aoratos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Το τερματισα και εγω το μεσημερι με λιγες ωρες που το επαιξα. Τελικα λιγο ηταν ηθελα και αλλο. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Kalispera paidia! mipws mporeite n m dwsete ena link gia ena serial number gia t paixnidi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Kalispera paidia! mipws mporeite n m dwsete ena link gia ena serial number gia t paixnidi? Αυτό απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ρε παιδια το πειρα το παιχνιδι, το εβαλα ολα καλα αλλα τα αμαξια φενονται καταμαυρα, με καμια λεπτομερια και ισα που φενετε το περιγραμα τους. Στα αστυνομικα δε, δεν φενετε ουτε και η οροφη.... Κοιταξα τα setting, τα ανεβασα λιγο αλλα καμια διαφορα. Καμια ιδεα; Μπας και ξεχναω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Tι καρτα εχεις,πηγες στα advanced? Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μια Fx5200, με τους τελευτεους drivers Πηγα και στα advanced... Τα περισσοτερα τα εχω στο low και οσα αφορουν το αμαξι στο high αλλα τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasga Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Κάτι άλλο θα φταίει, γιατί την FX5200 έχω κ εγώ αλλά μου τρέχει μια χάρα... (έτρεχε μάλλον, γιατί το έπαιξα, το τερμάτισα κ το απεγκατέστησα. Ήταν όντως λίγο κ σαφώς κατώτερο του MW..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τελικα ο driver εφτεγε... Δεν ξερω τι επαθε αλλα τον ξανακατευασα και δουλευει ρολοΐ το παιχνιδι! Ευχαριστω για την βοηεθαι παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 υπάρχει ένα challenge για evade στο οποίο οδηγάς...φορτηγό:!: όπου φυσικά έχεις στη διάθεση σου κ Νιτρο:!::blink::wacko: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Και ειναι και ψιλοδυσκολη μαλιστα παρολο που περιμενα οτι το φορτηγο θα τους διωχνει ευκολα τους cops!:cool: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 mporeite na mou peite ena torrent pou douleuei gia na to katebasw kai egw??to exw katebasei hdh duo fores kai einai kai ta duo xtyphmena....ta neyra mou:angry: :angry: :angry: pm please gia na mhn uparxei problhma me tous mods Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 υπάρχει ένα challenge για evade στο οποίο οδηγάς...φορτηγό:!: όπου φυσικά έχεις στη διάθεση σου κ Νιτρο:!::blink::wacko: σοβαρα υπαρχει κατι τετοιο?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Nαι και εποιασα με 6η 175mph αλλα με τιποτα δεν στριβει. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Nαι και εποιασα με 6η 175mph αλλα με τιποτα δεν στριβει. ελαφρύ χειροφρενάκι κ ανάποδο τιμόνι...:shifty: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Το εχω δοκιμασει,αλλα μετα δεν σημαζευτε με τιποτα ολο με το πλαι συνεχιζει και παει.:p Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
champ960 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 To corolla pws to kseklidwnw re paidia??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 εχει corolla?ποιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 To corolla pws to kseklidwnw re paidia??:( Με παιχνίδι!:):D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 τα γραφικα του παντως εγιναν χειροτερα σε σχεση με το MW, τα εχω και τα δυο τωρα στο pc και το συμπερανα εκ του ασφαλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 mporei na eginan xeirotera grafika alla toulaxiston dn kollaei....poli kalo paixnidi.. Y.G. exei perasei kaneis auto me to skyline p prepei na katseis na se kunigoun oi mpatsoi gia 12 lepta ??? polu pikra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Το παιχνιδακι δεν λεει τπτ κατα την αποψη μου..Ολο τα ιδια και τα ιδια...:down: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Το παιχνιδακι δεν λεει τπτ κατα την αποψη μου..Ολο τα ιδια και τα ιδια...:down: τι ακριβως θα θελατε να δειτε; απλα ρωταω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 τι ακριβως θα θελατε να δειτε; απλα ρωταω :) Πρωτα δεν εχει γραφικα..Ειναι πολυ αθλια...και γενικα ας φτιαξουν τπτ αλλο...Ολο τα ιδια και τα ιδια βλεπουμε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Παιδια επειδει ο υπολογιστης μου εκλεισε και ηταν στη μεση το Download και δεν εχω τα εξεις αρχεία: α)CRC failed in nfsc_demo.exe και B) Unexpected end of archive αληθεια τι ειναι αυτο το (Unexpected end of archive) εεε:!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο από την αρχή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts