lefkal Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Στον 8 όχι στον 9 ναι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 ενας φιλος μου εχει ενα περιεργο προβλημα οταν μιλαει στο μσν και ταυτοχρονα βλεπει video στο youtube τοτε κλεινει ο firefox καποια στιγμη υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Kατεβασα πριν λιγο τον 9 και ειναι στα αγγλικα εκτος εκει που λεει Φιλοι,Οικογενεια,συνεργατες.Μεσα απ οτι ειδα δεν εχει επιλογη για αλλη γλωσσα,πως μπορω να το κανω στα ελληνικα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellinas7 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 ρε παιδια εχω κατεβασει το windows live meseenger to (14.0.8064.206) δηλαδη το καινουργιο....και μου γραφει το ακολουθο: ""signing into the windows live messenger has failed because the service is temporarily unavailable..... error code:80040154"" πηγα μετα στην υποστηριξη για να δω τι πρεπει να κανω,εκανα οτι ζητουσε αλλα και παλι δε μπορω να μπω καμια βοηθεια Υ.Γ. πρωτα ειχα την εκδοση την 8 (, κατι) και πηγα να το αναβαθμησω και τωρα μου εβγαλε αυτο που σας ειπα.....υποψιν στην ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ δε μου το εχει,ουτε στην ΕΝΑΡΞΗ--->ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ....δλδ ελεος...μηπωσ πρεπει να κανω ΦΟΡΜΑΤ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Kατεβασα πριν λιγο τον 9 και ειναι στα αγγλικα εκτος εκει που λεει Φιλοι,Οικογενεια,συνεργατες.Μεσα απ οτι ειδα δεν εχει επιλογη για αλλη γλωσσα,πως μπορω να το κανω στα ελληνικα??? Θα πας στο get.live.com/messenger και στα δεξία θα σου βγάλει τις διαθέσιμες γλώσσες στις οποίες υπάρχει ο messenger.Απλώς επέλεξε "Ελληνικά" και πάτα "Λήψη".:) Υ.Γ. πρωτα ειχα την εκδοση την 8 (, κατι) και πηγα να το αναβαθμησω και τωρα μου εβγαλε αυτο που σας ειπα.....υποψιν στην ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ δε μου το εχει,ουτε στην ΕΝΑΡΞΗ--->ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ....δλδ ελεος...μηπωσ πρεπει να κανω ΦΟΡΜΑΤ?? Μην ξεχνάς ότι μετά την εγκατάσταση του WLM 9 θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή για να δουλέψει ο messenger (αν και δουλεύει και χωρίς επανεκκίνηση αλλά θα πρέπει να κάνεις).Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το WLM 9 από το get.live.com/messenger.Επίσης σχετικά με την "Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων" νομίζω ότι τον messenger θα τον βρείς ώς "Windows Live Essentials" ή κάπως έτσι.Αλλά καλό θα ήταν να μην το απεγκαταστήσεις αλλά να το ξανακατεβάσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 στα windows vista μου βγαλε μνο του ενημερωση για να κανει update οπου κ το εκανα,μαζι με messenger plus live + apatch..δεν ειχα προς το παρον καποιο προβλημα..αν κ δεν με βολευει ιδιαιτερα το καινουργιο interface..ισως επδ ειναι κ αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 στα windows vista μου βγαλε μνο του ενημερωση για να κανει update οπου κ το εκανα,μαζι με messenger plus live + apatch..δεν ειχα προς το παρον καποιο προβλημα..αν κ δεν με βολευει ιδιαιτερα το καινουργιο interface..ισως επδ ειναι κ αρχη Έτσι γίνεται και στα Windows XP.Όταν ο χρήστης Μessenger άλλης έκδοσης προσπαθήσει να κάνει "είσοδο" στο Messenger του λέει ότι υπάρχει μια ενημέρωση και του δίνει δύο λύσεις.Το "Ναι" και το "Όχι".Σε περίπτωση που ο χρήστης πατήσει "Ναι" "κατεβαίνει" και ο Messenger 9,σε περίπτωση όμως που πατήσει "Όχι" δεν μπορεί να κάνει "είσοδο" στο Messenger μέχρι να "κατεβάσει" την έκδοση 9.Εκτός και αν στα Windows Vista η ενημέρωση βρίσκεται ήδη στον "Πίνακα Ελέγχου" στο "Windows Update".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Έτσι γίνεται και στα Windows XP.Όταν ο χρήστης Μessenger άλλης έκδοσης προσπαθήσει να κάνει "είσοδο" στο Messenger του λέει ότι υπάρχει μια ενημέρωση και του δίνει δύο λύσεις.Το "Ναι" και το "Όχι".Σε περίπτωση που ο χρήστης πατήσει "Ναι" "κατεβαίνει" και ο Messenger 9,σε περίπτωση όμως που πατήσει "Όχι" δεν μπορεί να κάνει "είσοδο" στο Messenger μέχρι να "κατεβάσει" την έκδοση 9.Εκτός και αν στα Windows Vista η ενημέρωση βρίσκεται ήδη στον "Πίνακα Ελέγχου" στο "Windows Update".:) Γινεται κανονικα εισοδος και με το παλιο.Τουλαχιστων μεχρι χθες,πριν βαλω τον 9 εμπαινα κανονικα,δεν ξερω αν αλλαξε κατι σημερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Γινεται κανονικα εισοδος και με το παλιο.Τουλαχιστων μεχρι χθες,πριν βαλω τον 9 εμπαινα κανονικα,δεν ξερω αν αλλαξε κατι σημερα. +1 Μπορεις να πατησεις να μην κατεβει ο WLM 9 και κανεις κανονικη εισοδο χωρις κανενα προβλημα!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 τωρα ειμαι στον desktop και μου βγαζει να κανω ανανεωση..αξιζει λετε?(μπαινω κανονικοτατα με τον 8,5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 H εμφανιζει αλλαζει και κατι λεπτομεριες,τιποτα παραπανω αλλα ουτος η αλλως καποια στιγμη θα αναγκαστεις να το αλλαξεις. :) EDIT:Πριν λιγο το εγκατεστησα και στον παλιο μου υπολογιστη αλλα οι επαφες δεν φαινονται,στη σελιδα του MSN υπαρχουν κανονικα.Υπαρχει καποιος τροπος να τις εμφανισω???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πριν λίγο μου ήρθε mail που έλεγε το παρακάτω: "Join panagiotis's network on Windows Live Accept this invitation and you'll appear on each other's profiles and can see what's new with each other on Windows Live. " Τί είναι αυτό? Και χθες μου ήρθε ένα τέτοιο mail αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν για το ίδιο δίκτυο ή κάποιο άλλο.. Φυσικά και τα σβήνω τέτοια mails.. απλά τί είναι αυτά τα networks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 το εγκατεστησα τελικα και λιγο το περιεργαζομαι..εβγαλα αυτα με τις ομαδες που εχει..το παραθυρο που μιλαω πως μπορω να του αλλαξω χρωμα?επισης τα μειλ πως και τα ανοιγει στον firefox?ειχα για το wm 8,5 ενα προγραμμα γι αυτο το πραγμα,αλλα στον καινουργιο λεει οτι δεν ειναι συμβατο και αν θελω να το κανω disable..πατησα οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellinas7 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 ρε παιδια εχω κατεβασει το windows live meseenger to (14.0.8064.206) δηλαδη το καινουργιο....και μου γραφει το ακολουθο: ""signing into the windows live messenger has failed because the service is temporarily unavailable..... error code:80040154"" πηγα μετα στην υποστηριξη για να δω τι πρεπει να κανω,εκανα οτι ζητουσε αλλα και παλι δε μπορω να μπω καμια βοηθεια Υ.Γ. πρωτα ειχα την εκδοση την 8 (, κατι) και πηγα να το αναβαθμησω και τωρα μου εβγαλε αυτο που σας ειπα.....υποψιν στην ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ δε μου το εχει,ουτε στην ΕΝΑΡΞΗ--->ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ....δλδ ελεος...μηπωσ πρεπει να κανω ΦΟΡΜΑΤ?? re kai pali de mporw de na mpw ti kanw g***w to msn mou g****w...sorry gia tin eksapsi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Γινεται κανονικα εισοδος και με το παλιο.Τουλαχιστων μεχρι χθες,πριν βαλω τον 9 εμπαινα κανονικα,δεν ξερω αν αλλαξε κατι σημερα. Στο δικό μου messenger αν δεν "κατέβαζα" τον 9 δεν έλεγε να με τίποτα να μπεί.:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Πολυ σωστα τα λεει ο Γιάννης απο πανω. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα.Περιμενα να μπω στο msn να ρωτησω κατι εναν φιλο και επρεπε να κατεβασω το καινουργιο αλλιως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εγώ πάντως παραμένω με τον 8,1 και δεν τον αλλάζω αν δεν δω κάποια σπουδαία αλλαγή.. Μέχρι στιγμής συνέχεια παράπονα διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Πριν λίγο μου ήρθε mail που έλεγε το παρακάτω: "Join panagiotis's network on Windows Live Accept this invitation and you'll appear on each other's profiles and can see what's new with each other on Windows Live. " Τί είναι αυτό? Και χθες μου ήρθε ένα τέτοιο mail αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν για το ίδιο δίκτυο ή κάποιο άλλο.. Φυσικά και τα σβήνω τέτοια mails.. απλά τί είναι αυτά τα networks? Οσοι εχουν msn id εχουν ταυτοχρονα και profile!! Το μηνυμα αυτο στο "εστειλε" η επαφη panagiotis (ο ιδιος) και σε προσκαλει για να σε κανει "φιλο" ειναι δηλαδη πανω κατω το ιδιο πραγμα με αυτο που γινεται στα social networking sites. Πολυ πιθανον τον ξερεις τον user (panagiotis) , αλλιως μπορει να ειναι απο σποντα και απλα να εχει το βιτσιο να μαζευει πολλους "φιλους"!! Τα mails αυτα απο το Windows Live ειναι ακινδυνα... οσο ακινδυνη βεβαια ειναι και η εφαρμογη του msn messenger.... και εδω σφυριζω αδιαφορα!! :lol::whistle::whistle: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 το εγκατεστησα και στον παλιο μου υπολογιστη αλλα οι επαφες δεν φαινονται,στη σελιδα του MSN υπαρχουν κανονικα.Υπαρχει καποιος τροπος να τις εμφανισω???? Kανεις?????:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Kανεις?????:confused: Προσπάθησε να ξαναεγκαταστήσεις τον messenger μήπως έγινε κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (get.live.com/messenger).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 το ξανακανα 2 φορες και το αγγλικο και το ελληνικο. EDIT:Τελικα ξαναβαλα το παλιο και λειτουργει.Θα το αφησω ετσι μεχρι να μην μου επιτρεπει να μπω,ελεος δηλαδη να βγανει μια νεα εκδοση και να σου εμφανιζει 1002 προβληματα.Ευτυχως που αυτα δεν μου τα κανε στο καινουργιο PC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Εγώ πάντως παραμένω με τον 8,1 και δεν τον αλλάζω αν δεν δω κάποια σπουδαία αλλαγή.. Μέχρι στιγμής συνέχεια παράπονα διαβάζω. Kαι εγώ έτσι έλεγα αλλά μόλις έβαλα το 9 άλλαξα γνώμη..Πιο πολλές επιλόγες και πιο αξιόπιστο... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Kαι εγώ έτσι έλεγα αλλά μόλις έβαλα το 9 άλλαξα γνώμη..Πιο πολλές επιλόγες και πιο αξιόπιστο... Αξιοπιστο πανω σε πιο θεμα??? :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 paidia sumfwna me ta parapanw pou diavasa,egw eixa katebasei to new to 2009,ola itan teleia mexri pou mia mera me petakse eksw kai apo ekeinh thn mera mou leei prospathiste ksana argotera kai den me ksana ebale pote,exei problima to new msn,to ebgala to ksana ebala kai tipota,ebala to 8.5 to palio pou eixa kai me ebale mia xara.. odws den kserw ti exei ginei,ksenerwma... ;) Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristopher Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Εβαλα το msn το 9 γιατι δεν μπορουσα να μπω αν δεν το εκανα αναβαθμισι υπαρχει τρπος να βαλως το 8.5 παλι η δεν μπορω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts