Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas kai kales giortes..

allaksa othoni sto k800i kai mesa se mia ebdomada gemise skones. to piga piso to katharise kai mou eipe oti mpainoun apo tin kamera tou 3g (pano). kai mesa se 3-4 meres arxise pali siga-siga na gemizei... eleos pia..

ti mporo na kano.. exei simbei se kanenan?

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

θελω την βοηθεια σας επειγοντως. μου εκλεψαν εχθες το βραδυ σε μια φασαρια εξω απο το skiladiko vip στην αθηνα το κινητο μου και το πορτοφολι μου. θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος τουλαχιστον να μπλοκαριστει το τηλεφωνο και να μην δουλευει καθολουυ το τηλ γιατι εχω μεσα στην μνημη τηλεφωνου εικονες και βιντεο πολυ προσωπικα μου και πολυ σημαντικα τηλεφωνα τα οποια δεν πρεπει να κυκλοφορησουν εξω. το τηλεφωνο ειναι k800 εχω αποδειξη αγορας τα παντα και ολο το κουτι. το εχω αγορασει κα με πιστωτικη καρτα που εχουν επανω τα στοιχεια μου. μπορω το πρωι να απευθυνθω στην sonyericsson να μου το κλειδωσει να μην το χρησιμοποιησει κανεις;;για κοστος δεν με ενδιαφερει καθολου οσο ειναι. μονο τα τηλεφωνα που εχει μεσα ειναι πολυ σημαντικα. η το αλλο αν μπορουμε να βρουμε στιγμα του. παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα
:)

Μάλλον δεν γίνεται τίποτα φίλε μου.

Αν είχες ρυθμίσει το κινητό σου στο "προστασία τηλεφώνου" από τα "κλειδώματα" ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κινητό σου με άλλη sim, θα μπορούσες να απενεργοποιήσεις την sim σε συνεννόηση με τον πάροχό σου. Αλλά μέχρι εκεί. Από μακρυά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Είμαι ένας παλιός Κ800-άκιας που πούλησε το Κ800 και το μετάνιωσε. Αύριο Τρίτη (18 Δεκεμβρίου 2007) θα πάω να πάρω με την επιδότηση κινητό. Θέλω να ξαναπάρω το Κ800, αλλά έχω κάποια μικρούλια προβληματάκια.

1) Θα το πάρω από την Vodafone και θέλω να μην είναι Vodafone Live! συσκευή. Γίνεται;

2) Άμα είναι αναγκαία Vodafone Live! συσκευή, μπορώ να βγάλω το Vodafone Menu;

3)Πόσο περίπου κοστίζει τώρα;

Nα το πάρεις απο την vodafone και να μην ειναι vodafone live δεν γινετε..

Eλπιζω να το βρεις το τηλέφωνο αυτο σε καποιο vodafone shop γιατι στο site τους δεν το εχει καν.

Επισης εχει βγει το k 810 για αυτο δεν ξερω αμα το βρεις..

Nova only Edge SA For Ever.. 

Είμαι ένας παλιός Κ800-άκιας που πούλησε το Κ800 και το μετάνιωσε. Αύριο Τρίτη (18 Δεκεμβρίου 2007) θα πάω να πάρω με την επιδότηση κινητό. Θέλω να ξαναπάρω το Κ800, αλλά έχω κάποια μικρούλια προβληματάκια.

1) Θα το πάρω από την Vodafone και θέλω να μην είναι Vodafone Live! συσκευή. Γίνεται;

2) Άμα είναι αναγκαία Vodafone Live! συσκευή, μπορώ να βγάλω το Vodafone Menu;

3)Πόσο περίπου κοστίζει τώρα;

Να επιλεξεις να μην παρεις κ800ι vodafone live.να παρεις το κ810ι to οποιο βγαινει σε "vodafone live" αλλα στην ουσια δεν ειναι.

αποψη μου ειναι να παρεςι το κ810ι και οχι το κ800ι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

An se endiaferei to sar, to k800 exei 0.58W/Kg enw to k810 exei 1.31W/Kg :X
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Eλα ρε φιλε τοσο πολυ διαφορα εχει?

Και στην ουσια ειναι το ιδιο κινητο!!

Πόσο πιό ακριβό είναι το Κ810;

Κοντα στα 60 ευρο.παντως εμενα μου αρεσει περισσοτερο το k810i :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eιναι πολυ ωραιο το ατιμο!!

http://www.imageshack.gr/files/d3pmqqdklw2c0ams3jih.jpg

Εμένα μου αρέσει περισσότερο το K800.:p

Γιατι ρε το Κ810 τοσο ακτινοβολία. Το αποκλείω!!!:blink:

Καλησπέρα έχει κανείς 2gb κάρτας επάνω στο κινητό?

Το σηκώνει οκ ή καλύτερα μια του 1gb??

Ευχαριστώ

Eλπιζω να το βρεις το τηλέφωνο αυτο σε καποιο vodafone shop γιατι στο site τους δεν το εχει καν.

Επισης εχει βγει το k 810 για αυτο δεν ξερω αμα το βρεις..

Έχω ρωτήσει σε 2 vodafone shop (το ένα στην ακαδημίας 58 νομίζω) κι εγώ για το K800 και έχει μια χαρά διαθεσιμότητα και τιμή γύρω στα 250 ως συσκευή φυσικά μόνο σε live! έκδοση.

Είναι τόσο εύκολο να αφαιρεθεί το live! όσο και στο Κ750;

Καλησπέρα έχει κανείς 2gb κάρτας επάνω στο κινητό?

Το σηκώνει οκ ή καλύτερα μια του 1gb??

Ευχαριστώ

Μια χαρα δουλευει,αν θελεις να παρεις μην το σκεφτεσαι καθολου.εδω 2gb εχω εγω στο w810i :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα δουλευει,αν θελεις να παρεις μην το σκεφτεσαι καθολου.εδω 2gb εχω εγω στο w810i :)

eyxaristw.. dn einai gia mena alla gia fili

egw exw to k810 me 1gb k eimai ok.... mn m bazeis sto trypaki gia 2gb :P:P:p

eyxaristw.. dn einai gia mena alla gia fili

egw exw to k810 me 1gb k eimai ok.... mn m bazeis sto trypaki gia 2gb :P:P:p

Για ενα τετοιο κινητο η 2gb επιβαλεται.αλλωστε δεν ειναι και ακριβες :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω την βοηθεια σας επειγοντως. μου εκλεψαν εχθες το βραδυ σε μια φασαρια εξω απο το skiladiko vip στην αθηνα το κινητο μου και το πορτοφολι μου. θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος τουλαχιστον να μπλοκαριστει το τηλεφωνο και να μην δουλευει καθολουυ το τηλ γιατι εχω μεσα στην μνημη τηλεφωνου εικονες και βιντεο πολυ προσωπικα μου και πολυ σημαντικα τηλεφωνα τα οποια δεν πρεπει να κυκλοφορησουν εξω. το τηλεφωνο ειναι k800 εχω αποδειξη αγορας τα παντα και ολο το κουτι. το εχω αγορασει κα με πιστωτικη καρτα που εχουν επανω τα στοιχεια μου. μπορω το πρωι να απευθυνθω στην sonyericsson να μου το κλειδωσει να μην το χρησιμοποιησει κανεις;;για κοστος δεν με ενδιαφερει καθολου οσο ειναι. μονο τα τηλεφωνα που εχει μεσα ειναι πολυ σημαντικα. η το αλλο αν μπορουμε να βρουμε στιγμα του. παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα

ωχ φίλε πονεμένη ιστορία...Αν το είχες κλειδωμένο μπορεί να μην σου πάρει τίποτα και απλά να ξαναπεράσει το firmware...

Αν έπεσες όμως σε κάποιον που ξέρει καλά από αυτά και τα πάντα μπορεί να σου κρατήσει και να αλλάξει και το IMEI νομίζω και να μην το βρίσκεις με τίποτα.

Όσο για τον εντοπισμό του κάτι μπορεί να γίνει μόνο όμως με την εντολή εισαγγελέα...Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.

Να εύχεσαι μόνο να το έχει πάρει άσχετος και να το είχες κλειδωμένο για χρήση με άλλη κάρτα SIM

Χαλαρά... :lol:

Ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιο βιντεο τραβηγμενο απο το Κ810? Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το 850 και το μονο που θελω να δω ειναι η ποιοτητα του βιντεο γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι καλη. Υποψην ειχα το W900...Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ρε παιδια μηπως υπαρχει καποιο βιντεο τραβηγμενο απο το Κ810? Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το 850 και το μονο που θελω να δω ειναι η ποιοτητα του βιντεο γιατι μου ειπαν οτι δεν ειναι καλη. Υποψην ειχα το W900...Ευχαριστω εκ των προτερων!

καταλαβα..:blink: συγγνωμη που θα στο πω,αλλα θα απογοητευτεις αμα δεις βιντεο απο k800i εχωντας συνιθησει το w900i.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

guys, έχει κανείς ιδέα αν παίζει να γίνει το Κ800 μας και web camera οταν το συνδέουμε στο PC μέσω του PC Suite ή κάποιου άλλου προγράμματος? οεο

Υπάρχουν προγραμματάκια που υποτίθεται ότι μετατρέπουν το κινητό σε web camera αλλά δεν κάνουν τίποτα. Βγάζει το κινητό μια φωτογραφία ανά κάποιο διάστημα. Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.

199 eyro exei to kinitaki prosfora sto media mark an theimame kala poli kali timi kai na fantastite oti o antipalos tou to samsung u 600 exei peripoy 310 eyro...

krima gia tin se kata tin gnomi mou ayto exei ksepesi poli

Κρίμα για την SE λες επειδή μπορείς να πάρεις με 199 ευρώ το κινητό όταν το αντίστοιχο μοντέλο της samsung κάνει 310;

Εγώ το λέω καλή ευκαιρία.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i