Totos Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Τα emotions είναι απλές εικόνες gif ή jpeg.Με ένα οποιδήποτε πρόγραμμα μπορείς να κάνεις αυτό που θες ( π.χ. Photoshop... ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 photoshop proteinw kai gia na vgune pio megala ta sozeis san ANIMATED GIF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Έχει τύχει σε άλλον να μη φλασάρει το παράθυρο στην taskbar στα νέα μηνύματα και στα tabs του plus; :worry: Το έχω πάθει σε καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του live και του live plus σε Vista. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 πως μπορω να βαλω να εχει κουμπακι πανω απο τη συζητηση...και να μου δειχνει το log καθενως π μιλαω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Έβαλα τον 8.1 και μάλλον είναι ασύμβατος με το DScaler! Όταν είναι ανοιχτό το DScaler και ανοίγω το MSN κολλάει η TV! Παίζει να φταίνε και οι btwincap που έχω, αλλά στην 8.0 δεν το έκανε αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ευκαιρία να μη βλέπεις TV :p Αφού η τελευταία παίζει μια χαρά με τους btwincap, γιατί δεν τη δοκιμάζεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Ρε παιδιά πως αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης στο msn ? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Πας και αλλάζεις τον κωδικό του mail που χρησιμοποιείς για το msn. Τελικά με τα παιχνίδια έβγαλε κάποιος άκρη? Και αν μπορεί να μου πει και κάποιος πως βάζουμε καινούργια τί καλά που θάτανε http://qsmile.com/qsimages/1.gif Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Kαλησπέρα. Είπα να γράψω εδώ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον MSN αλλά και με τον Yahoo ταυτόχρονα, για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για άλλη μια φορά παιδεύομαι να μπώ στους MSN & Yahoo Messenger! Τα σφάλματα που μου βγάζει είναι στον Proxy Server....σύνδεση έχω κανονικά διότι μπορώ να μπώ σε όλα τα site με FF. Υπάρχει κι άλλο παράδοξο, δεν ανοίγει κανένα site στον Ι.Ε! Ότι και να πατήσω εκεί βγάζει: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information Επίσης, ενώ συνδέομαι με LAN (ΑDSL), στην εικόνα 2 που παραθέτω, προσπαθεί να ανιχνεύσει σύνδεση στο επάνω παράθυρο των ιδιοτήτων του Ι.Ε - Connections που λέει "Dial Up & Virtual Private Network Settings". Τέλος, τρέχω το διαγνωστικό δικτύου απο το παράθυρο του Ι.Ε και βγαζει ώς αποτέλεσμα το παρακάτω: Tα Windows δεν μπορούν να συνδεθούν στο Internet χρησιμοποιώντας ΗΤΤΡ,ΗΤΤΡS ή FTP. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται στις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας του υπολογιστή. Ελέξτε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασία για τη θύρα HTTP (80), τη θύρα HTTPS (443) και τη θύρα FTP (21). Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία παροχής υπηρεσιών Internet (ISP) ή τον κατασκευαστή του λογισμικού τείχους προστασίας. Παραθέτω φωτό απο τα παράθυρα σφαλμάτων που μου βγάζει: http://i34.photobucket.com/albums/d108/topmar/Error.jpg και μετά το Οκ βγάζει http://i34.photobucket.com/albums/d108/topmar/Error1SmallLarge.jpg Έτρεξα ήδη τα Spyware S&D και AdAware SE αλλά μάταια, καμμιά λύση. Καμμιά πρόταση-λύση?? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Πας και αλλάζεις τον κωδικό του mail που χρησιμοποιείς για το msn. Αυτό ισχύει μόνο όταν έχεις hotmail. Αν έχεις γραφτεί με mail άλλου provider πρέπει να αλλάξεις τον κωδικό στο live ID (πρώην passport.net) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Kαλησπέρα. Είπα να γράψω εδώ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον MSN αλλά και με τον Yahoo ταυτόχρονα, για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για άλλη μια φορά παιδεύομαι να μπώ στους MSN & Yahoo Messenger! Τα σφάλματα που μου βγάζει είναι στον Proxy Server....σύνδεση έχω κανονικά διότι μπορώ να μπώ σε όλα τα site με FF. Υπάρχει κι άλλο παράδοξο, δεν ανοίγει κανένα site στον Ι.Ε! Ότι και να πατήσω εκεί βγάζει: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information Επίσης, ενώ συνδέομαι με LAN (ΑDSL), στην εικόνα 2 που παραθέτω, προσπαθεί να ανιχνεύσει σύνδεση στο επάνω παράθυρο των ιδιοτήτων του Ι.Ε - Connections που λέει "Dial Up & Virtual Private Network Settings". Τέλος, τρέχω το διαγνωστικό δικτύου απο το παράθυρο του Ι.Ε και βγαζει ώς αποτέλεσμα το παρακάτω: Tα Windows δεν μπορούν να συνδεθούν στο Internet χρησιμοποιώντας ΗΤΤΡ,ΗΤΤΡS ή FTP. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται στις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας του υπολογιστή. Ελέξτε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασία για τη θύρα HTTP (80), τη θύρα HTTPS (443) και τη θύρα FTP (21). Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία παροχής υπηρεσιών Internet (ISP) ή τον κατασκευαστή του λογισμικού τείχους προστασίας. Παραθέτω φωτό απο τα παράθυρα σφαλμάτων που μου βγάζει: http://i34.photobucket.com/albums/d108/topmar/Error.jpg και μετά το Οκ βγάζει http://i34.photobucket.com/albums/d108/topmar/Error1SmallLarge.jpg Έτρεξα ήδη τα Spyware S&D και AdAware SE αλλά μάταια, καμμιά λύση. Καμμιά πρόταση-λύση?? Πήγαινε στα options του IE και βγάλε τους proxy servers. Από εκεί τους παίρνει και ο messenger, γι' αυτό δε δουλεύει ούτε και αυτός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Αυτό ισχύει μόνο όταν έχεις hotmail. Αν έχεις γραφτεί με mail άλλου provider πρέπει να αλλάξεις τον κωδικό στο live ID (πρώην passport.net) Ναι αλλά για την _Crazygirl_ κάνει εφ όσων έχει hotmail.Αλλιώς θα της έλεγα την διαδικασία. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Δεν το κατάλαβα, gkr41 δώσε ακριβή διαδρομή.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δεν το κατάλαβα, gkr41 δώσε ακριβή διαδρομή.... ston internet explorer: internet options -> connections -> lan settings 3echekare ola pou 8a vreis ekei(3-4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ston internet explorer: internet options -> connections -> lan settings 3echekare ola pou 8a vreis ekei(3-4) Καλημέρα. Το έκανα και δούλεψε, ευχαριστώ πολύ! Μα όσο απλό ήταν? Ήταν τσεκαρισμένη η επιλογή "Χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή μεσολάβισης για το LAN". Τι έκανε αυτό δηλαδή και μπλόκαρε μόνο τους 2 messenger & τον Ι.Ε? Πώς μπήκε σε λειτουργία? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Έβαζε τον IE να χρησιμοποιεί κάποιον proxy server, ο οποίος δε δούλευε. Το πρόβλημα είναι πως όποιον ορίσεις εκεί, αυτόματα τον χρησιμοποιεί και ο MSN. http://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_server Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ευχαριστώ και πάλι παιδιά.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Έχει τύχει σε άλλον να μη φλασάρει το παράθυρο στην taskbar στα νέα μηνύματα και στα tabs του plus; :worry: Το έχω πάθει σε καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του live και του live plus σε Vista. Σε περίπτωση που το πάθει κι άλλος, η λύση βρίσκεται εδώ: http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=71397 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Tελευταία όταν πατάω στα links που μου στέλνουν στο wlm δεν ανοίγει το παράθυρο στο firefox. Πρέπει να το αντιγράψω και να το κάνω Paste στη μπάρα. Όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Tελευταία όταν πατάω στα links που μου στέλνουν στο wlm δεν ανοίγει το παράθυρο στο firefox. Πρέπει να το αντιγράψω και να το κάνω Paste στη μπάρα. Όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα.:( filtate johner :p (Dn irtha kai sto mini :() Loipon gia auto dn ftaiei to WLM alla ta associations su gia tis selides HTML. Elenxe to ston windows explorer pigenis: tools-folder options-file types Kai des ta html me poio anoigun... Alliws xanavale ton firefox i kane to update pu vgike x8es 2.0.0.2 apo panw (Diladi xana install) An to provlima synexisei i theleis parapanw voithia mn distaseis na mu steileis PM ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 εχω ενα περιεργο με το msn πολλες φορες οταν το ανοιγω τοτε ο υπολογιστης μου κανει επανεκκινηση καποια λυση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Επανεγκατάσταση? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 πιθανόν να μην οφείλεται συγκεκριμένα στο msn αλλά σε κάποιο ιό που έχει προσβάλλει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 εχω ενα περιεργο με το msn πολλες φορες οταν το ανοιγω τοτε ο υπολογιστης μου κανει επανεκκινηση καποια λυση υπαρχει? sou egiomai pws dn ftaiei to msn alla kati allo pu to mperdeuei :p.... ftaiei kati allo sta windows pu mperdeutai me to msn. Des ti yparxei sto startup grafwntas sto RUN-MSCONFIG Episis dokimase na to vgaleis apo to startup etsi wste na sygureuteis oti ftaiei auto k oxi tpt allo....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μπορεί να μου πεί κάποιος ποιο είναι το hotkey για το always on top στα παράθυρα των συζητήσεων στον windows live messenger 8 ( msn )? Thanks! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts