Jump to content

scott

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    83.3%

Everything posted by scott

  1. Πόσο κοστίζει η διαδικασία;
  2. Χρόνια πολλά με υγεία! Έχω ένα e72 το οποίο είχα όσο ήμουν στο εξωτερικό και θελω να το χρησιμοποιησω σαν δεύτερη συσκευή,αλλά είναι κελιδωμενο σε δίκτυο Πως μπορώ να το ξεκλείδωσω χωρίς να μου κοστίσει?
  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά..ψάχνω να αγοράσω ένα s4 mini duos μεταχειρισμένο αλλα δε βρίσκω. Μήπως έχει κάποιος,κάτι στα υπόψη του; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Ξερει καποιος μεχρι ποτε ισχυει το φοιτητικο what's up και τι θα γινει μετα την ληξη της προσφορας αυτης?
  5. Εχω ενα mls 4800a και εκανα αναβαθμιση μεσα απο το official site. Εβαλα τον Q1 2013 αλλα οταν πηγα να το χρησιμοποιησω διαπιστωσα οτι δεν εχω poi. Μπορει καποιος να με βοηθησει?
  6. scott

    iPhone 4S

    Ούτε με jailbreak?
  7. scott

    iOS 7

    Καλησπέρα Εχω ένα 4s με iOS 7.04 περασμένη. Μπορεί να περαστεί iOS 6,14?
  8. scott

    iPhone 4S

    Καλησπέρα Εχω ένα 4s με iOS 7.04 περασμένη. Μπορεί να περαστεί iOS 6,14?
  9. Ευχαριστω! Μηπως εχει παρουσιαστει ξανα παρομοιο "φαινομενο" με απωλεια - προβλημα σηματος?
  10. Υπαρχει περιπτωση στη Nokia να μου πουν τα γνωστα περι παραεισαγωγης και οτι δεν ισχυει η εγγυηση?
  11. Αγορασα ενα Nokia E52 απο το e-shop και μετα απο ενα χρονο μου ενφανισε προβλημα με το σημα. Αποδειξη φυσικα και εχω. Θα πρεπει να απευθυνθω σε Nokia shop ή σε e-shop για να μου το επισκευασουν μεσα στην εγγυηση (χωρις να επιβαρυνθω)?
  12. Καλησπερα παιδια Ενδιαφερομαι για αμεση αγορα W995. Αν καποιος το πουλαει, παρακαλω να μου στειλει π.μ. Ευχαριστω!!!
  13. παίδες καμία γραμματοσειρά που να κάθεται καλά έχετε βρεί? όχι απλά να παίζει, να κάθεται και καλά...
  14. ψαχνω να αγορασω w995 σε καλη λειτουργικη και εμφανησιακη κατασταση
  15. Ψαχνω να αγορασω ενα Sonyericsson k770i σε καλη κατασταση.
  16. Ψαχνω να αγορασω ενα Sonyericsson k770i σε καλη κατασταση.
  17. καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος κατοχος ενος 9700 bold και ενω μεχρι πριν λιγες ημερες συνδεομουν μεσω διαφορων wifi κανονικα τελευταια αντιμετοπιζω το παρακατω προβλημα: Βρισκει το δικτυο κανονικα και συνδεεται αλλα στη διαχειρηση των συνδεσεων μου βγαζει παυλα. σημ. εχω κανει reset στο router. Ευχαριστω προκαταβολικα
  18. καλησπερα παιδια!εχω ενα n70 κλειδωμενο στην Orange με imei: 352753017147909 μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε να δουλεψει σε Cosmote?Ευχαριστω!
  19. Παιδια μηπως ξερει καποιος για το προβλημα που εμφανιζει η συσκευη μου?
  20. Αν συνδέσω το κινητό μου και ανοίξω τις εικόνες στον υπολογιστή μου φαινονται μια χαρα..
  21. εχω μολις παρει το κινητο αι περασα μεσω pcsuite εικονες (διαφορων μεγεθων και αναλυσεων) που ειχα σε προηγουμενη συσκευη στην καρτα μνημης.πολλες απο αυτες οταν επιχειρησω να τις ανοιξω μου εμφανιζει μυνημα "κατεστραμενο αρχειο".εκανα αναβαθμιση μεσω ινερνετ στο firmware και συνεχιζει..αλλαξα καρτα μνημης,τα ιδια.. τις ξαναπερασα με bt τα ιδια.μηπως ξερετε κατι γι αυτο το προβλημα;Ευχαριστω
  22. εχω ενα sonyericsson c902 το οποιο ηταν my view.το εστειλα στο 9volto μου αφαιρεσαν το απο το μενου το my view χωρις να με ενημερωσουν οτι δε πρεπει να κανω αναβαθμιση μεσω του επισημου site sonyericsson, την οποια και δυστυχως ΕΚΑΝΑ..μετα την αναβαθμιση δεν εχει πλεον καθολου την ελληνικη γλωσσα στο μενου.υπαρχει καποιος τροπος να βαλω ελληνικα στο κινητο μου;
  23. και σ αυτη την περιπτωση τι κανουμε;
×
×
  • Create New...