησω να δωσω γενικοτερα τις ρυθμισεις γιατι ειναι δυσκολο να τις γραψω για καθε συσκευη ξεχωριστα. 1)Φτιαχνετε ενα νεο προφιλ συνδεσης απο το μενου της συσκευης σας.Θα ορισετετο προφιλ αυτο να χρησιμοποιει gprs για την συνδεση του και σαν apn θα δωσετε mms.Υστερα απο το μενου μηνυματων (και συγκεκριμενα στις ρυθμισεις mms) θα φτιαξετε ενα νεο προφιλ mms στο οποιο σαν mms relayservice ή κεντρο μηνυματων mms (ή οπως αλλιως λεγεται) θα βαλετε http://195.167.65.220:8002 {εαν η συσκευη σας διαθετει ξεχωριστο πεδιο (αν και δεν νομιζω) για την εισαγωγη θυρας (port) στο "κεντρο" mms τοτε βαλτε 8002 και σβηστε το απο την προηγουμενη διευθυνση που σας εδωσα) και ip 010.010.010.020 στην port 9201.Τελος για τη συνδεση επιλεξτε το προφιλ συνδεσης που φτιαξαμε προηγουμενως και ενεργοποιειστε το προφιλ mms που φτιαξατε μολις.Ολα ενταξει?Οχι.Μπορει να βαλαμε τις ρυθμισεις αλλα δεν ενεργοποιησαμε την υπηρεσια (οπως και στα siemens που ειχαμε τις ρυθμισεις αλλα δεν ηταν ενεργοποιημενο το mms).Οποτε στελνουμε ενα μηνυμα (στο 1651) mms ,περιμενουμε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια και ειμαστε ετοιμοι. Δηλαδη το mms σκετο ενεργοποιει την υπηρεσια mms,ενω το mms n/e ενεργοποιει και στελνει ταυτοχρονα τις ρυθμισεις για nokia και ericsson αντιστοιχα. Σημειωση:το mms μπορει να σταλει/ληφθει και μεσω csd.Η χρεωση αποστολης και ληψης (δωρεαν η ληψη με gprs) ειναι η ιδια αλλα νομιζω προσθετεται και η χρονοχρεωση του csd που ειναι 0.003 ευρω το δευτερολεπτο. Ελπιζω να ξεκαθαρισα καπως την κατασταση. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Εγω τα έκανα ολα αυτά και ήρθαν 2 μηνύματα επιβεβαίωσης ενεργοποίησης μετα απο 2 ώρες. Πώς μπαίνω στο Mycosmos View ρε παιδιά; Παω Μενου-Υπηρεσίες και μεσα έχει κατι ΜΜΣ-GPRS επάνω,μετά Cosmote και μετα MMS album και σε κανένα δε συνδέεται και μήνυμα σφάλματος για το GPRS. Πάω ρυθμίσεις αλλάζω το ΜΜS-GPRS σε Cosmote-gprs αλλά σκ@τ@. Το ιδιο μήνυμα βγάζει. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ αυτο το βλαμμένο το Mycosmos view; Έχω Νokia 3650. Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tronik Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Ulticool Εγω τα έκανα ολα αυτά και ήρθαν 2 μηνύματα επιβεβαίωσης ενεργοποίησης μετα απο 2 ώρες. Πώς μπαίνω στο Mycosmos View ρε παιδιά; Παω Μενου-Υπηρεσίες και μεσα έχει κατι ΜΜΣ-GPRS επάνω,μετά Cosmote και μετα MMS album και σε κανένα δε συνδέεται και μήνυμα σφάλματος για το GPRS. Πάω ρυθμίσεις αλλάζω το ΜΜS-GPRS σε Cosmote-gprs αλλά σκ@τ@. Το ιδιο μήνυμα βγάζει. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ αυτο το βλαμμένο το Mycosmos view; Έχω Νokia 3650. Δες από το Εργαλεία-Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Σημεία Πρόσβασης ποιό από τα σημεία πρόσβασης έχει σαν "όνομα σημείου πρόσβασης" = wap ,IP=10.10.10.10 και αρχ.σελίδα http://wap.mycosmos.gr Επέλεξε αυτό σαν Προεπιλ.Σημείο Πρόσβασης στον wap browser. Λογικά θα δουλέψει Παράθεση ...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Η επίσημη παρουσίαση του 3G δικτύου της Cosmote είναι προ των πυλών! Ζωντανή επίδειξη 3G Video Call με κινητά LG και τον Κώστα Κεντέρη στο περίπτερο 8 στην ΔΕΘ. Με video walls κ.α. Περισσότερα στις 6/9/03 όπου είναι και η επίσημη έναρξη της ΔΕΘ (να κανονίσουμε κανα meeting να γνωριστούμε κιόλας?) Σήμερα το είδα και με τα μάτια μου! Αποκλείεται να μην έχει εμπορική επιτυχία αυτή παιδιά! Εγώ καταενθουσιάστηκα!!!! :blink: :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Τυχερέ! Μακάρι να μπορούσα να ανέβω... Μετέδωσέ μας και άλλα νέα όποτε βρίσκεις χρόνο! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Παιδιά, ΚΑΜΙΑ σχέση με ότι εντυπώσεις έχουμε σχηματίσει από όσα έχουμε διαβάσει/μάθει/ακούσει. Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό το συναίσθημα να βλέπεις την εικόνα και να ακούς τον συνομιλητή σου μέσα από ένα πραγματάκι που χωρά στην χούφτα σου! Χωρίς καλώδια, λες κι έρχεται από το πουθενά! Εμένα με συνάρπασε! Το δε LG μοιαζει πολύ με το V200 (folded type κινητό). Η κάμερα βρίσκεται στη μέση του κινητού, εκεί που είναι ο "μεντεσές". Ασημί χρώμα, λίγο χοντρό όταν κλείνει (θα έλεγα). Αφού σχηματίσεις τον αριθμό του καλούμενου συνδρομητή, έχεις δυο διαφορετικά κουμπία να πατήσεις: με το ένα κάνεις voice call, ενώ με το άλλο video call (το 'χαμε στο χωριό μας αυτό? :blink: :p ). Η δε οθόνη πολύ ικανοποιητική. Το μεγαλύτερό μέρος της καταλαμβάνει το frame που δείχνει τον συνομιλητή σου, ενώ ένα πολύ μικρότερο frame κάτω δεξιά, σου κάνει preview την εικόνα που στέλνεις εσύ (προφανώς για να βλέπεις τι στέλνεις και αναλόγως να ρυθμίζεις την κάμερα). Όλα αυτά σε real time φυσικά. Η ανοιχτή ακρόασή του είναι πολύ καλή, αλλά παίζει και hands-free. Εξαιρετική απόδοση εικόνας, περι τα 15 fps την έκοψα (μην αρχίσετε τα σχόλια, για τεχνολογία που είναι στην αρχή, είναι πολύ ικανοποιητικά, έ?). Παιδιά: άλλο να σας τα λέω, κι άλλο να το έχετε στο χέρι σας και να το ζείτε!!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tronik Δες από το Εργαλεία-Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Σημεία Πρόσβασης ποιό από τα σημεία πρόσβασης έχει σαν "όνομα σημείου πρόσβασης" = wap ,IP=10.10.10.10 και αρχ.σελίδα http://wap.mycosmos.gr Επέλεξε αυτό σαν Προεπιλ.Σημείο Πρόσβασης στον wap browser. Λογικά θα δουλέψει Ναι έκανα ότι είπες και ήταν αυτό το Cosmote-gprs όμως οταν πήγα να συνδεθώ έγραψε: GPRS δεν διατίθεται. GPRS ελέγξτε τις υπηρεσίες δικτύου. Εχω what's up αν αυτό παίζει ρόλο αλλά γιατί να μη μπορώ να δω το Mycosmos view; Sorry για την εκτός θέματος έκβαση της συζήτησης! :) Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Έχεις καμια "ζουμερή" πληροφορία περί πότε θα παίξει στην Ελλάδα κτλ :whistle: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tronik Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Χωρίς καλώδια, λες κι έρχεται από το πουθενά! Εμένα με συνάρπασε! Παιδιά: άλλο να σας τα λέω, κι άλλο να το έχετε στο χέρι σας και να το ζείτε!!! Τυχεροί εσείς εκεί στο Σαλόνικα! ;) Παράθεση ...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts