kostas-k Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 den katalabenw giati alaksan tin epom apo r3a016 se r2a016 :S Η EROM είναι η R3A016 και όχι η R2A016 που αναφέρθηκε. Το έβαλα στο κινητό από Wotanserver. Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο το Μενού αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου! * Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή. Λέτε να είναι κάποιο bug της καινούργιας έκδοσης???? :mad: * Το Εικονίδιο πάνω αριστερά του Play Now άλλαξε και στη θέση του έχουν μπει οι ρυθμίσεις GPRS που έχει ο καθένας,δλδ πατώντας το μπαίνεις στην αρχική σελίδα του παροχέα σου ή αυτή που έχεις ρυθμίσει εσύ. Πάντως κανένα άλλο πρόβλημα και βασικά καμιά βελτίωση στην ποιότητα του βίντεο που ίσως κάποιοι περίμεναν,συμπεριλαμβανομένου και εμένα... Αν βρω κάτι άλλο θα post it... :cool: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 hi guys tha ithela ti gnwmi sas sxetika me to poio sony ericsson kinito na parw...exw to s700i kai eimai poli ikanopoiimenos alla tha ithela na kanw mia allagi kai afou i sony ericsson mexri stigmis kata ti gnwmi mou krataei ta prwtia tha ithela na mou prwtinetai ena modelo me kali analisi,MEGALI othoni,arketi mnimi kai design... thanks... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Η EROM είναι η R3A016 και όχι η R2A016 που αναφέρθηκε. Το έβαλα στο κινητό από Wotanserver. Μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο το Μενού αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου! * Αυτό που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές ενώ ασχολείσαι με το τηλέφωνο αυτό ξάφνικα μπαίνει σε κατάσταση αναμονής,ενώ είσαι στο μενού του.΄Πατώντας ένα κουμπί βγαίνει από αναμονή. Λέτε να είναι κάποιο bug της καινούργιας έκδοσης???? :mad: * Το Εικονίδιο πάνω αριστερά του Play Now άλλαξε και στη θέση του έχουν μπει οι ρυθμίσεις GPRS που έχει ο καθένας,δλδ πατώντας το μπαίνεις στην αρχική σελίδα του παροχέα σου ή αυτή που έχεις ρυθμίσει εσύ. Πάντως κανένα άλλο πρόβλημα και βασικά καμιά βελτίωση στην ποιότητα του βίντεο που ίσως κάποιοι περίμεναν,συμπεριλαμβανομένου και εμένα... Αν βρω κάτι άλλο θα post it... :cool: to r2a016 to eida etsi grameno sto esato :P ara einai tipografiko la8os 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 hi guys tha ithela ti gnwmi sas sxetika me to poio sony ericsson kinito na parw...exw to s700i kai eimai poli ikanopoiimenos alla tha ithela na kanw mia allagi kai afou i sony ericsson mexri stigmis kata ti gnwmi mou krataei ta prwtia tha ithela na mou prwtinetai ena modelo me kali analisi,MEGALI othoni,arketi mnimi kai design... thanks... μια χαρα ειναι το k-800 φιλε μου για σενα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Φίλε Κώστα το video streaming (mobile tv) σου δουλεύει κανονικά όταν είσαι σε 3g κάλυψη? Εγώ είναι το μόνο πρόβλημα που εχω με την ED version λειτουργικού. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Α! Και χρόνια πολλά παιδιά! Καλή χρονιά να έχουμε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλή χρονιά σε όλους.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Happy new year everyone! Ti sas efere o agios vasilis?:P 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Xronia polla se olous! Pedia ti prepi na kano, pou prepi na pao gia na ekmetalefto tis ipiresies 3G?? tv,videoklisi kai loipa.. prosfata ekana energopiisi tou diktiou 3g sto kin mou.. 1 Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Γεια σας παιδια και Χρονια Πολλα! Ειμαι καινουργιος εδω και ψαχνω απο το πρωι εδω στο φορουμ για να μαθω σχετικα με το K800i που ενδιαφερομαι να αγορασω. Βλεπω ομως οτι πολλοι εδω μεσα εχουν προβληματα με το τηλεφωνακι (ολοι εχουμε βεβαια με ΟΛΑ τα κινητα) και εχω αρχισει και προβληματιζομαι. Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το Ν73 της NOKIA. Αν καποιος μπορεσει να μου πει τη γνωμη του θα το εκτιμουσα πολυ! Αυτα... και παλι Χρονια Πολλα με υγεια και καλα μυαλα! :p Μαλλον δε μπορει καποιος απο εδω μεσα να μου δωσει μια απαντηση... 1 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μαλλον δε μπορει καποιος απο εδω μεσα να μου δωσει μια απαντηση... Τι να σου πούμε φίλε μου? Στην αρχή υπήρχαν σημαντικά προβλήματα με τα K800 που ξαφνικά δεν άναβαν με τίποτα. Τώρα η κατάσταση έχει στρώσει, τέτοια προβλήματα δεν αναφέρονται πλέον, τα κολλήματα του joystick έχουν διορθωθεί και μάλλον όλα βαίνουν καλώς. Οπότε προβλήματα αξιοπιστίας λογικά δεν υπάρχουν πια. Το τι θα επιλέξεις από εκεί και πέρα είναι καθαρά δικό σου θέμα, ανάλογα με το τι προτιμάς και τι σου αρέσει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 einai asfales na kanw debranding apo wotan(kai gia ta xrimata m)?Pws ginete sto peripou? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ti diafores mpori na sinantisei kapoios otan kanei update to firmware. Apo pou mporw na pare to teleftaio firmware? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 exw k800i kai skeftomai na parw to w700 mono kai mono gia to walkman.Eiste ikanopoioimenoi apo tn ixo tou K800i?Egw proswpika dn akouw kala tn fwni tou tragoudidti alla oio poli ta mpasa :( 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλη χρονια σε ολο το φορουμ!ξερετε κανεις που μπορω να βρω την εφαρμογη worldmate για κ800ι παρακαλω?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_40 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλησπερα, και καλη χρονια σε ολους,καλες κλησεις και ολοζωντανα pixel. και μια ερωτηση ετσι για να μπει καλα ο χρονος,που πμορω να βρω (προσοψη)για το κ800 μου αααααα και μηπως εχει βγει σε ασημι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Xronia polla se olous! Pedia ti prepi na kano, pou prepi na pao gia na ekmetalefto tis ipiresies 3G?? tv,videoklisi kai loipa.. prosfata ekana energopiisi tou diktiou 3g sto kin mou.. pediaaaa???:lol: 1 Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 na miliseis me tim vodafone cosmote ktl 1 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Έχω το w800. Θα πάρω για 3 συνδέσεις, επιδότηση 465 ευρώ. Σκέφτομαι για το k800. 1 Θα απογοητευτώ αν το πάρω σε σχέση με αυτό που έχω; 2 Tο k800 έχει flight mode;(Θέλω να ακούω μουσική στο αεροπλάνο). 3 Από καταγραφή video πως τα πάει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Θα πάρω για 3 συνδέσεις, επιδότηση 465 ευρώ. ΆΤΣΑ!!:wink: Σκέφτομαι για το k800. Μμμμ....νόστιμο ακούγεται:) Θα απογοητευτώ αν το πάρω σε σχέση με αυτό που έχω; Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ θα το άντεχα ας πούμε:p Tο k800 έχει flight mode;(Θέλω να ακούω μουσική στο αεροπλάνο). Έχει έχει... Από καταγραφή video πως τα πάει; Όπως και το w800.Ακριβώς τα ίδια. Είναι ένα αρκετά αναβαθμισμένο τηλ.σε σχέση με το w800 σου, αλλά προσωπικά με 465 ευρώ επιδότηση θα πήγαινα για κάτι πιο ακριβό Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ΆΤΣΑ!!:wink: προσωπικά με 465 ευρώ επιδότηση θα πήγαινα για κάτι πιο ακριβό 'Οπως; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 'Οπως; Ξέρω γώ? Κατι ακριβότερο. Κανένα HTC artemis ας πούμε. http://www.gsmarena.com/htc_p3300-1693.php Να πιάσει τόπο η επιδότηση δηλαδή. Γιατί έτσι τους χαρίζεις και λεφτά.(το k800 κάνει λιγότερο από 465) Βέβαια, αυτά είναι καθαρά προσωπικές εκτιμήσεις έτσι. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και τον ικανοποιεί περισσότερο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 μπορει να παρει κι αξεσουαρ με την επιδοτηση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 μπορει να παρει κι αξεσουαρ με την επιδοτηση? Μάλλον απίθανο μου φαίνεται:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Γεια σας και καλή χρονιά! Πριν από μερικές μέρες πήρα και εγώ το Κ800. Στο μικρό χρονικό διάστημα παρατήρησα τα εξής: α. Όχι μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (με μέτρια χρήση, περίπου 02 ημέρες). β. Κουνιέται αρκετά τό κάλυμα της κάμερας. Συμβαίνει και σε άλλους; Ενός φίλου που είδα ήταν πιο σφιχτό. γ. Ο μετρητής συνολικών κλήσεων στο ''κρυφό μενού (>*<<*<* δοκ. συσκευής)'' δεν συμβαδίζει με το μετρητή συνολικών κλήσεων που υπάρχει στις ρυθμίσεις κλήσεων, σε αντίθεση με το προηγούμενο κινητό μου (Κ700) που οι δύο αυτοί μετρητές έδειχναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο. π.χ. μέχρι τώρα ο πραγματικός χρόνος κλήσεων που έχω κάνει είναι περίπου 3 ώρες, ενώ στο μετρητή του ''κρυφού μενού'' γράφει 13+ ώρες. Ψάχνοντας είδα ότι (ελπίζω να μη σας μπερδέψω) καλώντας έναν αριθμό και ακυρώνοντας στιγμιαία την κλήση, πριν αυτή γίνει, προσθέτει στο μετρητή του ''κρυφού μενού'' το χρόνο διάρκειας της τελευταίας πραγματικής κλήσης, όποτε και αν είχε γίνει αυτή, χρόνος που φυσικά δεν αναγράφεται στο κανονικό μετρητή κλήσεων. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts