Jump to content

expert

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by expert

  1. expert

    iPhone 14 Pro

    TrueCaller και τα λύνεις όλα. Free
  2. Καλά μάλλον ΚΑΤΙ καλά δεν κατάλαβες. Εχω 3 λογαριασμούς gmail εταιρικούς και κανονικούς και όλα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ άψογα και ΔΩΡΕΑΝ. Το κινητό σκοτώνει και όποιος δεν το καταλαβαίνει ας πάρει android να σπάει τα νεύρα του.
  3. Καλή επιτυχία σ' όλους και σίγουρα μ' ένα τέτοιο τηλέφωνο το καλοκαίρι θα είναι απίθανο!:)
  4. NAI κανένα πρόβλημα τι είχα ήδη την sim απο το P910
  5. ΚΑΠΟΙΑ άλλη ιδεα? Το περίεργο είναι ΟΥΤΕ ΜΕ GPRS ΔΕΝ παίζει ενω το worldmade π.χ. κατεβάζει τα updates? Aλλά opera τίποτα? ΟΥΤΕ ο mini opera? Στο P910 με GPRS όλα ήταν καλά! Αν μπορεί κάποιος ρίχνει καμμια ιδέα αλλίως θα σπάσουμε νέυρα με Sony Ericsson?
  6. ΚΑΠΟΙΑ άλλη ιδεα? Το περίεργο είναι ΟΥΤΕ ΜΕ GPRS ΔΕΝ παίζει ενω το worldmade π.χ. κατεβάζει τα updates? Aλλά opera τίποτα? ΟΥΤΕ ο mini opera? Στο P910 με GPRS όλα ήταν καλά! Αν μπορεί κάποιος ρίχνει καμμια ιδέα αλλίως θα σπάσουμε νέυρα με Sony Ericsson?
  7. ΑΠΛΑ import απο τον Explorer και μετά synchonize και έρχονται οκ?
  8. Πάντως το μετά απο μιά εβδομάδα θα πώ ότι η καθαρότητα και όχι τόσο ξερός ήχος που υπάρχει στο P910 δεν υπάρχει στο P1! Aπο μνήμες τί παίζει καλλίτερα παίδες? Κανα σιτε για θήκες. ΔΕΝ γουστάρω να δώσω όλα τα στοιχεία μου στο ebay για μια θήκη 10 ευρώ.
  9. Μήπως γι' αυτό η COSMOTE λίγες μέρες πριν είπε ότι το κόστος αλλαγής αριθμού είναι λίγα ευρώ? Μαλλον να μας τα πάρουν πάλι θέλουν ή όχι? Για πεστε την γνώμη σας? (Θέλεις καλό νούμερο? Πληρώστε ....)
  10. Συνήθως για ανεξήγητο λόγο χάνει τις ρυθμίσεις στα securtiy section και βλέπει αλλά αντι άλλων!!! Κράτα τις ρυθμίσεις κάπου γραμμένες και είναι οκ πάλι. Ενα απόγευμα τρελάθηκα και εγώ. Windows είναι αυτά!
  11. Πάρα πολύ καλή υπηρεσία. Ανέλπιστη για COSMOTE καταργεί πληρως την γραφιοκρατεία κλπ. Σίγουρα ένα μπράβο!
  12. Εχει κάνει κανείς σύνδεση V3i με PK2Tools? Οι οδηγίες για το edit της register ισχύουν? Δεν παιζει με τίποτα!
  13. Οχι και δεν βλεπω να γίνεται ξέρει κανεις κάτι άλλο?
  14. Hands free δεν έχει! Μονο καλώδιο συνδεσης. Oσο για το χρώμα γκρι μαύρο πολυ φοβερό. Δείχνει ανώτερο. Με τίποτα δεν παίζει το design. Σήμερα θα δοκιμάσω την σύνδεση με PC και μετά τα λέμε.
  15. θυμίζει Κ750Ι κατα τα γνωστά της Motorola. Mετρια προς καλή λειτουργικότητα. Βασικά το πήρα 2 τηλέφωνο για design μέγεθος κλπ. Απο συγκριση με το απλό πρέπει να είναι πιο καλά κατασκευασμένο.
  16. Λοιπόν απο Πλαίσιο σήμερα! 335 Ευρω με ΦΠΑ καλή τιμή. Φορτίζει τώρα! Οθονη πολύ "ζωντανή" σε χρώματα ακόμη και εξωτερική. Design? Πάρα πολύ καλό ακόμη και το κουτί έχει design στο ανοιγμα. Περιλαμβάνει μνήμη 64 και adaptor καλώδιο PC και τροφοδοτικό. CD ROM & ελληνικό βιβλίο οδηγιών. Εμενα μου άρεσε πολύ και πολύ καλή ποιότητα. Προσωπικά πιστεύω αξίζει την διαφορά. Α... ξέχασα η φωτογραφίες στην οθόνη δείχνουν πολύ καλή ευκρίνια. Για πιό πολλά μετά την σύνδεση και ερευνα. ΜΕΝU εχει ελληνικό αλλά προτιμό το αγγλικό.
  17. Υπάρχουν patch που διορθώνου το πρόβλημα! Microsoft Knowledge Database. Τι να κάνουμε Bill ο πόρτας! Kαι να σκεφτείς νόμιζα στην αρχή ότι application κάνουν χρήση του συστήματος. Οταν εγκατέστησα Νοrton Internet Security το πρώτο που μπλοκαρε ήτανε αυτό!!! No comments
  18. Check με Spyware αλλά κυρίως αν έχεις φορτώσει SQL παλιά έκδοση ή MSD? Ανοίγει κάτι πόρτες και τρέχουν τα δεδομένα. Μιλάω γιατί την έχω πατήσει. Check prosses running ok?
  19. Για το V3i κανα νέο? Ακόμη τίποτα στην Ελλάδα?
  20. Kαλή ερώτηση! Αυτό ψαχνω και εγώ και το μόνο που κατάφερα είναι να βρώ τα αρχεία που κρατάει το activation code και λέει ότι είναι οκ να συνεχίσει. Δεν ξέρω ακόμη εάν το κάνεις copy στο νέο υπολογιστή, σίγουρα θα σου ζητήσει activation πάλι λόγω αλλαγής βασικών χαρακτηριστικών αλλά θα σου δόσουν κωδικό ή οχι. Το ψάχνω και εγώ και μ' ενδιαφέρει...θέλω να το μεταφέρω στο καινούργιο φορητό!
  21. Eυχαριστώ οσο γι' αυτά που λες τα ξέρω, έχω ήδη ένα COMPAQ presario αγορασμένο πρίν 3,5 χρόνια, 3000 εωρόπουλα σημερινά και η οθόνη δέν παίζεται ακόμη και σήμερα (1400*1050) ουτέ σήμερα πολλά φορητά εν βγάζουν. Εχω δεί και SONY & ACER αλλά ...! Ευχαριστώ γιατί θέλω να το χτυπήσω, το προηγούμενο αρχίζει και γερνάει.
  22. Σε ποιο μαγαζί η περιοχή το είδες? Μ΄αρέσει και μένα κυρίως η οθόνη του. Βρίσκεις και φθηνότερα αλλά οθόνες ασε να πάνε! (Για το ΗP NX8220)
  23. Ναι και σ΄εγκατάσταση του NORTON INTERNET SECURITY που περιλαμβάνει NORTON ANTIVIRUS το κάνει. Το περίεργο είναι ότι το έχω εγκαταστήσει σε 3 PC ταυτόχρονα και το ένα κάνει update το άλλο λέει error &download again! Δεν με πειράζει γιατί έχω DSL αλλά καποια βλακέια είναι! Δεν έχω βρεί λύση στο site τους.
  24. expert

    2in1 sim

    ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ MAGAZINE EIΔΑ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΣΕ 1.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΙΑΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ΚΑΡΤΑ.
×
×
  • Create New...