johnthegreek Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στα windows 7 όταν έχεις πολλά παράθυρα στο messenger (και σε άλλα προγράμματα βέβαια) τα βάζει όλο στα taskbar και δεν σε ειδοποιεί αν χτύπησε κάποιος μήνυμα ή όχι.. (τουλάχιστον έτσι κάνει αυτό το pc που δουλεύω αυτή τη στιγμή) αυτό πως θα γίνει να αλλάξει; Εχω όλους τους ήχουν ενεργοποιημένους και στο msn και στο pc, ωστόσο δεν καταλαβαίνω πότε μου στέλνουν μήνυμα, κτλ... Εμένα όποτε μου στέλνουν κάτι γίνεται πορτοκαλί το χρώμα του Messenger στη taskbar. Παρ'όλα αυτά μπορείς να κάνεις το εξής: Κάνε δεξί κλίκ πάνω από το εικονίδιο της "Έναρξης" και πάτα το "Properties".Στο tab "Taskbar" θα δεις κάπου που θα γράφει:"Taskbar buttons" και θα σου έχει ως προεπιλογή το "Always cobine, hide labels". Αυτό θα το αλλάξεις και θα επιλέξεις το "Never Combine". Έτσι θα γίνει όπως είναι στα XP/Vista. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στα windows 7 όταν έχεις πολλά παράθυρα στο messenger (και σε άλλα προγράμματα βέβαια) τα βάζει όλο στα taskbar και δεν σε ειδοποιεί αν χτύπησε κάποιος μήνυμα ή όχι.. (τουλάχιστον έτσι κάνει αυτό το pc που δουλεύω αυτή τη στιγμή) αυτό πως θα γίνει να αλλάξει; Εχω όλους τους ήχουν ενεργοποιημένους και στο msn και στο pc, ωστόσο δεν καταλαβαίνω πότε μου στέλνουν μήνυμα, κτλ... Με τον ήχο οκ .. φάνηκε να συνεργάζεται μετά από ένα sign out .. Τρέξε τον σε windows vista sp2 compatibility mode και θα λειτουργεί όπως παλιά. Ε, μα το θέμα είναι να μην γυρνάμε πίσω .. αλλά μπροστά .. είναι δυνατόν; Εμένα όποτε μου στέλνουν κάτι γίνεται πορτοκαλί το χρώμα του Messenger στη taskbar. Παρ'όλα αυτά μπορείς να κάνεις το εξής: Κάνε δεξί κλίκ πάνω από το εικονίδιο της "Έναρξης" και πάτα το "Properties".Στο tab "Taskbar" θα δεις κάπου που θα γράφει:"Taskbar buttons" και θα σου έχει ως προεπιλογή το "Always cobine, hide labels". Αυτό θα το αλλάξεις και θα επιλέξεις το "Never Combine". Έτσι θα γίνει όπως είναι στα XP/Vista. ;) Α, ευχαριστώ πολύ .. καλή φάση ... ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ε, μα το θέμα είναι να μην γυρνάμε πίσω .. αλλά μπροστά .. είναι δυνατόν; Πού πίσω γυρνάμε; Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Δεξί κλικ στο .exe, properties, και στο tab compatibility βάλε windows vista sp2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Παιδια SOS! Πήρα καινούργιο υπολογιστή.. πέρασα το μσν την ίδια έκδοση που χρησιμοποιούσα και πριν.. αλλά όταν συνδέομαι μου λέει ότι δεν έχω επαφές!!! Μπήκα από το κινητό στο μσν και είδα ότι οι επαφές μου είναι οκ. Τί πρέπει να κάνω να μου τις εμφανίσει? Μην γίνει και τίποτα και σβηστούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dermitzos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Για δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 (edited) Το έκανα αλλά δυστυχώς συνεχίζει να μην μου εμφανίζει τις επαφές. :O Κι άλλες "λύσεις" που βρήκα στο google καμία δεν είχε αποτέλεσμα. Edit: Πέρασα τα windows 7.. κατέβασα το msn, το έκανα εγκατάσταση και συνδέθηκα κανονικά! Edited January 22, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Έχω κατεβάσει κάποια emoticon, μπορείτε να μου πείτε σε ποιο φάκελο πρέπει να τα βάλω για να μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω στο messenger. Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Run Windows Live Messenger from the Notification Area Ένα κολπάκι για τους χρήστες των windows 7 που έχει σχέση με την εμφάνιση του WLM στη νέα μπάρα εργασιών (task bar). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Run Windows Live Messenger from the Notification Area Ένα κολπάκι για τους χρήστες των windows 7 που έχει σχέση με την εμφάνιση του WLM στη νέα μπάρα εργασιών (task bar). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3049193#post3049193 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Έχω επιλέξει να ανοίγει αυτόματα το μσν όταν ανοίγω τον υπολογιστή. Ωστόσο κάποιες φορές μου βγάζουν μήνυμα τα windows ότι πρέπει να κλείσει το πρόγραμμα.. κάτι τέτοιο και πρέπει να ανοίξω χειροκίνητα το μσν. Τί μπορεί να φταίει? Δεν μου το κάνει πάντα. Έχω windows 7 ultimate. Με τα windows xp δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.. Edited February 10, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Αυτα τα unlimited τι ειναι παλι? μηπως εκει οφειλεται?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 ωχ τί βλακεία έγραψα!! Windows ultimate ήθελα να γράψω.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 :lol: Δες μηπως υπαρχει conflict με καποιο αλλο προγραμμα που ξεκιναει μαζι. Εχεις την τελευταια εκδοση? Η καποια πειραγμενη παλαιοτερη ωστε να συνεχιζει να κανει connect? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πως θα δω αν κάνει conflict με κάποιο άλλο πρόγραμμα; Εχω την τελευταία έκδοση. Την κατέβασα από το επίσημο site πριν 4 βδομάδες περίπου που πέρασα και τα windows. Το μόνο που εχω προσθέσει στο μσν είναι το plus αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό! Για antivirus εχω το avast. Γενικώς ότι προγράμματα χρησιμοποιούσα πριν, εχω και τώρα. Βέβαια αυτό το κόλλημα μου το κάνει μια στις τρεις φορές που θα ανοίξω τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 αν εχεις κ αλλα προγραμματα που ξεκινουν στο start up απενεργοποιησε τα απο το msconfig και δες πως θα συμπεριφερθει. Για να το κανει οποτε του κατεβει ομως ισως ειναι και κακη εγκατασταση. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 συνεχως μου βγαζει το σφαλμα 81000306. στο troubleshoot εμφανιζει προβλημα στα key ports. το κακο ειναι οτι οταν κανω απεγκατασταση του msn και ξανα install, τα log in μου ειναι ελαχιστα και μετα ξαναεμφανιζει το σφαλμα 81000306. και αυτη τη διαδικασια unistall-install την εχω δοκιμασει αρκετες φορες. η εκδοση ειναι του 2009 (build 14.0.8089.726) υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 συνεχως μου βγαζει το σφαλμα 81000306. στο troubleshoot εμφανιζει προβλημα στα key ports. το κακο ειναι οτι οταν κανω απεγκατασταση του msn και ξανα install, τα log in μου ειναι ελαχιστα και μετα ξαναεμφανιζει το σφαλμα 81000306. και αυτη τη διαδικασια unistall-install την εχω δοκιμασει αρκετες φορες. η εκδοση ειναι του 2009 (build 14.0.8089.726) υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; Τσεκαρε στο help, αναφερει τι να κανεις!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 τα χω δοκιμασει και παλιοτερα τα βηματα της βοηθειας του windowslive, αλλα τζιφος... μαλλον θα κανω το συνηθισμενο, απεγκατασταση παλι...:( Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 τα χω δοκιμασει και παλιοτερα τα βηματα της βοηθειας του windowslive, αλλα τζιφος... μαλλον θα κανω το συνηθισμενο, απεγκατασταση παλι...:( Τι antivirus εχεις?? Μηπως εμποδιζει κανα firewall? Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 AVG εχω...ηδη απεγκατεστησα το msn:p για να δουμε... Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 εχει κανεις αλλος προβλημα τωρα τελευταια με μη παραλαβη/παραδοση μηνυματων?? ανοιγω μια συζητηση και τα μισα απο αυτα που γραφω η μου γραφουν δν φτανουν στον εκαστοτε παραληπτη :( τελευταια εκδοση Msn με plus! και A-patch και Win 7 64-bit Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) νομιζω τελικα οτι το προβλημα το δημιουργουσε το μtorrent. Πρεπει να τρωει ΟΛΟ το bandwidth της γραμμης και να σκαλωνει και το msn. Εχω και προβληματα στο σερφαρισμα οταν εχω και τα torrents. Περιεργο βεβαια. Ισως φταινε οι νεες εκδοσεις του client γιατι δν ξαναχα τετοιο προβλημα. Ps: Sorry για το Double post. Απλα για να ενημερωθει το thread ;) Edited March 4, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο οτι με τον plus δεν αποθηκευονται ολα τα chat logs. Δηλαδη κανω μια συνομιλια αλλα μπορει και να μην την κρατησει... Χμ...το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να διαγράψω μόνο το msn messenger και να κρατήσω το email ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να διαγράψω μόνο το msn messenger και να κρατήσω το email ? Και βεβαια γινεται. Το messenger δεν εχει να κανει με το msn id σου (το mail σου δηλαδη), πλην την εισοδο σου σε αυτη την εφαρμογη!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts