Jump to content

bearha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bearha

  • Ημ. Γέννησης 19/09/1983

bearha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια. θελω να μαθω αν οι συνομιλιες μου μεσω msn αποθηκευονται στο διαδικτυο οπως γινεται και στον υπολογιστη και αν ναι πως μπορω να τις βρω. Ευχαριστω πολυ.
  2. Καλησπερα παιδια Θα ηθελα να ρωτησω και σχετικα με την ευρεση ip στο facebook. Μου εστειλαν ενα μνμ και κατευθειαν διεγραψαν το προφιλ μπορω με καποιο τροπο να βρω την ip αυτου που μου εστειλε το μνμ? Ευχαριστω
  3. ξερω οτι αυτο που θα σου ζητησω ειναι υπερβολικο αλλα μηπως θα γινοταν να μου στειλεις τους κωδικες οπως το connect?συγνωμη που ζηταω κατι τετοιο αλλα εχω δοκιμασει τα παντα και δε βρισκω τη λυση και πρεπει να παραδωσω την εργασια.
  4. το δικο σου δουλευει μια χαρα δοκιμασα και αυτο που λες αλλα παλι τπτ δε ξερω τι αλλο να κανω
  5. Θα μπορουσες μηπως να μου στειλεις το αρχειο jar που εχεις δημιουργησει εσυ να το δοκιμασω στο δικο μου υπολογιστη?
  6. τπτ απολυτως δε βγαζει ξαναβγαζει απο κατω απλα το path
  7. Κανω οτι ακριβως λες αλλα οταν παω να τρεξω το αρχειο ειτε απο το command prompt ειτε με διπλο κλικ δε γινεται απολυτως τιποτα.
  8. Κατ αρχην σε ευχαριστω πολυ επειδη ομως ειμαι λιγο ασχετος θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις πως δημιουργουνται αυτα τα αρχεια .jar και πως οριζω τα args Και παλι ομως σε ευχαριστω παρα πολυ.
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ JAVA ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ NETBEANS IDE 6.5.1 ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ DEBUG ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ RUN ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ARGS ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΣΩ ΑΥΤΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ
  10. ισως αυτος http://www.e-mac.gr
  11. Παρε το σκληρο και βαλτον στο pc ενοσ φιλου σου σα slave και μπες μεσα και κρατα οτι αρχεια θες.ο καλυτερος και σιγουροτερος τροπος αν δε θες να μπλεξεις με data recovery ktl.
  12. Παιδια καλησπερα.Εχω βαλει στο pc μου τα leopard.Προσφατα πηρα απο ενα φιλο το remote control της apple που εχουν τα imac,mac mini etc αλλα δουλευει με υπερυθρες.Ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει καποιος usb infrared receiver και αν θα δουλεψει?Επισης ξερω πως καποια mobo της asus εχουν ενσωματωμενο ir receiver?Ξερει κανεις τπτ να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ
  13. bearha

    EFI bios

    Καλησπερα παιδια. Η MSI εδω και καιρο εχει ανακοινωσει οτι εβγαλε με EFI bios.Εγω αγορασα το motherboard (P35 Neo3-F) αυτο αλλα εχει κανονικο bios.Σε forums ομως εχω δει φωτογραφιες απο το motherboard αυτο που εχει EFI bios.Ξερει κανεις να με βοηθησει στο πως γινεται να εχω κ εγω τετοιο bios?
  14. Καλησπερα.Μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να κατεωαζω βιντεο απο σελιδες στο inernet και πιο συγκεκριμενα θελω να κατεβασω απο τη σελιδα του Εξαντα μια εκπομπη. Στις ιδιοτητες του βιντεο λεει: mms://media.ertonline.gr:8080/exandas/salvador/salvador.wmv Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...