rostropol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Μαντέψτε: μόλις δοκίμασα το SEUS και μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση! 37η εβδομάδα, 1η μέρα! Λέτε να τη βγάλουν όταν κυκλοφορήσει το P990i;;; ;) Διαπλεκόμενα;) :X :ninja: :shifty: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 εγω αγορασα ενα κ800 απο το εξωτερικο.Πιο συγκεκριμμενα HONG KONG.Πηγα σημερα στο σερβις για να μου περασουν τα ελληνικα και η απαντηση ειναι οτι δεν γινεται!και οτι υπαρχει πι8ανοτητα να μεινει στην μεση η αλλαγη και να αχρηστευτη η συσκευη!!!καμμια βοη8εια ρε παιδια?????!!! 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 εγω αγορασα ενα κ800 απο το εξωτερικο.Πιο συγκεκριμμενα HONG KONG.Πηγα σημερα στο σερβις για να μου περασουν τα ελληνικα και η απαντηση ειναι οτι δεν γινεται!και οτι υπαρχει πι8ανοτητα να μεινει στην μεση η αλλαγη και να αχρηστευτη η συσκευη!!!καμμια βοη8εια ρε παιδια?????!!! http://www.wotanserver.com/detail.php?phone=19 Επέλεξε το CDA που εμπεριέχει την λέξη _MEDITERR και είσαι έτοιμος σε 20 λεπτά με κόστος 7 € και εγγυημένα περασμένα τα ελληνικά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ερώτηση: Μήπως έχει πάρει το μάτι σας κανέναν αντάπτορα από την παλιά υποδοχή των SonyEricsson στην καινούρια pop-port; Έχω πάμπολα αξεσουάρ και δε θα ήθελα να πάνε χαμένα (αν και έχουν πάνω από 15 συσκευές να υποστηρίξουν ακόμη). Νομίζω ότι η SE θα έπρεπε να έχει βγάλει ένα τέτοιο αξεσουάρ (αν και μάλλον δε το κάνει για οικονομικούς λόγους περισσότερο, παρά για λόγους ασυμβατότητας). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Και μόνο η καθυστέρηση στην κυκλοφορία της αναβάθμισης αποδεικνύει το μέγεθος των bugs της αρχικής έκδοσης... Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν κάτι αξιοπρεπές... Για την ενημέρωση της επίσημης SE το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν τους παίρνω και πολύ στα σοβαρά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Ειμαι κι εγω ενας απο τους τυχερους κατοχους πια του φανταστικου κ800ι πετωντας απο πανω μου το Ν70 που τωρα που βλεπω τα πλεονεκτηματα του κ800,μου φαινεται ηλιθιο που ειχα κολλησει στα ΝΟΚΙΑ..διαβασα με προσοχη τα περισσοτερα posts αυτου του forum πριν το αγορασω και με πολυ αγωνια εκανα το τεστ με τις 3 διαφορετικες καρτες και το κινητο ανοιξε και τις 3 φορες και δουλευει μια χαρα και με τα 3 δικτυα...τωρα τι προβληματα λετε εσεις,δεν το καταλαβαινω..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 2 αποριούλες: ->την πρώτη μέρα που έψαχνα το κινητό κάπου πήρε το μάτι μου μια επιλογή για να προσθέτεις βιντεο σε επαφή η σημείωση ή κατι αντίστοιχο, αλλά πλέον δεν το βρίσκω. μήπως ήταν ιδέα μου? ->στις υπέρυθρες υπάρχει αυτοκολλητάκι όπως υπήρχε στην οθόνη που αφαιρείτε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 2 αποριούλες: ->την πρώτη μέρα που έψαχνα το κινητό κάπου πήρε το μάτι μου μια επιλογή για να προσθέτεις βιντεο σε επαφή η σημείωση ή κατι αντίστοιχο, αλλά πλέον δεν το βρίσκω. μήπως ήταν ιδέα μου? ->στις υπέρυθρες υπάρχει αυτοκολλητάκι όπως υπήρχε στην οθόνη που αφαιρείτε? Για το πρώτο, το έχω ξαναδιαβάσει.Πρέπει να υπάρχει η επιλογή.Αν όχι στιν τηλεφωνικό κατάλογο τότε από τον file explorer ίσως. Για το δεύτερο δεν νομίζω.Δεν έχω δεί κινητό νε ζελατίνα στις υπέρυθρες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 2 αποριούλες: ->την πρώτη μέρα που έψαχνα το κινητό κάπου πήρε το μάτι μου μια επιλογή για να προσθέτεις βιντεο σε επαφή η σημείωση ή κατι αντίστοιχο, αλλά πλέον δεν το βρίσκω. μήπως ήταν ιδέα μου? ->στις υπέρυθρες υπάρχει αυτοκολλητάκι όπως υπήρχε στην οθόνη που αφαιρείτε? για το 1 επεξεργασια επαφης δεξια προχωρας εκει που λεει για την εικονα εχει και ηχο κλησης το ανοιγεις και διαλεγεις ηχο η βιντεο για το δευτερο ναι εχει αυτοκολητο στις υπερυθρες που βγαινει Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Είμαι 90% σίγουρος ότι έχει ζελατίνα στις υπέρυθρες γιατί μου φαινότανε και εμένα και την έβγαλα τελικά (μάλλον) LoL πολύ αποφασιστικό ποστ. Παιδιά δεν γίνεται να αρνηθούν να σου κάνουν αναβάθμιση και όχι τσάμπα μάλιστα εφόσον είσαι στην εγγύηση, εμένα στην Omnitek όσο είχα το SX1 με βλέπανε σχεδόν μόνο για αναβαθμίσεις και καθαρισμό πληκτρολογίου και δεν είχα κανένα πρόβλημα... 1 Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 για το 1 επεξεργασια επαφης δεξια προχωρας εκει που λεει για την εικονα εχει και ηχο κλησης το ανοιγεις και διαλεγεις ηχο η βιντεο για το δευτερο ναι εχει αυτοκολητο στις υπερυθρες που βγαινει Για το πρώτο, το έχω ξαναδιαβάσει.Πρέπει να υπάρχει η επιλογή.Αν όχι στιν τηλεφωνικό κατάλογο τότε από τον file explorer ίσως. Για το δεύτερο δεν νομίζω.Δεν έχω δεί κινητό νε ζελατίνα στις υπέρυθρες. Είμαι 90% σίγουρος ότι έχει ζελατίνα στις υπέρυθρες γιατί μου φαινότανε και εμένα και την έβγαλα τελικά (μάλλον) LoL πολύ αποφασιστικό ποστ. Σας ευχαριστώ όλους για τις διαφωτιστικότατες απαντήσεις:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Σας ευχαριστώ όλους για τις διαφωτιστικότατες απαντήσεις:D Παρακαλώ, αν και μάλλον έκανα λάθος για τις υπέρυθρες:O :O (είχα τηρήσει όμως τις επιφυλάξεις μου:D ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Κανένα πρόβλημα, απλά μου φαίνεται σαν να έχει κάτι κολλημένο γι αυτό:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Dystychws,apo oso moy eipan-gia tin dikia moy syskevi S.E.K-800-echei provlima to hardware tis syskevis,me apo telaisma na kanoyn anavathmisi-antikatastasi-tis plaketas,prokeiumenoy na epilythei-opws moy lene apo to service point tis S.E. sto herakleio-ta kwllimata,kai oi ksafnikoi thanatoi... ...Twra,lene alitheia lene psemata schetika me to ti akrivws tha kanoyn stin syskevi, ...o theos kai i psychi toys...:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: (Kanwnika,tha eprepe-opws kai se oloys mas diladi-na deinoyn kapoio charti to opoio tha anaferei schetika me to ti echoyn kanei leptwmeros stin syskevi,opws egw eicha to nokia 6680,to opoio to esteilan stin gallia gia service,kai otan moy to epestrepsan,moy edwsan kai ean analytiko pinaka schetika me to ti test's,me to ti energeies akoloythisan,me to ti eksetaseis ekenanan prokeimenoy na vroyn ti telika akrivws eiche. Makari na symvei kai twra,kai se olloys mas...) 1 Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Dystychws,apo oso moy eipan-gia tin dikia moy syskevi S.E.K-800-echei provlima to hardware tis syskevis,me apo telaisma na kanoyn anavathmisi-antikatastasi-tis plaketas,prokeiumenoy na epilythei-opws moy lene apo to service point tis S.E. sto herakleio-ta kwllimata,kai oi ksafnikoi thanatoi... ...Twra,lene alitheia lene psemata schetika me to ti akrivws tha kanoyn stin syskevi, ...o theos kai i psychi toys...:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: (Kanwnika,tha eprepe-opws kai se oloys mas diladi-na deinoyn kapoio charti to opoio tha anaferei schetika me to ti echoyn kanei leptwmeros stin syskevi,opws egw eicha to nokia 6680,to opoio to esteilan stin gallia gia service,kai otan moy to epestrepsan,moy edwsan kai ean analytiko pinaka schetika me to ti test's,me to ti energeies akoloythisan,me to ti eksetaseis ekenanan prokeimenoy na vroyn ti telika akrivws eiche. Makari na symvei kai twra,kai se olloys mas...) Γιατί είσαι τόσο καχύποπτος??:worry: Γιατί να σου πούν ψέμματα σχετικά με το τι θα κάνουν? Θα κάνουν αυτό που σου λένε.Και όταν παραλάβεις την καινούρια σου συσκευή θα σου δώσουν κανονικά και ένα χαρτί που θα αναγράφει το νέο σειριακό αριθμό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ειμαι κι εγω ενας απο τους τυχερους κατοχους πια του φανταστικου κ800ι πετωντας απο πανω μου το Ν70 που τωρα που βλεπω τα πλεονεκτηματα του κ800,μου φαινεται ηλιθιο που ειχα κολλησει στα ΝΟΚΙΑ..διαβασα με προσοχη τα περισσοτερα posts αυτου του forum πριν το αγορασω και με πολυ αγωνια εκανα το τεστ με τις 3 διαφορετικες καρτες και το κινητο ανοιξε και τις 3 φορες και δουλευει μια χαρα και με τα 3 δικτυα...τωρα τι προβληματα λετε εσεις,δεν το καταλαβαινω..... καλοριζικο φιλε μου το κινητο σου,οντως αρκετα καλο,οσο για τις καρτες?χμ 1 φορα τυχαινει αυτο και ειναι και η χαριστικη βολη:p Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Γιατί είσαι τόσο καχύποπτος??:worry: Γιατί να σου πούν ψέμματα σχετικά με το τι θα κάνουν? Θα κάνουν αυτό που σου λένε.Και όταν παραλάβεις την καινούρια σου συσκευή θα σου δώσουν κανονικά και ένα χαρτί που θα αναγράφει το νέο σειριακό αριθμό. Otan matheneis oti kanwnika tha epere na soy antikatastisoyn tin syskevi,kai ochi na soy antikatastisoyn tin plaketa-apo ypotheseis poy kanei o ypallilos toy service point tis S.E.,epidei toy eipan oti o logos poy tha kathisterisei na erthei kata mia evdwmada perisswtero,einai giati perimenoyn antallaktika hardware,na toys steiloyn apo tin agglia-(kai na to matheneis ayto ek,twn ysterwn,epidei ksana pas sto service point,epidei den soy kathorisane tin nea imerominia eks'archis,gia na tin matheis) ...pistevw pws logiko einai kai apo tin plevra moy na echew kapoies epifylakseis gia to ti akrivws tha kanoyn ekei... makari,-ochi monacha gia emena proswpika,alla gia olloys mas!!! poy echoyn syskevi gia episkevi!!!-na vgw fantasiwmanis gia olla ayta poy lew,alla osa echw dei teleytaia ...den moy afinoyn polla perithwria,kai lew gia ayta poy symvainoyn se paidia poy echw diavasei edw mesa...:worry: :worry: :worry: :worry: 1 Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 ευχαριστω φιλε ταξιδιωτη..ειμαστε και πατριωτακια..εγω ειμαι απ τα Χανια αλλα μενω μονιμα Αθηνα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 na rotiso kati, ta pliktra on/of kai ta plaina tis fonis +/- kai zoum exoun esthisi? diladi to klik uparxi giati sto diko mou to on /of to patas dinata gia na doulepsei opos kai ta plaina koumpia auto to ida otan epiasa ena allo k-800 ke ida tin diafora exeis tin esthisi tou klik sto diko mou oxi ti ginete se aytin tin periptosi. logo oti eime mono xristis nokia ,pira to k-800 kai den edosa simasia oti itan toso sklira kai den antapokrinontai amesa mono me piesi arketi mporo na po douleyoun, kataskeui ericsson eipa kai ego. alla se sigrisi me allo k-800 katalava oti malon elatomatiko eine. na toniso oti eine apo tin proti partida to pira molis kikloforise, kata ta alla douleyei apsoga to tilefono kanena parapono, poly kalo ke aristi kataskeui(ektos ton pliktron). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Φιλε μου τα δικα μου εχουν αυτη την αισθηση και αποκρινονται αμεσα....Ισως σε καποιο επισημο SE servise σε βοηθησουν Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Καλημερα σε ολους. Καρτα 1 GB απο που προτεινετε να παρω? Εχω βρει στη photoagora με 55 ευρω της Sony. Υπαρχει καπου αλλου πιο φθηνη? Εχει ακουσει κανεις για 2 GB καρτα αν θα βγει και ποτε? Επισης καμια καλη θηκη silicone απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Otan matheneis oti kanwnika tha epere na soy antikatastisoyn tin syskevi,kai ochi na soy antikatastisoyn tin plaketa-apo ypotheseis poy kanei o ypallilos toy service point tis S.E.,epidei toy eipan oti o logos poy tha kathisterisei na erthei kata mia evdwmada perisswtero,einai giati perimenoyn antallaktika hardware,na toys steiloyn apo tin agglia-(kai na to matheneis ayto ek,twn ysterwn,epidei ksana pas sto service point,epidei den soy kathorisane tin nea imerominia eks'archis,gia na tin matheis) ...pistevw pws logiko einai kai apo tin plevra moy na echew kapoies epifylakseis gia to ti akrivws tha kanoyn ekei... makari,-ochi monacha gia emena proswpika,alla gia olloys mas!!! poy echoyn syskevi gia episkevi!!!-na vgw fantasiwmanis gia olla ayta poy lew,alla osa echw dei teleytaia ...den moy afinoyn polla perithwria,kai lew gia ayta poy symvainoyn se paidia poy echw diavasei edw mesa...:worry: :worry: :worry: :worry: Όχι, προς Θεού, δεν εννοώ ότι είσαι φαντασιωμανής:O :) :O Όταν λέμε αντικατάσταση συσκευής, εννοούμε αντικατάσταση πλακέτας.Η πλακέτα έχει το σύνολο των ηλεκρονικών μερών του κινητού(είναι η motherboard του ,κατά κάποιον τρόπο). Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για αντικατάσταση όλης της συσκευής, αφού σου αλλάζουν και τα πλαστικά και το πληκτρολόγιο και γενκά τα πάντα εκτός από την μπαταρία και το κάλυμμά της.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ξερει κανεις τις διαφορες της Voda live συσκευης με την απλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Όχι, προς Θεού, δεν εννοώ ότι είσαι φαντασιωμανής:O :) :O Όταν λέμε αντικατάσταση συσκευής, εννοούμε αντικατάσταση πλακέτας.Η πλακέτα έχει το σύνολο των ηλεκρονικών μερών του κινητού(είναι η motherboard του ,κατά κάποιον τρόπο). Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για αντικατάσταση όλης της συσκευής, αφού σου αλλάζουν και τα πλαστικά και το πληκτρολόγιο και γενκά τα πάντα εκτός από την μπαταρία και το κάλυμμά της.:) ...Opws akrivws ta les, filtate ddr2...!!!! ...Makari giati plaka plaka ayto to soyrta ferta,synecheia sto service point tis S.e.,gia erwtiseis apo tin agwnia moy pote telika tha einai to "timimeno" edw, ( to diko moy S.E. K-800) echw pia "liwsei" ta podia moy sto treksimo....:( :( :( :( :( :( (den me noiazei tipote allo apla na aksizei ton kopo monacha-diladi na echw kanei apla tin doyleia moy ws christis aytis tis syskevis...-filtate ddr2!!!!) 1 Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alevizopoulos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Γειά σε όλα τα παιδιά! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που έχουν δώσει πληροφορίες σέ αυτό το θέμα (K800i) γιάτι έχω το κινήτο εδώ και 10 μέρες περίπου και διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελίδες (ούφ, ατέλειωτες ήταν...:wacko: ) βρήκα τα πάντα για το κινητό! Βέβαια απ'ότι είδα αρκετά προβληματάκια:shock: . Ελπίζω να μην πάθει και μένα τίποτα αν και πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πρόσεξα ότι το -ς- τό έχει κανόνικά στο Τ9 στα ονόματα και στις λέξεις!!:D Το μόνο που θα ήθελα για αυτό το κινητό καλύτερο βίντεο...ας ελπίσουμε με το Update Servise να έχει βελτιωθεί λιγάκι η ποιότητα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!:up: 1 Παράθεση :hunter: ZOURIDI F.C. !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts