Jump to content

ignotic69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ignotic69

  1. Ο ασθενής απεβίωσε :lol:
  2. Σ'αυτό το στάδιο είμαι τώρα,ενημερώνω αργότερα!Θενξ!
  3. Γεια χαρά,τώρα είδα το μήνυμά σου κι αυτό γιατί το τηλέφωνό μου δε λειτουργεί ξαφνικά..
  4. Καλησπέρα παιδιά,χθες το βράδυ είχα αφήσει το τηλέφωνο κλειστό να φορτίζει και το πρωί δεν άνοιγε,δεν έκανε τίποτα. Δοκίμασα άλλους φορτιστές ,βάλε-βγάλε μπαταρία κάρτες κτλ αλλά τίποτα.Μήπως έχει ιδέα κανείς? Ευχαριστώ
  5. Φωτογραφίες : https://www.dropbox.com/s/otk5ws9uz2fy1ti/s820.rar Το λευκό πήρα απο minideal Έκδοση βασικού φάσματος : s820 v12,2013/04/23 15.09 Αριθμός έκδοσης: s820_S129_130513
  6. Λοιπόν,το κινητό το έχω μια μέρα,πρώτες εντυπώσεις: Χωρίς να πω κάτι κατά την παραγγελία ,το έστειλαν σαν δώρο αξίας 18$ σαν είδος κήπου. Δώρο μια λευκή θήκη σιλικόνης και ζελατίνα τοποθετημένη. Προερχόμενος από Samsung Galaxy S Advance,οι συνομιλιτές μου με ακούν πολύ καλύτερα με το λενόβο.Το διαπίστωσαν 2 άτομα χωρίς να τους πω από ποια συσκευή μιλάω.Οθόνη με αρκετά καλή γωνία θέασης,δεν έχει κολλήσει καθόλου μέχρι στιγμής,το'χω φορτώσει,ό,ταν ειναι πολλά ανοιχτά η μνήμη δουλέυει 85-90%,δε δειχνει να μην επαρκει για την ώρα αλλά θα το προτιμούσα με 1,5gb. Μπαταρία με 2 κάρτες,3g ολη μέρα και πάιξιμο έβγαλε 1 μέρα.Μερικές προσαρμογές στην αρχική οθόνη και ξεφόρτωμα των κινεζοεικονοειδίων και προσθήκη κάποιων απ'τα "κλασσικά-χρήσιμα" επιβάλλεται,αναμενόμενο,κάμερα με πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση,στο χαμηλό φωτισμό αρκετά καλή,βίντεο 1080 απροβλημάτιστα τραβάει,τα χρώματά του δε με συγκίνησαν,gps δεν έχω τεστάρει ακόμα,ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά αρκετά χαμηλής έντασης θα έλεγα,σαν κατασκευή είναι οκ,αρκετά καλή,ο φορτιστής και τα ακουστικά είναι ψέυτικα,όχι απογοητευτικά όμως,παίζει real racing 3 χωρις παραμικρό κόλλημα,εμένα μου έπεσε μεγάλο σαν συσκευή(για αυτούς που έχουν μικρά χέρια),αν θα το συνηθίσω θα δείξει,για το μέγεθός του το βάρος του είναι οκ,wifi λίγο πιο δυνατό απο το Galaxy S Advance. Για την ώρα αυτά,όποιος θέλει να ρώτήσει κάτι ευπρόσδεκτος,απλα μπορεί να αργήσω λίγο να απαντήσω.Γενικώς πάντως νιώθω ό,τι τα χρήματα που έδωσα μάλλον αξίζουν με το παραπάνω για αυτό που αγόρασα,θα δείξει βέβαια.Αυτά από μένα :)
  7. Το περιμένω κι εγώ εντός εβδομάδας περίπου. Θα επιστρέψω με νεότερα!
  8. Ξέρω ό,τι δεν είμαι στο καταλληλότερο τόπικ αλλά δε βρήκα κάτι πιο σχετικό ,οπότε λέω να κάνω εδώ την ερώτηση μου ,ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη για το off.. Γνωρίζει κάποιος αν οι γιαπωνέζικες συσκευες λειτουργούν στην Ελλάδα?
  9. Τελικα επέστρεψα στη 2.3 (xda οδηγιες) αλλά δεν έχει ελληνικό μενού? Μήπως ξέρουμε πως μπορεί να μπει?
  10. Καλησπέρα παιδια. Μάλλον θα γραψω πραγματα που εχουν ξαναγραφτεί αλλά αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια. Μετά από εγκατάσταση της σέρβικης ρόμ μέσω odin ,αρχικά το 3g(cosmote) δε λειτουργεί.Με το που το ανοιγω κόβεται το σημα της κοσμοτε εντελώς.Μου έστειλε η κοσμοτε 2 φορές τις ρυθμίσεις αλλά με το που παω να ανοιξω το μηνυμα διαμορφωσης εξαφανιζεται και δεν υπάρχει κάτι στα μηνυματα διαμόρφωσης.¨Επειτα οι εφαρμογές σε χρηση στη μνημη της συσκευης μου δείχνει ότι ειναι 1.8 απο 2 ,εντελώς ανεξήγητα...Πριν την αναβάθμιση δεν ήταν ούτε στο 1gb και όσες γινόταν να μεταφερθούν στην sd τις μετέφερα. Το τελευταίο θέμα είναι η μνήμη ραμ η οποία μετα απο "kill" με task killer είναι στα 175 mb(ελέυθερη) ενω πριν απ αυτο είναι κάτω από τα 100.Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα τα φώτα του.Διαφορετικά θα επιστρέψω στην 2.3.6.
  11. Οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν με 3g?
  12. Μια ερώτηση παιδιά γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη. Το κινητό υποστηρίζει βιντεοκλήση μέσω παρόχου τηλεφωνίας?
  13. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Έχω παραγγειλει κι εγώ μια θήκη και μια βάση-φορτιστή αυτοκινήτου,μόλις τα παραλάβω θα ενημερώσω για την ποιότητα. Είχα στο νου μου τα ακουστικά της sennheiseir που βγαίνουν για iphone, αν θα ειναι συμβατα..
  14. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν in-ear ακουστικά με μικρόφωνο συμβατα με τη συσκευή?
  15. Μπήκε Ndrive 10 και δουλεύει κομπλέ,πιάνει πολύ γρήγορα σήμα.
  16. Με ακουστικα: στο ράδιο λείπει λίγη ένταση(είναι ελάχιστα πιο δυνατά από το νόκια) και στην μουσική αρκετά καλό. Το ηχείο του δεν με ικανοποίησε από θέμα έντασης...Για να δεις ας πουμε βίντεο στο youtube θες ακουστικα. 65ΜΒ μετ. και 85ΜΒ δωρ. μου γράφει έκδοση android 2.3.3 έκδοση htc sense 2.1 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  17. Εδώ έχω κάποιες φωτογραφίες και ένα βίντεο https://rapidshare.com/files/461739869/100MEDIA.rar Εγώ μια transcend έβαλα.. Για μπαταρία δε μπορώ να πω γιατί το πήρα το μεσημέρι και δεν το έχω αφήσει απ'τα χέρια μου... Μια απορία,γίνεται να βάλω για ήχο ειδοποίησης sms κάποιον ήχο εκτός από αυτά που έχει η συσκευή?:wacko:(είμαι λίγο άσχετος με android:O)
  18. H οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή,δε θα ήθελα κάτι παραπάνω ,αλλά δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να κρίνω γιατί το προηγούμενο μου κινητό είναι ένα nokia 6220 και είχα στην κατοχή μου ένα asus p535. Φωτογραφίες και βίντεο θα τραβήξω και θα ανεβάσω να δείτε.To βίντεο μου φαίνεται ίδιο ακριβώς με του 6220(έχω μέσα βίντεο απ το παλιό και κάνω τη σύγκριση) ,μου φαίνεται λίγο αργό βέβαια.. Από ταχύτητα που φαίνεται πολύ καλό,το μόνο σκάλωμα που παρατήρησα είναι ότι αργεί λίγο όταν ρολάρεις μέσα στις φωτογραφίες(έχω 400 μέσα με κάρτα μνήμης class 6). Που βλέπω τα ΜΒ για apps? ΥΓ. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα. ΥΓ2 μετέφερα με bluetooth επαφές,μηνύματα και ημερολόγιο από το παλιό κινητό,όλα κομπλέ.
×
×
  • Create New...