fanatikos Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ΠΑΙΔΕΣ, εχω Κ800 και θελω να το κανω αναβαθμηση. οχι μεσω του υπολογιστη αλλα μεσω του τηλεφωνου, εκει στις ρυθμισεις, ξερετε... πληρωνεις για να το κανω αναβαθμιση με το update service, και αν ναι, πόσο περιπου?? εχω κοσμοκαρτα. επισης, υπαρχει κινδυνος να χασω τα ελληνικα μου, ή τα αρχεια μου ?? Δεν ξέρω ειδικά για κοσμοκάρτα, αλλά είναι σαν να κατεβάζεις data από wireless internet. Αν δεν το έχεις ενεργοποιήσει - ρυθμήσει δεν θα παίξει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 καποιες ερωτησεις: ειδα καποιες σελιδες αλλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο ... 1ον πως βλεπω την εκδοση του firmeware του κινητου. 2ον πως εμφανιζω το κρυφο μενου ( αυτα τα < * <>>** που και πως τα βαζω ?) 3on το καπακι της φωτογραφικης μηχανης ανοιγει ευκολα, φτιαχνεται αυτο με καποιον τροπο? αυτα :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δεν ξέρω ειδικά για κοσμοκάρτα, αλλά είναι σαν να κατεβάζεις data από wireless internet. Αν δεν το έχεις ενεργοποιήσει - ρυθμήσει δεν θα παίξει. εχω ενεργοποιησει τα gprs μου. οποτε αστο , μην χρεωθω πολυ ε? 1 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 εχω ενεργοποιησει τα gprs μου. οποτε αστο , μην χρεωθω πολυ ε? Το πιο οικονομικό είναι να το πας στο service, δηλαδή δωρεάν. Αλλά θα το αποχωρηστείς για κάποιες μέρες. Μπορείς και μέσω νετ στον wotanserver και στον davinci με 7 και 10 ευρώ με πιστοτική κάρτα. Τώρα δεν ξέρω τι χρέωση έχει η κοσμοκάρτα στο wireless internet. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 καποιες ερωτησεις: ειδα καποιες σελιδες αλλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο ... 1ον πως βλεπω την εκδοση του firmeware του κινητου. 2ον πως εμφανιζω το κρυφο μενου ( αυτα τα < * <>>** που και πως τα βαζω ?) 3on το καπακι της φωτογραφικης μηχανης ανοιγει ευκολα, φτιαχνεται αυτο με καποιον τροπο? αυτα :P Μενού > Ρυμθμίσεις > Γενικές > update service > έκδοση λογισμικού >*<<*<* για το κρυφό μενού. Όπου <, > το joystick προς την κατεύθηνση που δίχνει, το * είναι το πλήκτρο με το * και το κληδί Αν ανοίγει πολύ εύκολα τότε service. αυτά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafe_demek Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 operation failed μου λέει.το αναβάθμισα μέσο pc 1 Παράθεση http://www.geocities.com/tcpip25410/300me80.JPG ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Καλημέρα,υπάρχει κάποιος τρόπος να επέμβουμε στο κρυφό μενού ετσι ωστε να μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις όποιες αλλαγές?π.χ. αλλάζω την ένταση του μικροφώνου αλλα δεν αποθηκεύεται...μένει στις 3 γραμμές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Καλημέρα,υπάρχει κάποιος τρόπος να επέμβουμε στο κρυφό μενού ετσι ωστε να μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις όποιες αλλαγές?π.χ. αλλάζω την ένταση του μικροφώνου αλλα δεν αποθηκεύεται...μένει στις 3 γραμμές Μονο την φορτιση μεσω usb μπορεις να διορθωσεις! τιποτα αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_ Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Paidia kalispera....exw ena k800i kai ksexasa ton kwdiko kleidwmatos....Ti na kanw...? Mou eipan kati gia software update...an to kanw tha xathoyn ta arxeia toy tilefwmnou......? PLz apantiste grigora giati exw meinei xwris kinito....!!!!! Eyxaristw... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Paidia kalispera....exw ena k800i kai ksexasa ton kwdiko kleidwmatos....Ti na kanw...? Mou eipan kati gia software update...an to kanw tha xathoyn ta arxeia toy tilefwmnou......? PLz apantiste grigora giati exw meinei xwris kinito....!!!!! Eyxaristw... Ξεκλειδωματος θελεις να πεις! ο κωδικος ειναι (0000).τωρα αμα τον ειχες αλλαξει...θα το πας με αποδειξη αγορας στο service. αλλο τροπο εγω δεν γνωριζω..:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ουπς παιδια πρωτη φορα μπαινω εδω για να ποσταρω και εγω το ιδιο προβλημα! Η μικρη μου ξαδελφη ξεχασε τον κωδικο κλειδωματος (αυτος που ειναι μετα τον κωδικο που βαζεις της sim) και εχει χασει την αποδειξη αγορας. Δ μπορουμε να κανουμε κατι? Για να γινει αναβαθμιση πρεπει να ειναι ανοιχτο ε? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά, έχω WIND και νομιζω πως εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για να δω ΤV από το κινητό, αλλά δεν ξέρω που πας και βλέπεις, μήπως ξέρει κανεις να με βοηθήσει? Ευχαριστω! 1 Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiota3000 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 geia sas..to diko mou k800 to exo parei edo kai 1 xrono..apo exthes den mporo na mpo stin efarmoges kai sta paixnidia..kai otan prospatho na mpo mou leei i energeia apetixe..ti mporei na symvainei...please as me voithisei kapoios..thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά, έχω WIND και νομιζω πως εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για να δω ΤV από το κινητό, αλλά δεν ξέρω που πας και βλέπεις, μήπως ξέρει κανεις να με βοηθήσει? Ευχαριστω! Πρέπει να εισάγεις τα URL των καναλιών φίλε μου. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88987 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiota3000 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 mporei na mou pei kapoios pou mporo na vro thn java gia kinito...giati prepei na mou exei katastrafei... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 operation failed μου λέει.το αναβάθμισα μέσο pc Κάτι δεν πήγε καλά. SE service για τσάμπα αλλά θα το αποχωριστείς για κάποιες μέρες, wotanserver 7 ευρώ μέσω πιστοτικής κάρτας αλλά θα το έχεις άμεσα φτιαγμένο. Από SEUS δύσκολα το βλέπω να φτιάχνει, άλλωστε από εκεί πρέπει να το αναβάθμισες. Όπως και να έχει να κάνεις οπωσδήποτε backup γιατί το πιο πυθανό είναι να τα χάσεις όλα με την αναβάθμιση που πρέπει να γίνει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 mporei na mou pei kapoios pou mporo na vro thn java gia kinito...giati prepei na mou exei katastrafei... Μα το ίδιο το λειτουργικό είναι java based. :confused: Αν σου έχει καταστραφεί η java κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε να ανοίγει! Τι ακριβώς σου παρουσιάζει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 geia sas..to diko mou k800 to exo parei edo kai 1 xrono..apo exthes den mporo na mpo stin efarmoges kai sta paixnidia..kai otan prospatho na mpo mou leei i energeia apetixe..ti mporei na symvainei...please as me voithisei kapoios..thanks Τώρα το είδα! :O Δεν το είχα προσέξει γιατί συνήθως τα greeklish τα προσπερνάω. Δεν σου έχει καταστραφεί η java. Είναι γνωστό bug των αρχικών εκδόσεων του λειτουργικού. Έχουν γίνει corrupt οι δύο φάκελοι. Πας καρφί για φουλ αναβάθμιση. Που και πως τα είπα λίγο παραπάνω. Και backup οπωσδήποτε πριν κάνεις την όποια κίνηση. PS. Μπορείς να δοκιμάσεις και ένα master reset και ολική διαγραφή μπας και συνέρθει αλλά προσωπικά το θεωρώ δύσκολο. Και πάλι όμως πριν τα δοκιμάσεις να κάνεις backup στο κινητό! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εμένα στo προτιμ. υπηρεσία έχει επιλογή gprs και gsm, και μόνο gsm. Πού είναι το 3g? Επίσης επάνω δεξιά στην οθόνη βλέπω ένα μπλέ σηματάκι σαν κάτι κύκλους. Και κάτι τελευταίο. Οταν τραβάω φωτογραφία, ο ήχος ίσα που ακούγεται. Ετσι πρέπει να είναι? Δεν ακούγεται δυνατά σαν το Κ750? Εχετε καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 :confused: Παρντόν?? Μάλλον αλλού κοιτάς! Στο μενού > ρυθμίσεις > συνδεσημότητα > δίκτυα κινητ. τηλεφ. > δίκτυα gsm/3g Το μπλε αυτό σηματάκι σημένει ότι εκείνη την στιγμή είσαι κλειδωμένος στο 3G δίκτυο του παρόχου σου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkyriakop Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Καλησπερα, Οπως ισως γνωριζετε το ΤΟΜ ΤΟΜ διαθέτει απο τους καλυτερους χάρτες και λογισμικο για GPS. Πηγα στην σελιδα τους και αναφέρει οτι Κ750, ειναι συμβατο. Υποθετω λοιπον κι οτι Κ800, Κ810 επίσης. Εχει χρησιμοποιήσει κανεις ΤΟΜ ΤΟΜ με Κ750, Κ800 ή Κ810 ? (Εννοειται ότι δουλεύουν με χρήση πρόσθετου εξωτερικου GPS) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 :confused: Παρντόν?? Μάλλον αλλού κοιτάς! Στο μενού > ρυθμίσεις > συνδεσημότητα > δίκτυα κινητ. τηλεφ. > δίκτυα gsm/3g Το μπλε αυτό σηματάκι σημένει ότι εκείνη την στιγμή είσαι κλειδωμένος στο 3G δίκτυο του παρόχου σου. Να'σαι καλά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Παρακαλώ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 παιδιά έχω καιρό να παρακολουθήσω το θέμα και θα ήθελα να μάθω αν έχει βγει καμιά νέα έκδοση που να διορθώνει το bug που δεν αποθήκευε το λεξικό τις νέες λέξεις στο "Οι λέξεις μου"...ευχαριστώ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Απ' όσο ξέρω δεν διορθώθηκε αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts