shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2006 Έχει κανείς καταλάβει πως δουλεύει η τηλεφωνία μέσω internet στην σειρά Ε; Ομολογώ πως μου φαίνεται κάπως περίπλοκη η όλη διαδικασία... Καταρχάς τα Session Initiation Profiles τί είναι; Πρέπει να έχουμε γραφτεί σε κάποια υπηρεσσία όπως Skype/ VoipBuster ή κάτι τέτοιο; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Έχει κανείς καταλάβει πως δουλεύει η τηλεφωνία μέσω internet στην σειρά Ε; Ομολογώ πως μου φαίνεται κάπως περίπλοκη η όλη διαδικασία... Καταρχάς τα Session Initiation Profiles τί είναι; Πρέπει να έχουμε γραφτεί σε κάποια υπηρεσσία όπως Skype/ VoipBuster ή κάτι τέτοιο; δεν ξερω τι ακριβως αλλά χρειαζεσαι αλλά μάλλον αυτα αφου γραφτεις σε καποιον παροχέα που χρησιμοποιει sip (hol, voipbuster klp) username: xxxxx password: dffggg sip server name ( sip.voipbuster.com) stun server name: (stun.voipbuster.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Kai meta pos kanoume tin klisi!ekana tis ri8miseis sto n80 alla den mporo na katalabo pos perneis til! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackman Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 paidia ego katafera na kano registration mia xara kai kano tilephona http://www.newlc.com/Using-SIP-with-Nokia-Series60-and.html To provlima einai otan kano registration se sip server tou awmn kai perno apo to kinito to papaki eno o allos me akouei ego den ton akouo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackman Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Kai meta pos kanoume tin klisi!ekana tis ri8miseis sto n80 alla den mporo na katalabo pos perneis til! apla kanei klisi diadiktuou alla upostirizete mono apo ti seira E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIO_G Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ...και το Ε61 παίζει μια χαρά με SIP ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Κανένα άλλο νέο από την πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα του SIP με τo E70? Έχει δοκιμάσει κανείς να τηλεφωνήσει μέσω eVoice, i-call και VoipBuster και τι ποιότητα είχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Συνεχιζουμε εδω τα σχετικα με Ν80-ΙΕ και VOIP :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 paidia ego katafera na kano registration mia xara kai kano tilephona http://www.newlc.com/Using-SIP-with-Nokia-Series60-and.html To provlima einai otan kano registration se sip server tou awmn kai perno apo to kinito to papaki eno o allos me akouei ego den ton akouo Με αυτή την υπηρεσία χρεονώμαστε; Γενικότερα από VoIP χρεονώμαστε;;; Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Τελικώς έχει καταφέρει κανείς να κάνει και να δεχτεί κλήσεις με το Icall? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsada Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Παιδιά στο Ν93 μπορείς να έχεις VoIP με κάποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Αυτή την στιγμή τα E60&E61 έχουν πρόβλημα με το SIP σε περιβάλλον με NAT το οποίο θα λυθεί στην επόμενη έκδοση του firmware από ότι είχε πει η Nokia. Προσωπικά με τις ρυθμίσεις που είχα βάλει στο E61 έκανε register στον sip server του i-call αλλά λόγω του παραπάνω προβλήματος δεν μπορούσα να πάρω τηλ. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Εμένα προσωπικά με την τελευταία ver το Ε70 είναι πολύ ασταθές και κάνει reset κάθε φορά που κόβω την WiFi... άσε που όποτε θέλει συνδέεται στον Server!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 paidia mia erwtisi...einai kati pou epeuthinetai MONO se katoxous kinitwn tis seiras E? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μετα απο τοσο καιρο που συζητηθηκε το θεμα πιστευω οτι πλεον το Voip ειναι καλα δοκιμασμενο. Προσπαθω να συνδεθω με Evoice αλλα δεν τα καταφερνω. Μπορει να μου πει καποιος το βασικο SET και αν υπαεχει καποια λεπτομερεια που κανει τη διαφορα...:worry:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μετα απο τοσο καιρο που συζητηθηκε το θεμα πιστευω οτι πλεον το Voip ειναι καλα δοκιμασμενο. Προσπαθω να συνδεθω με Evoice αλλα δεν τα καταφερνω. Μπορει να μου πει καποιος το βασικο SET και αν υπαεχει καποια λεπτομερεια που κανει τη διαφορα...:worry:;)Κοίταξες εδώ? Δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ρυθμισα κανονικα συμφωνα με το Post αλλα οταν καλω η κληση περναει απο το δικτυο κινητης. Αναφερει κατι για ιντερνετικο τηλεφωνο! Που ακριβως βρισκεται? Το δικο μου Ν80 απεκτησε δυνατοτητα SIP μετα απο αναβαθμιση που το εκανα σε Nokia Shop. Δεν ειναι καθαρη εκδοση ΙΕ. Τα φωτα σας :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 έχω γράψει ενδιαφέροντα πράγματα για hol evoice στο παλιότερο θέμα, κοιτάξτε αν θέλετε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ρυθμισα κανονικα συμφωνα με το Post αλλα οταν καλω η κληση περναει απο το δικτυο κινητης. Αναφερει κατι για ιντερνετικο τηλεφωνο! Που ακριβως βρισκεται? Το δικο μου Ν80 απεκτησε δυνατοτητα SIP μετα απο αναβαθμιση που το εκανα σε Nokia Shop. Δεν ειναι καθαρη εκδοση ΙΕ. Τα φωτα σας :worry:Εδώ κοίταξες? Προσάρμοσε τις ρυθμίσεις για evoice. Δεν έχω το κινητό σου για να βοηθήσω παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Παιδιά να υποθέσω ότι θα πρέπει να υπάρχει ασύρματο μόντεμ, ή πως αλλιώς; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Παιδιά να υποθέσω ότι θα πρέπει να υπάρχει ασύρματο μόντεμ, ή πως αλλιώς; Μεσω wlan συνδεσης μεταξυ του Ν95 & του pc σου (ή οποιοδηποτε αλλο wlan δικτυο) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Στο τηλεφωνο διαδικτυου μου εμφανιζει το εξης μηνυμα οταν παω να συνδεθω με οποιοδηποτε: Δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το δικτυο συνδεσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts