B_K_054 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Παιδιά μια ερώτηση, έψαξα στο internet τα manuals των κινητών, και για το D900 λέει 0.82 ενώ για το D900i λέει 0.62. Eπίσης το D900i δέχεται/ανοίγει αρχεία ms office? Ερώτηση προς κατόχους.Ισχύουν αυτές οι τιμές sar που αναφέρω παραπάνω?? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 για τισ τιμες SAR δε ξερω.σιγουρα ομως απουσιαζει το picsel viwer μεσω του οποιου διαβαζεις αρχεια office.αντι αυτου προστεθηκε το ραδιοφωνο:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koke_27 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 nai ontos gia to sar.....exei mikrotero to d900i...den anoigei omos arxeia msoffice...alla file einai poli kalo kinito...ego exo meinei euxaristimenos para poli... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 καλυτερη διαχειριση των φωτογραφιων να ειχε κ να ηταν λιγο πιο γρηγορο στο διαβασμα της καρτας μνημης θα ηταν the best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koke_27 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ontos simfono apolita! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iMac Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Καλησπέρα, Ο αδερφός μου έχει εδώ και μια εβδομάδα το Samsung D900i. Πολύ όμορφο κινητό και απλό στη χρήση του! Μια ερώτηση: Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαβάζει αρχεία pdf και word; Πριν το αγοράσει, στα τεχνικά στοιχεία έλεγε ότι διαβάζει τέτοια αρχεία, όμως στην πράξη διαπίστωσε ότι είναι αδύνατον. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koke_27 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 den diavazei file m me kanena tropo....to kserw kai egw auto eida oti elege alla apodeixtike oti exei ginei lathos...!den eiparxei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignotic69 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Γεια χαρά,είμαι κάτοχος του D900i από τον περασμένο Σεπτέμβρη.Είναι το πρώτο μου Samsung και είμαι πλήρως απογοητευμένος... Το έχω μεταχειριστεί με προσοχή και από τον πρώτο μήνα το πορτάκι άρχισε να δυσκολεύεται να ανοίξει...Τώρα,θέλει προσπάθεια και με τα δύο χέρια...Η συσκευή εξωτερικά έχει πολλές φθορές χωρίς να έχει πέσει κάτω ποτέ.Την κάρτα μνήμης και που την παίρνει είναι άχρηστη τόσο που αργεί να ανοίξει οτιδήποτε αρχείο βρίσκεται σε αυτή.Η κάμερα θέλει μισή ώρα να εστιάσει και αν κουνηθείς λίγο το'χασες...Το φλας σε σύγκριση με το w-800i που είχα πριν είναι αδύναμο...Τα πλήκτρα δε βολεύουν ιδιαίτερα για τα δάχτυλα...Παιχνίδια δεν μπορείς να βάλεις...Σ τελικό ελληνικό δεν έχει...Αν γράφεις μήνυμα βάζεις το αγγλικό αλλά αν αποθηκεύεις επαφή πρέπει να αλλάξεις γλώσσα εισαγωγής...Το κόμμα έκανα κανα 2 βδομάδες να το βρω που είναι...Γενικά είναι πολύ εκνευριστικό στη χρήση του,αν κ είναι εύκολο δε βολεύει καθόλου...Μην πω για τον ήχο του μηνύματος..Αν είσαι εκτός σπιτιού κι έχει λίγο φασαρία δεν το ακούς ότι χτυπάει για κανένα λόγο...Η μουσική έχει αισχρό ήχο...Αναγκάστηκα και πήρα mp3 player για να ακούω λίγο μουσική...Το μόνο καλό είναι ότι έχει βίντεο mp4... Είναι κι άλλα αρνητικά αλλά δεν μου έρχονται τώρα... Πρώτη φορά θέλω να αλλάξω κινητό σε τόσο μικρό χρονικό δίαστημα... Ήταν από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξαναπάρω Samsung... YΓ: Ούτε για avatar δεν μου πάει καρδιά να το βάλω το ρημάδι...γι'αυτό ,sonyZ7...κινητάρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Με όλα αυτά που περιγράφεις μάλλον δεν μεταχειρίζεσαι το κινητό με τον καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα δεν μπορεί το κινητό από μόνο του να έχει φθορές εξωτερικά ή το πορτάκι να μην ανοίγει σωστά.Το ότι μετά από χρήση έχει λίγο τσόγο είναι άλλο πράγμα. Το θέμα με την μνήμη είναι γνωστό. Τώρα τα υπόλοιπα που λες είναι θέμα software. Γενικότερα το συγκεκριμένο κινητό είναι ένα τηλέφωνο γενικής χρήσης, χωρίς τις τρελές δυνατότητες αλλά και όχι τόσο χάλια όσο θες να το παρουσιάσεις. Και από την άλλη πριν αγοράσουμε κάτι, οτιδήποτε είναι αυτό, διαβάζουμε από το επίσημο site της εκάστοτε εταιρίας τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της συσκευής που θέλουμε να αγοράσουμε. Γιατί αν απλά αγοράζουμε κάτι μόνο με βάση την εμφάνιση ή ένα χαρακτηριστικό που μας αρέσει τότε όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε χάλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignotic69 Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Υπάρχει κάτι από αυτά που γράφω το οποίο θα μπορούσα να το ξέρω πριν αγοράσω το κινητό διαβάζοντας πληροφορίες κτλ γι'αυτό?Μην τρελαθούμε τώρα...Ούτε είμαι κανένας κολλημένος με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία..Έχω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό ίδιας κατηγορίας τηλέφωνα και κατέληξα ότι σίγουρα το επόμενό μου δε θα είναι Samsung... A,για την μπαταρία δεν είπα,ας μην σχολιάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 Σίγουρα μια εταιρία θα μπορούσε να πει "αθώα" ψέματα για ένα προϊόν της με σκοπό να το προωθήσει περισσότερο. Πάντος τι να σου.Το τηλέφωνο το έχω περίπου 6 μήνες τώρα και λειτουργεί άψογα.Όσο για την μπαταρία που λες είναι όλη μέρα συνδεδεμένο με bluetooth,κλήσεις συνέχεια, ημερολόγιο,μηνύματα και η μπαταρία μου κρατάει περίπου 2,5 μέρες με 4-5 ώρες κλειστό το βράδυ για να κοιμηθούμε. Οπότε μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το τηλέφωνο σου και χρειάζεται κάποιο service. Για δες και αυτή την επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 το τηλεφωνο ειναι πολυ ομορφο, με καλη καμερα κ οθονη.το μονο ουσιαστικο μελανο σημειο ειναι οντως ειναι η διαχειριση της καρτας.κ το προβλημα υπαρχει κ σε αλλα κινητα της εταιριας.προσωπικα εχω παρατηρησει οτι προβλημα δεν υπαρχει τοσο με τα videos κ τα mp3 της καρτας αλλα με της φωτογραφιες.ανεξαρτητα με το αν εχεις πολλες ή λιγες μεσα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Γειά σας παιδιά, ο αδερφός μου έχει το εν λόγω κινητό και είναι φαντάρος. Έχασε λοιπόν τα τιτλοφορούμενα αξεσουάρ. Ξέρει κάποιος που μπορεί να τα βρεί σε καλή τιμή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 hello ....exw to d900...ektos apo to pc studio poy dinei i samsung...xerete kapoio allo programma gia diaxeirisi sto pc??ektos apo to floAt's...giati me ayto den sindeetai me tipota...exw kanei back up minimatwn apo to palio kinito kai den mporo na ta perasw ...tha ithela ena programa kai gia sms manager...thanx pantws Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 καλησπερα παιδια.σκοπευω να αγορασω το d900/d900i. ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των 2 μοντελων? επισης σε ενα review(http://www.gsmarena.com/samsung_d900-review-108p4.php) διαβασα οτι παρολο που στις επαφες μπορουμε να τις κατηγοριοποιησουμε(φιλοι,vip,συναδελφοι),δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την κατηγοριοποιηση αυτη ως φιλτρο στι κλησεις.δηλαδη για παραδειγμα δεν μπορουμε να ορισουμε να δεχομαστε κλησεις μονο απο τους φιλους μας.ισχυει κατι τετοιο?? ελπιαω να εγινα κατανοητος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astanapane_s700i Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Γεια χαρά. Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το κινητό ως usb mass storage device ή αλλιώς αν θέλετε να βλέπετε την κάρτα μνήμης χωρίς card reader (και αφού δε το παρέχει το πρόγραμμα της samsung) μπορείτε να κάνετε την εξής ρύθμιση. phone settings /usb settings/ mass storage. Έτσι δε χρειαζόμαστε card reader;) Παράθεση Ο δρόμος του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε παιχνιδια απο το pc μεσω usb?:blink: Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 καλησπερα παιδια.σκοπευω να αγορασω το d900/d900i. ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των 2 μοντελων? επισης σε ενα review(http://www.gsmarena.com/samsung_d900-review-108p4.php) διαβασα οτι παρολο που στις επαφες μπορουμε να τις κατηγοριοποιησουμε(φιλοι,vip,συναδελφοι),δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την κατηγοριοποιηση αυτη ως φιλτρο στι κλησεις.δηλαδη για παραδειγμα δεν μπορουμε να ορισουμε να δεχομαστε κλησεις μονο απο τους φιλους μας.ισχυει κατι τετοιο?? ελπιαω να εγινα κατανοητος Καλησπερα. Αργοπορημενη η απαντηση στην ερωτηση σου, αλλα σημερα την ειδα.. Λοιπον. Ναι μπορεις να κανεις τετοια ρυθμιση. Πρωτα πρωτα, ηχογραφεις ενα ''κενο'' ηχο σε συνθηκες απολυτης σιωπης.. Μετα, τον χρησιμοποιεις ως ηχο κλησης για την γενικη κατηγορια του τηλ. καταλογου σου. Για τις ομαδες που εσυ θες να εχεις ειδοποιηση, οριζεις εναν κανονικο ηχο κλησης.. Ετσι μ'αυτον τον τροπο, θα γλιτωσεις απο ανεπιθυμητα κουδουνισματα σε ακαταλληλες ωρες, και θα χτυπαει μονο για τις ομαδες που θες εσυ..! Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα με το d900 που ειχα περυσι, και ηταν ολα μια χαρα.. Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 καλησπερα. σημερα το πρωι χωρις να κανω κατι, μου ενεργοποιηθηκε ενα σηματακι πανω απο εκει που δειχνει την ωρα , με το γραμμα : "G". Απ'οτι ειδα στο manual ειναι το GPRS.Πως εγινε αυτο;Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω;Χρεωνομαι κατι; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 telika einai ena kinito to opoio den krataei poly i mpataria...kai to mp3 player den pairnei polla tragoydia..alla se kathe playlist mono 18-20 tragoydia...tzampa i allagi apo k750 Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisperistera Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 re paidia kseri kaneis na mou pei pos bazoume ellinika se samsung? PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEASE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Λογικά το έχεις αγοράσει από Ελλάδα. Πας "Μενού > Ρυθμήσεις > Ρυθμήσεις Τηλεφώνου > Γλώσσα > Ελληνικά " Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 καλημερα, χθες αγορασα ενα d900i, υπαρχει πιο νεο firmware απο το D900IBDGD4? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Στο φως της ημέρα υπάρχει πρόβλημα να δεις την οθόνη του; Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Απ οτι θυμαμαι όταν το είχα αυτο το κινητό όντως οταν ειχε πολυ ήλιο δεν μπορουσα να δω καθαρα την οθονη Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts