Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πας στον πίνακα ελέγχου στα εργαλεία συστήματος και πας στην επαναφορά συστήματος και διαλέγεις να πας τον υπολογιστή σε χρονικό σημείο όπου είχες την προηγούμενη έκδοση.

Ευχαριστώ... Στο μεταξύ διάβασα ότι για να γίνει uninstall μπορούμε και απλά να τρέξουμε την εντολή

msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

Όπως και να έχει ευχαριστώ...!:)

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαλλον μπερδευτηκες

τα δικα σου εικονακια δεν μπορεις να δεις,οχι αυτα που σου στελνει καποιος αλλος.

αυτα εξακολουθεις και τα βλεπεις κανονικα

εκτος αν σε ενοχλουσαν αυτα που εστελνες εσυ,οποτε ο ηλιθιος ειναι....:O

:lol:

Όταν κάποιος ηλίθιος δεν βλέπει τα ηλίθια εικονίδια που θέλει να στείλει, νομίζει ηλιθιωδώς ότι δεν δουλεύουν και παύει να τα χρησιμοποιεί. Οπότε γλιτώνουμε από τους ηλίθιους.

Κοινή λογική.... (δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα άλλα λέμε τώρα)...:cool:

εχω το ιδιο προβλημα με τον ramanujan αλλα εχω πολυ καιρο που το ειχα εγκαταστησει το msn για να κανω επαναφορα.δοκιμασα την εντολη msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859} αλλα δεν πετυχε ...

Λοιπον ειχα προβλημα με το μσν...

Στον υπολογιστη μου εχω αποθηκευμενα τα στοιχεια μου (pass και username) παω να κανω συνδεση χθες και δεν εμπαινε μου ελεγε οτι ειχα βαλει λαθος κωδικο... προσπαθω ξανα και ξανα τπτ... Κανω ρεσετ πασσ ετσι ωστε να μου στειλουν ενα λινκ για να αλλαξω τον κωδικο.

Το κανω και αυτο αλλαζω τον κωδικο παλι ομως δεν εμπαινε. Το δοκιμασα 3-4 φορες το ρεσετ πασσ αλλα και παλι τπτ...

Το αποτελεσμα ειναι να χασω τις επαφες μου και να κανω καινουργιο μσν...

Και κατι ακομα:

Πως μπορω να βαλω να φαινεται το τραγουδι στο ΠΜ του ΜΣΝ? Εχω την επιλογη "Show what i'm listening to" και εχω απο τις ρυθμισεις επιλεγμενο τον WMP αλλα τπτ...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

egw to kanw mes winamp me to plug in

http://www . myplugins . info/msn-messenger-plugin.php

alla isws doulevei kai se WMP

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Και κατι ακομα:

Πως μπορω να βαλω να φαινεται το τραγουδι στο ΠΜ του ΜΣΝ? Εχω την επιλογη "Show what i'm listening to" και εχω απο τις ρυθμισεις επιλεγμενο τον WMP αλλα τπτ...

Λοιπόν.Θα ανοίξεις τον Messenger,δίπλα απο το ''Search contacts of the web'' έχει ένα σήμα με ένα βελάκι,θα το πατήσεις και θα πατήσεις το ''tools'',μετά το ''options'' και κάτω απο το ''Display Name'' θα βρείς ένα κουτάκι που θα λέει ''Show song information from Windows Media Player as a personal message'' και θα βάλεις ''τικ''.

Οι παραπάνω οδηγίες είναι απο αγγλικό Windows Live Messenger έκδοσης 9 beta.Σίγουρα θα είναι ίδιο και σε άλλο messenger.:)

Λοιπόν.Θα ανοίξεις τον Messenger,δίπλα απο το ''Search contacts of the web'' έχει ένα σήμα με ένα βελάκι,θα το πατήσεις και θα πατήσεις το ''tools'',μετά το ''options'' και κάτω απο το ''Display Name'' θα βρείς ένα κουτάκι που θα λέει ''Show song information from Windows Media Player as a personal message'' και θα βάλεις ''τικ''.

Οι παραπάνω οδηγίες είναι απο αγγλικό Windows Live Messenger έκδοσης 9 beta.Σίγουρα θα είναι ίδιο και σε άλλο messenger.:)

Το ξερω αυτο!! Το εχω κανει!!! Αλλα και παλι τπτ... Τι να κανω?!?!!

EDIT: Το βρηκα επρεπε απο το WMP να κανω εφαρμογη του plugin!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

kai egw ipa problima alla ton eklisa telios, apo thn taskbar exit

kai ekana pali register ena dll tou

start -> run : regsvr32 softpub.dll

argei ligo...8a petaxei ena para8iro dos

emena meta apo ayto bike kanonika

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

kai egw ipa problima alla ton eklisa telios, apo thn taskbar exit

kai ekana pali register ena dll tou

start -> run : regsvr32 softpub.dll

argei ligo...8a petaxei ena para8iro dos

emena meta apo ayto bike kanonika

Ναι το ξέρω αυτό,αλλά συνήθως όταν βγάζει αυτό το 81000314 έχουν πρόβλημα οι servers.

Υγ.

Όλα οκ τώρα.

egw anisixisa mipos ixe kanei kana eidos expire to WLM 9 beta

alla ok :)

LENOVO MIX 3 10"

τον κωδικο του msn πως τον αλλαζουμε?

Μαλλον πως αλλιως τον αλλαζουμε γιατι απο το http://home.live.com/?mkt=el-gr εδω και μια βδομαδα μου βγαζει αυτο το σφαλμα:

"Υπάρχει προσωρινό πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθήσει να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα."

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw palia ton alaza benontas sto hotmail mou kai allazontas tou apo tis ri8miseis tou

LENOVO MIX 3 10"

Emoticons:

C:\Documents and Settings\lebe\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\lebe@hotmail.com\ObjectStore\Custom Emoticons

Winks:

C:\Documents and Settings\lebe\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\lebe@hotmail.com\ObjectStore\Winks3

;)

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες και plus για τον wlm2009. Μου είχε λείψει....

[noparse]http://mirror2.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479.exe[/noparse]

ρε παιδια που μπορω να βρω "φρεσκα και ασφαλη" emoticons????:wacko:

The music mixing device.

Youtube Channel

Blog

Check it out.