Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που τώρα τελευταία το παρατηρώ πολύ σε αρκετούς χρήστες!!

Φαντάζομαι ότι στην whats up υπάρχει η δυνατότητα πλοήγησης στο internet!

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα!!

1ον, πόση είναι η χρέωση???(θα ήταν πιο κατατοπιστικό αν θα μπορούσατε να μου τα αναλύσατε σε χρονικό όριο και όχι σε BYTES!!)

2ον, ξέρω ότι αν έχεις i-mode κινητό έχεις και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς και το messenger!!Σε άλλες συσκευές σου παρέχεται πια αυτή η δυνατότητα έστω με κάποιο προγραμματάκι και αν ναι με ποιό???

Υ.Γ.Μιλάω πάντα για whats up καρτοκινητή και το μοντέλο του κινητού μου k750i!!

Ευχαριστώ!!:!:

Υπάρχουν handsfree για το NEC343i στα αποκλειστικά καταστήματα Cosmote, αγόρασα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Σε ποιό κατάστημα Cosmote (όχι ΟΤΕ) πήγες και δεν βρήκες ?

2ον, ξέρω ότι αν έχεις i-mode κινητό έχεις και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς και το messenger!!Σε άλλες συσκευές σου παρέχεται πια αυτή η δυνατότητα έστω με κάποιο προγραμματάκι και αν ναι με ποιό???

με μια αναζητηση και σε αυτο το site θα βρεις καμια 15αρια εφαρμογες για το κινιτο σου...εγω τουλαχιστον για το w800 εχω βρει μπολικες...

1ον, πόση είναι η χρέωση???(θα ήταν πιο κατατοπιστικό αν θα μπορούσατε να μου τα αναλύσατε σε χρονικό όριο και όχι σε BYTES!!)
το καλυτερο ειναι να κανεις ενα τηλεφ. στο κεντρο εξυπ. πελατων σου...

ειχα παλια whats up και αν θυμαμαι καλα δεν ειναι με χρονοχρεωση αλλα και ουτε με ογκοχρεωση...ειναι ενα στανταρ ποσο (καπου στα 0,40) για καθε φορα που μπαινεις μεσα...για την κοσμοτε δεν περνο και ορκο αλλα αυτο γινεται στανταρ στην τιμ...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

DocNick αν εχεις smartphone βαλε _ΑΥΤΟ_ και θα ξενοιασεις μια για παντα ;)

http://efficasoft.com/smartblock/smartblock_ss_main.gif

Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!».

Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή».

Πρέπει να πω ένα μπράβο στην COSMOTE:

http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Stock&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP060&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP062&portlet_66_8_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowStockHandsets&_windowLabel=portlet_66_8

Έβγαλε stock κινητά σε απίστευτα χαμηλές τιμές! Εγώ πάντως πρώτη φορά το βλέπω αυτό...

Μπορώ να πάρω αυτά τα κινητά με επιδότηση;

Μπααααα... Όταν πας στο "αγόρασέ το" δεν βγάζει τιμές για συμβόλαια. Βγάζει κατ'ευθείαν την τελική τιμή...

Γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας online;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ε κάτσε όπου να ναι θα το δούμε κι αυτό... Το έβγαλε η Vodafone και δεν θα το βγάλει η COSMOTE; Αν είναι ποτέ δυνατόν! Υπάρχει κάτι που δεν το αντιγράφει η COSMOTE; :p

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ (Δυστυχώς).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ

Και ούτε την ανανέωση online βλέπω να την βγάζει έγκαιρα..

Αν πάρουμε σαν παράδειγμα το e-bill .....

Samsung S21 Ultra

Στο λεπτό ανά λεπτό μια χαρά απάντησε όμως κατ'ευθείαν... Στον ιστοχώρο πάντως η COSMOTE έχει ένα θέμα... Το site είναι ψιλοχάλια... Αφήστε που δεν το ανανεώνουν και συχνά...

Εγώ έχω Cosmote, what's up για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, και έχω παρεμφερές πρόβλημα με τον HIT. Αρκετές φορές δε μου έρχεται η αναφορά παράδοσης και πρέπει εγώ να κάνω μια αναπάντητη για να μου έρθει η αναφορά και το μήνυμα-απάντηση. Επιπλέον γίνεται και το εξής κορυφαίο: Στέλνω μήνυμα σε κάποιον και μου έρχεται κανονικά η απάντηση και του απαντάω κι εγώ κανονικότατα. Πάω μετά να ξαναδώ το μήνυμα που μου έστειλε και μου εμφανίζεται ένα μήνυμα σαλάτα! Μέχρι τη μέση είναι κανονικά το μήνυμα το τωρινό, σταματάει σε κάποιο σημείο και συνεχίζει μ'ένα μήνυμα, από τη μέση κι αυτό, που μου'χε στείλει το ίδιο πρόσωπο πριν 2 μήνες πχ :blink: :wacko: Οπότε στα στοιχεία του μηνύματος γράφει πχ "στάλθηκε 15 Φλεβάρη, ελήφθη και απάντησε 3 Δεκεμβρίου :wacko: Και κάνα 2 φορές έχει τύχει να μου στείλουν μήνυμα, μετά πάω να το ξαναδιαβάσω και έχει χαθεί χωρίς εγώ να το διαγράψω. Και μετά ξαναεμφανίζεται το μήνυμα αλλά με άλλο αποστολέα...! Καμιά λογική εξήγηση ;:confused: Εγώ το'χω αποδώσει στ'ότι μάλλον έχω κινητό με προσωπικότητα :lol: :p
It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is...

Ναι...μάλλον...:lol:

Εγώ πάντως 4 χρόνια που έχω what's up οι μόνες φορές που έχω δει κάτι τέτοια ( ναι τα έχω δει..) είναι περιόδοι που υπάρχει φόρτο στο δίκτυο,π.χ. παραμονές μεγάλων ημερών (πρωτοχρονιά ) που στέλνουν πολλοί.

no sig...

ομοιοπαθης ειμαι κι εγω, ειδικα παλιοτερα.

τωρα το μονο προβλημα ειναι αυτο με τις αναφορες.. ειτε δεν ερχονται εγκαιρα, ειτε δεν πανε τα μηνυματα εγκαιρα, ειτε μου στελνουν μηνυμα και το λαμβανω μετα απο καποιες ωρες. Εχω προγραμμα συμβολαιου

ειχα παρομοιο θεμα..

ειχα t39/t68 τωρα t610..

ΟΛΑ εχουν πολυ καλη

white list..

κανεις 1-10 ομαδες..

εχεις 7 προφιλ..

σε καθε προφιλ

βαζεις ποιες ομαδες

θελεις να σε καλουν

δλδ.το πολυ 10..

η καθε ομαδα

παιρνει εως 15 αριθμους..

(μεσω του ονοματος..)

συνολο 150 αριθμοι,

οποτε βρηκα την

ησυχια μου..

και αυτος λογος που

λατρευω τα ///..

πχ

εχεις ομαδα

εργασια

και στο προφιλ δουλεια

επιτρεπεις απο την

ομαδα εργασια,..

το μονο που κανεις

μετα πας στις ομαδες

και βαζεις/ βγαζεις

απο το εργασια

αυτους που θελεις..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Πριν 2,5 μηνες εκανα νεο συμβολαιο cosmote χωρις να παρω επιδοτηση συσκευης προκειμενου να μην υπογραψω 12μηνη υποχρεωτικη παραμονη στην εταιρεια.

Σημερα επικοινωνησα μαζι τους για να τους ρωτησω εαν μπορω πλεον να δεσμευτω για 12 μηνες και να παρω επιδοτηση συσκευης (αν και δεν εχει σημασια τους ανεφερα οτι ειχα σκοπο να ανεβασω και το προγραμμα ομιλιας).

Η απαντηση ηταν η εξης :

"Αναφορικά με τη δυνατότητα ανανέωσης σύμβασης για τη σύνδεση σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή μπορεί να εξεταστεί μετά την συμπλήρωση 12 μηνών από την αρχική ενεργοποίηση που πραγματοποιήσατε στις 18-01-2007."

Παρακατω παραθετω τη δικη μου απαντηση, η οποια μαλλον λιγο τους ενδιαφερει καθως κανεις δε μπηκε στον κοπο να επικοινωνησει ξανα μαζι μου :

"Απο τη στιγμη που ΔΕΝ εχω παρει επιδοτηση απο εσας και ΔΕΝ δεσμευομαι με 12μηνη συμβαση, οταν μου λετε οτι πρεπει να περιμενω 12 μηνες προκειμενου να δεσμευτω και να μπορω να παρω επιδοτηση (παραλληλα θα μπω σε μεγαλυτερο προγραμμα ομιλιας), ειναι σα να μου υποδεικνυετε να παω με φορητοτητα σε αλλη εταιρεια.

Θα παρακαλουσα να μεταφερει καποιος στους υπευθυνους σας τα παραπονα μου γι'αυτη την παραλογη πολιτικη της εταιρειας σας και τον ευκολο τροπο που μας στελνετε στον ανταγωνισμο σας, ο οποιος ανεκαθεν εξαλλου ηταν πιο ευελικτος με τους πελατες του."

Πριν 2,5 μηνες εκανα νεο συμβολαιο cosmote χωρις να παρω επιδοτηση συσκευης προκειμενου να μην υπογραψω 12μηνη υποχρεωτικη παραμονη στην εταιρεια.

Σημερα επικοινωνησα μαζι τους για να τους ρωτησω εαν μπορω πλεον να δεσμευτω για 12 μηνες και να παρω επιδοτηση συσκευης (αν και δεν εχει σημασια τους ανεφερα οτι ειχα σκοπο να ανεβασω και το προγραμμα ομιλιας).

Η απαντηση ηταν η εξης :

"Αναφορικά με τη δυνατότητα ανανέωσης σύμβασης για τη σύνδεση σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή μπορεί να εξεταστεί μετά την συμπλήρωση 12 μηνών από την αρχική ενεργοποίηση που πραγματοποιήσατε στις 18-01-2007."

Παρακατω παραθετω τη δικη μου απαντηση, η οποια μαλλον λιγο τους ενδιαφερει καθως κανεις δε μπηκε στον κοπο να επικοινωνησει ξανα μαζι μου :

"Απο τη στιγμη που ΔΕΝ εχω παρει επιδοτηση απο εσας και ΔΕΝ δεσμευομαι με 12μηνη συμβαση, οταν μου λετε οτι πρεπει να περιμενω 12 μηνες προκειμενου να δεσμευτω και να μπορω να παρω επιδοτηση (παραλληλα θα μπω σε μεγαλυτερο προγραμμα ομιλιας), ειναι σα να μου υποδεικνυετε να παω με φορητοτητα σε αλλη εταιρεια.

Θα παρακαλουσα να μεταφερει καποιος στους υπευθυνους σας τα παραπονα μου γι'αυτη την παραλογη πολιτικη της εταιρειας σας και τον ευκολο τροπο που μας στελνετε στον ανταγωνισμο σας, ο οποιος ανεκαθεν εξαλλου ηταν πιο ευελικτος με τους πελατες του."

Δεν νομιζω να το κανει μονο η Cosmote.

Πάρε τηλέφωνο την ΕΕΤΤ στο 2106151000 και κάνε τους καταγγελία. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σε δεσμεύσουν :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Πάρε τηλέφωνο την ΕΕΤΤ στο 2106151000 και κάνε τους καταγγελία. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σε δεσμεύσουν :)

Μα δεν τον δέσμευσαν! Του είπαν απλώς ότι δεν μπορεί να πάρει επιδότηση τώρα αφού δεν την πήρε στην αρχή! Η καταγγελία τι θα λέει;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned