mplip Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 ερωτησουλα εκανε update to msn μου στο νεο beta και τωρα δε λειτουργει ο msn plus ! ξερει κανεις πως γινεται να δουλεψει η αν εχουν βγαλει αλλο patch γιατι χρειαζομαι τα 2 account παραλληλα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δεν έχει βγεί ακόμα έκδοση του Plus συμβατή με την ΒΕΤΑ. Απλά βάλε την 8.5 και ενεργοποίησε το polygamy ;) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Polygamy? Εμενα που εκανε Update το msn και πλεον γμτ εχει την προβολη της καμερας απο τα αριστερα και οχι απο τα δεξια όπως παλια, ενω εκανα απεγκατασταση της νεας εκδοσης και εν συνεχεια της παλιας, οταν παω να κανω log in και να συνδεθω μου αναφερει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση msn με 2 επιλογες ναι και οχι και αν πατησω οχι δεν συνδεομαι.. Θελει αναγκαστικα να την κατεβασω.. Μπορει με καποιο tip να αλλαξει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Βρες τις ρυθμίσεις και κάπου πρέπει να έχει την επιλογή να ψάχνει αυτόματα για νεότερες εκδόσεις. Απενεργοποίησε το ! :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Polygamy? Εμενα που εκανε Update το msn και πλεον γμτ εχει την προβολη της καμερας απο τα αριστερα και οχι απο τα δεξια όπως παλια, ενω εκανα απεγκατασταση της νεας εκδοσης και εν συνεχεια της παλιας, οταν παω να κανω log in και να συνδεθω μου αναφερει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση msn με 2 επιλογες ναι και οχι και αν πατησω οχι δεν συνδεομαι.. Θελει αναγκαστικα να την κατεβασω.. Μπορει με καποιο tip να αλλαξει αυτο?? Μήπως χρησιμοποιείς την αγγλική έκδοση? Γιατί η ελληνική δεν μου έχει πετάξει κανένα update. Οπότε αν θες να έχεις την 8,5 χωρίς προβλήματα βάλε την ελληνική... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Polygamy? Εμενα που εκανε Update το msn και πλεον γμτ εχει την προβολη της καμερας απο τα αριστερα και οχι απο τα δεξια όπως παλια, ενω εκανα απεγκατασταση της νεας εκδοσης και εν συνεχεια της παλιας, οταν παω να κανω log in και να συνδεθω μου αναφερει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση msn με 2 επιλογες ναι και οχι και αν πατησω οχι δεν συνδεομαι.. Θελει αναγκαστικα να την κατεβασω.. Μπορει με καποιο tip να αλλαξει αυτο?? Κατέβασε και εγκατέστησε την έκδοση 8.5. Αυτή που είχες μέχρι πρότινος και σε προέτρεπε να κάνεις αναβάθμιση ήταν η έκδοση 9.0 beta και απλά σε υποχρέωνε να κατεβάσεις μια πιο νέα έκδοση της 9.0 beta για να συνδεθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Ολα καλα παιδιά, σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Κατέβασε και εγκατέστησε την έκδοση 8.5. Αυτή που είχες μέχρι πρότινος και σε προέτρεπε να κάνεις αναβάθμιση ήταν η έκδοση 9.0 beta και απλά σε υποχρέωνε να κατεβάσεις μια πιο νέα έκδοση της 9.0 beta για να συνδεθείς. to idio προβλημα ειχα κι εγω. προσπαθησα να κατεβασω το αρχειο που δινεις,κατεβαινει αλλα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει ανεπανορθωτο(?!) λαθος επισης αν προσπαθησω να κατεβασω το αρχειο που μου λεει,εχω και παλι αποτυχια. εντιτ το θεμα λυθηκε αλλα προεκυψε αλλο με την νεα εκδοση.. δεν φαινονται τα εικονακια μου! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 έτσι είναι η νέα έκδοση,δε φαίνονται τα emoticons Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 έτσι είναι η νέα έκδοση,δε φαίνονται τα emoticons &%$^&%&%^%#$^%$!http://www.laymark.com/i/m/m147.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 tha ithela na kanw mia erwtish,exeis balei kaneis to discovery? giati exw ena problima... :( Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 έτσι είναι η νέα έκδοση,δε φαίνονται τα emoticons Kαλύτερα,μας βγαίνανε τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Kαλύτερα,μας βγαίνανε τα μάτια. Μπορούσες πάντα να τα απενεργοποιήσεις :rolleyes: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 tha ithela na kanw mia erwtish,exeis balei kaneis to discovery? giati exw ena problima... :( Το είχα δοκιμάσει στον 9, δεν παίζει... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Μπορούσες πάντα να τα απενεργοποιήσεις :rolleyes: Δεν ήθελα,με ενοχλούσαν συγκεκριμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ti enoeis? basika to discovery einai ola ok alla dn krataei logs kai dn kserw giati :( Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 H 8.5 σε standalone υπαρχει ή πρεπει να κατεβασεις το WLinstaller και μετα απο εκει να γινει η εγκατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 H 8.5 σε standalone υπαρχει ή πρεπει να κατεβασεις το WLinstaller και μετα απο εκει να γινει η εγκατασταση? http://rapidshare.com/files/138568468/WindowsLiveMessenger8.5-English_premiered-by-www.mess.be.zip 100% καθαρή, link provided από το mess.be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Παιδιά...! Έκανα μια βλακεία και έβαλα στον υπολογιστή μου, το 9 beta...! Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιστρέψω στο 8? To 9, δεν δουλεύει, δλδ δεν μπορώ να συνδεθώ... Έσβησα τα αρχεία του..., αλλά για κάποιο λόγο είναι ακόμα installed... Στο add/remove programmes δεν υπάρχει..., αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω το 8 ξανά..., μου λέει ότι έχω πιο νέο, και πρέπει πρώτα να το κάνω unistall...! Help, plz! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Παιδιά...! Έκανα μια βλακεία και έβαλα στον υπολογιστή μου, το 9 beta...! Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιστρέψω στο 8? To 9, δεν δουλεύει, δλδ δεν μπορώ να συνδεθώ... Έσβησα τα αρχεία του..., αλλά για κάποιο λόγο είναι ακόμα installed... Στο add/remove programmes δεν υπάρχει..., αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω το 8 ξανά..., μου λέει ότι έχω πιο νέο, και πρέπει πρώτα να το κάνω unistall...! Help, plz! κάνε επαναφορά συστήματος σε ένα σημείο πριν εγκαταστήσεις το 9 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ε? Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αναλυτικά...:O Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ε? Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αναλυτικά...:O Πας στον πίνακα ελέγχου στα εργαλεία συστήματος και πας στην επαναφορά συστήματος και διαλέγεις να πας τον υπολογιστή σε χρονικό σημείο όπου είχες την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μπορούσες πάντα να τα απενεργοποιήσεις :rolleyes: +1 Μας έβγαζε τα μάτια ο κάθε ηλίθιος... Thank god Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 +1 Μας έβγαζε τα μάτια ο κάθε ηλίθιος... Thank god μαλλον μπερδευτηκες τα δικα σου εικονακια δεν μπορεις να δεις,οχι αυτα που σου στελνει καποιος αλλος. αυτα εξακολουθεις και τα βλεπεις κανονικα εκτος αν σε ενοχλουσαν αυτα που εστελνες εσυ,οποτε ο ηλιθιος ειναι....:O :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Tο 9 beta έχει βγει σε ελληνικά; Γιατί εγώ έχω την αγγλική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts