Jump to content

Ev-Angel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ev-Angel

  • Ημ. Γέννησης 24/06/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Ev-Angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εγω πλεον προσανατολιζομαι στο να το πάρω από εξω!!Το μονο που με προβληματίζει ειναι αν θα έχω προβλημα να το cosmote my view που χρησιμοποιώ!!μηπως δεν μπορώ να μπω...Μηπως ξέρει κανείς από εσας που το έχετε ήδη να μου πει????;):rolleyes:
  2. Περιμένω να το πάρω με το που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα γιατί δεν θέλω να παιδεύομαι με τα ελληνικά μετά...αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει τίποτα για το πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει!!! Τι καθυστέρηση είναι αυτή πια????λες και είναι το κινητό του αιώνα!!!:lol::lol::lol: Μάλον επειδή αναμένεται να απευθύνεται σε πολύ κόσμο και σε προσιτή τιμή οι εταιρείες προσπαθούν να το πλασάρουν καλά....ελπίζω μέσα στα Χριστούγεννα!!!!:rolleyes:
  3. έχω την τελευταία έκδοση του messenger live...προσπαθώ να εγκαταστήσω το plus αλλα είναι αδύνατον!!!:(θα μπορούσε κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω???!!!
  4. Επειδή σκοπεύω να το πάρω το κινητάκι...και επειδή δεν έχω ιδέα απο smart phones...μήπως θα μπορούσατε να μου λύσετε κάποιες..."παιδιάστικες"απορίες???:confused:αλλά επειδή βλέπω οτι είμαι και η μοναδική γυναίκα που συμμετέχει και μάλιστα ξανθιά...please help!!!:lol: Πρώτον δεν έχω καταλαβει πως λειτουργει αυτό το android market...είδα σε βιντεακι πώς κατεβάζεις εφαρμογές free...αλλά συνδέεσαι με ιντερνετ για να μπεις εκει φαντάζομαι...οπότε αυτό κοστίζει...σωστα??? Δευτερον...υπάρχει διαφορά σε τεχνικά ζητήματα αν το πάρω απο τη vodafone η την cosmote? Τρίτον...facebook μέσω cosmote my view (δηλαδή το περιορισμένο προφιλ του facebook) θα το εχω κανονικά ή θα μου ανοίγει όλη τη σελίδα και θα κατεβάζει αβέρτα mb??? Τέταρτον...τι σημαίνει.."αναγκαστικη διαχειριση του τηλεφωνου μεσω google " που διαβασα παραπάνω???? τρομαξα λίγο... Γενικά για αρχη 3 πραγματακια θέλω...να βάλω ελληνικο πληκτρολόγιο (ελπίζω με 160 χαρακτηρες), να περάσω τις επαφές μου μεσω outlook και να μπαίνω facebook μεσω my view που είναι απειροελάχιστα τα kb που κατεβάζεις και δεν ξεπερνάς ποτέ το πάσο my view!!Γίνεται?????!!!!:D
  5. δοκιμαζω για πρωτη φορα να συνδεθω με internet μεσω κινητου και δεν αντιλαμβανομαι για τα καλα πως λειτουργουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας σχετικα με τις χρεωσεις...διαβασα και το φυλλαδιο της Cosmote...ακαταλαβιστικα μου φανηκαν...και ρωτω εσας που ξερετε....μπορω με το cosmote my view και με τα 4 ευρω το μηνα να μπαινω π.χ facebook απεριοριστα (μιας και στη χρεωση του δινει 0 τιμη)??? και για να εχω π.χ msn θα πρεπει να δινω τα 2,50 ευρω μηνιαιως επισης εκτος απο τα 4? ρωτω για τα συγκεκριμενα τυχαια επειδη βλεπω οτι υπαρχει τιμοκαταλογος για διαφορες σελιδες που παει με την ημερα , την εβδομαδα, το μηνα.... και επιτελους ρε παιδια...πως μετριουνται αυτα τα 40ΜΒ...???και ποιες ειναι οι σελιδες για τις οποιες χρεωνονται αυτα τα 40ΜΒ???οι εκτος My view??? πολλα ρωταω...απαντηστε μου σε ο.τι μπορεσετε please!!!
  6. εχει κανεις ιδεα για το αν μεσω cosmote είναι αμεσα διαθεσιμο?εχω δικαιωμα επιδοτησης συσκευης και αναρωτιεμαι αν θα κανουν κανενα μηνα να μου το στειλουν...τουλαχιστον τον δεκεμβρη απο οσο ακουσα τοσο κανανε!!
×
×
  • Create New...