ramanujan Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Πας στον πίνακα ελέγχου στα εργαλεία συστήματος και πας στην επαναφορά συστήματος και διαλέγεις να πας τον υπολογιστή σε χρονικό σημείο όπου είχες την προηγούμενη έκδοση. Ευχαριστώ... Στο μεταξύ διάβασα ότι για να γίνει uninstall μπορούμε και απλά να τρέξουμε την εντολή msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859} Όπως και να έχει ευχαριστώ...!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Υπάρχει περίπτωση να γίνεται prive διμερής επικοινωνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 μαλλον μπερδευτηκες τα δικα σου εικονακια δεν μπορεις να δεις,οχι αυτα που σου στελνει καποιος αλλος. αυτα εξακολουθεις και τα βλεπεις κανονικα εκτος αν σε ενοχλουσαν αυτα που εστελνες εσυ,οποτε ο ηλιθιος ειναι....:O :lol: Όταν κάποιος ηλίθιος δεν βλέπει τα ηλίθια εικονίδια που θέλει να στείλει, νομίζει ηλιθιωδώς ότι δεν δουλεύουν και παύει να τα χρησιμοποιεί. Οπότε γλιτώνουμε από τους ηλίθιους. Κοινή λογική.... (δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα άλλα λέμε τώρα)...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveen Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 εχω το ιδιο προβλημα με τον ramanujan αλλα εχω πολυ καιρο που το ειχα εγκαταστησει το msn για να κανω επαναφορα.δοκιμασα την εντολη msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859} αλλα δεν πετυχε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Λοιπον ειχα προβλημα με το μσν... Στον υπολογιστη μου εχω αποθηκευμενα τα στοιχεια μου (pass και username) παω να κανω συνδεση χθες και δεν εμπαινε μου ελεγε οτι ειχα βαλει λαθος κωδικο... προσπαθω ξανα και ξανα τπτ... Κανω ρεσετ πασσ ετσι ωστε να μου στειλουν ενα λινκ για να αλλαξω τον κωδικο. Το κανω και αυτο αλλαζω τον κωδικο παλι ομως δεν εμπαινε. Το δοκιμασα 3-4 φορες το ρεσετ πασσ αλλα και παλι τπτ... Το αποτελεσμα ειναι να χασω τις επαφες μου και να κανω καινουργιο μσν... Και κατι ακομα: Πως μπορω να βαλω να φαινεται το τραγουδι στο ΠΜ του ΜΣΝ? Εχω την επιλογη "Show what i'm listening to" και εχω απο τις ρυθμισεις επιλεγμενο τον WMP αλλα τπτ... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 egw to kanw mes winamp me to plug in http://www . myplugins . info/msn-messenger-plugin.php alla isws doulevei kai se WMP Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Και κατι ακομα: Πως μπορω να βαλω να φαινεται το τραγουδι στο ΠΜ του ΜΣΝ? Εχω την επιλογη "Show what i'm listening to" και εχω απο τις ρυθμισεις επιλεγμενο τον WMP αλλα τπτ... Λοιπόν.Θα ανοίξεις τον Messenger,δίπλα απο το ''Search contacts of the web'' έχει ένα σήμα με ένα βελάκι,θα το πατήσεις και θα πατήσεις το ''tools'',μετά το ''options'' και κάτω απο το ''Display Name'' θα βρείς ένα κουτάκι που θα λέει ''Show song information from Windows Media Player as a personal message'' και θα βάλεις ''τικ''. Οι παραπάνω οδηγίες είναι απο αγγλικό Windows Live Messenger έκδοσης 9 beta.Σίγουρα θα είναι ίδιο και σε άλλο messenger.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Λοιπόν.Θα ανοίξεις τον Messenger,δίπλα απο το ''Search contacts of the web'' έχει ένα σήμα με ένα βελάκι,θα το πατήσεις και θα πατήσεις το ''tools'',μετά το ''options'' και κάτω απο το ''Display Name'' θα βρείς ένα κουτάκι που θα λέει ''Show song information from Windows Media Player as a personal message'' και θα βάλεις ''τικ''. Οι παραπάνω οδηγίες είναι απο αγγλικό Windows Live Messenger έκδοσης 9 beta.Σίγουρα θα είναι ίδιο και σε άλλο messenger.:) Το ξερω αυτο!! Το εχω κανει!!! Αλλα και παλι τπτ... Τι να κανω?!?!! EDIT: Το βρηκα επρεπε απο το WMP να κανω εφαρμογη του plugin! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Πάλι τα χει φτυσει το msn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 kai egw ipa problima alla ton eklisa telios, apo thn taskbar exit kai ekana pali register ena dll tou start -> run : regsvr32 softpub.dll argei ligo...8a petaxei ena para8iro dos emena meta apo ayto bike kanonika Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 kai egw ipa problima alla ton eklisa telios, apo thn taskbar exit kai ekana pali register ena dll tou start -> run : regsvr32 softpub.dll argei ligo...8a petaxei ena para8iro dos emena meta apo ayto bike kanonika Ναι το ξέρω αυτό,αλλά συνήθως όταν βγάζει αυτό το 81000314 έχουν πρόβλημα οι servers. Υγ. Όλα οκ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 egw anisixisa mipos ixe kanei kana eidos expire to WLM 9 beta alla ok :) Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 τον κωδικο του msn πως τον αλλαζουμε? Μαλλον πως αλλιως τον αλλαζουμε γιατι απο το http://home.live.com/?mkt=el-gr εδω και μια βδομαδα μου βγαζει αυτο το σφαλμα: "Υπάρχει προσωρινό πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθήσει να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, προσπαθήστε ξανά αργότερα." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 egw palia ton alaza benontas sto hotmail mou kai allazontas tou apo tis ri8miseis tou Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Πώς μεταφέρουμε τα emoticons, που έχουμε προρθέσει, σε άλλο λογαριασμό? Είναι σε κάποιο φάκελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Emoticons: C:\Documents and Settings\lebe\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\lebe@hotmail.com\ObjectStore\Custom Emoticons Winks: C:\Documents and Settings\lebe\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\lebe@hotmail.com\ObjectStore\Winks3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Αυτό ήταν σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες και plus για τον wlm2009. Μου είχε λείψει.... [noparse]http://mirror2.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479.exe[/noparse] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Τί είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 http://www.msgpluslive.net/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ωραίο, ευχαριστώ. Αν το τρέξω πάνω από τον messenger μου θα μου σβήσει επαφές ή μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Εννοείται πως όχι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ο Beta έχει πρόβλημα με τα emoticons ή μου φαίνεται....? :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ρε παιδια που μπορω να βρω "φρεσκα και ασφαλη" emoticons????:wacko: Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 http://www.mess.be :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts