Jump to content

Alevizopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alevizopoulos

  • Ημ. Γέννησης 23/08/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alevizopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστώ και γώ παιδιά με τη σειρά μου για τις χρήσιμες πληροφορίες. Ένα άλλο θέμα που με απασχολεί, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το κινητό ή με την κάρτα. Έχω μία κάρτα sd memento 15gb αλλά μία στο τόσο άν κλεισω κ' ανοίξω το κίν. μου την βγάζει κατεστραμένη και μου ζητάει το κινητό να της κάνει φορμάτ για να την διαβάσει. απλά το πρόβλημα είναι πχ τώρα που είχε γίνει σφαίρα το κιν. με την cm7 του χα κατεβάσει καμιά 60αρία εφαρμογές το 90% στην εξωτερική..... οπότε φτού κι απ'την αρχή τώρα μετά το φορμάρισμα της κάρτας :( Η απορία μου είναι η εξής αν όταν συνδέω το κιν. στo pc περνάω σε ένα φάκελο όλα τα αρχεία + .apk της κάρτας όπως είναι μέτα θα τα διαβάζει αν τα χρειαστώ ή πρέπει να βρώ αποκλειστικά πρόγραμμα back up, γιατί με το titanium πχ δεν έχω ιδέα να το χρησιμοποιήσω...
  2. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, μήπως μπορείται να με βοηθήσετε? Έιχα κάνει μια φορά ένα σχόλιο σε κάποιο τραγούδι και κλασικά εμφανίζεται στον τοίχο μου ότι σχολίασα το τάδε. Πήγα να το κάνω διαγραφή απο το wall μου αλλά καταλάθος έβαλα την επιλογή να μην εμφανίζονται τα σχόλια & τώρα ότι σχόλιο και να κάνω δεν εμφανίζεται πουθενά στο wall του προφίλ μου :( Ξέρετε πως μπορώ να το επαναφέρω?
  3. Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την φόρτιση του κινητού όταν συνδέομαι με το pc?
  4. Γειά σας παιδιά, Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί αν μπορούμε να κατεβάσουμε Video από το Youtube? :confused: Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων :O
  5. Γεία σας παιδιά!! 2 απορίες: 1)Η έκδοση του κινητού μου είναι: R1CF001 EROM: R3A011 (αυτά μου βγάζει) Είναι παλιά η έκδοση? 2)Προσπαθώ να κάνω το Update μέσω υπολογιστή από το Site της S.E. αλλά όταν έχω πατημένω το - C - και συνδέω με USB δεν μου βγάζει τίποτα. Το μόνο που γίνεται έιναι ότι ανοίγει μόνο του το κινητό σε κατάσταση μεταφοράς αρχείων. Κάνω κάτι λάθος?:worry: Ευχαριστώ!!
  6. :ninja: Γεία σας παιδιά....Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μειώνει τα Kb στα Mp3 ? Γιατί αυτά που έχω πιάνουν πολύ χώρο όταν τα μεταφέρω στο κινητό!!! :confused: Ευχαριστώ Προκαταβολικά!!!
  7. Γεία σας παιδιά....Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μειώνει τα Kb στα Mp3 ? Γιατί αυτά που έχω πιάνουν πολύ χώρο όταν τα μεταφέρω στο κινητό!!!:confused: Ευχαριστώ!!!
  8. :ninja: Γεία σε όλους!!! Θέλω να προσθέσω και γω για το κινητό μου, οτί ενώ το έχω περίπου 2 μήνες και δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το μενού ή ψάχνω στον τηλεφωνικό κατάλογο ξαφνικά η οθόνη ασπρίζει μονη της και επανέρχεται μετα από μερικά δευτερόλεπτα. Μου το κάνει 4 -5 φορές τη μέρα!!! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ???? Και να σκεφτεί κανείς ότι το προσέχω σαν τα μάτια μου!!:what:
  9. :confused: Γειά χαρά σε όλους, μήπως ξέρει κανείς αν έχουμε κανένα νέο από το μέτωπο - Sony(:shoot: :rocket: ) που ακούει στο όνομα UPDATE SERVISE??? PLEASE ANSWER...........:what:
  10. :!: Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πού μπορώ να βρώ το προγραμματάκι <<Pullface - Image Manipulator>> για το Κ800i ; Το έψαξα στο site της Sony Ericsson αλλά θα προτιμούσα αν μπορούσα να το βρώ κάπου Free... Εύχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!
  11. Γειά σε όλα τα παιδιά! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που έχουν δώσει πληροφορίες σέ αυτό το θέμα (K800i) γιάτι έχω το κινήτο εδώ και 10 μέρες περίπου και διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελίδες (ούφ, ατέλειωτες ήταν...:wacko: ) βρήκα τα πάντα για το κινητό! Βέβαια απ'ότι είδα αρκετά προβληματάκια:shock: . Ελπίζω να μην πάθει και μένα τίποτα αν και πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Πρόσεξα ότι το -ς- τό έχει κανόνικά στο Τ9 στα ονόματα και στις λέξεις!!:D Το μόνο που θα ήθελα για αυτό το κινητό καλύτερο βίντεο...ας ελπίσουμε με το Update Servise να έχει βελτιωθεί λιγάκι η ποιότητα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!:up:
×
×
  • Create New...