Guest pazios13 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Παιδια πολυ ομορφα ολα αυτα και οπως λεει ενας φιλος ποιο πανω καθε γενια με τα βασανα της .Εγω πηγα φανταρος 3 χρονια [επιστρατευση]τοτε πηγα και σε π*****α κι ενα σορο αλλες εμπηριες αλλες καλες κι αλες να μη θελω να θημηθω .Εγω παω σαυτους μετα το 85 ηστε ομορφη γεννια ζηστε τη ζωη οπως ο καθενας θελη και μπορη κιοτι μπορητε καντετο εγω δεν ειχα πι/ςι τωρα εχω3 κηνιτα6 ποτε δεν ειναι αργα για τη ζωη φατετη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Φυσοκαλαμα με πλαστελινες αλλο κολλημα αυτο!Επισης οπου ειχε αδεια οικοπεδα φτιαχναμε σπιτια ξυλινα!Τυφλα να εχουν οι τσιγγανοι!!:D :lol: Για μπαλα δεν το συζητω...Χυμα στο δρομο!Οταν ημουν μικρος η Πετρουπολη δεν ειχε την κινηση και τον κοσμο που ειχε τωρα,οποτε οπου δρομος και γηπεδο!:yahoo: Πώ ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα με τα φυσοκάλαμα!!:) :) και τα μπιρμπιλόνια..... Χαμός γινόταν με τα παιδιά από το διπλανό στενο.. Και μπάλα...πόσα χρόνια έχω να παίξω γερμανικό(αλήθεια , το παίζουν ακόμα??και το πρώτο γκόλ με κεφαλιά υποχρεωτικά ε!!) Πραγματικά ωραία χρόνια. Καλά καλά δεν είχαμε τηλέφωνο σπίτι(γιατί τότε μέναμε σε μια παλιά πολυκατοικία που δεν είχε πρίζες για τηλέφωνο σε όλα τα διαμερίσματα)και τώρα έχω 4-5 κινητά να παίζω. Γιατι , η τηλεόραση?? Παλιά παλιά , νομίζω άρχιζε μετά τις 5 το απόγευμα.Μετά υπήρξε πρόοδος.:p Τα κανάλια γίνανε 3 πλέον. Πόσοι θυμούνται το ουράνιο τόξο και το άλλο με τα παραμύθια(με τον Ρούχλα που ήταν "λα"και τον Σεβαστιανό?)?:D :D Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Τι εννοεις ΙρονΜειντεν? Οτι σας εβαλε ολη την παραπανω παραγραφο ως θεμα ο καθηγητης για εκθεση? Ωραιος ο καθηγητης.... :D ("Που να καθομαι να ψαχνω θεμα τωρα?....") :p ακριβως αυτο!μας το εβαλλε σαν κειμενο στην γλωσσα κ πανω σαυτο βασιζοταν η εκθεση μας... κ εγω αυτο λεω...αλλα ρε γμτ ολη τη χρονια βαριοταν ειπα μηπως καταλαβαινε κ εκανε μια εξαιρεση...αλλα τιποτα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallx Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 αν εννοεις το σχολειο 61 δημοτικο στην Παναγιτσα. ?????αυτο θελεις να πεις ????? το 61 ηταν στο λοφο αν θυμαμαι σωστα συστεγαζοταν με το 57 που πηγαινα εγω μεχρι το 86 (ουπς προδοθηκα ο παππους) εκτος κ αν αλλαξε κατι απο τοτε :ninja: Παράθεση gimme gimme shelter :ninja: and i've been putting out the fire with gasoooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Γιατι , η τηλεόραση?? Παλιά παλιά , νομίζω άρχιζε μετά τις 5 το απόγευμα.Μετά υπήρξε πρόοδος.:p Τα κανάλια γίνανε 3 πλέον. Πόσοι θυμούνται το ουράνιο τόξο και το άλλο με τα παραμύθια(με τον Ρούχλα που ήταν "λα"και τον Σεβαστιανό?)?:D :D Το Ουρανιο τοξο παιζει ακομα, αλλα ο Δημοπουλος εχει πλεον πολυ λιγοτερα μαλλια και πολυ μεγαλυτερη κοιλια . Συνεχιζει να λεει παντως τις ιδιες ανοησιες που ελεγε και τοτε.... :lol: Κατι αλλο που εξελιχτηκε με τον καιρο στην TV ηταν τα ποδοσφαιρικα στιγμιοτυπα στην Αθλητικη Κυριακη... Τοτε υπηρχε μονο μια καμερα που πηγαινε αριστερα-δεξια και απο αυτην εβλεπες ολα, ακομα και τα ριπλευ! Καμερες στην ευθεια κλπ (για τα οφσαιντ) ηταν εξω απο καθε φαντασια τοτε! Τωρα ομως βλεπεις ενα ματς εχει καμερα μεχρι και μεσα στα διχτυα!! Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εδώ έχεις τη δυνατότητα να γίνεις εσύ ο σκηνοθέτης του αγώνα! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripos Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πόπο ρε παιδιά τι μου θυμήσατε... Τις κέτσες τις θυμάστε? Τις μπάλες που χάναμε? Που μας τις πατάγαν τα αυτοκίνητα? Ομηρικές μάχες μεταξύ Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού στο ποδόσφαιρο... Σε χώμα, στο σχολείο στο χαλίκι, γδερνόμασταν από πάνω εως κάτω. Τα μπουγέλα στο τέλος της χρονίας και όχι αμέσως καφέδες...!!! Ατελείωτες συζητήσεις τα βράδυα στις πυλοτές και στα σκαλάκια των σπιτιών... Ξύλο και αγιάτρευτο μίσος μεταξύ γειτονιών...Ε ρε ξύλο και στη μπάλα, κυνηγητό με τα ποδήλατα, κουδούνια που βαράγαμε αβερτα στις πολυκατοικίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
covass Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Πώ ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα με τα φυσοκάλαμα!!:) :) και τα μπιρμπιλόνια..... Χαμός γινόταν με τα παιδιά από το διπλανό στενο.. Και μπάλα...πόσα χρόνια έχω να παίξω γερμανικό(αλήθεια , το παίζουν ακόμα??και το πρώτο γκόλ με κεφαλιά υποχρεωτικά ε!!) Πραγματικά ωραία χρόνια. Καλά καλά δεν είχαμε τηλέφωνο σπίτι(γιατί τότε μέναμε σε μια παλιά πολυκατοικία που δεν είχε πρίζες για τηλέφωνο σε όλα τα διαμερίσματα)και τώρα έχω 4-5 κινητά να παίζω. Γιατι , η τηλεόραση?? Παλιά παλιά , νομίζω άρχιζε μετά τις 5 το απόγευμα.Μετά υπήρξε πρόοδος.:p Τα κανάλια γίνανε 3 πλέον. Πόσοι θυμούνται το ουράνιο τόξο και το άλλο με τα παραμύθια(με τον Ρούχλα που ήταν "λα"και τον Σεβαστιανό?)?:D :D Γέννημα θρέμα Αγιο Παυλίτης (οι κολωνιώτες ξέρουν) Γερμανικό.... Η τέχνη του στατικού ποδοσφαίρου! Λιώναμε στους ώμους (11 ποντοι) και τ ανάποδα ψαλίδια (5 αν θυμαμαι καλά), γι αυτό ακριβώς μετά απο 13 χρόνια είμαι 100+ κιλά! Δεν έτρεχα καθόλου τότε!!!!! Όσο για τα φυσοκάλαμα (φωσκάλαμα πού λεγε κι ένα φιλαράκι) ..... δίκανα όλα και με ξυλο ανάμεσα για να ναι ίσια! Μη μου πείτε οτι δεν είχατε πατίνια!τούμπες και τα γωνατα βισσινί, απο το αίμα και τη βρώμα του δρόμου!!!! Παράθεση We Will Meet In Eternity! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Πόπο ρε παιδιά τι μου θυμήσατε... Τις κέτσες τις θυμάστε? Τις μπάλες που χάναμε? Που μας τις πατάγαν τα αυτοκίνητα? Ομηρικές μάχες μεταξύ Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού στο ποδόσφαιρο... Σε χώμα, στο σχολείο στο χαλίκι, γδερνόμασταν από πάνω εως κάτω. Τα μπουγέλα στο τέλος της χρονίας και όχι αμέσως καφέδες...!!! Ατελείωτες συζητήσεις τα βράδυα στις πυλοτές και στα σκαλάκια των σπιτιών... Ξύλο και αγιάτρευτο μίσος μεταξύ γειτονιών...Ε ρε ξύλο και στη μπάλα, κυνηγητό με τα ποδήλατα, κουδούνια που βαράγαμε αβερτα στις πολυκατοικίες... Λέγοντας για τις μπάλες που χάναμε και που τις πάταγαν αυτοκίνητα, θυμήθηκα που μια μέρα (πριν πολλά πολλά χρόνια :p ) κυνηγώντας μια μπάλα που την πήρε η κατηφόρα, βγήκα στο δρόμο και έπεσα πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο!!! Ευτυχώς δεν έτρεχε και τη γλύτωσα... Και επειδή όπως με χτύπησε με έριξε σε κάτι λάσπες, πήγα σπίτι μετά και φοβόμουν να πω τι ακριβώς είχε συμβεί και είπα ότι έπεσα επειδή κάποιος με έσπρωξε όπως παίζαμε :p την επόμενη μέρα βέβαια το μάθαν στο σπίτι από τους γείτονες και τα άκουσα για τα καλά :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Slump Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Εγώ γεννημένος το 85 έπαιζα στο Apple II του μπαμπά μου, μετά στο commodore, μετά στο NES.... ελάχιστα έπαιζα στο δρόμο, μου φαινόταν καθυστερημένο :P Παράθεση ...αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 το 61 ηταν στο λοφο αν θυμαμαι σωστα συστεγαζοταν με το 57 που πηγαινα εγω μεχρι το 86 (ουπς προδοθηκα ο παππους) εκτος κ αν αλλαξε κατι απο τοτε :ninja: το 61 που πηγαινα εγω μεχρι το 92, ηταν και ειναι στην παναγιτσα. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Γέννημα θρέμα Αγιο Παυλίτης (οι κολωνιώτες ξέρουν) ξερουν,ξερουν και εγω γεννημα θρεμα κολωνιωτισα ,αντε τωρα να αφησεις την κορη σου να παιζει μεχρι τις 24:00 στα μερη μας.... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Λέγοντας για τις μπάλες που χάναμε και που τις πάταγαν αυτοκίνητα, θυμήθηκα που μια μέρα (πριν πολλά πολλά χρόνια :p ) κυνηγώντας μια μπάλα που την πήρε η κατηφόρα, βγήκα στο δρόμο και έπεσα πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο!!! Ευτυχώς δεν έτρεχε και τη γλύτωσα... Και επειδή όπως με χτύπησε με έριξε σε κάτι λάσπες, πήγα σπίτι μετά και φοβόμουν να πω τι ακριβώς είχε συμβεί και είπα ότι έπεσα επειδή κάποιος με έσπρωξε όπως παίζαμε :p την επόμενη μέρα βέβαια το μάθαν στο σπίτι από τους γείτονες και τα άκουσα για τα καλά :lol: Καλα γκαρντασι τι μου θυμησες τωρα!Ποδηλατο δεν ειχα θεσσαλονικη γιατι ο πατερας μου φοβοτανε και δεν ειχε αδικο οταν σκεφτομαι τωρα τι βλακειες θα μπορουσα να ειχα κανει.Ελα ομως που ξεγλιστρησε στα χερια μου ενα skateboard το οποιο μου εφερε ο αδελφος της μητερας μου απο αμερικη.μολις του πηρα τον αερα ειπα εδω ημαστε,δεν δοκιμαζω να κατεβω το πεζοδρομιο του δοιηκητηριου απο την δεξια πλευρα?εκει να σε εχω.Πως σταματαει αυτο ρε?Αφου απεφυγα εναν παππου και μια και δεν μπορουσα να σταματησω το αφηνω μονο του.Αυτο ομως αποφασησε να περασει την Αγιου Δημητριου.Σιγα μην το αφησω!Με ενα τρελλο σλαλομ αναμεσα στα αυτοκινητα και αφου καταφερα να επιζησω το επιασα.Παντως τα σκαλοπατια του δοιηκητηριου δεν καταφερα να τα κατεβω πανω στο skate.Κανεις εδω που το καταφερε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλα γκαρντασι τι μου θυμησες τωρα!Ποδηλατο δεν ειχα θεσσαλονικη γιατι ο πατερας μου φοβοτανε και δεν ειχε αδικο οταν σκεφτομαι τωρα τι βλακειες θα μπορουσα να ειχα κανει.Ελα ομως που ξεγλιστρησε στα χερια μου ενα skateboard το οποιο μου εφερε ο αδελφος της μητερας μου απο αμερικη.μολις του πηρα τον αερα ειπα εδω ημαστε,δεν δοκιμαζω να κατεβω το πεζοδρομιο του δοιηκητηριου απο την δεξια πλευρα?εκει να σε εχω.Πως σταματαει αυτο ρε?Αφου απεφυγα εναν παππου και μια και δεν μπορουσα να σταματησω το αφηνω μονο του.Αυτο ομως αποφασησε να περασει την Αγιου Δημητριου.Σιγα μην το αφησω!Με ενα τρελλο σλαλομ αναμεσα στα αυτοκινητα και αφου καταφερα να επιζησω το επιασα.Παντως τα σκαλοπατια του δοιηκητηριου δεν καταφερα να τα κατεβω πανω στο skate.Κανεις εδω που το καταφερε? :lol: :lol: :lol: είσαι και γείτονας ε; (ή τουλάχιστον ήσουν). Εγώ τη σύγκρουση με το αμάξι την είχα στο τσινάρι :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Και γω γεννημενη το 67, οχι μονο εζησα αυτα αλλα εφαγα και παγωτο απο τον μπαρμπουλη που γυρναγε με το ποδηλατο και το φορητο ψυγειο στους δρομους και ποτε μου δεν επαθα δηλητηριαση.... Τωρα για να παρω παγωτο στον ανιψιο μου μονο ψυκτικο δεν φερνω να ελεγξει το ψυγειο του σουπερμαρκετ, μην τυχον εχει λιωσει και ξαναπαγωσει... Επαιζα εφταπετρα και μηλα στον ιδιο δρομο που τωρα κυνηγαμε τα πιτσιρικια (οταν καταφερνουν τα ερμα να βγουν να παιξουν) γιατι βαρανε με τη μπαλλα τα αυτοκινητα και τους κανουν γουβες και βαρανε οι συναγερμοι! Καβαλαγαμε τα ποδηλατα καταμεσημερο Ιουλιο και γυριζαμε τη νυχτα και δεν ειχαμε καν κινητα να ειδοποιησουμε που στον κορακα ειμαστε (οχι που θελαμε). Αν τα πιτσιρικια μας φυγουν απο το οπτικο μας πεδιο βαραμε τρεις ιστοριες και τα καταχεριαζουμε κιολας ... Δεν ξερω τι εχει γινει... Ειμαστε μια γενια που περασε καλα μεσα στη μιζερια της.. γιατι δεν ειχαμε και πολλα πραγματα η αληθεια, και τωρα προσπαθουμε να φυλαξουμε τα παιδια μας απολα αυτα στα οποια ειχαμε εκτεθει τοτε -ασχετο που και τιποτα δεν παθαμε, και με νοσταλγια τα θυμομαστε... Περασα καλα σαν παιδι (γεννημενη το 67) αλλα νομιζω οτι και τα σημερινα παιδια θα θυμουνται με νοσταλγια τα τωρινα χρονια οταν φτασουν στην ηλικια μας, οπως ακριβως νοσταλγει ο πατερας μου τα δικα του χρονια -παρολο που ηταν κατοχη και δεν ειχαν καν να φανε! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 :lol: :lol: :lol: είσαι και γείτονας ε; (ή τουλάχιστον ήσουν). Εγώ τη σύγκρουση με το αμάξι την είχα στο τσινάρι :p Δυστυχως η ευτυχως αν σκεφτεις πως καταντησε η περιοχη με ολους αυτους που μαζευτηκαν εκει χωρις να εχουμε ερωτηθει εμεις και χωρις να εχουμε την δυνατοτητα να αντιδρασουμε ειτε απο φοβο ειτε για να μην μας πουνε ρατσιστες ειμαι ακομα γειτονας σου.Στρατηγου δουμπιοτου γεννηθηκα και εκει μενω ακομα .Τι θα ελεγες να ανοιξουμε ενα θεμα που να αφορα την θεσσαλονικη αλλοτε και τωρα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1437509#post1437509.Το ανοιξα.Οσα πιστα γκαρντασια εδω μεσα ας μπουνε και ας δωσουνε την ψυχη τους για αυτη την πολη που τοσο αγαπαμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συγνώμη που θα διακόψω τις αναμνήσεις σας, αλλά πρέπει να σας υπενθυμίσω πως το εν λόγω κείμενο είναι δημοσιευμένο από μέλος του φόρουμ στη σελίδα airliners.gr και μάλιστα με τίτλο "Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980" με ημερομηνία τεσσάρων ημερών πριν από τη δημοσίευση σε αυτό το φόρουμ. Μια αναφορά στην πηγή δεν θα έβλαπτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συγνώμη που θα διακόψω τις αναμνήσεις σας, αλλά πρέπει να σας υπενθυμίσω πως το εν λόγω κείμενο είναι δημοσιευμένο από μέλος του φόρουμ στη σελίδα airliners.gr και μάλιστα με τίτλο "Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980" με ημερομηνία τεσσάρων ημερών πριν από τη δημοσίευση σε αυτό το φόρουμ. Μια αναφορά στην πηγή δεν θα έβλαπτε. Το κείμενο κυκλοφορεί παντού εδώ και καιρό. Κάπου διάβασα ποιός το έχει γράψει, αλλά δε θυμάμαι ποιός. Δεν είναι του airliners πάντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Πράγματι.Και η ημερομηνία αλλάζει απο forum σε forum, ανάλογα με την ηλικία του χρήστη που το ποστάρει. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Το κείμενο κυκλοφορεί παντού εδώ και καιρό. Κάπου διάβασα ποιός το έχει γράψει, αλλά δε θυμάμαι ποιός. Δεν είναι του airliners πάντως Την αναφορα στο ποιος το εγραψε την εχω κανει εγω.Πρεπει να ειναι του Κωστα Καββαθα εκδοτη του περιοδικου 4 τροχοι.Δεν βρηκα χρονο και ορεξη να ψαξω μεσα στον χαμο απο περιοδικα που γινεται σπιτι για να το βρω.Οποτε μπορεσω να το βρω θα το δημοσιευσω ολοκληρο γιατι αυτο ητανε μονο ενα κομματι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Παρόλα αυτά θα ήταν φρόνιμο από όπου και αν είναι να γράφουμε την πηγή όταν παραθέτουμε οτιδήποτε, διότι αυτό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου. Ειδικά αν πρόκειται για άρθρο από περιοδικό, οπότε και ισχύουν και αρκετά αυστηρότεροι κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 πολύ καλό! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Επειδή εγώ δημιούργησα το θέμα, να αναφέρω πώς το συγκεκριμένο κείμενο το πήρα από e-mail, χωρίς το όνομα του συγγραφέως. :O Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ όποιον άνοιξε το θέμα γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να θυμηθώ -με μεγάλη μου χαρά- τα εφηβικά μου χρόνια. Είμαι η Σοφία, νομίζω ότι είμαι καλά, αλλά είμαι σίγουρη ότι είμαι η μεγαλύτερη. Γεννήθηκα το 1965, στους Αμπελοκήπους. Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τα πέρασα στο Γαλάτσι. Υπέροχα πραγματικά χρόνια. Θυμάμαι ότι περπάταγα ξυπόλυτη, από αντίδραση φυσικά, (όλοι στην εφηβεία έχουμε κάνει διάφορα) και κανένας δεν προβληματιζόταν, εκτός από κάποιες γυναίκες μεγάλης ηλικίας, που με κοίταζαν και κούναγαν επιτιμητικά το κεφάλι τους. Αν θυμηθώ και τα party, τις disco, τα παρκάκια, τις πλατείες!!!!!!!!! Είχα κάνει ένα και μοναδικό, αλλά ανεπανάληπτο party. Ήταν για πολύ καιρό θέμα συζήτησης. Σήμερα όμως που να αφήσω τον γιό μου (15 χρονών) να πάει σε party (άσε που δεν γίνονται), αν δεν ξέρω που, με ποιον, πως, τηλέφωνα κινητά και ακίνητα. Μόνο αριθμό ταυτότητας που δεν ζητάω. Χάλια η σημερινή εποχή, χάλια. Αποβλακώνονται μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ, ή playstation, ή άλλο αποβλακωτικό της σημερινής τεχνολογίας και τους στέλνεις στο super market να σου φέρουν 3 πραγματάκια και από τα 3, το 1 το ξεχνάνε και το άλλο θα είναι άσχετο από αυτό που ζήτησες. Ας όψεται η τεχνολογία και τα παρελκόμενά της! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 3 πραγματάκια και από τα 3, το 1 το ξεχνάνε και το άλλο θα είναι άσχετο από αυτό που ζήτησες. Ας όψεται η τεχνολογία και τα παρελκόμενά της! Πως να μην το ξεχασεις ρε Σοφη? Αφου μπαινεις στα σουπερ-μαρκετ και χανεσαι... Εγω ο ιδιος (κι εσυ η ιδια να πηγαινες), μεσα στο χαος των τεραστιων σουπερ-μαρκετ, δεν ειναι απιθανο να ξεχασεις για τι πηγες. Εμενα πιτσιρικι οταν με εστελνε η μανα μου, ηταν στο μπακαλικο της γειτονιας. Μια τρυπα, με την μυρωδια της παριζας, της φετας και των ελιων να αιωρειται στον αερα.... (και σε μια ακρη οι μυρωδιες απο τα απορρυπαντικα). Ε εκει περα οσο και να ηθελες δεν χανοσουν , και δεν ξεχναγες τιποτα!! :) Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts