vakon_ Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κατέβασα το ccleaner και κάνω καθαρισμό , ευχαριστώ πολύ !! Απεγκατάστησα το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ενώ του έκανα καθαρισμό με το ccleaner όπως μου είπε ο χρήστης fantomas , όταν πάω όμως να το εγκαταστήσω πάλι το msn messenger , μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένο , ενώ στην ουσία τα έχω απεγκαταστήσει όσα αφορούσαν το msn messenger του windows . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 restart εκανες? :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Καλησπέρα , Έκανα πολλές φορές restart εχτές , αλλά ευτυχώς βρήκα αλλιώς τον τρόπο και ευτυχώς ξαναεγκατέστηση ξανά τα windows messenger. Ευχαριστώ !! restart εκανες? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδες πηγα να κατεβασω τον Messenger Plus απο την σελιδα αλλα δεν δουλευει... Εχει καποιο προβλημα ή την κλεισανε?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Παιδια στο msn μου δεν μου βγαζει τις επαφες ολες που ειναι online...Τον τελευταιο καιρο οσες κανω δεν ειναι οnline ποτε ενω ξερω σιγουρα οτι ειναι...Τι γινεται? Εχω την τελευταια εκδοση και του windows live messager και του msn plus... Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ev-Angel Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 έχω την τελευταία έκδοση του messenger live...προσπαθώ να εγκαταστήσω το plus αλλα είναι αδύνατον!!!:(θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω???!!! Παράθεση Sas xairetw oloys! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Εγω μολις προχτες το περασα κανονικα! Εχεις τις συμβατες εκδοσεις? Δεν εχεις περασει καποιο αλλο patch πιο πριν ετσι? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 έχω την τελευταία έκδοση του messenger live...προσπαθώ να εγκαταστήσω το plus αλλα είναι αδύνατον!!!:(θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω???!!! Ποια version του plus εχεις?? Κατεβασε την 4.83.0.372 ...αν δεν εχει αυτην!! Εγω μολις προχτες το περασα κανονικα! Εχεις τις συμβατες εκδοσεις? Δεν εχεις περασει καποιο αλλο patch πιο πριν ετσι? Νομιζω πως το plus μπορεις να το εγκαταστησεις ακομα και οταν ειναι περασμενο αλλο patch πανω στον messenger!! Δεν ειναι σαν τα αλλα τα patch-ακια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Σε περιπτωση που εχω ξεχασει τον κωδικο,δεν εχω ενναλακτικη διευθυνση email και δεν θυμαμαι τι ερωτηση ειχα βαλει υπαρχει περιπτωση να ανακτησω τον κωδικο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να "επιταχυνω" την αποστολη φωτογραφιων μεσω msn? εννοω οταν "πετας" μια φωτο στο παραθυρο και μερικες φορες πρεπει να περασουν πολλα δευτερολεπτα μεχρι να την δει και ο αλλος! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να "επιταχυνω" την αποστολη φωτογραφιων μεσω msn? εννοω οταν "πετας" μια φωτο στο παραθυρο και μερικες φορες πρεπει να περασουν πολλα δευτερολεπτα μεχρι να την δει και ο αλλος! Οχι, δεν γινεται να κανει κατι τετοιο, ειναι καθαρα θεμα πρωτοκολλου (UDP) που χρησιμοποιει η εφαρμογη του messenger! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν ριξεις πολλες, αργει στην αρχη -οπως παντα- αλλα μετα ολες μετα πανε σχετικα αμεσως. Με σταθερη ροη.. Το θεμα ειναι να γινει η αρχη δηλαδη. Παιζει ρολο κατι? Αν ειναι βεβαρημενο το συστημα/servers? Παιρνεις καποια σειρα προτεραιοτητας ας το πουμε?? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 εχω την εκδοση 14.0.8089.726 ..σε windows 7 ultimate...και δεν ξερω πως εγινε οταν παταω να δω τα μειλ απο το κουμπακι της εφαρμογης μου τα ανοιγει με ΙΕ ,καθως και οτι λινκς μου στελνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 θα μπηκε default o IE. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ok,βρηκα την επιλογη να κανω default τον ff ;) thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Προσπαθώ εδώ και ώρα να συνδεθώ στο Msn, αλλά μου εμφανίζει σφάλμα με κωδικό 81000395.. Έκανα ό,τι λέει εδώ αλλά τίποτα.. :( Τι να κάνω;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 υπαρχει περιπτωση στη λιστα με αυτους που σε εχουν κανει add να μην εμφανιζει μια επαφη που σημαινει οτι σε εχει διαγραψει αλλα στην πραγματικοτητα να μην σε εχει σβησει απο τη λιστα του?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Υπάρχουν δύο επιλογές.Block και Delete.Μπορεί να σε κάνει block χωρίς να σε διαγράψει από τη λίστα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Υπάρχουν δύο επιλογές.Block και Delete.Μπορεί να σε κάνει block χωρίς να σε διαγράψει από τη λίστα του. Λεω για την επιλογη που εχει στις ρυθμισεις "δειτε ποιοι σας εχουν προσθεσει στη λιστα επαφων τους" αν με κανει block ομως θα το εμφανιζει το ατομο αυτο στην στη λιστα επαφων που αναφερω πανω ή μονο αν με κανει delete θα σβηστει απο εκει? Το θεμα ειναι οτι block δε πρεπει να με εχει κανει γιατι μου ειχε στειλει μηνυμα οταν μπηκα. Πως γινεται αυτο?? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλησπέρα....με τη νέα έκδοση του Live Messenger τράβηξα μερικές ωραίες φωτό μέσω webcam. Επειδή θέλω να τις χρησιμοποιήσω και αλλού ξέρεις κάποιος που αποθηκεύονται οι φωτό μέσω webcam από το Messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bearha Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλησπερα παιδια. θελω να μαθω αν οι συνομιλιες μου μεσω msn αποθηκευονται στο διαδικτυο οπως γινεται και στον υπολογιστη και αν ναι πως μπορω να τις βρω. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλησπερα παιδια. θελω να μαθω αν οι συνομιλιες μου μεσω msn αποθηκευονται στο διαδικτυο οπως γινεται και στον υπολογιστη και αν ναι πως μπορω να τις βρω. Ευχαριστω πολυ. Δεν αποθηκευονται στο διαδυκτιο!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Μπορώ να έχω πρόσβαση και να προσθέτω επαφές στο Windows Live Messenger με τη χρήση Ovi Mail; :worry: Προσπάθησα να το κάνω, αλλά δεν μ'άφησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 σε ποιες περιπτωσεις το buzz (γνωστο και ως δονηση) και τα νευματα ειναι απενεργοποιημενα οταν μιλας με καποιον? σε μερικα ατομα που ειναι απο κινητο μεσα δε γινεται το ξερω αλλα ειναι δυνατον να μπαινει καποιος απο το pc και οταν μιλας μαζι του να ειναι απενεργοποιημενα αυτα τα 2? οι παλιες εκδοσεις δεν εχουν κλειδωσει?? μπορεις να μπεις ακομα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts