lowbap96 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Παιδιά έχω μια απορία. Γίνετε να συνδεθείς στο msn με διαφορετικά account από τον ίδιο υπολογιστή; (ελπίζω όχι) Πως γίνετε -αν γίνετε- να δώ την IP ενός ατόμου στο msn; Ευχαριστώ Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 μπορεις αν κατεβασεις το messenger plus live :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ...ή το a-patch. Polygamy λέγεται αυτό που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 γεια και χαρα σε ολους.ειμαι σχετικα Noob στο μεσσενγερ και θελω να μου πειτε πως προσθετω τα πολλα winks που εχω κατεβασει?δεν εχει επιλογη add η create οπως εχει για τα emoticons :( :( γεια και χαρα σε ολους.ειμαι σχετικα Noob στο μεσσενγερ και θελω να μου πειτε πως προσθετω τα πολλα winks που εχω κατεβασει?δεν εχει επιλογη add η create οπως εχει για τα emoticons :( :( επισης για να βαλω την καινουργια εκδοση μπαινει απλα απο πανω η θελει clean install? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 μπαινει απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Παιδιά έχω μια απορία. Γίνετε να συνδεθείς στο msn με διαφορετικά account από τον ίδιο υπολογιστή; (ελπίζω όχι) Πως γίνετε -αν γίνετε- να δώ την IP ενός ατόμου στο msn; Ευχαριστώ Την IP μπορείς να τη δεις έμμεσα, αν σου στείλει ένα αρχεία ή του στείλεις εσύ και κάνεις netstat κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Την IP μπορείς να τη δεις έμμεσα, αν σου στείλει ένα αρχεία ή του στείλεις εσύ και κάνεις netstat κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του. yparxei k to IPGET sto PLUS! alla kanei akrivws to idio.... Isws ligo kalytera rixe mia matia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Εδω κι μια βδομαδα ενω δεν εγκατεστησα τπτ καινουριο δεν μπορω να δω τπτ απο emoticons ουτε δικα μου ουτε αλλου κατεβασα λοιπον το 8,1 messenger παρολα αυτα τπτ ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Σε μια ανοιχτή συνομιλία δες εαν στο tools είναι επιλιγμένο το show emoticons. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Οχι δεν ηταν επιλεγμενο ομως δεν το εβγαλα εγω απο την λειτουργια.Thaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Τι γίνετε όλη τη μέρα σήμερα βρε παιδιά; Με τίποτα δε γίνετε να μπω Κωδικός σφάλματος 81000314 Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Γενικό ήταν το πρόβλημα... Λογικά αν δοκιμάσεις τώρα θα είσαι οκ!:D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Τώρα είδα και σε άλλα site ότι υπήρχε πρόβλημα αυτές τις μέρες και μου φάνηκε παράξενο γιατί έμπαινα κανονικά κάθε μέρα χωρίς πρόβλημα. Πάντως δεν ήταν πρόβλημα ΟΤΕ γιατί το είχαν και άλλοι με full vivodi κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Απο msn πως πατε?Με πεταξε κατα τις 12παρα εξω και απο εκεινη την ωρα δεν μπαινει. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 εμενα τουλαχιστον απο τις 2 μπαινει μια χαρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Και με κατι φιλους που μιλησα οκ ειναι.Το παραδοξο ειναι πως ο messenger μεσω Lineage 2 δουλευει μια χαρα....:confused: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Λοιπόν,σήμερα έκανα format και μετά ήθλεα να βάλω πάλι το msn.Το εγκατέστησα,το έτρεξα και έκανα install το plus.Μετά έκανα μία επανεκκίνηση και πήγα να βάλω το a-patch.Από τότε και μετά,ενώ το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά,το κεντρικό παράθυρο του messenger δεν εμφανίζεται.Όταν βγάζω τις αλλαγές του a-patch μου δουλεύει πάλι κανονικά.Ξέρετε τί μπορεί να φταίει? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 To a-patch. Βάλε το mess patch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 τι διαφορα εχει το mess patch απο το a-patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 http://home.loqal.no/~erikeinu/patch/patches.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 http://home.loqal.no/~erikeinu/patch/patches.html Αυτή η λίστα έχει να ανανεωθεί από το 7.5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Oops όντως λέει και ©2005 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 έχω παραμείνει στην έκδοση 7.5 γιατί με την 8 κάθε τρεις και λίγο με πετάει εξω! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 για backup των emotions υπαρχει κανα προγραμμα?γιατι θα κανω φορματ κ δν θελω να τα χασω..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 για backup των emotions υπαρχει κανα προγραμμα?γιατι θα κανω φορματ κ δν θελω να τα χασω..:( nai to msnbackup :p (omologw pws skistikes sto psaximo :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts