Datum Processor Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Όντως μετά απο αυτό έγινε. Πριν την αλλαγή είχα what's up σαν 2ο νούμερο και δεν το έκανε ΠΟΤΕ αυτό... Μετά που είχα σαν κύριο το βάτραχο, απο τότε που μπήκε η ενημέρωση κλήσεων(πριν δεν είχε) άρχισαν τα τραβήγματα....... Τέλος πάντων για να μην επαναλαμβανόμαστε, αν κάποιος που δουλεύει στην Cote και έχει την καλή διάθεση ας μας εξηγήσει γιατί και μέχρι πότε...:worry: :cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Αν το profile σου είναι για 120 δεν σου κάνει το καρτοσυμβόλαιο . Με το ακρτοσυμβόλαιο 20 μιλάς περίπου 71 λεπτά τον μήνα μετά πληρώνεις περισσότερα. Άρα το 120 είναι η σωστή επιλογή . Θα έπρεπε να πάρεις το ακρτοσυμβόλαιο μόνο αν δεν έχεις σταθερή κατανάλωση ανά μήνα . Στο ακρτοσυμβόλαιο δίνεις 20 ευρώ τον μήνα αλλά δεν χρειάζετε να τα καταναλώσεις . Μπορέις να τα αφήσεις για επόμενους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Στο καρτοσυμβόλαιο σου βάζει η Κοσμοτέ "κάρτα" κάθε μήνα ανάλογα με το καρτοσυμβόλαιο που έχεις και μετά όταν σου τελειώσει ο χρόνος για να μιλήσεις επιπλέον πρέπει να πάρεις κάρτες της Κοσμοτέ από το περίπτερο. Αυτό σημαίνει οτι θα σου έρχεται λογιαριασμός σπίτι σου με σταθερό ποσό... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Η cosmote διαθέτει πλέον και την Υπηρεσία Business e-care για τους εταιρικούς της πελάτες. On line εγγραφή εδώ Είσοδος στην υπηρεσία εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 σκεφτομαι κ εγω για καρτοσυμβολαιο..μεχρι τωρα ειχα συμβολαιο συνεχως με την vodafone τωρα λεω να παω cosmote αλλα το σκεφτομαι.. δεν ξερω αν τελικα θα ειναι σωστη επιλογη.. θελω να εχω free χρονο πχ ενα διωρο τον μηνα αλλα θελω κ sms..καποιους μηνες ξοδευω περισσοτερα μηνυματα αλλους ομιλια..οποτε σκεφτομαι μηπως το καρτοσυμβολαιο της cosmote ειναι καλη περιπτωση ή καποιο προγραμμα της tim τα flex κτλ.. τι λετε??μηπως δεν συμφερουν αυτα τα καρτοσυμβολαια?/καλυτερα συνδεση κανονική??ουφ ουφ πολυ μπερδεμα Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το ΤΙΜ flexy νομιζω ειναι καλη επιλογη για εσενα. Για το καρτοσυμβολαιο δε ξερω, δεν εχω ασχοληθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 tnks :) Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Και που αποσκοπει αυτο; να σας πω εγω,για να σε εχει η εταιρεια απο κοντα,ειναι ολα στο κολπο για να εξαληφθει καποια στιγμη η ανωνυμια των καρτοκινητων,νομιζω οτι το προγραμμα ειναι μουφα γιατι δε νομιζω οτι διαφερει σε κατι απο ενα καρτοκινητο εκτος απο την παραπανω απαντηση που εδωσα,ολα τα υπολοιπα που εχει ειναι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Ασε που αν κανεις καρτοσυμβολαιο..και θες να αλλαξεις προγραμμα(πχ κοσμοτε 120) πρεπει να περιμενεις ενα χρονο για να γινει,δηλαδη να τελειωσει το συμβολαιο σου. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ενα χρονο??αλλο αυτο παλι...! παντως της τιμ ta flex μου ακουγονται καλυτερα..δεν ξερω... Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ενα χρονο??αλλο αυτο παλι...! παντως της τιμ ta flex μου ακουγονται καλυτερα..δεν ξερω... οντως για φλεξυ εισαι. δες το λιγο καλυτερα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ισχύει και για Μάρτη ή τέλος?? Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Τελος η προσφορα. Εκτος αν βγαλουν καμια παραταση που δεν το νομιζω. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Πάρα πολύ καλή υπηρεσία. Ανέλπιστη για COSMOTE καταργεί πληρως την γραφιοκρατεία κλπ. Σίγουρα ένα μπράβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Στειλτο με Email αυτο που λες στην ΤΙΜ και ισως να το λαβουν σοβαρα υποψιν! Τελικά τους ενημέρωσα γραπτώς.Ενδιαφέρομαι να δω κατά πόσο θα τους απασχολήσει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Απορώ γιατί η ΤΙΜ περιμενει την επίσημη ημερομηνία διακοπής συνεργασίας ,όπως είχε παλαιότερα ανακοινωθεί, και δε διακόπτει άμεσα την συνεργασία:!: Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο...ειδικα οταν το μικρο ψαρι ειναι ΚΑΙ ηλιθιο....:lol: :lol: :lol: ..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Kαι σε κανα χρονο βλεπω να γινονται αποκλειστικα καταστηματα cosmote , θα γινουν πρασινα ολα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα :mad: [EDIT] μάλλον εμάς. 4 Τηλέφωνα cosmote, μόνο ειδοποιήσεις για καινούρια παιχνίδια παίρνουμε... Για mms τίποτα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα :mad: [EDIT] μάλλον εμάς. 4 Τηλέφωνα cosmote, μόνο ειδοποιήσεις για καινούρια παιχνίδια παίρνουμε... Για mms τίποτα. με έχει τελειώσει η προσφορά! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Μετά την αγορά της Γερμανός από την cosmote η προώθηση και προβολή πλέον της τελευταίας στα καταστήματα αυτά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Σήμερα πήγα να πληρώσω το λογαριασμό της ΤΙΜ(200ευρώ) σε Γερμανό στο Βόλο και η υπάλληλος με ρώτησε σε ποιο πρόγραμμα είμαι(και έχω υψηλό λογαριασμό),αν είμαι ευχαριστημένος από την εταιρεία και γιατί δεν κάνω μια φορητότητα στην Cosmote που όπως με διαβεβαίωσε "έχει καλύτερο σήμα και χρεώσεις"!!! Απορώ γιατί η ΤΙΜ περιμενει την επίσημη ημερομηνία διακοπής συνεργασίας ,όπως είχε παλαιότερα ανακοινωθεί, και δε διακόπτει άμεσα την συνεργασία:!:Και λογικό είναι να κάνουν έτσι στο Γερμανό αφού είναι εταιρεία του ομίλου Οτέ. Εγώ πάλι θυμάμαι ότι στο Γερμανό προ πολλών ετών, όταν ήταν Cosmote και Telestet, ήταν ξεκάθαρη η γραμμή να προσανατολίζουν τους αδαείς πελάτες στην δεύτερη, επικαλούμενοι καλύτερες χρεώσεις κτλ. Και επειδή παρακολουθούσα πάντα τις χρεώσεις, ειδικά εκείνη την εποχή η Cote ήταν μακράν φθηνότερη τόσο σε συμβόλαια όσο και σε καρτοκινητή. Τότε όμως ο Γερμανός ήταν κύρια αλυσίδα προώθησης της Τελεστέτ. Συνεπώς, μη σου κάνει εντύπωση. Εξάλλου το συμβόλαιο συνεργασίας Tim-Γερμανού λήγει 1η Μαΐου 2007. Από κει και μετά το δίκτυο γίνεται full πράσινο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία: 1)Υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με τον λογαριασμό που μου έρχεται κάθε μήνα σπίτι;Δηλαδή,μου παρέχεται κάτι επιπλέον αν βλέπω τον αναλυτικό λογαριασμό από το ίντερνετ; 2)Το σύστημα κρατάει αρχείο από την αναλυτική κατάσταση των προηγούμενων μηνών; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία: 1)Υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με τον λογαριασμό που μου έρχεται κάθε μήνα σπίτι;Δηλαδή,μου παρέχεται κάτι επιπλέον αν βλέπω τον αναλυτικό λογαριασμό από το ίντερνετ; 2)Το σύστημα κρατάει αρχείο από την αναλυτική κατάσταση των προηγούμενων μηνών; 1) Μπορείς να δεις στατιστικά στοιχεία, πού μίλησες πιο πολύ και πολλά άλλα. Εχεις καλύτερη άποψη για το που έκανες κλήσεις/μηνύματα και πιο γρήγορα. 2) 4 μήνες. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Τελικά τους ενημέρωσα γραπτώς.Ενδιαφέρομαι να δω κατά πόσο θα τους απασχολήσει το θέμα. Ναι σιγα...Αφου δεν μπορουν να κανουν κατι... Η τιμ θα μπορουσαμε να πουμε οτι τυπικα ειναι πλεον στον Γερμανο...(Ετσι ειναι τα πραγματα..πριν ενα χρονο ο Γερμανος εσπρωχνε την Τιμ σε οποιον πηγενε στα καταστηματα τους..τωρα οχι..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_ Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 re paidia mipos xerei kaneis na mou dosei standart plhrofories ti enikia plhronei h cosmote gia stathmous edafous? Yparxei logos pou rotao. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Με κεντρικό μήνυμα «στην COSMOTE είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε έναν μόνο πελάτη… ΕΣΕΝΑ» είναι στον αέρα από τις 11 Μαρτίου η νέα διαφημιστική καμπάνια εταιρικής επικοινωνίας της COSMOTE. Οικεία πρόσωπα όλων των ηλικιών στις καθημερινές τους στιγμές αναδεικνύουν, με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο, το στόχο της COSMOTE να καλύψει με επιτυχία τις προσωπικές ανάγκες επικοινωνίας κάθε πελάτη. To τηλεοπτικό spot «ντύνει» μουσικά το κομμάτι «Επαφή» του νέου και πολλά υποσχόμενου ελληνικού συγκροτήματος AMMOS. Η νέα διαφημιστική καμπάνια επιβεβαιώνει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της COSMOTE. Με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες που σχεδιάζονται για να καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε συνδρομητή, η εταιρία ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της για προσιτή, ποιοτική, ευέλικτη και αξιόπιστη επικοινωνία. Μια επικοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται και ανανεώνεται, επιβεβαιώνοντας ότι για την COSMOTE κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Δείτε το διαφημιστικό. Πηγή: gsm forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts