Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενώ του έκανα καθαρισμό με το ccleaner όπως μου είπε ο χρήστης fantomas , όταν πάω όμως να το εγκαταστήσω πάλι το msn messenger , μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο , ενώ στην ουσία τα έχω απεγκαταστήσει όσα αφορούσαν το msn messenger του windows .

Καλησπέρα ,

Έκανα πολλές φορές restart εχτές , αλλά ευτυχώς βρήκα αλλιώς τον τρόπο και ευτυχώς ξαναεγκατέστηση ξανά τα windows messenger.

Ευχαριστώ !!

restart εκανες? :)

Παιδες πηγα να κατεβασω τον Messenger Plus απο την σελιδα αλλα δεν δουλευει... Εχει καποιο προβλημα ή την κλεισανε??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...
Παιδια στο msn μου δεν μου βγαζει τις επαφες ολες που ειναι online...Τον τελευταιο καιρο οσες κανω δεν ειναι οnline ποτε ενω ξερω σιγουρα οτι ειναι...Τι γινεται? Εχω την τελευταια εκδοση και του windows live messager και του msn plus...
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

έχω την τελευταία έκδοση του messenger live...προσπαθώ να εγκαταστήσω το plus αλλα είναι αδύνατον!!!:(θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω???!!!
Sas xairetw oloys!

Εγω μολις προχτες το περασα κανονικα! Εχεις τις συμβατες εκδοσεις? Δεν εχεις περασει καποιο αλλο patch πιο πριν ετσι?
Shit Happens!!!

έχω την τελευταία έκδοση του messenger live...προσπαθώ να εγκαταστήσω το plus αλλα είναι αδύνατον!!!:(θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω???!!!

Ποια version του plus εχεις?? Κατεβασε την 4.83.0.372 ...αν δεν εχει αυτην!!

Εγω μολις προχτες το περασα κανονικα! Εχεις τις συμβατες εκδοσεις? Δεν εχεις περασει καποιο αλλο patch πιο πριν ετσι?

Νομιζω πως το plus μπορεις να το εγκαταστησεις ακομα και οταν ειναι περασμενο αλλο patch πανω στον messenger!! Δεν ειναι σαν τα αλλα τα patch-ακια.

Σε περιπτωση που εχω ξεχασει τον κωδικο,δεν εχω ενναλακτικη διευθυνση email και δεν θυμαμαι τι ερωτηση ειχα βαλει υπαρχει περιπτωση να ανακτησω τον κωδικο???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να "επιταχυνω" την αποστολη φωτογραφιων μεσω msn? εννοω οταν "πετας" μια φωτο στο παραθυρο και μερικες φορες πρεπει να περασουν πολλα δευτερολεπτα μεχρι να την δει και ο αλλος!
Shit Happens!!!

Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να "επιταχυνω" την αποστολη φωτογραφιων μεσω msn? εννοω οταν "πετας" μια φωτο στο παραθυρο και μερικες φορες πρεπει να περασουν πολλα δευτερολεπτα μεχρι να την δει και ο αλλος!

Οχι, δεν γινεται να κανει κατι τετοιο, ειναι καθαρα θεμα πρωτοκολλου (UDP) που χρησιμοποιει η εφαρμογη του messenger!

το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν ριξεις πολλες, αργει στην αρχη -οπως παντα- αλλα μετα ολες μετα πανε σχετικα αμεσως. Με σταθερη ροη.. Το θεμα ειναι να γινει η αρχη δηλαδη. Παιζει ρολο κατι? Αν ειναι βεβαρημενο το συστημα/servers? Παιρνεις καποια σειρα προτεραιοτητας ας το πουμε??
Shit Happens!!!

εχω την εκδοση 14.0.8089.726 ..σε windows 7 ultimate...και δεν ξερω πως εγινε οταν παταω να δω τα μειλ απο το κουμπακι της εφαρμογης μου τα ανοιγει με ΙΕ ,καθως και οτι λινκς μου στελνουν..

Προσπαθώ εδώ και ώρα να συνδεθώ στο Msn, αλλά μου εμφανίζει σφάλμα με κωδικό 81000395.. Έκανα ό,τι λέει εδώ αλλά τίποτα.. :( Τι να κάνω;; :confused:

υπαρχει περιπτωση στη λιστα με αυτους που σε εχουν κανει add να μην εμφανιζει μια επαφη που σημαινει οτι σε εχει διαγραψει αλλα στην πραγματικοτητα να μην σε εχει σβησει απο τη λιστα του??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν δύο επιλογές.Block και Delete.Μπορεί να σε κάνει block χωρίς να σε διαγράψει από τη λίστα του.

Υπάρχουν δύο επιλογές.Block και Delete.Μπορεί να σε κάνει block χωρίς να σε διαγράψει από τη λίστα του.

Λεω για την επιλογη που εχει στις ρυθμισεις "δειτε ποιοι σας εχουν προσθεσει στη λιστα επαφων τους"

αν με κανει block ομως θα το εμφανιζει το ατομο αυτο στην στη λιστα επαφων που αναφερω πανω ή μονο αν με κανει delete θα σβηστει απο εκει?

Το θεμα ειναι οτι block δε πρεπει να με εχει κανει γιατι μου ειχε στειλει μηνυμα οταν μπηκα.

Πως γινεται αυτο?? :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα....με τη νέα έκδοση του Live Messenger τράβηξα μερικές ωραίες φωτό μέσω webcam. Επειδή θέλω να τις χρησιμοποιήσω και αλλού ξέρεις κάποιος που αποθηκεύονται οι φωτό μέσω webcam από το Messenger?

καλησπερα παιδια.

θελω να μαθω αν οι συνομιλιες μου μεσω msn αποθηκευονται στο διαδικτυο οπως γινεται και στον υπολογιστη και αν ναι πως μπορω να τις βρω.

Ευχαριστω πολυ.

καλησπερα παιδια.

θελω να μαθω αν οι συνομιλιες μου μεσω msn αποθηκευονται στο διαδικτυο οπως γινεται και στον υπολογιστη και αν ναι πως μπορω να τις βρω.

Ευχαριστω πολυ.

Δεν αποθηκευονται στο διαδυκτιο!!

Μπορώ να έχω πρόσβαση και να προσθέτω επαφές στο Windows Live Messenger με τη χρήση Ovi Mail; :worry: Προσπάθησα να το κάνω, αλλά δεν μ'άφησε.

• 2 weeks later...

σε ποιες περιπτωσεις το buzz (γνωστο και ως δονηση) και τα νευματα ειναι απενεργοποιημενα οταν μιλας με καποιον?

σε μερικα ατομα που ειναι απο κινητο μεσα δε γινεται το ξερω αλλα ειναι δυνατον να μπαινει καποιος απο το pc και οταν μιλας μαζι του να ειναι απενεργοποιημενα αυτα τα 2?

οι παλιες εκδοσεις δεν εχουν κλειδωσει?? μπορεις να μπεις ακομα??

[sIGPIC][/sIGPIC]