Jump to content

DIO_G

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DIO_G

  1. Εμένα τα νησιά τα έχει όλα...
  2. Για εμένα είναι η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Με updates από το επίσημο site της NOKIA και κανένα πρόβλημα ούτε με Ελληνικά ούτε με τίποτα άλλο. Και GPS απροβλημάτιστο, ακόμα και μέσα εσωτερικούς χώρους - και μέσα στην καμπίνα του αυτοκίνητου, και με V-Kool μεμβράνες, που κανονικά "κόβουν" τα πάντα!!! Ωστόσο αν θέλεις πλήθος εφαρμογών, ευκολία υποστήριξης, καλό service, πλήρη έλεγχο του interface και τουπεριβάλλοντος γενικά, τότε το symbian ΔΕΝ είναι το λειτουργικό σου. Εγώ είμαι κολλημένος NOKIAς και έχω συμβιβαστεί με ότι μου δίνει το s60 v3...
  3. Μόλις τύπωσα τις φωτογραφίες των διακοπών από το Ν95. Πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα, τουλάχιστον έως την διάσταση 10χ15. Πωλείται canon 4M :-)
  4. Και σε ποιόν αιώνα βρικόμαστε είπαμε??? Κάτι σε windows mobile 6, με GPS, με χιλιάδες προγράμματα και πιο απλή συντήρηση - υποστήριξη ισως??? Κάποια πράγματα με την NOKIA και το SYMBIAN λειτουργικό, φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να εκσυγχρονιστούν ποτε...
  5. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Χρειάζομαι το deviceID του NOKIA N95. Ξέρει κανένας τι είναι αυτό ή έστω πως το βρίσκουμε? Σας ευχαριστώ...
  6. Μα άμα στο έλεγα δεν θα την αγόραζες :lol: :lol: :lol: Πέρα από την πλάκα, δεν νομίαζω ότι υπάρχει θήκη που να μπαίνει στην βάση (αλλιώς θα την είχα βρεί!!! :D )
  7. Εγώ το 9000 το πούλησα και ησύχασα... Μου λείπουν βαίβαια οι ταινίες στα ταξίδια (DVD), αλλά σε αυτή την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. :rolleyes:
  8. Αγαπητοί φίλοι, είμαι και εγώ ένα πρόσφατος κάτοχος ενός NOKIA E61. Όπως και κάποιοι άλλοι είμαι από εκείνους που γύρισαν και πάλι σε NOKIA, μετά από μια απογοητευτική και σύντομη συμβίωση με ένα QTEK 9000. Πρόσφατα επίσης αγόρασα και την ιδιαίτερα καλή GPS αντένα της NOKIA. Μετά την προηγούμενη HOLUX, έχω μείνει ενθουσιασμένος, καθώς παρέχει τις υπηρεσίες της αβίαστα, ακόμα και κάτω από την τέντα ή μέσα στην καμπίνα του αυτοκίνητου. Κόλλησα ωστόσο στο θέμα του λογισμικού. Ψάχνω ήδη 2 εβδομάδες, και δεν έχω βρεί τίποτα για NOKIA E61 χάρτες και GPS λογισμικό. Ούτε καν για Symbian 3rd Generation (βλέπετε έχω και το N80). Έτσι λοιπόν καταφεύγω τελικά στην κοινότητα του myPhone Community. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα? Υπάρχει τίποτα σχετικό στην αγορά? Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά... ΥΓ. Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνω ότι αποτελεί μεταφορά θεματικής ενότητας που κλειδώθηκε, με την προτροπή να το μεταφέρω εδώ. Αν σας ενδιαφέρει η κριτική ενός απλού επισκέπτη, τότε να σχολιάσω ότι με τον τρόπο αυτό, δεν είναι δυνατό να βγεί καμία άκρη για κάποιον που αναζητάει συγκεκριμένες πληροφορίες. Είναι όλα κάτω από μία [επίσημη] ενότητα, χωρίς κανένα πρακτικό διαχωρισμό. Όπως ξαναείπα, εγώ είμαι απλά ένας επισκέπτης, και φυσικά θα σεβαστώ την οργάνωσή του forum.
  9. ...και το Ε61 παίζει μια χαρά με SIP ;)
  10. Μία ερώτηση και από εμένα: Μόλις αγόρασα το E61. Πως στο καλό αλλάζει από ελληνικά στα αγγλικά όταν γράφεις μήνυμα ή όταν γράφεις κάτι σε διάφορες επιλογές?
  11. Αν αυτό λέει κάτι, εγώ μετά από μια 3μηνη συμβίωση με το qtek9000, το πουλάω, και γυρνάω πίσω στο πολύ πιο σταθερό, πολύ πιο ισχυρό NOKIA 9300. Το 9000 θα μπορούσε να είναι κορυφαίο, αλλά όχι με τόσα προβλήματα λογισμικού και ταχύτητας.:mad: :( Και φυσικά, εφόσον το χρησιμοποιώ για επαγγελματικό, δεν μπορώ να περιμένω άλλο ένα χρόνο το επόμενο firmware update. Έχω ακούσει ωστόσο πολλά καλά λόγια από συναδέλφους για το S200.
  12. Με μόνη διαφορά ότι εγώ παίρνω τηλέφωνο μέσω Voipster μέσω του σταθερού dect τηλέφωνου του σπιτιού, κανονικότατα. Αν θέλετε να δείτε πως γίνεται, δέστε εδώ: 10€ για 4 μήνες, δωρεάν τηλέφωνα...
  13. Νομίζω πως αυτό που φταίει είναι ότι το PDA σου έχει πάρει τις ρυθμίσεις του proxy server της δουλειάς σου. Για την ακρίβεια παίρνει τα settings του Proxy σου από τον IE κάθε φορά που συνδέεσαι με το καλώδιο.
  14. Είναι απαράδεκτο να έχω πληρώσει €1050, και να αγοράζω ένα τηλέφωνο με τόσα πολλά προβλήματα: 1. Πολλές φορές δεν απαντάει καθόλου στην κλήση με τα εξωτερικά κουμπιά 2. Πολλές φορές δεν καλεί καθόλου 3. Η μνήμη του είναι στο 80+ % με εγκατεστημένα (στην SD) worldmate, Spb Pocket Plus, Resco Explorer, Pocket Weather. Αν ήθελα να προσθέσω και κανένα Navigation πρόγραμμα, αμφιβάλω αν θα μπορούσε να δουλέψει. 4. Ο μέσος χρόνος απόκρισης όταν το ανάψω για να μπώ πχ στα μηνύματα είναι 35" - απαράδεκτο. 5. Η συνεργασία του με το Parott του αυτοκίνητου είναι χάλια. Στέλνει τα contacts με κινέζικα! Και δεν φταίει το Parott γιατί με τα υπόλοιπα κινητά παίζει μια χαρά. 6. H συνεργασία του με τα BT ακουστικά φρίκη. Κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. 7. Η φωνητική κλήση κάποιες φορές δουλεύει κάποιες όχι. Standard πράγματα για άλλες εταιρίες όπως η NOKIA. Τι να πώ...
  15. Αν αγόραζα τώρα, NOKIA9300i δαγκωτό! Το symbian φαίνεται τελικά πολύ πιο σταθερό από τα windows. Μόνο αρνητικό το €40 που παίρνει η NOKIA για κάθε upgrade. Είμαι σίγουρος όμως ότι οι mobile maniaks το έχουν λύσει και αυτό το πρόβλημα ;)
  16. Το QTEK μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εϊναι αργό. Πολλές φορές δεν απαντάει στις κλήσεις. Όταν καλώ εγώ, καμιά φορά κλείνει μόνο του και τελικά δεν καλεί!!! Αφού περιμένω - περιμένω, το ανοίγω για να διαπιστώσω ότι ναι μεν η τελευταία κλήση είναι αυτή που έχω επιλέξει, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα!!! Μηνύματα? Αργά! Excel? Αργά Επαφές? Γ@μησέ τα αργά! Τ9 ελληνικό? No segnior! Αναζήτηση ονομάτων στο ΠΡΟΣ με ελληνικά? Μπααααααα! Ελεοοοοοος. Καθώς το τηλέφωνο το έχω κυρίως για επαγγελματική χρήση, επέστρεψα στο NOKIA 9300 (το οποίο υπερεκτιμώ, ειδικά τώρα - ευτυχώς δεν το πούλησα!)... Κρίμα, και το πλρώσαμε όλοι μας τόσο ακριβά!
  17. OCTAVIA 5 FSI 1600cc Μόλις την αγόρασα, και περνάω τον μήνα του μέλιτος μαζί της. Σχόλια: Τσαντίστηκα με την αντιπροσωπεία, γιατί δεν μου είπανε ποτέ ότι το αμάξι θέλει super αμόλυβδη. Φυσικά λοιπόν το πρώτο γέμισμα έγινε με απλή αμόλυβδη, και ο κινητήρας βαρούσε πυράκια. Τώρα όλα καλά... Πριν οδηγούσα ένα ACCENT. Από τον γάιδαρο στο κάρο... είναι μεγάλη η απόσταση!!! Καλές διαδρομές παιδιά, ότι και αν οδηγάτε...
×
×
  • Create New...