Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε dimon δεν ξερω κατα ποσο θα σε ικανοποιησει η απαντηση μου.δεν ξερω τι θες να κανεις back-up και ισως ειναι σπαστικο να μην μπορεις να εξυπηρετηθεις αλλα γιατι δεν καταφευγεις στην κλασσικη λυση χερι-μολυβι-χαρτι.αξιοπιστη,γρηγορη κ ευκολη.απλα μια ιδεα και χωρις παρεξηγηση ετσι;θα κανεις τη δουλεια σου πολυ απλα χωρις να παιδευεσαι...:)

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα υπάρχει επιτραπέζιος φορτιστής για την μπαταριά του D900?

έχει κανείς τίποτα υπ όψιν?

Υπάρχει διπλός επιτραπέζιος φορτιστής που φορτίζει τη μπαταρία και το κινητό ταυτόχρονα. Δες εδώ.

http://img184.imageshack.us/img184/5726/d900chargerjl5.png

Ναι το έχω και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά δεν δίνει την δυνατότητα export, και επίσης θα πρέπει να τα κάνεις ένα-ένα τα μηνύματα. Γι' αυτό ψάχνω κάποιο άλλο με αυτήν την δυνατότητα.

Προσπάθησε να ακολουθήσεις διαδικασία παρόμοια με του Samsung SGH-D500. Κοίταξε εδώ.

Ναι το έχω και το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά δεν δίνει την δυνατότητα export, και επίσης θα πρέπει να τα κάνεις ένα-ένα τα μηνύματα. Γι' αυτό ψάχνω κάποιο άλλο με αυτήν την δυνατότητα.

εγω το εκανα με πιο μπακαλικο τροπο (χωρις να εχω τιποτα με τους μπακαλιδες!!!:p )

δηλαδη, κρατουσα το Ctrl και επελεγα το καθε sms που ηθελα να αποθηκευσω και τα εκανα copy στον φακελο που γραφει inbox αλλα στον υπολογιστη...

Υ.Γ. τα μηνυματα EMS δεν μπορει να τα κανει copy οποτε επιλεγεις τα παντα εκτος απο αυτα. (εμενα προσωπικα με βολεψε μια χαρα)

Φίλε xu99 ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω.

Όπως έψαχνα βρήκα αυτόν τον οδηγό για να βάλετε Java εφαρμογές στα κινητά σας.

http://users.skynet.be/yozy/tutorials/samsung/d600/d600-1.htm

Επίσης βρέθηκε software που κάνει αυτό που ήθελα και πολλά άλλα. Δυστηχώς προς το παρών όμως έχω πρόβλημα με του ελληνικούς χαρακτήρες..αλλά επικοινώνησα μαζί τους για να το φτιάξουμε.

http://www.mobile-master.com/

ακόμα πάντως δεν έχει ούτε το wap της cosmote java games για το κινητό περίεργο αυτό.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

paidia kalispera xronia polla, mporite na moy pite bima bima pos apenergopioite to gprs!! to psaxno alla...

σε forum του εξωτερκού βρήκα το εξής: πατώντας *#4777*8665# εμφανίζεται κρυφό μενού για το gprs. κάποιοι στo forum ισχυρίζονται ότι αν απενεργοποιηθεί το gprs (επιλέγοντας στο μενού : 2.Αφαίρεση gprs) και στη συνέχεια διαλέξετε χειροκίνητη επισύναψη στο "5. Ρύθμιση λειτουργίας επισύναψης" η απόδοση της μπαταρίας βελτιώνεται σημαντικά.

Καλή χρονιά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

παντως εγω που εχω απενεργοποιησει το τζουπουαρεσ δεν βλεπω διαφορα στην μπαταρια!!!!! :-):-):-):-):-)

***ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ***

Όσο για το κολπάκι με το gprs εμένα βελτίωσε την αυτονομία της μπαταρίας κατα 1 ολόκληρη ημέρα με ανάλογη χρήση (3,5 ημέρες αντί 2,5)

χρονια πολλα καλη χρονιαααααααααααααααα με σαμσουνγκ παντα.

Φίλε fotis74 χρόνια πολλά, αλλά δεν είμαστε κολημένοι σε μια εταιρία. Είμαστες πάντα ανοιχτοί σε ενδιαφέρουσες προτάσεις από όπου και αν προέρχονται...

πως μπαινουμε στο κρυφο μενου;

ας διαβασουμε και δυο σελιδες πιο πισω...

*#4777*8665#

πολυ καλη χρονια σε ολους και απο μενα:)

Παιδιά, δεν πιστεύω οτι η ενεργοποιημένη χρήση του gprs έχει καμιά επιρροή στην απόδοση της μπαταρίας. :)

Καλή χρονιά σε όλους!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Φίλε fotis74 χρόνια πολλά, αλλά δεν είμαστε κολημένοι σε μια εταιρία. Είμαστες πάντα ανοιχτοί σε ενδιαφέρουσες προτάσεις από όπου και αν προέρχονται...

είμαι κολλημένος εγώ φίλε μου δεν πάω σε άλλη εταιρία όλες είναι πακέτα μόνο ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ FOR EVER.

μετα απο χρονια χρησης κινητων Νοκια αποφασισα να παρω μια συσκευη με αποκληστικο κριτηριο την εμφανηση.ετσι πηρα το d900.τελικα δεν ειναι καθολου μα καθολου κακο,ισα-ισα πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα.εχει βεβαια ελλατωματα αλλα αν δεν ειχε με τι θα ασχολουμασταν...το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι σε χωρους οπου ειχα σημα με αλλα κινητα με το d900 δεν εχω.Εχει κανεις παρατηρησει κατι αναλογο;αν ναι υπαρχει λυση;

Καλή χρονιά παιδιά, πριν 10 μέρες πήρα και εγώ το D900. Με προσέλκυσε το στυλ και το λεπτό του κινητού. Δυστυχώς δε μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και απόλυτα ποτέ τίποτα δε μας ικανοποιεί...βασικά τα προβλήματά μου είναι η μικρή διάρκεια μπαταρίας...Διάβασα περί GPRS και στην επανεκκινηση μου το ξανάβγαλε...θα δούμε και αυτό αν και λίγο κουφό φαίνεται...

Δε μου αρέσει πολύ και η ποιότητα στην κινούμενη εικόνα, πρέπει όλα να είναι σταθερά...! Τέλος ψάχνοντας για διάφορα και εγώ στο νετ βρήκα τα παρακάτω...αλλά δεν τα δοκίμασα:

To enable the Mobile Tracker feature you need to do the following:

“Menu” >>>”Settings”>>>”Security”>>>>”Change Password” — Do this first because the D900 Default password is 00000000, so you should rather first set your own unique password then “Menu” >>>”Settings”>>>”Security”>>>>”Mobile Tracker” —– Enter Password, Enable, Define Recipients, Sender Info & Save. Then your mobile tracker is activated.

Once this is done and your mobile tracker is enabled, if someone steals your phone and inserts their sim card it will send the two selected numbers above that persons phone number and your IMEI number.

Even if you have delivery reports on your SMS’s the thief will not get a delivery report…

The device will not tell you the persons location but instead give you their phone number which you can use to take to the police or your network operator.

Σελίδες για modding του D900 που έχω βρει...

http://www.forummobiles.com/lofiversion/index.php/t111516.html

στην οποία σας παραπέμπει σε κατέβασμα αρχείου που βρίσκεται εδώ:

http://www.zshare.net/download/d900xefk2_mneo2-mod-rar-2gy.html

Παιδιά, δεν πιστεύω οτι η ενεργοποιημένη χρήση του gprs έχει καμιά επιρροή στην απόδοση της μπαταρίας. :)

Καλή χρονιά σε όλους!!!

Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις γιατί σε μένα προσωπικά όπως ήδη έχω πεί βελτίωσε την αυτονομία του τηλεφώνου κατά 1 ολοκληρη μέρα. Εσύ το έχεις δοκιμάσει και δεν είχε καμία επιρροή?

Παιδιά για το GPRS έκανα ότι γράψατε νομίζω είναι μούφα...Τρίτη φορά το ενεργοποίησα, το έσβησα το βράδυ το τηλέφωνο και το πρωί που το άνοιξα πάλι εμφανίστηκε. Οπότε δε μπορώ να πω για τη μπαταρία αφού πάλι ενεργό είναι. Επίσης είναι λίγο ανάποδο το ΒΤ που έχει δε μπορεί να επικοινωνήσει πολύ εύκολα με άλλα κινητά τηλέφωνα. Μου έχει κάνει το εξής παράξενο: Ανακαλύπτει στο τηλέφωνο που θα συνδεθεί ονόματα χρηστών που είχαν συνδεθεί παλιότερα με το γειτονικό τηλέφωνο και ψάχνει αυτά αντί για αυτό που θέλω και είναι κοντά του...! Περίεργο, αν κανένας μπορεί να βοηθήσει...

Συμφωνώ και εγώ ότι η απενεργοποίηση του gprs βελτιώνει αρκετά τη διάρκεια της μπαταρίας.

Καλή χρονιά σε όλους

Χθες μου ήρθε ο λογαριασμός και είδα ότι έχω χρεωθεί αρκετές φορές wap από ελάχιστα δευτερόλεπτα [0 εως 2] που όμως κοστίζουν [σύνολο 5 ευρω].

Λογικά έχει συμβεί γιατί πατάω κατα λάθος το ΟΚ και ανοίγει το ΟPENWAVE και αμέσως το ξανα κλείνω. Επειδή πάντα μπερδευομαι και πατάω το ΟΚ ...μπορώ να κάνω κάτι για να μη χρεώνομαι...δλδ να μην ανοίγει αυτόματα το wap;

paidia ego to exo apenergopoiisei to gprs kai den exo kanena provlima, den mou exei ksanaenergopoiithei apo mono tou pote alla den boro na katalava an kanei eksikonomisi tis batarias mias kai milao arketa.

ksereis kaneis na mou pei an iparxoun efarmoges pou prepei na exoume sto kinito pera apo tis ergostasiakes??

Χθες μου ήρθε ο λογαριασμός και είδα ότι έχω χρεωθεί αρκετές φορές wap από ελάχιστα δευτερόλεπτα [0 εως 2] που όμως κοστίζουν [σύνολο 5 ευρω].

Λογικά έχει συμβεί γιατί πατάω κατα λάθος το ΟΚ και ανοίγει το ΟPENWAVE και αμέσως το ξανα κλείνω. Επειδή πάντα μπερδευομαι και πατάω το ΟΚ ...μπορώ να κάνω κάτι για να μη χρεώνομαι...δλδ να μην ανοίγει αυτόματα το wap;

Εγώ έχω κάνει το εξής: Μενού, Πλοηγός WAP, Ρυθμίσεις και Τρέχον προφίλ βάζω διαφορετικά απο το δίκτυο που είμαι συσδεδεμένος. Έτσι όταν πατιέται το ΟΚ μου βγάζει σφάλμα δικτίου.

• The title was changed to Samsung SGH-D900