Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το γύρισα στο 2009.

και εγώ το ίδιο. :D

η καινούργια έκδοση μου'χει δώσει την ιδέα ότι είναι ακόμη σε beta ή σε pre-final έκδοση καθώς υπάρχουν διάφορα bugs και το χειρότερο [που ξεχείλισε το ποτήρι] είναι ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ψευδώνυμo. :down:

ευτυχώς που η microsoft δεν σε αναγκάζει [ακόμη!] να εγκαταστήσεις τη νέα έκδοση για να χρησιμοποιήσεις το messenger, γιατί αν γινόταν αυτό [με όλα τα μείον που έχει] θα πήγαινα προς skype μεριά. ;)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγώ το ίδιο. :D

η καινούργια έκδοση μου'χει δώσει την ιδέα ότι είναι ακόμη σε beta ή σε pre-final έκδοση καθώς υπάρχουν διάφορα bugs και το χειρότερο [που ξεχείλισε το ποτήρι] είναι ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις ψευδώνυμo. :down:

ευτυχώς που η microsoft δεν σε αναγκάζει [ακόμη!] να εγκαταστήσεις τη νέα έκδοση για να χρησιμοποιήσεις το messenger, γιατί αν γινόταν αυτό [με όλα τα μείον που έχει] θα πήγαινα προς skype μεριά. ;)

παλι καλα γιατι και εγω δεν θελω να την βαλω ακομα..ειναι οπως τα λες...δεν εχει ολοκληροθει ακομα...παντως αυτο που σε αναγκαζει να κανεις αναβαθμηση ειναι πολυ βλ****ια αν επιτρεπετε η φραση κατα την γνωμη μου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Με hex editor μπορείς να χακάρεις ακόμα και την 8.5 ή και την 7.5 και να συνδεθείς... ;)

Ουσιαστικά αλλάζεις το version number

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με hex editor μπορείς να χακάρεις ακόμα και την 8.5 ή και την 7.5 και να συνδεθείς... ;)

Ουσιαστικά αλλάζεις το version number

Δώσε περισσότερες οδηγίες αν δεν σου κάνει κόπο. ;)

ρε παιδια βοηθηστε με σε κατι..εκανα το τραγικο λαθος και εβαλα την νεα εκδοση (2011) δεν μου αρεσε καθολου και ξαναβαλα την 2009. το προβλημα μου ομως πιο ειναι?

εγω οταν ηθελα να καλεσω καποιον για webcam ειχα 2 επιλογες. να κανω βιντεοκληση ή να κανω κληση μεσω webcam. ξαφνικα δεν υπαρχει αυτη η επιλογη "κληση μεσω webcam" τι συμβαινει?

Never Give Up:!:

Join friend!

Έχεις σετάρει κανονικά τη webcam στις ρυθμίσεις του messenger?

κανονικοτατα. αφου μου δινετε η επιλογη μονο για βιντεοκληση!

btw εχεις ενα λινκ με τον 2009?

Join friend!

κανονικοτατα. αφου μου δινετε η επιλογη μονο για βιντεοκληση!

btw εχεις ενα λινκ με τον 2009?

Windows Live Messenger 2009 (Το link ειναι απο το επισημο site της Micro$oft) :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

κι ομως παλί το ιδιο ρε γμτ.. μονο βιντεοκληση λεει και εκει που ελεγε μεσω webcam εχει την επιλογη "προμηθευτειτε μια καμερα web

Join friend!

κι ομως παλί το ιδιο ρε γμτ.. μονο βιντεοκληση λεει και εκει που ελεγε μεσω webcam εχει την επιλογη "προμηθευτειτε μια καμερα web

Βγάλε την webcamera εάν γίνεται / αλλιώς κάνε unistall το προγραμματάκι της κάμερας , μετά ξαναβάλε πάλι τα αντίστοιχα και τέλος κάνε επανεκίνηση του υπολογιστή .

Το ίδιο πρόβλημα με την camera το έχω κι εγώ.

Ποιος λόγος να μπλεχτείς με uninstall/install της κάμερας αφού στο Windows Live Messenger 2009 ήταν όλα μια χαρά?:wacko::confused:

Κι ένα βασικό πρόβλημα!!!

Φαίνεται να μου έχουν hackάρει το hotmail διότι όποτε πάω να βάλω τον κωδικό για να μπω στα emails και στο MSN δεν μου το δέχεται.

Μπαίνοντας στο φόρουμ του Windows Live παρατηρώ ότι τις τελευταίες 3-4 ημέρες αντιμετωπίζουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Ξέρουμε κάτι για αυτό?:!:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το ίδιο πρόβλημα με την camera το έχω κι εγώ.

Ποιος λόγος να μπλεχτείς με uninstall/install της κάμερας αφού στο Windows Live Messenger 2009 ήταν όλα μια χαρά?:wacko::confused:

Κι ένα βασικό πρόβλημα!!!

Φαίνεται να μου έχουν hackάρει το hotmail διότι όποτε πάω να βάλω τον κωδικό για να μπω στα emails και στο MSN δεν μου το δέχεται.

Μπαίνοντας στο φόρουμ του Windows Live παρατηρώ ότι τις τελευταίες 3-4 ημέρες αντιμετωπίζουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα.

Ξέρουμε κάτι για αυτό?:!:

Μαλλον εχεις αυτο το προβλημα που ειχαν πολλοι. Για τσεκαρε και εδω που το εχουμε σχολιασει, μπας και βγαλεις καποια ακρη. Δεν ειναι hacking παντως, τουλαχιστον οχι σε αυτες τις περιπτωσεις. :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

εδω και 2-3 μηνες εχω κανει καινουργιο mail,και θελω να περασω ολες τις επαφες του msn στο καινουργιο 1-1!εφτασα μεχρι τις 123(!) και απο κει και περα το χαος,δεν με αφηνει για κανενα λογω να προσθεσω αλλον,λες και το οριο ειναι το 123 !

σχετικα με τα ορια εδω

Ισχύει για

· Windows Live Messenger 14.0 / 2009

Παρακάτω εμφανίζονται οι μέγιστοι αριθμοί επαφών που ο Windows Live Messenger λογαριασμός σας μπορεί να φιλοξενήσει:

· Επαφές Messenger:

Μπορείτε να έχετε το πολύ 1500 επαφές.

· Επαφές Hotmail και Messenger:

Το σύνολο όλων των επαφών σας σε Windows Live Messenger και Hotmail. Ο λογαριασμός σας μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 1250 επαφές.

· Επιτρεπόμενες Επαφές:

Επαφές που μπορούν να δουν την online κατάστασή σας, και να σας αποστείλουν άμεσα μηνύματα (IM). Μπορείτε να έχετε το πολύ μέχρι 1500 επιτρεπόμενες επαφές.

· Αποκλεισμένες επαφές ή αποκλεισμένοι χρήστες:

Επαφές που δεν έχουν την άδεια να δουν την online κατάστασή σας ούτε να σας αποστείλουν άμεσα μηνύματα. Ένας χρήστης μπορεί να αποκλείσει μέχρι και 1200 επαφές ή χρήστες.

· Δεσμευμένες επαφές:

Οι επαφές που σας έχουν προσθέσει στη λίστα επαφών τους. Το όνομά σας εμφανίζεται στις λίστες επαφών τους. Μπορείτε να έχετε μέχρι το πολύ 1200 δεσμευμένες επαφές.

· Επαφές που εκκρεμούν:

Επαφές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να προστεθούν στη λίστα επαφών σας και να βλέπουν την online κατάστασή σας, αλλά δεν έχετε ακόμα εγκρίνει ή αποδεχθεί. Μπορείτε να έχετε το πολύ μέχρι 40 επαφές που εκκρεμούν.

· Ομάδες:

Ομάδες μου έχουν καθοριστεί από πελάτες. Οι προκαθορισμένες ομάδες επαφών είναι Συνδεδεμένες, Αποσυνδεδεμένες, και Κινητές. Μπορείτε να συμπεριλάβετε μέχρι 100 επαφές σε μια ομάδα.

Σημείωση: Παρόλο που οι επιτρεπόμενες, αποκλεισμένες, αυτές που εκκρεμούν, και οι ανάστροφες καθώς και ο κατάλογος διευθύνσεων του Hotmail έχουν το καθένα το δικό τους όριο όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μόνο 1000 μπορούν να είναι ορατές στο Windows Live Messenger, στην καρτέλα "Ιδιωτικότητα". Οι 1000 επαφές περιλαμβάνουν τις επιτρεπόμενες, αποκλεισμένες, αυτές που εκκρεμούν, και τις ανάστροφες, καθώς και τον κατάλογο διευθύνσεων του Hotmail.

*** Αν σκοπεύετε να προσθέσετε επαφές αλλά έχετε ήδη φτάσει το όριο του αριθμού των επαφών που μπορείτε να προσθέσετε, θα λάβετε ένα μήνυμα λάθους που θα λέει:

Λυπούμαστε, το όνομα της επαφής δεν μπορεί να προστεθεί. Η λίστα επαφών σας είναι πλήρης. Παρακαλούμε διαγράψτε κάποια από της επαφές σας από τη λίστα, και δοκιμάστε ξανά.

Εάν λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, θα πρέπει να διαγράψετε μια επαφή για να μπορείτε να προσθέσετε τη νέα επαφή που επιθυμείτε.

τι εγραψα στο windows solution center,τι δοκιμες και πειραματα εκανα με Uninstall και clean instalation...

δοκιμασα βημα βημα και αυτο

Πώς να κάνετε εκκαθάριση εγκατάστασης του Windows Live Messenger

Το βρήκατε χρήσιμο;

* Ναι

* Όχι

7268 από 11654 χρήστες βρήκαν αυτήν τη λύση χρήσιμη.

Αυτό το άρθρο λύσης περιγράφει πώς να κάνετε εκκαθάριση εγκατάστασης του Windows Live Messenger.

1. Αφαιρέστε το Windows Live Messenger από τον υπολογιστή σας:

a. Ανοίξτε τη λίστα προγραμμάτων:

· Στα Windows Vista και Windows 7, πιέστε Εκκίνηση (Start), πληκτρολογήστε Προγράμματα και Δυνατότητες (Programs and Features) στο κουτί Εκκίνησης Αναζήτησης (Start Search), και στη συνέχεια πιέστε Enter

· Στα Windows XP, πιέστε Εκκίνηση (Start), πιέστε Αναζήτηση (Run), πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και στη συνέχεια πιέστε OK: control appwiz.cpl

b. Εντοπίστε τα Windows Live Essentials και πιέστε Αφαίρεση (Remove)

c. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέξτε Απεγκατάσταση (Uninstall) και πιέστε Συνέχεια (Continue)

d. Επιλέξτε Windows Live Messenger από τη λίστα και πιέστε Συνέχεια (Continue)

e. Ακολουθήστε τις οδηγίες που βλέπετε στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την απεγκατάσταση του Follow Windows Live Messenger

2. Αφαιρέστε τα προσωρινά αρχεία και φακέλους από τον υπολογιστή σας.

a. Ανοίξτε το παράθυρο Εκκαθάριση Δίσκου:

· Στα Windows XP, πιέστε Εκκίνηση (Start), πιέστε Αναζήτηση (Run), πληκτρολογήστε cleanmgr και στη συνέχεια Ok

· Στα Windows Vista ή Windows 7, πιέστε Εκκίνηση (Start), πληκτρολογήστε cleanmgr στο κουτί Εκκίνηση Αναζήτησης (Start Search) και στη συνέχεια πιέστε Enter.

Εάν σας ζητηθεί, πιέστε C: στο λίστα Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου που θέλετε να εκκαθαρίσετε (Select the drive you want to clean up) και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ

Σημείωση:

· Εάν έχετε μοιράσει τον σκληρό δίσκο, το βοηθητικό πρόγραμμα Εκκαθάρισης Δίσκου σας ζητά να επιλέξετε μια μονάδα δίσκου

· Το βοηθητικό πρόγραμμα Εκκαθάρισης Δίσκου εμφανίζει πόσο κομμάτι του δίσκου μπορεί να απελευθερωθεί

· Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά

a. Στην καρτέλα Εκκαθάρισης Δίσκου (Disk Cleanup), βεβαιωθείτε ότι μόνο οι ακόλουθες επιλογές είναι οι επιλεγμένες:

· Αρχεία για τα οποία κάνατε λήψη προγράμματος

· Προσωρινά Αρχεία Internet

· Προσωρινά Αρχεία

· Προσωρινά αρχεία χωρίς σύνδεση

· Αρχεία χωρίς σύνδεση

c. Πιέστε Ok δύο φορές

3. Διαγράψτε τα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης που συνδέονται με το Windows Live Messenger:

A. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις του περιηγητή Microsoft Windows:

a. Πηγαίνετε στην Εκκίνηση (Start), Αναζήτηση (Run), πληκτρολογήστε Explorer και πιέστε OK.

b. Στο μενού Εργαλεία (Tools), πιέστε

· Επιλογές Φακέλου (Folder Options) στα Windows XP

· Επιλογές Οργάνωση Φακέλου και Αναζήτηση στα Windows Vista ή Windows 7

c. Στην καρτέλα Προβολή (View), στη λίστα ρυθμίσεις για προχωρημένους, επιλέξτε Προβολή κρυφών αρχείων και φακέλων (Show hidden files and folders) κάτω από το Κρυφά Αρχεία και Φάκελοι

d. Εκκαθαρίστε το κουτάκι επιλογής Απόκρυψη κρυφών επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων (Hide extensions for known)

e. Πιέστε OK για να κλείσετε το παράθυρο Επιλογές Φακέλου (Folder Options)

B. Διαγράψτε το Φάκελο Windows Live Contacts:

a. Ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος, περιηγηθείτε στην ακόλουθη τοποθεσία

· Στα Windows XP:

Πηγαίνετε Έναρξη (Start), πιέστε Ο υπολογιστής μου (My Computer)

Περιηγηθείτε στην τοποθεσία, C:\Documents and Settings\<Windows logon name>\Local Settings\Application Data\Microsoft

· Στα Windows Vista και Windows 7:

Πηγαίνετε στην Έναρξη (Start), πιέστε στο Υπολογιστής (Computer)

Περιηγηθείτε στην τοποθεσία, C:\Users\<Windows logon name>\AppData\Local\Microsoft

Σημείωση: Το όνομα Εισόδου των Windows είναι το όνομα εισόδου το οποίο χρησιμοποιείτε για να κάνετε είσοδο στο λειτουργικό σύστημα των Windows.

b. Εντοπίστε και διαγράψτε τον φάκελο Windows Live Contacts

4. Διαγράψτε τα κλειδιά του αρχείου εγγραφών που σχετίζονται με το Windows Live Messenger:

Τα ακόλουθα βήματα περιέχουν πληροφορίες για τη διαγραφή του αρχείου επαφών. Πριν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα , βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα αντίγραφο του αρχείου εγγραφών. Για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνετε αντίγραφα και αποκατάσταση του αρχείου εγγραφών των Windows πηγαίνετε στο:

http://support.microsoft.com/kb/256986

Αφού έχετε έτοιμο το αντίγραφο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να τροποποιήσετε τα κλειδιά του αρχείου εγγραφών:

a. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών:

· Στα Windows XP, κάντε κλικ στο Έναρξη, κάντε κλικ στο Εκτέλεση, πληκτρολογήστε CMD και μετά πιέστε Enter για να ανοίξετε τη γραμμή εντολών.

· Στα Windows Vista or Windows 7, κάντε κλικ στο Έναρξη, πληκτρολογήστε CMD στο πλαίσιο αναζήτησης της Έναρξης και στη συνέχεια πατήστε Enter.

b. Πληκτρολογήστε τις εντολές ακριβώς όπως εμφανίζονται παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων των θαυμαστικών. Πατήστε Enter αφού πληκτρολογήστε κάθε εντολή για να εκτελέσετε την εντολή.

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση των εντολών. Συμπεριλάβετε τα εισαγωγικά (", ‘). Απλά προχωρήστε στην επόμενη εντολή αν δε μπορείτε να βρείτε μερικούς από τους παρακάτω φακέλους.

REG DELETE "HKLM\Software\Microsoft\Windows Live\Messenger' /f

REG DELETE HKCU\Software\Microsoft\MSNMessenger /f

REG DELETE "HKCU\Software\Microsoft\Windows Live\Communications Clients\Shared" /f

REG DELETE HKCU\Software\Microsoft\IdentityCRL /f

5. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

6. Εκτελέστε το Windows Update

a. Επισκεφθείτε http://windowsupdate.microsoft.com

b. Επιβεβαιώστε ότι ο υπολογιστής απαιτεί ενημερώσεις, και στη συνέχεια εγκαταστήστε τις ενημερώσεις, αν είναι απαραίτητο

c. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή αφού εφαρμόσετε τις ενημερώσεις

7. Επανεγκαταστήστε το Windows Live Messenger

a. Επισκεφθείτε το http://download.live.com

b. Κάντε λήψη και εγκαταστήσετε το Windows Live Messenger

αλλα παλι τιποτα!δεν ξερω τι να κανω,ειμαι σε απογνωση..και η αληθεια ειναι οτι το ψιλοχρειαζομαι!!

• 2 weeks later...
Καλησπερα σε ολους,μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν μπορω να δω τα μηνυματα μου στο messenger?Κλικαρω και δεν ανοιγουν,ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους,μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν μπορω να δω τα μηνυματα μου στο messenger?Κλικαρω και δεν ανοιγουν,ευχαριστω

Μήπως έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις & έχεις βάλει να μην μπορείς να δεις τα μηνύματα ?

Εαν ναι μπες ρυθμίσεις πατάς μηνύματα & μετά κλικάρεις επάνω στην εμφάνιση μηνυμάτων & είσαι οκ.

Στις παλιές εκδόσεις msn όταν πήγαινα να σβήσω κάποιον μου έβγαζε πρώτα επιλογές για να μπλοκάρω την επαφή πρώτα. Στην τελευταία έκδοση γίνεται κατευθείαν διαγραφή.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να με βλέπει η επαφή όταν είμαι συνδεδεμένος ενώ έχω κάνει διαγραφή?

Στις παλιές εκδόσεις msn όταν πήγαινα να σβήσω κάποιον μου έβγαζε πρώτα επιλογές για να μπλοκάρω την επαφή πρώτα. Στην τελευταία έκδοση γίνεται κατευθείαν διαγραφή.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να με βλέπει η επαφή όταν είμαι συνδεδεμένος ενώ έχω κάνει διαγραφή?

δεν ξέρω για την καινούργια έκδοση, αλλά στην προηγούμενη που'χα κάνει διαγραφή ένα λογαριασμό, αυτός με έβλεπε συνεχώς ως "εκτός σύνδεσης". γιατί αντί να τον διαγράψεις δεν τον μπλοκάρεις?

Αυτό που κατάλαβα εγώ και μου έχει τύχει παλαιότερα, είναι ότι αν κάνεις κάποιον διαγραφή χωρίς να τον μπλοκάρεις, όταν θα είσαι online θα σε βλέπει κανονικά και θα μπορεί να σου μιλήσει.

Μάλιστα, όταν σου μιλήσει, το MSN θα δει ότι δεν τον έχεις στη λίστα των επαφών σου και θα σου έχει επιλογή κάτω από το personal message της εν λόγω επαφής να τον προσθέσεις στη λίστα σου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

δεν ξέρω για την καινούργια έκδοση, αλλά στην προηγούμενη που'χα κάνει διαγραφή ένα λογαριασμό, αυτός με έβλεπε συνεχώς ως "εκτός σύνδεσης". γιατί αντί να τον διαγράψεις δεν τον μπλοκάρεις?

Δεν υπάρχει επιλογή για block στην τελευταία έκδοση. Αλλά και πάλι δεν θέλω να έχω άχρηστες επαφές.

Αυτό που κατάλαβα εγώ και μου έχει τύχει παλαιότερα, είναι ότι αν κάνεις κάποιον διαγραφή χωρίς να τον μπλοκάρεις, όταν θα είσαι online θα σε βλέπει κανονικά και θα μπορεί να σου μιλήσει.

Μάλιστα, όταν σου μιλήσει, το MSN θα δει ότι δεν τον έχεις στη λίστα των επαφών σου και θα σου έχει επιλογή κάτω από το personal message της εν λόγω επαφής να τον προσθέσεις στη λίστα σου.

Ναι έτσι είναι, αλλά αυτό είναι για τις παλιές εκδόσεις.

Στην τελευταία τί ισχύει?

Δεν υπάρχει επιλογή για block στην τελευταία έκδοση. Αλλά και πάλι δεν θέλω να έχω άχρηστες επαφές.

Μπορεί να θες να μπλοκάρεις κάποιον προσωρινά.

Για να κανεις block καποιον η επιλογη πια λεγεται Apppear offline to this person δηλαδη μας λεει αναλυτικα τι κανει,εμεις τον βλεπουμε κανονικα αλλα γκριζωπο και εκεινος μας βλεπει συνεχως offline.

Οσους εχετε κανει την επιλογη Apppear offline to this person τους εχει και σε αλλη λιστα για ευκολια.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει ο νεος messenger, νομιζω απλα γκρινιαζουμε που μας αλλαξαν τη συνηθεια μας και απο την γκρινια μας δεν κοιταμε αν εγινε καλυτερο ή οχι.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδια , τα Links που στελνω και μου στελνουν στο Live messener γιατι δεν ειναι πια ενεργα? (win xp 32bit)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3415584#post3415584

[sIGPIC][/sIGPIC]