Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είναι απόλυτα λογικό, δεν μπορείς να τα μεταφέρεις αφού δεν μπορείς να κάνεις χρήση του καρτοκινητού wind ενώ πλήρωσες τα χρήματα στην cosmote!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Να παραθέσω και εγώ τη γνώμη μου για το ebill της cosmote.

Το οτι δεν σου δείχνει online την τρέχουσα χρέωση σου είναι κακό. Και εγώ περίμενα να βλέπω το λογαριασμό μου και τη χρέωση μου εκείνη τη στιγμή , όπως ισχύει αντίστοιχα για την Voip τηλεφωνία που έχω μέσω της HOL, που με το που κλείνω το τηλέφωνο και πατάω refresh, μου δείχνει πόσο έχω χρεωθεί για το τηλεφώνημα που μόλις έκανα.

Κατι τέτοιο δεν ισχύει στην cosmote.

Όμως στο ebill της cosmote έχει ενδιαφέροντα στατιστικά για το λογαριασμό σου, όπως πόσα sms έχεις στείλει το μήνα, σε ποιούς αριθμούς έχεις στείλει τα περισσότερα sms, ποιούς αριθμούς έχεις καλέσει περισσότερο και πόσο χρόνο έχεις μιλήσει με συγκεκριμένους αριθμούς καθώς και άλλα στατιστικά τα οποία μπορεί να σε διευκολύνουν στο να αλλάξεις πρόγραμμα χρήσης ή να βάλεις κάποιο πακέτο sms (για να πληρώνεις φθηνότερα) ή για να δείς ποιά τηλέφωνα καλέις περισσότερο και να τα βάλεις σε κάποιο πακέτο για να μιλάς με αυτά τα νούμερα δωρεάν .

ΠΡΟΣΟΧΗ μην επιχειρήσετε να αλλάξετε κωδικό πρόσβασης και βάλετε ελληνικούς χαρακτήρες (την πάτησα κατα λάθος) και δεινοπάθησα μέχρι να διορθωθεί (2 εβδομάδες) γιατί ενώ έλεγα στην εξυπηρέτηση πελατών το πρόβλημα και ζητούσα να κάνουν reset το password , εκείνοι μου έστελναν πάλι το ίδο password (λές και τους ζητούσα να μου κάνουν υπενθύμιση κωδικού). Αυτό έγινε 6 φορές μέχρι όντως να μου κάνουν reset.

Πάντως αν και όχι real time είναι καλή υπηρεσία.

Σορρυ για τη μακρυγορία

stonebug... :!:

https://www.stonebug.gr

Ενεργοποίηση φραγής για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις:

Σε κατάσταση αναμονής θα πληκτρολογήσεις

*35* Κωδικός φραγής(1234) # και το πλήκτρο κλήσης(το πράσσινο).

Γαι έλεγχο κατάστασης

*#35# και το πλήκτρο κλήσης.

Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις την φραγή και από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, όμως και στους δύο κωδικούς που έβαλα, το τηλέφωνο μου εμφάνισε "Το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε".

Λες να φταίει η συσκευή; έχω το 2300

Αυτά...

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, όμως και στους δύο κωδικούς που έβαλα, το τηλέφωνο μου εμφάνισε "Το αίτημα δεν ολοκληρώθηκε".

Λες να φταίει η συσκευή; έχω το 2300

Αν δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις με τους κωδικούς, τοτε ψάξε την υπηρεσία φραγής κλήσεων στο μενού του τηλεφώνου σου. Λογικά η ακολουθία είναι Μενού->Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις ασφαλείας->Υπηρεσία φραγής κλήσεων->Εισερχόμενες κλήσεις->Ενεργοποίηση. Θα σου ζητήσει τον κωδικό φραγής που ο προεπιλεγμένος είναι ο 1234.

Αν πάλι δεν ολοκληρωθεί το αίτημα, τότε καλύτερα επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Υ.Γ. Για να γίνει ενεργοποίηση της φραγής κλήσεων, θα πρέπει να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 0,15Ε.

Στα WAP και i-mode portals της COSMOTE υπάρχει η δυνατότητα αγορά ς των υπηρεσιών Supersport Mobile. Προσφέρονται τα γκολ και στιγμιότυπα του πρωταλήματος σε μορφή download και streaming. Όποιος ενδιαφέρεται υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες στο site http://www.supersport.gr/mobile ή μπορεί να στείλει μύνημα στο 4265 τη λέξη goal για να πάει στο menu επιλογής. Θα χρειαστεί να έχετε ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις WAP για να συνδεθείτε.

Eas75

Ο λόγος για όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν και τις ενέργειες που κάνει η COSMOTE ομού με τον ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα:

1. Πλήρης συγχώνευση με τον μπαμπά ΟΤΕ (με απόσυρση των μετοχών της από το Χρηματιστήριο)

2. Ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας (ίσως μέσω της επωνυμίας OTE All in One αλλά ίσως και κάτι παράλληλο)

3. Φήμες για νέο μενού υπηρεσιών (!)

4. Αναζήτηση νέας εταιρίας που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαφημιστική καμπάνια του Ομίλου ΟΤΕ (OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εταιρίες του εξωτερικού όπως GLOBUL, COSMOTE ROMANIA κλπ.). Η διακήρυξη εδώ: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L101_prok_prom

5. Φήμες (από τα παλιά) για μετονομασία όλων των θυγατρικών της COSMOTE από τα ονόματά τους σε COSMOTE

6. Και κάτι για ανακαινίσεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ (καλά αυτό τώρα παίζει να είναι και καμιά φαντασίωση υπαλλήλου, αλλά το αναφέρω)...

Έχουμε κάποια πληροφορία (επικύρωση/διάψευση) για τα παραπάνω (ή για κάτι ακόμη);

Οι i-mode συσκευές έχουν σταματήσει και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για κάτι καινούριο προς το παρόν. Όλο και κάτι σημαίνει αυτό.

Όσο για την ονομασία, όντως ισχύει. Τα καταστήματα 'Γερμανός' θα κρατήσουν για λίγο ακόμα το όνομα και μετά θα γίνει η αλλαγή (σε λιγότερο από 2 χρόνια).

Ο λόγος για όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν και τις ενέργειες που κάνει η COSMOTE ομού με τον ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα:

1. Πλήρης συγχώνευση με τον μπαμπά ΟΤΕ (με απόσυρση των μετοχών της από το Χρηματιστήριο)

2. Ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας (ίσως μέσω της επωνυμίας OTE All in One αλλά ίσως και κάτι παράλληλο)

4. Αναζήτηση νέας εταιρίας που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαφημιστική καμπάνια του Ομίλου ΟΤΕ (OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και εταιρίες του εξωτερικού όπως GLOBUL, COSMOTE ROMANIA κλπ.). Η διακήρυξη εδώ: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L101_prok_prom

5. Φήμες (από τα παλιά) για μετονομασία όλων των θυγατρικών της COSMOTE από τα ονόματά τους σε COSMOTE

6. Και κάτι για ανακαινίσεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ (καλά αυτό τώρα παίζει να είναι και καμιά φαντασίωση υπαλλήλου, αλλά το αναφέρω)...

Έχουμε κάποια πληροφορία (επικύρωση/διάψευση) για τα παραπάνω (ή για κάτι ακόμη);

Να το έβλεπα και να μην το πίστευα!:P

Συγκεκριμένα:

ελπιζω να πνεύσει ενας αέρας ανανεώσης γιατι παντα ακολουθει τις ελεξεις..το μεγαλυτερο πρόβλημμα ειναι μη ενημερωση υπολοίπου..ΠΟΤΕ Επιτελους θα τη δώσουν?

όσο για το νέο μενου υπάρχει η είδηση στο http://www.weeklytelecom.gr/#cat3

νεο velti omeno μενου :p

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ε, καλά... γνωστή η ταχύτητα απόκρισης της Cosmote!

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι το μενού θα είναι καλό και βασικά ας ελπίσουμε ότι "μενού" σημαίνει και κάποιο καλό πακέτο τιμολόγησης για το mobile internet, τύπου wind plus non-stop το οποίο να περιλαμβάνει και μια συνεργασία π.χ. με youtube ώστε να μην υπάρχει περιορισμός όγκου στα βιντεάκια που βλέπεις!

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τελευταία αλλά τουλάχιστον καλή! (Γιατί ναι μεν η wind σκίζει στο mobile internet με το wind plus non stop αλλά η vodafone είναι απλά αστεία...)

Ε, καλά... γνωστή η ταχύτητα απόκρισης της Cosmote!

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι το μενού θα είναι καλό και βασικά ας ελπίσουμε ότι "μενού" σημαίνει και κάποιο καλό πακέτο τιμολόγησης για το mobile internet, τύπου wind plus non-stop το οποίο να περιλαμβάνει και μια συνεργασία π.χ. με youtube ώστε να μην υπάρχει περιορισμός όγκου στα βιντεάκια που βλέπεις!

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τελευταία αλλά τουλάχιστον καλή! (Γιατί ναι μεν η wind σκίζει στο mobile internet με το wind plus non stop αλλά η vodafone είναι απλά αστεία...)

Αν και πάντα αργεί, συνήθως κάνει τη διαφορά. Αν με ρωτάς από τιμολογιακής άποψης θα σκίσει... Σε αυτό που την φοβάμαι λίγο είναι στην αισθητική και την "ονοματολογία"... Γιατί η αλήθεια είναι ότι η COSMOTE έχει μαλώσει με την αισθητική εδώ και χρόνια...

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ WAP PORTAL ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ** ΤΟ WEB PORTAL... Είναι εξίσου σημαντικό... Το καλύτερο θα ήταν να έκανε το WΕΒ και να το μετέφερε και στην WAP εκδοχή του... Αλλά που...

Το πιο ενδιαφέρον θα ήταν να βλέπαμε μια υλοποίηση αντίστοιχη του vodafone σταθερά, δηλ. σταθερό αριθμό που να συνδέεται με το κινητό σου κτλ. Αλλά θα... χαλάσει ο ανταγωνισμός λέει η Ε.Ε.Τ.Τ., το οποίο μεταφράζεται σε "άσε τη vodafone να βγάλει όσα μπορεί", γιατί αν έδινε το ίδιο και η κοσμοτέ η επιλογή θα ήταν μάλλον προφανής!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Το πιο ενδιαφέρον θα ήταν να βλέπαμε μια υλοποίηση αντίστοιχη του vodafone σταθερά, δηλ. σταθερό αριθμό που να συνδέεται με το κινητό σου κτλ. Αλλά θα... χαλάσει ο ανταγωνισμός λέει η Ε.Ε.Τ.Τ., το οποίο μεταφράζεται σε "άσε τη vodafone να βγάλει όσα μπορεί", γιατί αν έδινε το ίδιο και η κοσμοτέ η επιλογή θα ήταν μάλλον προφανής!

COSMOTE ONEphone. Αυτό τι είναι; Πράσινο Vodafone για σταθερά...

COSMOTE ONEphone. Αυτό τι είναι; Πράσινο Vodafone για σταθερά...

Δεν έχει σταθερό αριθμό για εισερχόμενες όμως αυτό...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν έχει σταθερό αριθμό για εισερχόμενες όμως αυτό...

Γιατι θα αφησει ο ΟΤΕ την Cosmote να του παρει πελατες και να χασει το παγιο?

Ειμαστε ρεαλιστες?

Γιατι θα αφησει ο ΟΤΕ την Cosmote να του παρει πελατες και να χασει το παγιο?

Ειμαστε ρεαλιστες?

Όταν θα είναι η ίδια εταιρεία οι τώρα 2 ξεχωριστές πολύ άνετα θα το δώσει... Ακόμα και τώρα είναι καλύτερα να παίρνει τους πελάτες που φεύγουν από τον ΟΤΕ η κοσμοτέ παρά η βόδιφον... Αλλά είπαμε, η αντικειμενική ΕΕΤΤ θέλει να αφήσει τη βόδιφον να φάει όσο περισσότερο μπορεί...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

DocNick αν εχεις smartphone βαλε _ΑΥΤΟ_ και θα ξενοιασεις μια για παντα ;)

http://efficasoft.com/smartblock/smartblock_ss_main.gif

πολύ καλό προγραμματάκι! :) Το μόνο "κακό" είναι ότι στο δικό μου smartphone (QTEK8500) "προλαβαίνει" να χτυπήσει πριν το βγάλει κατελειμένο :cool:

Αν δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις με τους κωδικούς, τοτε ψάξε την υπηρεσία φραγής κλήσεων στο μενού του τηλεφώνου σου. Λογικά η ακολουθία είναι Μενού->Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις ασφαλείας->Υπηρεσία φραγής κλήσεων->Εισερχόμενες κλήσεις->Ενεργοποίηση. Θα σου ζητήσει τον κωδικό φραγής που ο προεπιλεγμένος είναι ο 1234.

Αν πάλι δεν ολοκληρωθεί το αίτημα, τότε καλύτερα επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Υ.Γ. Για να γίνει ενεργοποίηση της φραγής κλήσεων, θα πρέπει να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 0,15Ε.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Αυτά...

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned